CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Σου κάνει κόνξες η κυρία; Ρίξτης έναν κρύο να δούμε μετά αν θα κάτσει ή όχι. Πρέπει να δείξεις πυγμή, φίλε μουας κατσει έστω μια φορα κ μετα βλέπουμε
Σου κάνει κόνξες η κυρία; Ρίξτης έναν κρύο να δούμε μετά αν θα κάτσει ή όχι. Πρέπει να δείξεις πυγμή, φίλε μουας κατσει έστω μια φορα κ μετα βλέπουμε
Τι είναι ο "κρύος", Δάσκαλε;Σου κάνει κόνξες η κυρία; Ρίξτης έναν κρύο να δούμε μετά αν θα κάτσει ή όχι.
Ξέρεις, χωρίς καμία προετοιμασία ή προκαταρκτικά. Μπορεί π.χ. να μαστορεύεις μέσα στο σπίτι και ξαφνικά περνάει μπροστά σου η κυρία σου. Χωρίς να πεις τίποτα και ενώ η όλη φάση φαίνεται αδιάφορη, τον πετάς έξω και της τον φοράς ξαφνικά και χωρίς λόγοΤι είναι ο "κρύος", Δάσκαλε;
Μίλα με τον @aiolosanemos50Θελω να γινω cuckold στη συζυγο μου...αν ενδιαφερεται καποιος, πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε στην προσωπικη συνομιλια
Ευχαριστω
Πολύ καλό! Αν εκείνη, όμως, σου πει "Όχι τώρα! Θα μου κόψει η μπεσαμέλ", τι κάνεις, Δάσκαλε;Ξέρεις, χωρίς καμία προετοιμασία ή προκαταρκτικά. Μπορεί π.χ. να μαστορεύεις μέσα στο σπίτι και ξαφνικά περνάει μπροστά σου η κυρία σου. Χωρίς να πεις τίποτα και ενώ η όλη φάση φαίνεται αδιάφορη, τον πετάς έξω και της τον φοράς ξαφνικά και χωρίς λόγο
Για ολα υπαρχουν λυσειςΠολύ καλό! Αν εκείνη, όμως, σου πει "Όχι τώρα! Θα μου κόψει η μπεσαμέλ", τι κάνεις, Δάσκαλε;
Λες: "ξέχνα την μπεσαμέλ, θα φας καλά, δεσμεύομαι"Πολύ καλό! Αν εκείνη, όμως, σου πει "Όχι τώρα! Θα μου κόψει η μπεσαμέλ", τι κάνεις, Δάσκαλε;
Δυνατό!!Λες: "ξέχνα την μπεσαμέλ, θα φας καλά, δεσμεύομαι"
Είναι πολύ κολλητός σου; Σαν να είσαι εσύ, ένα πράμα;Κολλητός που του αρέσει να του γαμανε το πουτανακι (βιζιτακι) και κερναει ψάχνει άτομα που να δέχονται να το βιντεοσκοπουν.οποιος ενδιαφέρεται του δίνω προφίλ fb σε pm να μιλήσουν κατ'ιδιαν
Εσύ ειδικά έχεις να μάθεις πολλά φίλε μου!Δυνατό!!
Αναρωτιέμαι καμιά φορά, πόσα έχουμε να μάθουμε ακόμα από εσάς...
Όχι μόνο δεν είμαι εγώ αλλά τέτοιο σκηνικό δε μπορώ καν να κάνω..και που σαι μάστορα από εξυπνάδες χορτάσαμε εδώ μεσαΕίναι πολύ κολλητός σου; Σαν να είσαι εσύ, ένα πράμα;
Εγώ, ειδικά, είμαι πολύ φιλομαθής. Τα παίρνω και εύκολα.Εσύ ειδικά έχεις να μάθεις πολλά φίλε μου!
Ώστε θες πολύ να μαθητεύσεις δίπλα στον Καπετάνιο σου, παρόλο που η εκπαίδευση αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή;Εγώ, ειδικά, είμαι πολύ φιλομαθής. Τα παίρνω και εύκολα.
παικτη εσυ ψαχνεις καμεραμαν; δεν σε τρολαρω σοβαρα ρωταωΚολλητός που του αρέσει να του γαμανε το πουτανακι (βιζιτακι) και κερναει ψάχνει άτομα που να δέχονται να το βιντεοσκοπουν.οποιος ενδιαφέρεται του δίνω προφίλ fb σε pm να μιλήσουν κατ'ιδιαν
Θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλωΏστε θες πολύ να μαθητεύσεις δίπλα στον Καπετάνιο σου, παρόλο που η εκπαίδευση αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή;
Όχι ρε μάγκες δε θα νρεπομουν να το πω εδώ μέσα ιδίως τόσες ανωμαλίες και βίτσια έχουμε διαβάσει λες να κολλάω επειδή με ξέρει κάποιος;;;παικτη εσυ ψαχνεις καμεραμαν; δεν σε τρολαρω σοβαρα ρωταω
Καμιά φορά ο πνευματικός κάματος μας φέρνει στα όριά μας. Αλλά αφού θέλεις τόσο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποταΘέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω
Όταν λέτε σκληρή, τι εννοείτε ακριβώς;
Εμένα, Καπετάνιε, δώστε μου πνευματικό κάματο και πάρτε μου την ψυχή...Καμιά φορά ο πνευματικός κάματος μας φέρνει στα όριά μας. Αλλά αφού θέλεις τόσο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα