Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ D.B.A. Νεο Ψυχικό (πρωην Aρκαδίας 4-8)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakelsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Γεια σου ρε Βικη με τα ατελειωτα προσοντα σου αλλα και η joanna εν παει πισω. :dancing: Αστους να λενε αστους να πουν.

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο νωρίτερα, που το είχα σκοπό απ' όταν άνοιξε, μιας και είμαι της γειτονιάς.

Με υποδέχθηκε μια νταρντάνα μελαχροινή βαριοδουλεμένη, με καλά ελληνικά αλλά σπαστή προφορά, δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε. Με έβαλε κατευθείαν στο δωμάτιο, ωραίος χώρος, ήσυχος και καθαρός και αφού με κάθισε σε καναπέ που φαινόταν να γίνεται κρεβάτι, με ενημέρωσε κατευθείαν ότι προσφέρουν φουλ πρόγραμμα 50-60 λεπτά διάρκεια, 80 ευρώ χρέωση. Αφού με ρώτησε τι θα πιω, μου έστειλε τα κορίτσια:
-Εύα, ξανθιά Ελληνίδα με κορμί που φαινόταν θεαματικό, ψηλό και λυγερό και κολάρα περήφανη μέσα στο στενό σορτσάκι, αλλά πρόσωπο αρκετά σπασμένο.
-Ένα μελαχροινό γιουβαρλάκι με πλούσιο στήθος και πλουσιότερους κοιλιακούς, δεν συγκράτησα καν το όνομά της, αλλά απ' τις φωτο στο olx πρέπει να ήταν η Αναστασία (+10 κιλά σε σχέση με τις φωτό)
-Έλενα, πιπινάκι ανατολικού μπλοκ, με όχι και τόσο ωραίο προσωπάκι, αλλά κορμάκι φωτιά.

Μιας και η Πάολα που είχα βάλει στο μάτι απ' τις αγγελίες, βόγκαγε ήδη στο δίπλα δωμάτιο, και η περιβόητη Βίκη προφανώς δεν ήταν εκεί, διχάστηκα ανάμεσα στις δυο ξανθές και προτίμησα το φρεσκαδούρι. Αφού έκανα το ντουζάκι μου (πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένα σε νάυλον), η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο αεράτη, με ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε τις μαλάξεις. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλαφρώνοντας από μόνη της τη στολή της καθώς περνούσε η ώρα, αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά, και μετά από κάνα μισάωρο με γύρισε ανάσκελα και άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία με το ξανθό σαμιαμίδι που μου επεδείκνυε τον μαρμαρένιο κώλο του κατά τη διάρκεια της πράξης.

Γενικές εντυπώσεις, το μασάζ της κορασίδας δεν έλεγε και πολλά, οι στοματικές της επιδόσεις ήταν σαφώς καλύτερες, ο χώρος ωραιότατος και η ατμόσφαιρα χαλαρωτική. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή μήπως πετύχω την Πάολα, ή τουλάχιστον να δοκιμάσω και την Ευα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
... αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά,
..........άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία .....
Είτε 60 είτε 80€ (δεν ξέρω πόσα έδωσες) για ανύπαρκτο μασαζ και μια φίφα (που λες κι εσυ), είναι ληστεία μετά φόνου.

Μας εχουνε βρει μπόσικους γιατρέ μου...

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Σου έκανε καλό σεξ;
ευχαριστήθηκες;
Αν ναι, δεν είναι πολλά , αν όχι, είναι
Καλα ήταν αλλα και πάλι τα 80 πολλά μου φάνηκαν. Τέλος πάντων καλα πέρασα. Την άλλη φορά αν πάω θα ζητήσω να μην κάνουμε μασάζ. Μήπως και κόψει Κάτι.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση...

τόσο καιρό άκουγα για τη Βίκυ, Βίκυ, Βίκυ λαι την είχα μπερδέψει με κάποια άλλη Βίκυ που δούλευε στν Αθήνα (Σολωμού ή Μάρνης) δεν θυμάμαι...

