boubounitos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2018
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 201
Το θέμα αγορίνα μου δεν είναι αν ξέρει αλλά αν θέλει...αν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
Το θέμα αγορίνα μου δεν είναι αν ξέρει αλλά αν θέλει...αν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
Πρέπει να είμαι ο μόνος που ψάχνει αυτό το θέμα και ΔΕΝ θέλει να είναι μαύρος ο γαμιάς. Το αντίθετο μάλιστα, η παρουσία μαύρου μου χαλάει όλη τη φάση.Eιναι εκπληκτικο το πως ενα τρομερα μειοψηφικο φετιχ (ακομα) στην κοινωνια (κακολντ με μαυρο γαμια και αντρα να παρακολουθει) ειναι τοσο δημοφιλες και διαδεδομενο στις τσοντοαναζητησεις στα σαιτ απο τους ελληνες χρηστες
Eιναι εκπληκτικο το πως ενα τρομερα μειοψηφικο φετιχ (ακομα) στην κοινωνια (κακολντ με μαυρο γαμια και αντρα να παρακολουθει) ειναι τοσο δημοφιλες και διαδεδομενο στις τσοντοαναζητησεις στα σαιτ απο τους ελληνες χρηστες
Πρέπει να είμαι ο μόνος που ψάχνει αυτό το θέμα και ΔΕΝ θέλει να είναι μαύρος ο γαμιάς. Το αντίθετο μάλιστα, η παρουσία μαύρου μου χαλάει όλη τη φάση.
Καλημέρα και καλή χρονιά
Το σωστό είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό όμως που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι θέλετε να παίξετε με άλλα ζευγάρια αλλά φοβάστε ότι θα χαλάσει τη σχέση σας. Το βασίζεις αυτό κάπου; Οι swingers που έχω γνωρίσει τα συνδυάζουν και τα δύο. Δηλαδή δε σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν με τη σύντροφό τους παρά μόνο αν υπάρχουν και άλλα άτομα να συμμετέχουν.Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.
Εμένα και τα 2 και φανταζομαι κάθε cuckold το ιδιοΚαλημέρα και καλή χρονιά
Σε καυλώνει να στην γαμάνε ή και να τον παιζουν για πάρτυ της?
mmm ότι θέλεις μπορούμε να το κάνουμε εάν έχεις φωτο μην σε αφήσουμε με τις φαντασιώσεις σου μόνο να βασανίζεσαι!!!Εμένα και τα 2 και φανταζομαι κάθε cuckold το ιδιο
Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον από το άλλο ζευγάρι. Επειδή λοιπόν δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις φοβίες της το αποδέχτηκα και δεν της ξαναείπα κάτι. Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.Το σωστό είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό όμως που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι θέλετε να παίξετε με άλλα ζευγάρια αλλά φοβάστε ότι θα χαλάσει τη σχέση σας. Το βασίζεις αυτό κάπου; Οι swingers που έχω γνωρίσει τα συνδυάζουν και τα δύο. Δηλαδή δε σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν με τη σύντροφό τους παρά μόνο αν υπάρχουν και άλλα άτομα να συμμετέχουν.
Δεκτό! Αλλά είναι σαν να θες να φας κοντοσούβλι, κοκορέτσι κτλ, και τελικά να τρως βραστό κοτόπουλο....Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον από το άλλο ζευγάρι. Επειδή λοιπόν δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις φοβίες της το αποδέχτηκα και δεν της ξαναείπα κάτι. Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.
Τι να κάνουμε...έτσι είναι η ζωή...Δεκτό! Αλλά είναι σαν να θες να φας κοντοσούβλι, κοκορέτσι κτλ, και τελικά να τρως βραστό κοτόπουλο....
Γνώμη μου..!!!
Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον αόταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.
Συγνώμη, αλλά πως γίνεται αυτό?Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή
Τι δεν κατάλαβες;Συγνώμη, αλλά πως γίνεται αυτό?
ΟκΚατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον από το άλλο ζευγάρι. Επειδή λοιπόν δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις φοβίες της το αποδέχτηκα και δεν της ξαναείπα κάτι. Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.
Πολύ σωστός είσαι,από τους λίγους που έχουν μείνει με ηθικούς φραγμούς και σωστή σκέψη.Επιτρεψε μου να σε συγχαρώ,που αποτελείς εξαίρεση από τις μπούρδες και την ανιθηκοτητα που προβάλλει το καραγκιοζιλικι του συστήματος.Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.
Δεν είναι ηθικό το θέμα για εμένα. Και που τα κουβεντιάζω κρυφά από εκείνη εδώ μέσα ανήθικο το θεωρώ. Και η ανηθικότητα όμως έχει μια κλιμάκωση. Αν της έλεγα ότι τα κουβεντιάζω εδώ μέσα ναι μεν δεν θα της άρεσε αλλά θα καταλάβαινε και θα το δεχόταν.Σημασία έχει όταν αγαπάς κάποιον να κάνεις και κάποιες θυσίες. Αυτό κάνουμε και οι δύο.Πολύ σωστός είσαι,από τους λίγους που έχουν μείνει με ηθικούς φραγμούς και σωστή σκέψη.Επιτρεψε μου να σε συγχαρώ,που αποτελείς εξαίρεση από τις μπούρδες και την ανιθηκοτητα που προβάλλει το καραγκιοζιλικι του συστήματος.
Όταν !!!!!αλλά δεν θέλει μάλλον...
όταν πιάσω έτσι τη γυναίκα μου στο κρεβάτι μας θα χύσω 3 φορές συνεχόμενα απο την καβλα