αγαπητοι μου φιλοι.δεν ειρωνευομαι κανεναν και δε θεωρω κανεναν πελατη μου μαλακα.οπως θελετε σεβασμο πρεπει και εσεις να σεβεστε τις κοπελες που δουλευουνε.με τρελενει αφανταστα η λεξη μπαζο.αν καποιος θεωρει μια ψηλη αδυνατη κοπελα με ωραιο σωμα μπαζο τι να πω??για να τελειωνει εδω το θεμα αλλη μια φορα καλο καλοκαιρι και να ειστε καλα!!!
Ηθελα να'ξερα, ποιο καλόπαιδο σου κάνει το γραμματέα και εκπρόσωπο τύπου...
Όσο για τα περί μπάζων, σεβασμού και ειρωνείας, έχω να σου πώ τα εξής:
1. Ο υποψήφιος πελάτης τον οποίον κατακρίνεις, δεν αποκάλεσε καμία μπαζο στα μούτρα της. Οκ, το παράκανε στην περιγραφή με τις παρελάσεις τεράτων κλπ αλλά συγχωρείται ως νέος και στην ηλικία και στο φόρουμ... Εδώ μέσα κάνουμε κριτική για να αλληνοενημερωνόμαστε εμείς πρώτα από όλα, και δευτερευόντως να βλέπετε και εσείς τι δε μας αρέσει και να προσαρμόζεστε ανάλογα. Άμα δε σηκώνεις κριτική, να μη διαβάζεις. Ο καθένας λέει αυτό που είδε, και αν είδε μπάζα και τέρατα να του ζητάνε ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 80€ για να πάνε μαζί του, αυτά θα γράψει. ΤΕΛΟΣ.
2. Λες να μην ξέρουμε πόσα και σεις με τη σειρά σας μας σούρνετε πίσω από την πλάτη μας πριν καν κλείσει η πόρτα και φύγουμε??? Άσε λοιπόν τα περί σεβασμού κυρήγματα για καμιά εκκλησία...
3. Το σχόλιο για την Αλεξανδράτου ήταν καραμπινάτη ειρωνεία αλλά συμφωνώ ότι εσύ δεν ειρωνεύτηκες κανέναν. Τα συγχαρτήρια μου στο γραμματέα σου που το εμπνεύστηκε
ΥΓ: βάλτο στο google translate να στο μεταφράσει, να μην ταλαιπωρούμε το γραμματέα μεσημεριάτικα