apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εισαι θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαη αλιντισσα θα ηταν τυπε
αυτη ειναι φανατικη ντορικια
αλλο αυτο!!!!!θεος!!!τυπε δεν υπαρχειςτυπε ουτε ο στυλιανος να ησουν
τυπε μονο τοτε θα εξαφανιστει η καταρα και θα μπορει να πεθανειτύπε αυτός είχε πει κάποτε:"εγώ θα κλείσω τα μάτια μου όταν δω τη Ντορούλα μου πρωθυπουργό"
για πότε τον κόβεις να το κάνει?
Nα ορίστε ένας σωστός άνθρωπος.οι δαπίτες είναι η χειρότερη φάρα, μετά πάνε οι πασπίτες με μικρή διαφορά, και τέλος οι γυμνοσάλιαγκες και τα τρωκτικά της αριστεράς.
μην το λες τύπε μου!τυπε μονο τοτε θα εξαφανιστει η καταρα και θα μπορει να πεθανει
μαλλον ποτέ
δηλ τσολιά μου, πιστεύεις ότι ο ΠάΠιας πουχου είναι ο καλυτερότερος!οι δαπίτες είναι η χειρότερη φάρα, μετά πάνε οι πασπίτες με μικρή διαφορά, και τέλος οι γυμνοσάλιαγκες και τα τρωκτικά της αριστεράς.
σωστός και αντικειμενικός.Nα ορίστε ένας σωστός άνθρωπος.
ο πάπιας κουβαλάει μια συγκεκριμένη μαλακία στο κεφάλι του με την οποία διαφωνώ κάθετα.δηλ τσολιά μου, πιστεύεις ότι ο ΠάΠιας πουχου είναι ο καλυτερότερος!
ο πάπιας κουβαλάει μια συγκεκριμένη μαλακία στο κεφάλι του με την οποία διαφωνώ κάθετα.
νομίζω ότι κάλυψα την περίπτωσή του στο "οι γυμνοσάλιαγκες και τα τρωκτικά της αριστεράς"
Είναι.χμμμμμσωστός και αντικειμενικός.
Δηλαδή δεν θεωρείς ότι αριστερά= γυμνοσάλιαγκες και τρωκτικά απλά ορισμένοι(αρκετοί);νομίζω ότι κάλυψα την περίπτωσή του στο "οι γυμνοσάλιαγκες και τα τρωκτικά της αριστεράς"
μπα.τυπε μην τα λες αυτα για τον ΠΠ
γιατι θα σε κυνηγησει ειναι κυνηγος
καλά άσε τον ΠάΠιο.ο πάπιας κουβαλάει μια συγκεκριμένη μαλακία στο κεφάλι του με την οποία διαφωνώ κάθετα.
νομίζω ότι κάλυψα την περίπτωσή του στο "οι γυμνοσάλιαγκες και τα τρωκτικά της αριστεράς"
τυπε μην τα λες αυτα για τον ΠΠ
γιατι θα σε κυνηγησει ειναι κυνηγος