GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 930
- Πόντοι
- 81
ολο απο τσοντες βαζετε. κανα δικο σας κουκολντινγκ δεν εχετΑφού δεν έχει γυναίκα η γκόμενα τι να βάλει;
ολο απο τσοντες βαζετε. κανα δικο σας κουκολντινγκ δεν εχετΑφού δεν έχει γυναίκα η γκόμενα τι να βάλει;
είσαι στο σωστό δρόμο ..μπράβο σουειμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον παιχνίδι 30 (άσχετος αν έχει γυναίκα η όχι)σημασία έχει ότι θέλει να είναι ένας μεγάλος ξεφτίλας κερατάς σαν εμένα ...χέρωμαι που βρίσκω έναν ακόμα κέρατα σαν εμένα ..τέτοιους φίλους θέλω να έχω.και του εύχομαι να φάει όσο γίνετε μεγαλύτερο κέρατο.να μην προλαβαίνει να να αγοράζει κάποτες για τους γαμιάδες της γυναίκας του !Έτσι στα ορθια να μου την πηδανε
στο όρθιο μοιαζει με το ξανθο στο gif
Μα μόνο τέτοιες μεγάλες ψωλαρπαχτρες μας αξίζουν εμάς για γυναίκες μάς..να μας χορτάσουν κέρατο!να σου τύχει να παντρευτείςτέτοια γυναίκα
Και εγώ Γι αυτο παντρεύτηκα ψωλου..Για να τιμήσει το στεφάνι μάς με πολύ κέρατο!αυτή είναι γυναίκα που τιμάει το στεφάνι της
εχεις γυναικα,, κυριακή ειναι οντωςέτσι θέλω να περιποιείτε ολη την παρέα η γυναικα μου στον καναπε του σπιτιού μας
Γι αυτο σε παντρεύτηκα ψωλου ..Για να σου φέρνω όσους γαμηαδες θέλεις!"έτσι θέλω να με γαμάνε μαλάκα κερατά!"
Ρε μαλακες ο Τζανακόπουλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα"έτσι θέλω να με γαμάνε μαλάκα κερατά!"