ποχθές που πήγα ήταν πόρτα...ενώ και οι 2 Βίκες είχαν απίστευτα μεγάλα  :tits:, τελικά είναι διαφορετικές...

καμιά σ΄χεση η Βίκυ της Κηφισίας με την παλιότερη...στη φάτσα εννοώ,,,,

έχω χάσει κάτι? :think: :think: :think:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο νωρίτερα, που το είχα σκοπό απ' όταν άνοιξε, μιας και είμαι της γειτονιάς.

Με υποδέχθηκε μια νταρντάνα μελαχροινή βαριοδουλεμένη, με καλά ελληνικά αλλά σπαστή προφορά, δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε. Με έβαλε κατευθείαν στο δωμάτιο, ωραίος χώρος, ήσυχος και καθαρός και αφού με κάθισε σε καναπέ που φαινόταν να γίνεται κρεβάτι, με ενημέρωσε κατευθείαν ότι προσφέρουν φουλ πρόγραμμα 50-60 λεπτά διάρκεια, 80 ευρώ χρέωση. Αφού με ρώτησε τι θα πιω, μου έστειλε τα κορίτσια:
-Εύα, ξανθιά Ελληνίδα με κορμί που φαινόταν θεαματικό, ψηλό και λυγερό και κολάρα περήφανη μέσα στο στενό σορτσάκι, αλλά πρόσωπο αρκετά σπασμένο.
-Ένα μελαχροινό γιουβαρλάκι με πλούσιο στήθος και πλουσιότερους κοιλιακούς, δεν συγκράτησα καν το όνομά της, αλλά απ' τις φωτο στο olx πρέπει να ήταν η Αναστασία (+10 κιλά σε σχέση με τις φωτό)
-Έλενα, πιπινάκι ανατολικού μπλοκ, με όχι και τόσο ωραίο προσωπάκι, αλλά κορμάκι φωτιά.

Μιας και η Πάολα που είχα βάλει στο μάτι απ' τις αγγελίες, βόγκαγε ήδη στο δίπλα δωμάτιο, και η περιβόητη Βίκη προφανώς δεν ήταν εκεί, διχάστηκα ανάμεσα στις δυο ξανθές και προτίμησα το φρεσκαδούρι. Αφού έκανα το ντουζάκι μου (πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένα σε νάυλον), η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο αεράτη, με ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε τις μαλάξεις. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλαφρώνοντας από μόνη της τη στολή της καθώς περνούσε η ώρα, αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά, και μετά από κάνα μισάωρο με γύρισε ανάσκελα και άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία με το ξανθό σαμιαμίδι που μου επεδείκνυε τον μαρμαρένιο κώλο του κατά τη διάρκεια της πράξης.

Γενικές εντυπώσεις, το μασάζ της κορασίδας δεν έλεγε και πολλά, οι στοματικές της επιδόσεις ήταν σαφώς καλύτερες, ο χώρος ωραιότατος και η ατμόσφαιρα χαλαρωτική. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή μήπως πετύχω την Πάολα, ή τουλάχιστον να δοκιμάσω και την Ευα.

"...αλλά απ' τις φωτο στο olx ..."

olx ??? Υπάρχουν photos πουθενά στο Internet ??

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:tits: :tits:Tου βυζιου το καγκελο  :zombie:

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
...ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε είναι αυτή η Τζοάνα...4άρι με το ζόρι και σώμα χάλια...

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
επίσκεψη σήμερα (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο)...κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας..
Όλα εντάξει με το πάρκιν (αν και αρκετά δύσκολο έκανα τον γύρο και βρήκα ευτυχώς στην αρκαδιάς μπροστά σ ένα κομμωτήριο με ενδιαφέρουσες υπάρξεις που.. κοίταζαν.. :tooth:)
Στην είσοδο με πρόλαβαν 2 κοπέλες ( η μιά ξανθιά ήταν καλή...) που μάλλον δούλευαν στο SPA, ντράπηκαν ίσως..!(?) και χτύπησα ο ίδιος το κουδούνι για ν ανοίξει η εξώπορτα (Κουδούνι SPA, 2os οροφος αριστερά), στον όροφο, μου άνοιξαν πριν χτυπήσω κουδούνι, η γνωστή σε μερικούς απο εσάς, Βίκυ,(ήμουν ο πρώτος πελάτης της ημέρας όπως με διαβεβαίωσε), οι κοπέλες με τη σειρά που ήρθαν:
1) Paola, νεαρή, με ξώπλατο super mini, ψηλή σχετικά, καστανή, ωραίο σώμα με καμπύλες, ωραία μακριά πόδια, πρόσωπο έως ελκυστικό,  αναλογίες καλές κ στήθος στο 3αρι την έκοψα, (είχε το ωραιότερο σώμα απ όλες) (βαθμός ίσως 7)
2) Τζοάνα, μονοκόματη ψηλή, με μαζεμένα κότσο καστανά μαλλιά, ενδιαφέρον το στήθος της > 4αρι (δυστυχώς δεν ήταν ευδιάκριτο), πρόσωπο γλυκό, χαριτωμένη, χαμογελαστή, (6-7)
3)Λόλα, μιλφ, ξώπλατο κ αυτή μίνι, σώμα δουλεμένο αλλά αδιάφορο (δεν μου έκανε κλικ), γυμνασμένες γάμπες, μαύρα μαλλιά, πρόσωπο έκφυλο,  ίσως..δεν...(4)
4) Τζένυ...αν και χαμογελαστή, δεν...παιδιά...δεν...(3)
πήρα Βίκι, φιλική, μαύρα μαλλιά με φράντζα, χυμώδης, ζουμερή,  φορούσε ένα ξώπλατο μινι με τα στήθη της να ξεχειλίζουν μέσα από το σουτιέν (7 αρι θα έλεγα και το σημαντικότερο...φυσικότατο) από πρόσωπο συμπαθής χμ...,έχει τοις διπλο κοιλίτσες της, όμως λεπτά πόδια αλλά το κύριο προσόν της το ανέφερα πιο πάνω...έχει στήθος παιδιά. είναι το μεγάλο της ατού!
Στο ερασιτεχνικό της μασάζ είναι υπομονετική, κάνει με εργατικότητα αυτό που έχει μάθει να κάνει, δεν βιάζεται καθόλου.
Προς το τέλος ένα εκπληκτικό βυζομασάζ που ξετρελαίνει, από πάνω προς τα κάτω και εναλλάξ, πίσω μπρός, και με γλώσσα όπου έφτανε...πολύ αισθησιακή, ερεθιστική, ηδονική...
Πίπα άνευ πλαστικού... πάνω του μετρίου έως πολύ καλή, βαθειά, χωρίς χέρια, αργή, ηδονική, δείχνει να το απολαμβάνει και οι συνεχείς ανάσες της είναι super! Η θέα και μόνο να βλέπεις αυτά τα υπέροχα φυσικά βυζιά να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια σου καθώς σ εχει στο στόμα της, είναι απλά....καταπληκτική... :tooth:
Στη συνέχεια με προφυλακτικό... είναι στενή, είναι ζουμερή εκεί κάτω...με ζουμερά χείλη, όμως η θέα των βυζιών της να κουνιούνται μπρος πίσω κερδίζουν τις εντυπώσεις...είναι το κάτι άλλο...τέλος με ισπανικό...χορταστικότατο...! Είναι VFM για βυζολάτρες...
Το κουδούνι μετά από μία ώρα χτυπούσε συνεχώς(κάποιοι επιμένουν και γίνονται έως ενοχλητικοί)
Καλό θα ήταν να κλείνετε rdv από πριν.
καλό σ/κ παίδες..

υπόμνημα: απ ότι φάνηκε, γενικά καθαρό, με πετσέτες & παντόφλες μιας χρήσης, κεριά, ζεστή μουσική, τιμές οι γνωστές 80/h (αν και στις μέρες μας έπρεπε ήδη να έχουν πέσει), γενικά ήταν συμπαθέστατα... :tooth:

KARKINOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στείλε με pm το τηλεφωνάκι, συναγωνιστή μου.

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα την παρασκευή, η Βίκυ δεν έκανε πρόγραμμα (τρελό ΑΚΥΡΟ έφαγα :2funny:) και έτσι πήρα την Τζοάνα (περισσότερα info στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264.msg2878696#msg2878696]post του συναγωνιστή Brut[/url]).
Ξεκίνησε με ένα σχετικά οκ μασάζ (δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω περισσότερο), μετά πέταξε έξω τις βυζάρες τις και ξεκίνησε :pipa1: (δίχως καπότα, καλή + έγλειψε @@) και μετά 2 στάσεις :fuck1: :tits: (όπου και τελείωσα μέσα της, ενώ είχα πρόθεση να τα δώσω στο στόμα).
VFM στα 80€ δεν θα το έλεγα με διάρκεια ~30min (τόσο άντεξα, μασάζ + :pipa1: + :fuck1:), αλλά δεν πέρασα και άσχημα!
Για τα υπόλοιπα του μαγαζιού, όπως έχουν γράψει οι συναγωνιστές, ντουζάκι στο δωμάτιο, σφραγισμένη πετσέτα + παντόφλες.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το τηλ ισχυει ακομα??

ilias36

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα την παρασκευή, η Βίκυ δεν έκανε πρόγραμμα (τρελό ΑΚΥΡΟ έφαγα :2funny:) και έτσι πήρα την Τζοάνα (περισσότερα info στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264.msg2878696#msg2878696]post του συναγωνιστή Brut[/url]).
Ξεκίνησε με ένα σχετικά οκ μασάζ (δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω περισσότερο), μετά πέταξε έξω τις βυζάρες τις και ξεκίνησε :pipa1: (δίχως καπότα, καλή + έγλειψε @@) και μετά 2 στάσεις :fuck1: :tits: (όπου και τελείωσα μέσα της, ενώ είχα πρόθεση να τα δώσω στο στόμα).
VFM στα 80€ δεν θα το έλεγα με διάρκεια ~30min (τόσο άντεξα, μασάζ + :pipa1: + :fuck1:), αλλά δεν πέρασα και άσχημα!
Για τα υπόλοιπα του μαγαζιού, όπως έχουν γράψει οι συναγωνιστές, ντουζάκι στο δωμάτιο, σφραγισμένη πετσέτα + παντόφλες.
τι εννοεις με το ακυρο δεν ητανε εκει? δεν δουλευε? τι

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τι εννοεις με το ακυρο δεν ητανε εκει? δεν δουλευε? τι

Ήταν εκεί αλλά δεν πρόσφερε υπηρεσίες για την συγκεκριμένη ημέρα (ίσως να την κούρασε κανένας συναγωνιστής  :grin:).

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Ήταν εκεί αλλά δεν πρόσφερε υπηρεσίες για την συγκεκριμένη ημέρα (ίσως να την κούρασε κανένας συναγωνιστής  :grin:).
τελικά η Βίκυ δεν αντέχει τη φήμη της
την προηγούμενη βδομάδα πήγα και απόλαυσα τις υπηρεσίες της αφού  το ζήτησα  πιεστικά
ξαναπήγα τις προηγούμενες μέρες αφού τηλεφώνησα και βεβαιώθηκα ότι
δουλεύει η Βίκυ
όταν πήγα το απόγευμα και ζήτησα αυτή μου είπε μια δικαιολογία ότι της ήρθε περίοδος και δεν ήταν διαθέσιμη
πήρα τη Λόλα από Βουλγαρία γύρω στα 25-30 3αρι βυζί πρόθυμη και δεκτική για όλα πέρασα μια ευχάριστη ώρα μόνο που δεν απόλαυσα τις βυζαρες της Βίκυς που γι'αυτό πήγα

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Η Τζοάνα φαίνεται τούμπανο αν κρίνουμε απο την αγγελία που έχει το studio στο Adoos. Το θέμα όμως είναι καθαρή?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom