Νέα

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ανεξήγητο φαινόμενο ή απλά η επικράτηση του αυτονήτου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι αριστεροί είναι καλύτεροι απ τους δεξιούς ή όχι?
Aυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί καθώς τους δεξιούς τους είδαμε πολλάκις,τους αριστερούς όχι.

Τώρα στο καθαρά πανεπιστημιακό σκέλος δεν υπάρχει σύγκριση,δεν στα πρήζουν οι αριστεροί με το που θα πατήσεις πρώτη μέρα στην σχολή κ δεν σε κυνηγάνε από πίσω να σε γράψουν κ να σε γλείφουν για να τους ψηφίσεις.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Aυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί καθώς τους δεξιούς τους είδαμε πολλάκις,τους αριστερούς όχι.

Τώρα στο καθαρά πανεπιστημιακό σκέλος δεν υπάρχει σύγκριση,δεν στα πρήζουν οι αριστεροί με το που θα πατήσεις πρώτη μέρα στην σχολή κ δεν σε κυνηγάνε από πίσω να σε γράψουν κ να σε γλείφουν για να τους ψηφίσεις.....
πάντως ρε τύπε, εγώ όταν ήμουν φοιτητής (και σε 2 σχολές μάλιστα) αυτοί που με πρήζαν ήταν κουμούνια!
μάλιστα θυμάμαι ότι για πολύ καιρό έκανα παρέα με 2 άτομα της επαναστατικής αριστεράς (με τον έναν μάλιστα βρεθήκαμε πριν κάν δυο χρόνια τυχαία, και μου είπε ότι έγινε δημόσιος υπάλληλος-εφοριακός)!!!!!!!!ο επαναστάτης!

άσε τώρα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε τα εμαθες για τον φεθρυ - φερθυ πως τον λεγανε? :-

Επισκέπτης
πάντως ρε τύπε, εγώ όταν ήμουν φοιτητής (και σε 2 σχολές μάλιστα) αυτοί που με πρήζαν ήταν κουμούνια!
μάλιστα θυμάμαι ότι για πολύ καιρό έκανα παρέα με 2 άτομα της επαναστατικής αριστεράς (με τον έναν μάλιστα βρεθήκαμε πριν κάν δυο χρόνια τυχαία, και μου είπε ότι έγινε δημόσιος υπάλληλος-εφοριακός)!!!!!!!!ο επαναστάτης!

άσε τώρα.....
Πρήξιμο  με γλείψιμο έχει διαφορά.....

Οι δεξιοί δεν γίνονται δ.υ. δηλαδή κ γιατί είναι κακό ένας αριστερός να είναι δ.υ.;;;;

Και στην σοβιετική ένωση άλλωστε το 75% δ.υ. ήταν........ :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

άσε τώρα.....
α, ΑΚΕΠ λεγόταν η παράταξη του "επαναστάτη" που λίγα χρόνια αργότερα έγλειψε ΠΑΣΟΚτσίδικες κατουρημένες ποδιές για να μπει στην εφορία.

Επισκέπτης
α, ΑΚΕΠ λεγόταν η παράταξη του "επαναστάτη" που λίγα χρόνια αργότερα έγλειψε ΠΑΣΟΚτσίδικες κατουρημένες ποδιές για να μπει στην εφορία.
Υπάρχει ακόμα:
Tί στον πούτσο είναι ακριβώς δεν καταλαβαίνω,κάτι μεταξύ κομμουνισμού-αναρχισμού μου κάνει...... :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πρήξιμο  με γλείψιμο έχει διαφορά.....

Οι δεξιοί δεν γίνονται δ.υ. δηλαδή κ γιατί είναι κακό ένας αριστερός να είναι δ.υ.;;;;

Και στην σοβιετική ένωση άλλωστε το 75% δ.υ. ήταν........ :2funny:
γι αυτό και μόλις διαλύθηκε έγιναν όλες οι ρωσίδες πουτάνες και οι ρώσοι μαφιόζοι.
τα είδαμε και τα χαίρια της αριστεράς σε όσες χώρες επικράητσε!
δεν είναι ανάγκη να τα δούμε και δω για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Οπότε μία είναι η ουσία για το θρεντάκι αυτό!
και σ όποιον αρέσει! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• corpse.jpg
    corpse.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
γι αυτό και μόλις διαλύθηκε έγιναν όλες οι ρωσίδες πουτάνες και οι ρώσοι μαφιόζοι.
τα είδαμε και τα χαίρια της αριστεράς σε όσες χώρες επικράητσε!
δεν είναι ανάγκη να τα δούμε και δω για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Οπότε μία είναι η ουσία για το θρεντάκι αυτό!
και σ όποιον αρέσει! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Απ'ό,τι κατάλαβα εσύ ό,τι κ να γίνει τα δικά σου θα γράφεις.....οπότε πετάω λευκή σημαία.

Πήδηξες κανένα καλό μουνί τουλάχιστον εκεί στην Δαπ στα φοιτητικά σου χρόνια ή απλά κουνούσες σημαιάκια κ παλαμάκια;;;;; :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

θεος συγχωρεστον τυπε  :-

ζωη σε λογου μας

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Υπάρχει ακόμα:
Tί στον πούτσο είναι ακριβώς δεν καταλαβαίνω,κάτι μεταξύ κομμουνισμού-αναρχισμού μου κάνει...... :2funny:
ακριβώς αυτό!
τι πρήξιμο είχα φάει για το τι ωραία περνάνε οι κάτοικοι των σοσιαλιστικών χωρών!
τι παιδεία,ισότητα,περίθαλψη....! :jerking:
Όλα τέλεια! :jerking: :jerking:

όταν βέβαια έπεσαν οι μάσκες το παραμυθάκι άλλαξε:
Μα δεν εφαρμόστηκε ακριβώς όπως έπρεπε...δεν ήταν έτσι το σχέδιο.... :jerking: :jerking:
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: οι μεγαλύτεροι πολιτικοί κωλοτούμπες της σύγχρονης ιστορίας!
τέλος. :sunglasses:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Απ'ό,τι κατάλαβα εσύ ό,τι κ να γίνει τα δικά σου θα γράφεις.....οπότε πετάω λευκή σημαία.

Πήδηξες κανένα καλό μουνί τουλάχιστον εκεί στην Δαπ στα φοιτητικά σου χρόνια ή απλά κουνούσες σημαιάκια κ παλαμάκια;;;;; :cheesy:
καλά ρε τύπε!
μιλάμε δεν παρακολουθείς τίποτα και μετά λες για τους άλλους ότι γράφουν τα δικά τους!
Κρίμα που δεν είχα γραφτεί στη ΔΑΠ πάντως όταν ήμουν φοιτητής.
Τότε ασχολιόμουνα μόνο με γκόμενες. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom