Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:τεράστιο ρεσπεκτ στον Σωτο!Ευχαριστώ αδελφέ για την αφιέρωση. highlights της περιγραφής οτι σου μιλαγε στον καφέ και συ ούτε την ακουγες,το κατουρημα στον νιπτηρα και φυσικα το επικο atm, διανθισμενο με μερεντα,φλοκια,σαλια  και πνιξιμο με τον κορδονουρη! :rockon: :rockon: :rockon:

Προβλέπω εσείς οι 2 να γίνεστε τρελό μυστο-ντουέτο !!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Προβλέπω εσείς οι 2 να γίνεστε τρελό μυστο-ντουέτο !!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:hi: :hi: :hi:respect στον παρακμιακο.πραγματικό χυστη.και στον junis,μπορεί να διαφωνειτε για τις συνταγές αλλα είστε κομαντο και οι δυο. :rockon: :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:hi: :hi: :hi:respect στον παρακμιακο.πραγματικό χυστη.και στον junis,μπορεί να διαφωνειτε για τις συνταγές αλλα είστε κομαντο και οι δυο. :rockon: :rockon: :rockon:

τύπε μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτό κρύβει καθαρό ανταγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει

την καλύτερη συνταγή! Στην πραγματικότητα είμαστε πολύ δυνατή συμμαχία !  :grouphug:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τύπε μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτό κρύβει καθαρό ανταγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει

την καλύτερη συνταγή! Στην πραγματικότητα είμαστε πολύ δυνατή συμμαχία !  :grouphug:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=29pt]ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Α.Μ.Ε.[/size]

[size=11pt]Συγκινημένος από το κλίμα αλληλεγγύης της ακάποτης ομάδας μας, σας καλώ σε συνάντηση κορυφής!  :rockon:

Η ημέρα και ώρα της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά θα γίνει εντός του ΠΣΚ.

Θα παρευρίσκεται και ο πασίγνωστος Δημητράκης ο Πορνομετανάστης από την Αγ. Πετρούπολη της Ρωσσίας.  :rockon:

Πώς σας φαίνεται η ιδέα ρέκτες μου?[/size]

:orchestra:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

[size=11pt]Συγκινημένος από το κλίμα αλληλεγγύης της ακάποτης ομάδας μας, σας καλώ σε συνάντηση κορυφής!  :rockon:

Η ημέρα και ώρα της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά θα γίνει εντός του ΠΣΚ.

Θα παρευρίσκεται και ο πασίγνωστος Δημητράκης ο Πορνομετανάστης από την Αγ. Πετρούπολη της Ρωσσίας.  :rockon: :pipa3:

junis Ευχαριστώ πολυ,λειπω εκτός Αθήνας  για κάποιους μηνες.Οταν γυρισω σίγουρα. μακαρι ναβρεθειτε και να μας πείτε εντυπώσεις!

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
junis Ευχαριστώ πολυ,λειπω εκτός Αθήνας  για κάποιους μηνες.Οταν γυρισω σίγουρα. μακαρι ναβρεθειτε και να μας πείτε εντυπώσεις!
[size=11pt]Κρίμα βρε Νάσο μου!  :(

Αν, κατά τύχη, βρεθείς στην Αθήνα να ειδοποιήσεις άμεσα!

Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι?

:hi:[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Κρίμα βρε Νάσο μου!  :(

Αν, κατά τύχη, βρεθείς στην Αθήνα να ειδοποιήσεις άμεσα!

Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι?

εννοείται θα ειδοποίησω!θελω και γω να βρεθουμε!ειμαι σε ενα κεφαλοχωρι,κάτω απο το αυλακι,καικοιταω πως θα σφιξω  τίποτα παντρεμενες-στερημενες και κανα teen για να βγει το καλοκαίρι.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
εννοείται θα ειδοποίησω!θελω και γω να βρεθουμε!ειμαι σε ενα κεφαλοχωρι,κάτω απο το αυλακι,καικοιταω πως θα σφιξω  τίποτα παντρεμενες-στερημενες και κανα teen για να βγει το καλοκαίρι.
[size=11pt]Να πήξεις το χύσι σου 5 μέρες πριν ρίξεις κρεμπιέ στις μπουρτζόβλαχες Ελλεηνίδες!  :zfuck:

Θέλουν χωριάτικη συνταγή κρεμπιάσματος!

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1

Θα παρευρίσκεται και ο πασίγνωστος Δημητράκης ο Πορνομετανάστης από την Αγ. Πετρούπολη της Ρωσσίας.  :rockon:

Θέλω κι εγώ αλλά είμαι εκτός Αθηνών. Θα είμαι εκεί τον Ιούνιο.  :hi: :hi: :hi:

Περίεργο, τους ταπώσαμε τόσο πολύ τους τριπλοκαποτάκηδες και δεν έχει ούτε έναν να κράξει;;;  :huh:  :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Θέλω κι εγώ αλλά είμαι εκτός Αθηνών. Θα είμαι εκεί τον Ιούνιο.  :hi: :hi: :hi:

Περίεργο, τους ταπώσαμε τόσο πολύ τους τριπλοκαποτάκηδες και δεν έχει ούτε έναν να κράξει;;;  :huh:  :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=11pt]Πέτρο, ρίξε μια ειδοποίηση τον Ιούνιο για μια ακάποτη καταδρομική...  :)

Την έχουμε απεριόριστη ανάγκη!  :zfuck:

Οι τριπλοκαποτάκηδες έφαγαν τον κρεμπιέ τους και ηρέμησαν....  :birdman:[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Να πήξεις το χύσι σου 5 μέρες πριν ρίξεις κρεμπιέ στις μπουρτζόβλαχες Ελλεηνίδες!  :zfuck:

Θέλουν χωριάτικη συνταγή κρεμπιάσματος!

εννοείται junis!ήδη το φλοκι άρχισε να γίνεται τυρογαλο  .εχει ήδη κανονιστει κρεμπιες σε busty ελλεηνιδα πουθα έρθει  για επίσκεψη εντός της εβδομάδας και προετοιμαζω το έδαφος για σκισιμο ντόπιων γαμιολων

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
[size=11pt]Πέτρο, ρίξε μια ειδοποίηση τον Ιούνιο για μια ακάποτη καταδρομική...  :)

Την έχουμε απεριόριστη ανάγκη!  :zfuck:

Οι τριπλοκαποτάκηδες έφαγαν τον κρεμπιέ τους και ηρέμησαν....  :birdman:[/size]

Θα στείλω pm και θα ενημερώσω κι εδώ.  :gay:  :hi:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Οταν κανονιστει η συναντηση ενημερωστε!!!  :rockon: :rockon:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Πέτρο, στο μυαλό μου σε έχω σαν έναν ακάποτο kamikaze.

Έχουμε τρελή ανάγκη να μας διηγείσαι τα γαμήσια σου.  :orchestra:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Sepuku στις καπότες!  :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel:

Πάρε ένα σκηνικό να ξεροχύσεις μύστη μου!

Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα τα  δέλα της σάπιας επαρχίας όπου ζω. Εδώ πέρα οι υπηρεσίες είναι μόνο υπεραπλό πρόγραμμα και εντελώς αποστειρωμένες (σου τον πιάνουν με καπότα, αν ακουμπήσεις τη τσαπού σου πριν σου περάσει καπότα σου λένε να μην τις ακουμπάς και άλλα τέτοια εξωφρενικά...)  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Ακόμα και τα σπίτια είναι καθαρά ρε πούστη μου! Μου λείπει η παρακμή της Αθήνας...  :'( :'( :'( :'( :'(

Κάνοντας τη βόλτα μου είδα ότι δεν έπαιζε τίποτα αξιόλογο και μπαίνω στο τελευταίο δέλο έχοντας χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα. Εκεί η τσατσά ανακοινώνει νέα άφιξη, ένα πιπινορουμανάκι ολοκαίνουργιο ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!  :erection: :erection: :erection:

Ξανθό, γλυκοπρόσωπο, με ζουμερά, μεσαίου μεγέθους στητά βυζάκια, κωλί ποίημα και σώμα/δέρμα για πρόωρη.
Δίνω τα 30 (ολογράφως ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ) για το ΑΠΛΟ πρόγραμμα (γαμώ τη βλαχιά) και περνάω στο δωμάτιο.
Έρχεται το μωρό, δε μιλάει γρι ελληνικά, αρχίζει να γδύνεται και τι να δω;; Το μουνάκι της ήταν λίγο αξύριστο!!! Ξερόχυνα ασύστολα, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!  :erection: :erection: :wanker: :erection: :wanker:
Το αρχίζω στο μπαλαμούτι, το χέρι μου κατέβηκε στο μουνάκι της και παραδόξως δεν αντέδρασε ως είθισται στα δελα της σάπιας επαρχίας. Πιάνω το χέρι της και το βάζω πάνω στο πράμα μου και άρχισε να το μαλακίζει. Το μουνάκι της σύντομα άρχισε να στάζει κι εγώ να προσπαθώ να γλυτώσω την πρόωρη!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Σκέφτομαι: "Λες να δοκιμάσω..;" και σπρώχνω τη τσαπού πάνω στην κλειτορίδα της και αυτή άρχιζε να μου τον γυαλίζει με τα μουνόζουμά της, τρίβοντάς τον πάνω στο μουνάκι της.
Έσπρωξα λίγο ακόμα και της μπήκε.. το μωρό αναστέναξε και άρχισε να χοροπηδάει πάνω της αλλά σταμάτησε μετά από 7-8 μέσα-έξω. Μου λέει "gummi" και μου δείχνει την σκατοκαπότα:vomit:

Περνάει τη μαλακία στο πουλί μου που αν δεν ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ η τύπισσα θα είχε γίνει ζυμάρι από το ξενέρωμα.
Αυτό ηταν, δεν καταλάβαινα τίποτα με την καπότα...
Τη γυρνάω στα τέσσερα (να μη βλέπει  :grin:) και τραβάω την καπότα προς τα πίσω μπας και σπάσει.. ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ! Κόντεψε να σπάσει το πουλί μου παρά το λάστιχο!
Τελικά αφού βλέπω ότι το μικρό δεν παίρνει χαμπάρι, βγάζω την καπότα σιγά σιγά, και της τον μπήγω πάλι μέσα.

Μερικά δεπτερόλεπτα αργότερα στον Παράδεισο του ζεστού, φιλόξενου μουνιού της και ένιωσα τη γνώριμη ηδονή του σπέρματος που ανεβαίνει για να γκαστρώσει αυτό το θεσπέσιο πλάσμα.  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Τελικά κώλωσα και δεν τα πέταξα βαθιά στη μήτρα της...  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Πεθύμησα Αθήνα και μαμά-Νανά, να μου παίρνει το πουλάκι μου χωρίς ταμπού σε ότι τρύπα έχει και δεν έχει...  :fuck2: :fuck1: :zfuck: :pipa2: :pipa1: :kissass: :pipa3:

Αυτά από μένα! :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom