Κάνοντας το σκατό μου παξιμάδι καθότι φοιτητάριο για να μαζώξω τα 80 ευρά που θα μου έδιναν το εισητήριο για τον κόρφο της Βικάρας, πήγα πριν λίγο καιρό μιά και δυό στο SPA στην Κηφισίας. Μου άνοιξε η Βίκυ με μια ρόμπα εγκυμοσύνης και μου είπε να περιμένω να φωνάξει τα ...κορίτσια. Αν εξαιρέσεις τη Τζοάννα η οποία πράγματι είναι μέσα στη γκαύλα και έχει και βυζαρες, τις υπόλοιπες μόλις τις είδα κόντεψα να το γυρίσω και να αρχίσω στα 19 να το στρώνω το σεμεδάκι. Μια κοντή, μια χοντρή, μια κουτσή και μια στραβή (ούτε ο Άγιος Παντελεήμονας τέτοια πελατεία) παρέλασαν μπροστά μου σε ένα δωρεάν freak show 30 δευτερολέπτων με μόνο την Τζοάννα όπως προείπα να σώζει τα προσχήματα και να θυμίζει γυναίκα που δραστηριοποιείται στο χώρο του πληρωμενου έρωτα και όχι κυρία από το κοινό της Αννίτας Πάνια όπως οι υποδέλοιπες. Αφού βεβαιώθηκα ότι η Βίκυ σοβαρολογούσε όταν μου είπε ότι όλες παίρνουν 80 ευρά για 40 λεπτά και επειδή όπως τις έκοψα προτιμώ να φάω τα 80 ευρώ σε σουβλάκια και να τον κόψω και να τον βάλω στο κώλο μου παρά να πληρώσω για μασάζ κάποιο από αυτά τα αγάλματα της ασχήμιας των οποίων οι φωτογραφίες είναι στο λήμμα "μπάζο" του λεξικού, ρώτησα τη Βικάρα αν μπορεί να με ξαλαφρωσει η ίδια. Μου είπε επί λέξη και σας το μεταφέρω καθώς είναι οριστικό ότι πλέον σταμάτησε και δεν δουλεύει πια οπότε όσοι ετοιμάζεστε να την επισκεφτείτε είστε υποψήφιοι να φάτε ΑΚΥΡΟ. Μου είπε μάλιστα ότι έχει πρόβλημα (δε διευκρίνησε αν ήταν υγείας) και ότι σε συνδυασμό με τον καιρό (ζέστη, υγρασία και τρύπα του όζοντος) δεν της επιτρέπεται να εργασθεί. Αυτά ως είδηση, από εδώ και κάτω γράφω μόνο προσωπική γνώμη που μπορεί και να μην ισχύει απλά τη λέω γιατί κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Όταν σε κάποια ιερόδουλη προσφέρονται 80αρια επί καθημερινής βάσεως και εκείνη αρνείται να τα πάρει υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: είτε έχει λύσει πλέον το οικονομικό της και αποσύρεται μένοντας στο ρόλο της τσατσάς, είτε έχει ψωνίσει χοντρή αρρώστια και αποφεύγει τα σφιχταγκαλιάσματα για να μην παρασημοφορήσει κανέναν. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος και να είναι άλλος ο λόγος. Αλλά είναι και αυτά τα μηνύματα που έστελνε ο jerry5 στην αρχή του thread για ύποπτες εξαφανίσεις και ασθένειες κλπ που σε βάζουν σε σκέψεις. Κλείνοντας παραφράζω τον Καβάφη και λέω: Βυζάνθρωπε, κι αποχαιρέτα την τη Βικαρα που χάνεις...