keratas cuckold
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Γερμανίδα!Βρετανίδα είναι?
Γερμανίδα!Βρετανίδα είναι?
Για την ηλικία της καλά κρατιέταιΓερμανίδα!
Για την ηλικία της καλά κρατιέταιQUOTE="keratas cuckold, post: 12070676, member: 232990"]
Γερμανίδα!
Για την ηλικία της καλά κρατιέταιQUOTE="keratas cuckold, post: 12070676, member: 232990"]
Γερμανίδα!
Φυσικα και δεν περιμενω κατι σοβαρο απο ναυαγια φιλε μου. Τους δουλευωΤο έχεις καταλάβει ότι εδώ κατά πλειοψηφία μιλάμε για ναυάγια έτσι;
Εδώ ο Γιώργος 3 <διαφημίζεται> και περιγράφει ότι ψάχνεται στο θρέντ που βγάζουμε τις πουτσες μας φωτό ενω εδώ περιγράφει ότι η γυναίκα του τον κάνει κερατά.
Άλλος ενώ τον ρωτούσα αν ψάχνει παρτενέρ έκανε εξάμηνο να μου απαντήσει ότι βρήκε η δικιά του γκόμενο και μου ζήταγε τα ρέστα ότι ψάχνω να γαμησω και τίποτα άλλο.
Μην περιμένεις εδώ να βρείς ζευγάρι να συνεννοηθείτε να γίνει η φαντασίωση σου πραγματικότητα,εδώ υπάρχει μόνο ναυάγιο και φαντασίωση μεταξύ τροφίμων ψυχιατρικής πτέρυγας
Και κάνεις και θέλεις!
Έτσι θέλω να δίνει κώλο η γυναίκα μου
Τιμή της και καμάρι της για το,κέρατο που σου ρίχνει!Έτσι να τρώει πούτσους
Καλά της κάνουν!Πηδάνε τη γυναίκα μου τα αφεντικα της στη δουλεια
Και που μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται για την φάση να βρει σοβαρό 3ο ?Το έχεις καταλάβει ότι εδώ κατά πλειοψηφία μιλάμε για ναυάγια έτσι;
Εδώ ο Γιώργος 3 <διαφημίζεται> και περιγράφει ότι ψάχνεται στο θρέντ που βγάζουμε τις πουτσες μας φωτό ενω εδώ περιγράφει ότι η γυναίκα του τον κάνει κερατά.
Άλλος ενώ τον ρωτούσα αν ψάχνει παρτενέρ έκανε εξάμηνο να μου απαντήσει ότι βρήκε η δικιά του γκόμενο και μου ζήταγε τα ρέστα ότι ψάχνω να γαμησω και τίποτα άλλο.
Μην περιμένεις εδώ να βρείς ζευγάρι να συνεννοηθείτε να γίνει η φαντασίωση σου πραγματικότητα,εδώ υπάρχει μόνο ναυάγιο και φαντασίωση μεταξύ τροφίμων ψυχιατρικής πτέρυγας
Για όσους ΔΕΝ είστε στη φαντασίωση δεν είστε ναυάγιο σαν ουκ ολίγα από εδώ μέσα και πραγματικά θέλετε τρίτο για να περάσετε καλα.Και που μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται για την φάση να βρει σοβαρό 3ο ?
Η γυναίκα μου
Ωραία βυζιάΗ γυναίκα μου
Καυλόβυζα!!!Η γυναίκα μου
Άνετα τα έχυνα...