Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 823K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.643
Πόντοι
1.056
Αυτό ακριβώς! Η γυναίκα μου με τον γαμιά της!

Συνημμένα

• 49251271.gif
    49251271.gif
    36,5 MB · Εμφανίσεις: 31

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
603
Πόντοι
81
Έχει κανονίσει ποτέ κάποιος φάση τρίο ή cuckold με διαδικτυακή γνωριμία ; Πώς εξασφάλισε την ανωνυμία και την ασφάλεια;

Hornyml

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
938
Πόντοι
81
Έχει κανονίσει ποτέ κάποιος φάση τρίο ή cuckold με διαδικτυακή γνωριμία ; Πώς εξασφάλισε την ανωνυμία και την ασφάλεια;
οτι και να κανεις .... οτι και να επιλεξεις φιλε μου εχει ενα ρισκο... μπροστα στη καβλα ομως ειμαι σιγουρος οτι το παιρνεις το ρισκο.....

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.945
Πόντοι
446
Ανωνυμία μπορείτε απλά να μιλάτε με ψεύτικα προφίλ στα σόσιαλ, δεν χρειάζεται να δώσετε πραγματικά ή τηλέφωνα και συνάντηση ανάλογα, ξενοδοχείο, airbnb κτλ

Ασφάλεια δυστυχώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι ο άλλος, γενικά δηλαδή, βλέπεις πως κινείται και μιλάει και παίρνεις ένα ρίσκο

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
603
Πόντοι
81
οτι και να κανεις .... οτι και να επιλεξεις φιλε μου εχει ενα ρισκο... μπροστα στη καβλα ομως ειμαι σιγουρος οτι το παιρνεις το ρισκο.....
Ναι συμφωνώ εν μέρει με αυτό που λες...αλλά μην εκτεθουμε κιόλας.

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
Μάγκες πήγαμε ως ζευγάρι σε άντρα μασέρ για τάντρα μασάζ... Εγώ ζήτησα να μην με αγγίξει αλλά να ασχοληθεί με την γυναίκα μου μπροστά μου χωρίς όμως σεξ... Το ευχαριστήθηκε φουλ η δικιά μου παρόλο που ντρεπόταν πολύ. Ο τύπος μετά μας άφησε να κάνουμε σεξ και αυτός συνέχισε να την αγγίζει... ο οργασμός τής δικιάς μου ήταν πολύ έντονος τα ίδιο και εγώ... Πολύ καλή εμπειρία! Φωτό δεν έχω χαχαχαχα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.121
Πόντοι
46.423

ArthurMorgan29

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
Θα παραθέσω την εμπειρία μου καθώς εχω βρεθεί με ζευγάρια ως bull τα οποία είχα γνωρίσει κυρίως απο kanesex και xhamster καθώς και απο tinder . Κάθε φορά που πήγαινα σε διαφορετικό σπίτι , ΠΑΝΤΟΤΕ ειχα ενα αγχος.... το θέμα της ασφάλειας δεν διασφαλίζεται με τίποτα δυστυχώς.... το θέμα της ανωνυμίας σίγουρα βαραίνει πιο πολύ το cuckold ζευγάρι αλλά ειναι πιο διαχειρίσιμο .

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
603
Πόντοι
81
Θα παραθέσω την εμπειρία μου καθώς εχω βρεθεί με ζευγάρια ως bull τα οποία είχα γνωρίσει κυρίως απο kanesex και xhamster καθώς και απο tinder . Κάθε φορά που πήγαινα σε διαφορετικό σπίτι , ΠΑΝΤΟΤΕ ειχα ενα αγχος.... το θέμα της ασφάλειας δεν διασφαλίζεται με τίποτα δυστυχώς.... το θέμα της ανωνυμίας σίγουρα βαραίνει πιο πολύ το cuckold ζευγάρι αλλά ειναι πιο διαχειρίσιμο .
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απόλυτα κατανοητός. Οπότε δύσκολη η φάση . Και η ασφάλεια και το να μην επιτεθούμε σαν ζευγάρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom