Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 636K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
398
Πόντοι
21
Εγώ από όσο βλέπω είναι μια απλή φώτο από το ίντερνετ!
Είναι η φαντασία που έχουν κ ονειρεύονται πως θα ήθελαν να τις βλέπουν
Πιστεύω η γυναίκες τουν όλων αυτών ούτε καν γνωρίζουν για την φαντασία τους

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Τελικα ολοι γουσταρουμε να δουμε την μουναρα μας να την ξεσκιζει καποιος μπροστα μας και αυτη να χυνει. Ειμαστε ανωμαλιαρηδες τελικα ή επισημα κεραταδες;

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
398
Πόντοι
21
Τελικα ολοι γουσταρουμε να δουμε την μουναρα μας να την ξεσκιζει καποιος μπροστα μας και αυτη να χυνει. Ειμαστε ανωμαλιαρηδες τελικα ή επισημα κεραταδες;
Στείλτε προσωπικό μνμ ποιος θέλει να δει εμένα με τη γυναίκα του

keratas cuckold

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
440
Πόντοι
21
Αν σου την γαμανε...τότε είσαι κερατάς και μπράβο σού!

keratas cuckold

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
440
Πόντοι
21
PicMa_5205357_1698782292646.jpg
Έτσι μάς αρέσει!

• Like
Αντιδράσεις: trimis

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Κερατάς είναι αυτός που η γυναίκα του πηγαίνει στα κρυφά με άλλους ,είναι δηλαδή κάτι αρνητικό. Για αυτό λέμε ο κερατάς τα μαθαίνει όλα τελευταίος.

Αν σου αρέσει να βλέπεις είσαι cuckold. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις και εσύ με τη γυναίκα του άλλου ταυτόχρονα είσαι swinger.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα σοβαρά. Αν σου αρέσει να κοιτάζεις όταν η γυναίκα σου είναι με άλλον, μετά τι κάνεις ,απλά τον παίζεις ή γαμάς και εσύ τη γυναίκα σου μετά; Πώς εκτονώνεται η καύλα που σου προκαλεί αυτό το θέαμα; Ρωτάω στα σοβαρά επειδή δεν έχω τέτοιες εμπειρίες.

• Like
Αντιδράσεις: batist

keratas cuckold

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
440
Πόντοι
21
Κερατάς είναι αυτός που η γυναίκα του πηγαίνει στα κρυφά με άλλους ,είναι δηλαδή κάτι αρνητικό. Για αυτό λέμε ο κερατάς τα μαθαίνει όλα τελευταίος.

Αν σου αρέσει να βλέπεις είσαι cuckold. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις και εσύ με τη γυναίκα του άλλου ταυτόχρονα είσαι swinger.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα σοβαρά. Αν σου αρέσει να κοιτάζεις όταν η γυναίκα σου είναι με άλλον, μετά τι κάνεις ,απλά τον παίζεις ή γαμάς και εσύ τη γυναίκα σου μετά; Πώς εκτονώνεται η καύλα που σου προκαλεί αυτό το θέαμα; Ρωτάω στα σοβαρά επειδή δεν έχω τέτοιες εμπειρίες.
Πρώτον το cuckold σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει κερατάς. Τώρα από εκεί και πέρα η βαράς μαλάκια και χινις.η σε βάζουν η γαμηαδες στο τέλος και την πέρνεις και εσύ χυμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom