Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είτε 60 είτε 80€ (δεν ξέρω πόσα έδωσες) για ανύπαρκτο μασαζ και μια φίφα (που λες κι εσυ), είναι ληστεία μετά φόνου.... αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά,
..........άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία .....
Καλα ήταν αλλα και πάλι τα 80 πολλά μου φάνηκαν. Τέλος πάντων καλα πέρασα. Την άλλη φορά αν πάω θα ζητήσω να μην κάνουμε μασάζ. Μήπως και κόψει Κάτι.Σου έκανε καλό σεξ;
ευχαριστήθηκες;
Αν ναι, δεν είναι πολλά , αν όχι, είναι
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο νωρίτερα, που το είχα σκοπό απ' όταν άνοιξε, μιας και είμαι της γειτονιάς.
Με υποδέχθηκε μια νταρντάνα μελαχροινή βαριοδουλεμένη, με καλά ελληνικά αλλά σπαστή προφορά, δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε. Με έβαλε κατευθείαν στο δωμάτιο, ωραίος χώρος, ήσυχος και καθαρός και αφού με κάθισε σε καναπέ που φαινόταν να γίνεται κρεβάτι, με ενημέρωσε κατευθείαν ότι προσφέρουν φουλ πρόγραμμα 50-60 λεπτά διάρκεια, 80 ευρώ χρέωση. Αφού με ρώτησε τι θα πιω, μου έστειλε τα κορίτσια:
-Εύα, ξανθιά Ελληνίδα με κορμί που φαινόταν θεαματικό, ψηλό και λυγερό και κολάρα περήφανη μέσα στο στενό σορτσάκι, αλλά πρόσωπο αρκετά σπασμένο.
-Ένα μελαχροινό γιουβαρλάκι με πλούσιο στήθος και πλουσιότερους κοιλιακούς, δεν συγκράτησα καν το όνομά της, αλλά απ' τις φωτο στο olx πρέπει να ήταν η Αναστασία (+10 κιλά σε σχέση με τις φωτό)
-Έλενα, πιπινάκι ανατολικού μπλοκ, με όχι και τόσο ωραίο προσωπάκι, αλλά κορμάκι φωτιά.
Μιας και η Πάολα που είχα βάλει στο μάτι απ' τις αγγελίες, βόγκαγε ήδη στο δίπλα δωμάτιο, και η περιβόητη Βίκη προφανώς δεν ήταν εκεί, διχάστηκα ανάμεσα στις δυο ξανθές και προτίμησα το φρεσκαδούρι. Αφού έκανα το ντουζάκι μου (πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένα σε νάυλον), η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο αεράτη, με ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε τις μαλάξεις. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλαφρώνοντας από μόνη της τη στολή της καθώς περνούσε η ώρα, αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά, και μετά από κάνα μισάωρο με γύρισε ανάσκελα και άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία με το ξανθό σαμιαμίδι που μου επεδείκνυε τον μαρμαρένιο κώλο του κατά τη διάρκεια της πράξης.
Γενικές εντυπώσεις, το μασάζ της κορασίδας δεν έλεγε και πολλά, οι στοματικές της επιδόσεις ήταν σαφώς καλύτερες, ο χώρος ωραιότατος και η ατμόσφαιρα χαλαρωτική. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή μήπως πετύχω την Πάολα, ή τουλάχιστον να δοκιμάσω και την Ευα.
"...αλλά απ' τις φωτο στο olx ..."
olx ??? Υπάρχουν photos πουθενά στο Internet ??
εμεις τα γαμαμε και τα 4αρια!!!!!...ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε είναι αυτή η Τζοάνα...4άρι με το ζόρι και σώμα χάλια...
τι εννοεις με το ακυρο δεν ητανε εκει? δεν δουλευε? τιΠήγα την παρασκευή, η Βίκυ δεν έκανε πρόγραμμα (τρελό ΑΚΥΡΟ έφαγα ) και έτσι πήρα την Τζοάνα (περισσότερα info στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264.msg2878696#msg2878696]post του συναγωνιστή Brut[/url]).
Ξεκίνησε με ένα σχετικά οκ μασάζ (δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω περισσότερο), μετά πέταξε έξω τις βυζάρες τις και ξεκίνησε (δίχως καπότα, καλή + έγλειψε @@) και μετά 2 στάσεις (όπου και τελείωσα μέσα της, ενώ είχα πρόθεση να τα δώσω στο στόμα).
VFM στα 80€ δεν θα το έλεγα με διάρκεια ~30min (τόσο άντεξα, μασάζ + + ), αλλά δεν πέρασα και άσχημα!
Για τα υπόλοιπα του μαγαζιού, όπως έχουν γράψει οι συναγωνιστές, ντουζάκι στο δωμάτιο, σφραγισμένη πετσέτα + παντόφλες.
τι εννοεις με το ακυρο δεν ητανε εκει? δεν δουλευε? τι
τελικά η Βίκυ δεν αντέχει τη φήμη τηςΉταν εκεί αλλά δεν πρόσφερε υπηρεσίες για την συγκεκριμένη ημέρα (ίσως να την κούρασε κανένας συναγωνιστής ).