μην πνιγει προσεχε μονο,αλλα κανονικα θελει να μην μπορει να μιλησει και να τον τρωει στον κωλο!
Λες να δοκιμασω??? φοβαμαι μη δε δεχτει και δεν γινει αγωνας καθολου στο τελος!!!
μην πνιγει προσεχε μονο,αλλα κανονικα θελει να μην μπορει να μιλησει και να τον τρωει στον κωλο!
ετσι μπραβο!περιμενουμε περιγραφη!και να μην κολλησουν στον οισοφαγο :S και τα βγαλει.σπρωχτα all the way down!!Καλησπερα φιλε μου τελικα απαντησα και αυριο εχουμε κανονισει συναντηση οποτε παρασκευη θα πεσει περιγραφη του αγωνα!!! Οπως και δηποτε θα γινει κρεμπεδιασμα οισοφαγου!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΩΤΟΣ
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ !
http://[URL unfurl="true"]www.alithia.gr/sites/default/files/img/diafores/papaprokopioy_giannis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τα σεβη μου στον σκληροπυρηνικο χυστη Parakmiakos :hi: :hi: :hi:
.το φτύσιμο μη ξεχάσεις.δες ροκοΚαλησπερα φιλε μου τελικα απαντησα και αυριο εχουμε κανονισει συναντηση οποτε παρασκευη θα πεσει περιγραφη του αγωνα!!! Οπως και δηποτε θα γινει κρεμπεδιασμα οισοφαγου!!!
ετσι!μειγμα απο μερεντα και φλοκια στο στομαχι της.για να μαθει να κανει κλυσμα αλλη φορααν δεν τα καταπιει δεν φευγω απο εκει!!! Καλα οτι θα της δωσω παλι το κωλαντερο στο χερι ειναι σιγουρο, αλλα αν μου τον μερεντιασει θα τη βαλω να τα γλυψει ολα μεχρι να κιτρινισουν τα δοντια της!!!
ο ροκο μονο σας ξεπερνάειετσι!μειγμα απο μερεντα και φλοκια στο στομαχι της.για να μαθει να κανει κλυσμα αλλη φορα
στελε της σημερα μηνυμα,πες της θελω να βαλεις την πετονια που βαζεις και στο γυμναστηριο για να γουσταρω περισσοτερο.και αυριο μπουκωσε της το,οπως ειπες.εγω οποτε το κανω σκεφτομαι να βαλω και μονωτικη γυρω γυρω οπως κανει ο PD στο iNFERNAL RESTRAINTS αλλα σκεφτομαι μην πνιγει καμια.. :S :SΤο θεμα ειναι να βαλει το κορδονι φιλε για να της το δωσω να το καταπιει και να μην βαλει παλι κανα ξενερωτο βρακι!!!
ο ροκο μονο σας ξεπερνάει
πρόσεχε..ξύλο να δώσεις πολύ.Τους αρέσει .στελε της σημερα μηνυμα,πες της θελω να βαλεις την πετονια που βαζεις και στο γυμναστηριο για να γουσταρω περισσοτερο.και αυριο μπουκωσε της το,οπως ειπες.εγω οποτε το κανω σκεφτομαι να βαλω και μονωτικη γυρω γυρω οπως κανει ο PD στο iNFERNAL RESTRAINTS αλλα σκεφτομαι μην πνιγει καμια.. :S :S
μην πνιγει προσεχε μονο,αλλα κανονικα θελει να μην μπορει να μιλησει και να τον τρωει στον κωλο!φιλε ταινιουλα στο στομα ειναι τρομερη κινηση!!! Θα νιωσει το απολυτο μηδενικο!!!
ολοι ισοι ειμαστε κριςΚάποτε ίσως να σας φτάσω και εγώ..Ένα τίποτα είμαι μπροστά σας
όχι σε όλα μεγαλε ..ζεις εμπειρίες που άλλοι μόνο τις ονειρεύονταιολοι ισοι ειμαστε κρις
αν δεχτει τον κορδο στο στομα μπορει να δεχτει και την ταινια,απλα μην το συζητησεις απο πριν,καθως σε τσιμπουκωνει παρε τον κορδο και σιγα σιγα βαλτης τον στο στομα.Λες να δοκιμασω??? φοβαμαι μη δε δεχτει και δεν γινει αγωνας καθολου στο τελος!!!
ενταξει μωρε,ειμαι λιγο τυχερος σε αυτο αλλα οκ ,χανω αλλου,ετσι ειναι δυστυχως η ζωη.. :S :Sόχι σε όλα μεγαλε ..ζεις εμπειρίες που άλλοι μόνο τις ονειρεύονται
που χάνεις? ..μπορεί να νομίζεις ότι χανειςενταξει μωρε,ειμαι λιγο τυχερος σε αυτο αλλα οκ ,χανω αλλου,ετσι ειναι δυστυχως η ζωη.. :S :S
κινδυνος παλι. μπορει να τα μαζευει με το δαχτυλο και να τα ριχνει στην υπουλη μητρα της. να τη χυνεις μουτρα και βυζια και να την σκουπιζεις ΜΟΝΟΣ σου.
εαν τρεξει τουαλετα για ντουζακι και καλα, κυνηγι εσυ απο πισω.
τα ζουμια σου και τα ματια σου
καθολου πλεονΕδω ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ....!!!!!
κι όμως Κρις.δεν μπορειςνα τα χεις ολα.και τα γαμησια σου δεξιά αριστερά και μια πιο "νορμαλ" ζωή.που χάνεις? ..μπορεί να νομίζεις ότι χανεις