Ο ΣΩΤΟΣ ΠΗΡΕ Τ'ΟΠΛΟ ΤΟΥ
Καλησπερα στους συναγωνιστες καταδρομεις!!!
Ξεκινωντας για να συνεχισουμε απο εκει που το αφησαμε, μετα απο παροτρυνση πολλων εδω μεσα (σας αφιερωνω αυτη την ακαποτη περιπετεια, γιατι αν δεν μου αλλαζατε γνωμη εσεις, δεν θα σας περιεγραφα για τον λαχταριστο κρεμπιε που σερβιρα στην ελεεινιδα) αποφασισα να μην φτυσω, μεταφορικα, καταμουτρα την πατουρα του γυμναστηριου μην απαντωντας στις κλησεις της, αλλα να το κανω κυριολεκτικα οταν θα εχω γεμισει με τα ζεστα μου χυσια τον οισοφαγο της!!! Και ετσι εγινε
Καταρχας να πω οτι αυτη τη φορα καταφερα να την κανω να βαλει τον δαντελοτο κορδο που βαζει και στο γυμναστηριο και μας προκαλει (Νασος Αθανασιαδης για σενα ρε φιλε) λεγοντας της σε μυνημα οτι "με ειχε φτιαξει πολυ οταν εκανε βαθια καθισματα στο γυμναστηριο φορωντας τον και οτι ηταν απο τους βασικους λογους που της μιλησα εξαρχης" (σε απαντηση της σε μυνημα μου ειπε την ηλιθια ατακα οτι ηξερε πως κοιταω για αυτο τον εβαζε, η καργιολα η προστυχη, που δεν αφηνε κανεναν να γυμναστει μας πουλουσε φουμαρα, αλλα την εστρωσα). Παμε στα του αγωνα, κανονιζουμε βαρετο ραντεβουδακι εξω στο οποιο για αλλη μια φορα μου εσπασε μπαλες με θεματα που ουτε καν θυμαμαι, γυρνωντας σπιτι της την εβλεπα λιγο κρυα, και φοβουμενος οτι δεν θα μου προτεινει να ανεβω πανω, της πεταω την αφοπλιστικη ατακα οτι θελω να κατουρησω οποτε επρεπε να ανεβω! Αφου τελειωνω με το κατουρημα (παρεπιπτωντος κατουρησα στο νιπτηρα της) βγενω και τη βλεπω να ψαχνει και καλα κατι στη κουζινα οπου ειχε σκυψει για να μου δειξει με τροπο οτι εβαλε τον κορδο για παρτυ μου!!! Την πλησιαζω απο πισω ακουμπωντας απαλα το πολυτιμο φορτιο μου στο κωλο της, αυτη τριβωντας το κωλι της στη τσαπου μου, μου λεει οτι εχει φαντασιωση να το κανει στη κουζινα. Αυτο ηταν ξεκινησαμε, τη ριχνω στα γονατα πεταω εξω το καυλωμενο μου πουτσι και της τον βαζω οσο πιο βαθια γινεται στο στομα της, κατευθειαν τον εβγαλε εξω για να βηξει διοτι πηγε να ξερασει, της λεω πως αν ξερασει πανω στο καυλι μου θα τα καθαρισει με τη γλωσσα της!!! Συνεχισε εναλαξ βαθυ τσιμπουκι με καραμελομα και φτυσιμο στις μπαλες!!! Την σηκωνω την ακουμπαω στο παγκο της κουζινας της βγαζω το παντελονι της βγαζω το κορδο και της τον φοραω κολαρο για να την πνιγω με αυτον!!! Της σηκωνω το ενα ποδι και της καρφωνω το γεματο σαλια πουτσι μου βαθια μεσα στη μουνα της!!! Ηταν απιστευτα ζεστη και υγρη πραγμα που σημενε πως γουσταρει αρα το ξεφτιλισμα δεν πηγενε καλα. Τη γυρναω για ορθιο πισωκολητο της λεω να ανοιξει τα κωλομαγουλα να της σκισω τη κωλοτρυπα, ανοιγει τις κωλομαγουλαρες της και αφου της φτυνω την κωλοτρυπιδα με δυναμη εισχωρω στο κωλι της δειχνοντας της ποιος ειναι το αφεντικο. Αρχισε ενα πολυ αγριο σκισιμο με αυτην να προσπαθει να με κανει να τη γαμαω πιο αργα γιατι ποναγε αλλα εγω της ελεγα "πως αυτη ειναι η θεση της μεσα στη κουζινα να της σκιζω το κωλο" συγχρωνος την επνιγα τοσο πολυ με το κορδονι στο λαιμο της που κοκκινησε η μαπα της απο την ελειψη οξυγονου!!!Εφτανε το τελος και το ενιωθα τραβαω τον μαχητη μου απο το στενο πεδιο της μαχης και τι να δω??? ΜΕΡΕΝΤΑ
οχι πολυ αλλα και παλι αρκετη για να τελειωποιησω τη φαντασιωση μου. Ξανα λοιπον στα γονατο της βγαζω το κορδονι απο το λαιμο σκουπιζω τη πουτσα μου με αυτο, της λεω να ανοιξει το στομα και της το βαζω μεσα. Της λεω να μην τολμησει να το βγαλει μεχρι να τελειωσω μεσα στο στομα της, αρχιζω μια επικη μαλακια καμαρονωντας για τα κατορθοματα μου ενω αυτη μου χαϊδευε τις μπαλες μεχρι που ηρθε το πολυτιμο φορτιο μου να ξεπλυνει το βρωμερο της στομα!! Τη χυνω στο στομα ενω το κορδονι ηταν ακομα μεσα και τα σαλια της τρεχανε εξω γιατι δε μπορουσε να κλεισει το στομα της, τραβαω εξω το κορδο ο οποιος ειχε γινει μουσκεμα απο σαλια, μερεντα και χυσια και της δινω να τον μυρισει
καπου εκει εληξε ο αγωνας! Εγω πηγα στο μπανιο και ετριψα με το σφουγκαρι καλα το πουτσι μου μη παθουμε και τιποτα με τη βρωμερη κωλαρα της, ντυθηκα αραξα λιγο μαζι της στο σαλονι γιατι ειχε παγωτο σκανταλ κουκις και αφου εφαγα λιγο (παλι χαλασα τη διατροφη για τη καριολα) σηκωθηκα να φυγω στο αποχαιρετιστιριο φιλι μου πεταξε το επικο "κανεις δεν με εχει γαμησει με τετοιο τροπο" Συμπερασμα ολες ξεφτιλισμα θελουνε αδερφια!!!!
Ελπιζω να τιμησα την ομαδα μας να σας αρεσε η περιγραφη μου και να εχετε κι εσεις συντομα ακα κρεμπιε!!!
Υ.Γ. δε ξερω αν θα τη ξαναδω γιατι δεν με φτιαχνει και πολυ να χυσω τη μουνα της και τις αλλες δυο τρυπες τις εκανα δικες μου. Πειτε μου γνωμες....