Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ξεκινάω την συνταγή, ετοιμαστείτε !
Ο καφες ειναι σε έλλειψη ομως τυπε
[size=72pt]ΕΞΤΡΑΔΙΞ[/size]
Συνταγή δημιουργημένη από τον Parakmiako, εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από όλους τους
σκληρούς ακάποτους μύστες της πιάτσας. Καθαρά Ελληνικό προϊόν.
Για να ευχαριστιέστε το ακάποτο γαμήσι δίχως άγχος για το αν θα πάθετε κάτι,
ακολουθείστε αυτά που θα γράψω κατά γράμμα.
Ξεκινάμε την ημέρα μας με γυμναστική. Κάθε μέρα.
1 ώρα πολύ χαλαρό τρέξιμο
3 σετ από 20 πουσαπς, κοιλιακών, ραχιαίων, έλξεων σε μονόζυγο, βαθιά καθίσματα
30 λεπτά ακόμα χαλαρό τρέξιμο
να την ακουτε την εκτορινα παιδια χρονια τωρα ολο μαλακια ξερει καλα απο σκουπισμα με ζεβασοφτκινδυνος παλι. μπορει να τα μαζευει με το δαχτυλο και να τα ριχνει στην υπουλη μητρα της. να τη χυνεις μουτρα και βυζια και να την σκουπιζεις ΜΟΝΟΣ σου.
εαν τρεξει τουαλετα για ντουζακι και καλα, κυνηγι εσυ απο πισω.
τα ζουμια σου και τα ματια σου
κρεμπεδιασμα στο στομαχι?κινδυνος παλι. μπορει να τα μαζευει με το δαχτυλο και να τα ριχνει στην υπουλη μητρα της. να τη χυνεις μουτρα και βυζια και να την σκουπιζεις ΜΟΝΟΣ σου.
εαν τρεξει τουαλετα για ντουζακι και καλα, κυνηγι εσυ απο πισω.
τα ζουμια σου και τα ματια σου
ρε Πικερ και συ απο ακα κρεμπιε δε βγηκες?Πόσο δύσκολο είναι τελικά να σκέφτεται κάποιος με το πάνω κεφάλι; Καλά που υπάρχετε κι εσείς βέβαια και γεννιούνται παιδιά. :-*
Kαταρχην ενα μεγαλο μπραβο στον Σωτο για το ξεκωλιασμα και κρεμπεδιασμα που εριξε και κάποιες επισημανσεις..τι θα πειμωρη καριολα δενεχεις λιπαντικο;βουτυρο,λαδι δεν εχεις σπίτι;δεν μαγειρευεις; :Sκαι γιατιπαρακαλω δεν φόρεσε τον κορδονουρη να καυλωσει πιοπολυ ο Άνθρωπος;Σωτο μην εξαφανιστεις.οκ,δεν ειναι σωστό να κανεις πωςδεν τη ξερεις.απλά ξεκαθαρισετης πως την επόμενη φορά θα πρεπεινα παιζειστριγκος .μπορεί νά μη την θεςγια κατι άλλο άλλα ενα κρεμπιε στο στομάχι δια μέσου οισοφαγου νομιζω της το χρωστας
απαραίτητη προτεραιότητα που πρέπει να καλυφτεί Για το σωστό και αφοβο κρεμπιασμα Είναι να Είναι η άλλη παντρεμένη.Εκεί δεν μας απασχολεί τοσο....βέβαια και εκεί επιφοβο Είναι αλλά όλο και κάποιο Ρίσκο παίρνεις παντακρεμπεδιασμα στο στομαχι?
ετσι μπραβο!περιμενουμε περιγραφη!και να μην κολλησουν στον οισοφαγο :S και τα βγαλει.σπρωχτα all the way down!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΩΤΟΣ
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ !
http://[URL unfurl="true"]www.alithia.gr/sites/default/files/img/diafores/papaprokopioy_giannis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:kneel: :kneel:
τυπε μου επρεπε να γινεις σαν εμενα που μου εδωσε μονη της το 50αρικο σαν ανταμοιβη για το ξεμουνιασμα που της εκανα στο κλειστο φροντιστηριο του πατερα της και να γυρισω με ταξι χαραματα Θεσσαλονικη, αλλα εγω το εφαγα στις πουτανες και γυρισα με ΚΤΕΛ
τι μετρα Πικερ,δωσε λεπτομερειες,μπορει να σε αποκλεισει απο την Ιασωνος γενικα στα 500 μετρα λες? :SMaclaud το νόμο μου ποτέ δεν τον παραβίασα. Ο νόμος λέει ότι δεν δίνουμε την παραμικρή αξία ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, όχι στις πουτάνες. Ας μη μιλάμε όμως πλέον για εκείνη, γιατί μου έχει μπλοκάρει 12 λογαριασμούς στο facebook και με απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.
ετσι!μειγμα απο μερεντα και φλοκια στο στομαχι της.για να μαθει να κανει κλυσμα αλλη φορα
στελε της σημερα μηνυμα,πες της θελω να βαλεις την πετονια που βαζεις και στο γυμναστηριο για να γουσταρω περισσοτερο.και αυριο μπουκωσε της το,οπως ειπες.εγω οποτε το κανω σκεφτομαι να βαλω και μονωτικη γυρω γυρω οπως κανει ο PD στο iNFERNAL RESTRAINTS αλλα σκεφτομαι μην πνιγει καμια.. :S :S