paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.643
- Πόντοι
- 1.056
Πώς να φεύγει; Με τις μουνοχειλάρες της ορθάνοιχτες, χυμένη και γέματη!μετα τα γυρισματα θα ειχε πλακα ενα backstage πως φευγει :p
Πώς να φεύγει; Με τις μουνοχειλάρες της ορθάνοιχτες, χυμένη και γέματη!μετα τα γυρισματα θα ειχε πλακα ενα backstage πως φευγει :p
Καταπληκτικό, τέτοιες πούτσες εύχομαι στη γυναίκα μου να την πήδανε!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τι γυναικαρα ειναι αυτη ρε παιδια!!!!!
οτι και να κανεις .... οτι και να επιλεξεις φιλε μου εχει ενα ρισκο... μπροστα στη καβλα ομως ειμαι σιγουρος οτι το παιρνεις το ρισκο.....Έχει κανονίσει ποτέ κάποιος φάση τρίο ή cuckold με διαδικτυακή γνωριμία ; Πώς εξασφάλισε την ανωνυμία και την ασφάλεια;
Ανωνυμία μπορείτε απλά να μιλάτε με ψεύτικα προφίλ στα σόσιαλ, δεν χρειάζεται να δώσετε πραγματικά ή τηλέφωνα και συνάντηση ανάλογα, ξενοδοχείο, airbnb κτλΈχει κανονίσει ποτέ κάποιος φάση τρίο ή cuckold με διαδικτυακή γνωριμία ; Πώς εξασφάλισε την ανωνυμία και την ασφάλεια;
Ναι συμφωνώ εν μέρει με αυτό που λες...αλλά μην εκτεθουμε κιόλας.οτι και να κανεις .... οτι και να επιλεξεις φιλε μου εχει ενα ρισκο... μπροστα στη καβλα ομως ειμαι σιγουρος οτι το παιρνεις το ρισκο.....
Θα παραθέσω την εμπειρία μου καθώς εχω βρεθεί με ζευγάρια ως bull τα οποία είχα γνωρίσει κυρίως απο kanesex και xhamster καθώς και απο tinder . Κάθε φορά που πήγαινα σε διαφορετικό σπίτι , ΠΑΝΤΟΤΕ ειχα ενα αγχος.... το θέμα της ασφάλειας δεν διασφαλίζεται με τίποτα δυστυχώς.... το θέμα της ανωνυμίας σίγουρα βαραίνει πιο πολύ το cuckold ζευγάρι αλλά ειναι πιο διαχειρίσιμο .Έχει κανονίσει ποτέ κάποιος φάση τρίο ή cuckold με διαδικτυακή γνωριμία ; Πώς εξασφάλισε την ανωνυμία και την ασφάλεια;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απόλυτα κατανοητός. Οπότε δύσκολη η φάση . Και η ασφάλεια και το να μην επιτεθούμε σαν ζευγάρι.Θα παραθέσω την εμπειρία μου καθώς εχω βρεθεί με ζευγάρια ως bull τα οποία είχα γνωρίσει κυρίως απο kanesex και xhamster καθώς και απο tinder . Κάθε φορά που πήγαινα σε διαφορετικό σπίτι , ΠΑΝΤΟΤΕ ειχα ενα αγχος.... το θέμα της ασφάλειας δεν διασφαλίζεται με τίποτα δυστυχώς.... το θέμα της ανωνυμίας σίγουρα βαραίνει πιο πολύ το cuckold ζευγάρι αλλά ειναι πιο διαχειρίσιμο .