Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 706K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.819
Πόντοι
201
:wink:αν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
14156612.gif
Το θέμα αγορίνα μου δεν είναι αν ξέρει αλλά αν θέλει...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Eιναι εκπληκτικο το πως ενα τρομερα μειοψηφικο φετιχ (ακομα) στην κοινωνια (κακολντ με μαυρο γαμια και αντρα να παρακολουθει) ειναι τοσο δημοφιλες και διαδεδομενο στις τσοντοαναζητησεις στα σαιτ απο τους ελληνες χρηστες

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.190
Πόντοι
1.056
Eιναι εκπληκτικο το πως ενα τρομερα μειοψηφικο φετιχ (ακομα) στην κοινωνια (κακολντ με μαυρο γαμια και αντρα να παρακολουθει) ειναι τοσο δημοφιλες και διαδεδομενο στις τσοντοαναζητησεις στα σαιτ απο τους ελληνες χρηστες
Πρέπει να είμαι ο μόνος που ψάχνει αυτό το θέμα και ΔΕΝ θέλει να είναι μαύρος ο γαμιάς. Το αντίθετο μάλιστα, η παρουσία μαύρου μου χαλάει όλη τη φάση.

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
668
Πόντοι
81

Πρέπει να είμαι ο μόνος που ψάχνει αυτό το θέμα και ΔΕΝ θέλει να είναι μαύρος ο γαμιάς. Το αντίθετο μάλιστα, η παρουσία μαύρου μου χαλάει όλη τη φάση.

Κοιτάξτε! Το "μαύρος", θεωρώ παραπέμπει σε προικισμένο, με ζωώδη ένστικτα γαμιά.. Εν ολίγοις φαντασιώνεσαι πιο σκληρό ξέσκισμα.. ανεξάρτητα αν ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι..

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
συμφωνω. το θέμα είναι να γαμαει τη γυναικα σου ενας αντρας πολύ πιο προικισμένος απο σένα, είτε μαύρος είτε ασπρος.
Για μένα τουλάχιστον αυτό έχει σημασία
35339272.gif

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.934
Πόντοι
3.846
Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.
Το σωστό είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό όμως που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι θέλετε να παίξετε με άλλα ζευγάρια αλλά φοβάστε ότι θα χαλάσει τη σχέση σας. Το βασίζεις αυτό κάπου; Οι swingers που έχω γνωρίσει τα συνδυάζουν και τα δύο. Δηλαδή δε σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν με τη σύντροφό τους παρά μόνο αν υπάρχουν και άλλα άτομα να συμμετέχουν.

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.819
Πόντοι
201
Το σωστό είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό όμως που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι θέλετε να παίξετε με άλλα ζευγάρια αλλά φοβάστε ότι θα χαλάσει τη σχέση σας. Το βασίζεις αυτό κάπου; Οι swingers που έχω γνωρίσει τα συνδυάζουν και τα δύο. Δηλαδή δε σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν με τη σύντροφό τους παρά μόνο αν υπάρχουν και άλλα άτομα να συμμετέχουν.
Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον από το άλλο ζευγάρι. Επειδή λοιπόν δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις φοβίες της το αποδέχτηκα και δεν της ξαναείπα κάτι. Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
668
Πόντοι
81
Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον από το άλλο ζευγάρι. Επειδή λοιπόν δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις φοβίες της το αποδέχτηκα και δεν της ξαναείπα κάτι. Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.
Δεκτό! Αλλά είναι σαν να θες να φας κοντοσούβλι, κοκορέτσι κτλ, και τελικά να τρως βραστό κοτόπουλο....
Γνώμη μου..!!!

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.819
Πόντοι
201

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
Κατ αρχήν εγώ ήθελα να πειραματιστουμε και το πρότεινα στην γυναίκα μου. Εκείνη ήταν από την αρχή αρνητική. Κυρίως γιατί ντρέπεται. Κάναμε αρκετές συζητήσεις και καταλήξαμε να μην προχωρήσουμε γιατί φοβήθηκαμε πως στην πράξη μπορεί να είναι διαφορετικά απ'ότι τα έχουμε στο μυαλό μας. Ενώ εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει μεσα μου και θεωρώ πως μπορουμε εκείνη πάλι φοβάται. Φοβάται την ζήλια, την περίπτωση να νιώσει κάποιος από εμάς κάτι για κάποιον αόταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή και όπως πολύ σωστά είπες με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουμε.

Επειδή όμως είναι και γαμώ τα άτομα δέχεται να χρησιμοποιούμε το swinging ως ρόλο όταν κάνουμε σεξ κι έτσι βρήκαμε ένα τρόπο να νιώθουμε ότι κάνουμε ανταλλαγή
Συγνώμη, αλλά πως γίνεται αυτό?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Οκ

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.
Πολύ σωστός είσαι,από τους λίγους που έχουν μείνει με ηθικούς φραγμούς και σωστή σκέψη.Επιτρεψε μου να σε συγχαρώ,που αποτελείς εξαίρεση από τις μπούρδες και την ανιθηκοτητα που προβάλλει το καραγκιοζιλικι του συστήματος.

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.819
Πόντοι
201
Πολύ σωστός είσαι,από τους λίγους που έχουν μείνει με ηθικούς φραγμούς και σωστή σκέψη.Επιτρεψε μου να σε συγχαρώ,που αποτελείς εξαίρεση από τις μπούρδες και την ανιθηκοτητα που προβάλλει το καραγκιοζιλικι του συστήματος.
Δεν είναι ηθικό το θέμα για εμένα. Και που τα κουβεντιάζω κρυφά από εκείνη εδώ μέσα ανήθικο το θεωρώ. Και η ανηθικότητα όμως έχει μια κλιμάκωση. Αν της έλεγα ότι τα κουβεντιάζω εδώ μέσα ναι μεν δεν θα της άρεσε αλλά θα καταλάβαινε και θα το δεχόταν.Σημασία έχει όταν αγαπάς κάποιον να κάνεις και κάποιες θυσίες. Αυτό κάνουμε και οι δύο.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
31789371.gif

όταν πιάσω έτσι τη γυναίκα μου στο κρεβάτι μας θα χύσω 3 φορές συνεχόμενα απο την καβλα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom