ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.289
- Πόντοι
- 441
Εμάς που μας πηδάνε τις γυναίκες πότε γιορτάζουμε?
Όποτε κανονίζετε από κοντά να το γιορτάζουμε και εμείς με τις γυναίκες σας,εμείς με το βόλεϊ δωματίου, εσείς με το θέαμα που σας προσφέρουμε, εννοείται να υπάρχει χημεία μεταξύ μας και να μην και να μην υπάρχει καφριλα πουρέ από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά (εδώ κάποια πράγματα οφείλω να τα εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ, αυτό ισχύει για όσους δεν είστε μουσαντά προφίλ και για όσους δεν έχετε απαιτήσεις του κοίτα θα πας Με τή γυναίκα μου με τον όρο να γίνει σαν τσόντα που μου χρωστάς εδώ και καιρό,για σένα αναφέρομαι Κώστα από το Μοσχάτο,και άντρα της Ζωής - Ρούλας από τη Κηφισιά).Δε ξέρω αν σε κάλυψα αδελφέΕμάς που μας πηδάνε τις γυναίκες πότε γιορτάζουμε?
Στο εύχομαι. Αυτά μας αξίζουν!Αν δω τη γυναίκα μου έτσι θα χύσω σε 10 δευτερόλεπτα!
Απίστευτη πατούρα!Παρόμοιο πάτο με της Lena Paul έχει η γυναίκα μου
κάντε τη σύγκριση
Απίστευτη πατούρα!Παρόμοιο πάτο με της Lena Paul έχει η γυναίκα μου
κάντε τη σύγκριση
Πολυ καυλερη ιστορια και ειναι η αληθεια οτι λιγο πολυ ολοι ετσι την παταμε. Βρισκομαστε προ εκπληξεως ποσο η κοπελα ή η γυναικα μας γαμηθηκε απιστευτα καλα με εναν μεγαλοψωλαρα...Όταν τη πηδαγα ήταν εξ αρχής σε έκσταση η γυναίκα του και εκείνος γουσταρε αυτό που έβλεπε αλλά δεν υπολόγιζε ότι τον έχω μεγάλο και παχύ και παχύ κυρίως γιατί πρέπει να τα είχε πιεί και λίγο πριν τη συνάντηση.
Εκείνη από την αρχή ήταν σε έκσταση και λογικό,με το που ξεκινήσαμε τα έδινε όλα και για 40 λεπτά περίπου, βέβαια όταν το ματς με μένα έλαβε τέλος ο άντρας της είχε σειρά μετά από μένα λ,του είπε ξέρεις κάτι έλα με το βλέμμα μαστουρωμενο από καύλα λες και έζησε ένα όνειρο που το απόλαυσε και μόλις ξύπνησε, εκείνος είδε ότι την έκανα μπότα από κοντά.Ηξερε δεν ήξερε ότι δεν είχε ελπίδα να συγκριθεί το κατάλαβε στο τέλος.
Εάν θες και άλλη εξήγηση (η εσύ η οποιοσδήποτε, στείλε pm)
Πρέπει να έχω κάνει κάποια γκάφα γιατί το είχα απενεργοποιήσει σε ένα βαθμό αλλά μετά ξαναμπήκα θα στείλω εγώ αν θες και θα κοιτάξω να το φτιάξω το όλο θέμα από βδομάδα, άσχετοΠολυ καυλερη ιστορια και ειναι η αληθεια οτι λιγο πολυ ολοι ετσι την παταμε. Βρισκομαστε προ εκπληξεως ποσο η κοπελα ή η γυναικα μας γαμηθηκε απιστευτα καλα με εναν μεγαλοψωλαρα...
Αν και απο την αλλη ειναι η απολαυση της ολης φασης, του θεαματος. Και ειναι και αναμενομενο οτι σαν cuckold δεν συγκρινεσαι με τον Bull οποτε δεν καταλαβαινω γιατι η εκπληξη του...
Πμ παντως δεν ειναι ανοιχτο το προφιλ σου για να στειλουμε!
Είναι τεχνικό και αισθητικό το θέμα πρωτίστως , ώστε η ταινία να είναι ασπρόμαυρη, σαν σινεφίλ του μεσοπολέμου .Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε τέτοια βίντεο ή εικόνες κατά 90% ο επιβήτορας είναι μαύρος. Εμείς οι λευκοί πως θα ταυτιστούμε;
Άσπρο πάτο !!!Κανείς που γουσταρει τον πάτο της;
Σαν έφηβος ; Τότε γιατί την παντρεύτηκες αφού εκείνη ήθελε άντρα ;Αν δω τη γυναίκα μου έτσι θα χύσω σε 10 δευτερόλεπτα!
Με το κομμάτι την πουλάς ;Παρόμοιο πάτο με της Lena Paul έχει η γυναίκα μου
κάντε τη σύγκριση
Εύγε νέε μου !!!Όταν τη πηδαγα ήταν εξ αρχής σε έκσταση η γυναίκα του και εκείνος γουσταρε αυτό που έβλεπε αλλά δεν υπολόγιζε ότι τον έχω μεγάλο και παχύ και παχύ κυρίως γιατί πρέπει να τα είχε πιεί και λίγο πριν τη συνάντηση.
Εκείνη από την αρχή ήταν σε έκσταση και λογικό,με το που ξεκινήσαμε τα έδινε όλα και για 40 λεπτά περίπου, βέβαια όταν το ματς με μένα έλαβε τέλος ο άντρας της είχε σειρά μετά από μένα λ,του είπε ξέρεις κάτι έλα με το βλέμμα μαστουρωμενο από καύλα λες και έζησε ένα όνειρο που το απόλαυσε και μόλις ξύπνησε, εκείνος είδε ότι την έκανα μπότα από κοντά.Ηξερε δεν ήξερε ότι δεν είχε ελπίδα να συγκριθεί το κατάλαβε στο τέλος.
Εάν θες και άλλη εξήγηση (η εσύ η οποιοσδήποτε, στείλε pm)
Δεν έχω καταλάβει αν μιλάς με γρίφους η όχι(ναι ίσως πάω γυρεύοντας αλλά το προσπερνάμε αυτό το κομμάτι),θα σου απαντήσω στο πρόβλημα που αναγεννάται από την απάντηση που δίνεις,ποια εγγόνια,έτσι ωπος πάει η κατάσταση ούτε παιδιά δε θα μπορούμε να κάνουμε,πόσο μάλλον αν θα τη βγάλουμε καθαρή από αυτό που έρχεται (με τη κακή έννοια)Εύγε νέε μου !!!
Τα εγγόνια σου θα θυμούνται πάντα τις ιστορίες του παππού τους για να πάνε μπροστά αυτόν τον κόσμο !!!
Την εχυνα δυνατά!Παρόμοιο πάτο με της Lena Paul έχει η γυναίκα μου
κάντε τη σύγκριση
Αν είναι να είσαι απέξω και να ακούς ενδιαφέρομαι...Άλλες φορές με αφήνει να τη βλέπω και άλλες όχι. Η καυλα είναι η ίδια, ίσως και περισσότερη όταν είμαι έξω από την πόρτα…
Είμαστε αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι από ότι φαίνεται αλλά οι πιο πολλοί από εσάς μάλλον για τη κουβέντα είστε εδώ παρά για cuckold η τρίο φάσεις.Άλλες φορές με αφήνει να τη βλέπω και άλλες όχι. Η καυλα είναι η ίδια, ίσως και περισσότερη όταν είμαι έξω από την πόρτα…