Λοιπόν εγώ έχω να πω κάτι τελευταίο επί του θέματος και δεν ξανασχολούμαι:
Δυστυχώς και το επαναλαμβάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Βίκυ είναι η μόνη στην Αθήνα που παίζει σε αυτό το μέγεθος βυζιών. Οπότε αφού είναι μονοπώλιο μπορεί να κάνει και τις μαλακίες της χωρίς κόστος γιατί όσοι ψάχνουνε βυζιά σε αυτήν θα καταλήξουν. Όσοι έχετε πρόβλημα μαζί της (δικαίως ή αδίκως, δεν το ξέρω και δε με ενδιαφέρει) από το να μπαίνετε εδώ μέσα και να σχολιάζετε το τι λέει και τι κάνει καλύτερα θα ήταν (αν είστε μπασμένοι στο χώρο και ξέρετε πρόσωπα και πράγματα) ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ Ή ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όσο αυτό δε γίνεται, η Βίκυ θα παίζει μόνη της μπάλα και θα μαζεύει όλο το χαρτί. Είτε είναι σωστή επαγγελματίας, είτε είναι καργιόλα του κερατά. Αυτή έχει τις βυζάρες, εκεί θα πηγαίνουν όλοι οι πελάτες. Και αυτό το λέω δημοσίως εν γνώσει του ότι κάνω κακό γιατί όπως έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν η δημόσια αποθέωση έχει σαν αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο των τιμών και την κατακόρυφη πτώση των υπηρεσιών. Κι εγώ έχω παράπονα από τη Βίκυ αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Γι' αυτό και εσχάτως αναζητώ την τύχη μου στο εξωτερικό (
). Πρέπει να χωνέψετε μερικοί ότι όσοι είναι βυζιάρηδες ψάχνουν τα μεγαλύτερα βυζιά. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ούτε καθαρές παντόφλες, ούτε αλλαγμένα σεντόνια, ούτε άρωμα χώρου με αίσθηση φρεσκάδας. Όποιος θέλει να ανταγωνιστεί τη Βίκυ φέρνει μια νέα Βίκυ. Δε γράφει ούτε για μούχλες, ούτε για μύκητες, ούτε για χαλασμένα κουδούνια. Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...