Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κινδυνος παλι. μπορει να τα μαζευει με το δαχτυλο και να τα ριχνει στην υπουλη μητρα της. να τη χυνεις μουτρα και βυζια  και να την σκουπιζεις ΜΟΝΟΣ σου.
εαν τρεξει τουαλετα για ντουζακι και καλα, κυνηγι εσυ απο πισω.
τα ζουμια σου και τα ματια σου

Μια καργιολα που τα χα παλια το κανε αυτο >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σας εχει τυχει να σας μετρανε τα χυσια? "αααα αυτο δεν ειναι τριων ημερων ειναι λιγο. ξενογαμησες"

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
σας εχει τυχει να σας μετρανε τα χυσια? "αααα αυτο δεν ειναι τριων ημερων ειναι λιγο. ξενογαμησες"

ναι το κάνουν, κοιτάνε την ποσότητα. είναι πολύ πονηρές σε τέτοια θέματα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι το κάνουν, κοιτάνε την ποσότητα. είναι πολύ πονηρές σε τέτοια θέματα

μαλακια ειναι αυτο, εχει ευκολη δικαιολογια. μια γκομενα μονο βρηκε το απολυτο τεστακι ανιχνευτη γαμησιου δεν τολμαω να το αναφερω γιατι διαβαζουν και ελλεηνιδες το σαιτ. η τυπισσα εχει αντρικο iq για πολλες στροφες μιλαμε.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εχει σουξε παντως το νημα αποψε :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
μαλακια ειναι αυτο, εχει ευκολη δικαιολογια. μια γκομενα μονο βρηκε το απολυτο τεστακι ανιχνευτη γαμησιου δεν τολμαω να το αναφερω γιατι διαβαζουν και ελλεηνιδες το σαιτ. η τυπισσα εχει αντρικο iq για πολλες στροφες μιλαμε.

τι αν είναι κίτρινο? άσε μας ρε που υπάρχει τεστάκι ανιχνευτής ξενογαμησιού

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
απο τη ζωη βγαλμενα οσα λεω. με παρακαλαγε φιλη που γαμουσα να τη χυνω μεσα και παιρνει χαπι και αρχιδια.
απο οταν μου το ειπε τραβιομουνα δεκα λεπτα νωριτερα και την εχυνα με αυνανα.
μια μερα επιτηδες της ψειρισα την τσαντα και οχι καρτελα με χαπια δεν ειχε, βρηκα και δυο τρια ταμπον.
για τιμωρια τσιμπησα και ενα πενηνταρικο απο μεσα και το κερασα σε μια πουτανα.  :birdman:
το ειπα σε μια φιλη της αργοτερα καποια στιγμη και μου ειπε οτι με ειχε τρελη καψουρα σε σημειο εμμονης.
εμενα βεβαια μου το επαιζε ανετη και ωραια

τυπε μου επρεπε να γινεις σαν εμενα που μου εδωσε μονη της το 50αρικο σαν ανταμοιβη για το ξεμουνιασμα που της εκανα στο κλειστο φροντιστηριο του πατερα της και να γυρισω με ταξι χαραματα Θεσσαλονικη, αλλα εγω το εφαγα στις πουτανες και γυρισα με ΚΤΕΛ  :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Maclaud το νόμο μου ποτέ δεν τον παραβίασα. Ο νόμος λέει ότι δεν δίνουμε την παραμικρή αξία ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, όχι στις πουτάνες. Ας μη μιλάμε όμως πλέον για εκείνη, γιατί μου έχει μπλοκάρει 12 λογαριασμούς στο facebook και με απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εδω δεν ειναι πορνικο καφενειο της σειρας. βαζουμε σπαρτιατικη ασπιδα στον συμπολεμιστη παραταγμενοι στις επιθεσεις και τα βρωμικα σχεδια των διποδων που αιμορραγουν καθε μηνα.

ασπιδα μπροστα
ψηλα η στυση
εχουμε ενα προβλημα για καθε τους λυση

ειμαστε μπολντοτυποι
:kneel: :kneel: :kneel:
:rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Maclaud το νόμο μου ποτέ δεν τον παραβίασα. Ο νόμος λέει ότι δεν δίνουμε την παραμικρή αξία ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, όχι στις πουτάνες. Ας μη μιλάμε όμως πλέον για εκείνη, γιατί μου έχει μπλοκάρει 12 λογαριασμούς στο facebook και με απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom