Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
καλα,εννοειται οτι θελει προσοχη.δηλαδη φαινεται ο στριγκος?κωλοχαραδρα?

Ναι φιλε φοραει δαντελοτους στριγκους συνηθως... καριολα οποτε ερχεται για προπονηση χαλαει τη δικια μου!!!!  :s&m_3:
στη φατσα δε λεει πολλα μετρια, αλλα εχω βαλει αυτοσκοπο το κωλι της!!!

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΧΥΣΤΟΣ :S :S :headbang: :headbang: :S :S
...
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?
[size=11pt]Νάσο μου, χαιρετίζω την προσπάθειά σου για ακάποτο χτύπημα σε παντρεμένη Ελλεηνίδα........  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Έχουμε τεράστια ανάγκη το σκουπίδιασμα αυτών των ανθρωπόμορφων ζώων με ΑΚΑ κρεμπιέ στο κωλάντερο  :zfuck:

:orchestra:[/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
[size=11pt]Νάσο μου, χαιρετίζω την προσπάθειά σου για ακάποτο χτύπημα σε παντρεμένη Ελλεηνίδα........  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Έχουμε τεράστια ανάγκη το σκουπίδιασμα αυτών των ανθρωπόμορφων ζώων με ΑΚΑ κρεμπιέ στο κωλάντερο  :zfuck:

:rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε την καριολα..η γκομενα που ελεγα πριν οτι ψηνομαστε ειναι και αυτη απο το χωρο που αθλουμαι και ειχαμε ακριβως αυτη την κουβεντα, μου ελεγε πως οι γκομενες φορανε τους κορδους ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι οι αντρες που βρισκονται απο πισω θα επικεντρωνονται στις κωλοχαραδρες τους.ρε τις πουτανες.αν τη γαμησεις βγαλε της το στριγκο και βαλτης τον στο στομα την ωρα που της σκιζεις την πατουρα!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ρε την καριολα..η γκομενα που ελεγα πριν οτι ψηνομαστε ειναι και αυτη απο το χωρο που αθλουμαι και ειχαμε ακριβως αυτη την κουβεντα, μου ελεγε πως οι γκομενες φορανε τους κορδους ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι οι αντρες που βρισκονται απο πισω θα επικεντρωνονται στις κωλοχαραδρες τους.ρε τις πουτανες.αν τη γαμησεις βγαλε της το στριγκο και βαλτης τον στο στομα την ωρα που της σκιζεις την πατουρα!

Ναι ρε φιλε εχεις δικιο!!! Για να μη σου πω θα σπρωξω μεσα στη τρυπα της μαζι με το πουτσι και τον στριγκο!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Νάσο μου, χαιρετίζω την προσπάθειά σου για ακάποτο χτύπημα σε παντρεμένη Ελλεηνίδα........  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Έχουμε τεράστια ανάγκη το σκουπίδιασμα αυτών των ανθρωπόμορφων ζώων με ΑΚΑ κρεμπιέ στο κωλάντερο  :zfuck:

ευχαριστω  σκληρε χυστη Junis!το νημα αυτο σε χρειαζεται!εσυ εισαι ο  δημιουργος του αλλωστε!πραγματι,κατι τετοια διποδα μονο με σκουπιδιασμα-ξεκωλιασμα χαμπαριαζουν! :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εχουνε ξεφυγει αδερφε. Μονο να προκαλουνε θελουνε και μετα το παιζουνε γκομενες, αλλα θα το φαει το ξευτιλισμα της!!!
ετσι!μην τη λυπηθεις,πουτσα κι ξυλο.κανε την να ερθει στο γυμναστηριο μετα απο κανα μηνα.να μην μπορει να κατσει.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
:hi:
Μου βρηκαν και ενα μικρο κάταγμα στην μύτη :S
Ο doc ειπε οτι λογικά δεν εχει πάρει σασι αλλά θα φανει οταν ξεπρηστει
Θα σου πω πως την επαθα
Χτυπησα το γονατο μου σε μια βάση ομπρελας που ενας βρωμοπουστας ταβερνιαρης φύτεψε στην μέση του πεζοδρομιου :priest:
Φιλε μαύρισα απο τον πόνο.
Μολις μπηκα σπιτι μου που ήταν διπλα, λιποθυμησα απο τον πονο και εσκασα πάνω στο επιπλο της τηλεορασης :headbang: :headbang:
[size=11pt]Μύστη μου, σου εύχομαι περαστικά από τις περιπέτειές σου!  :hi:

Πρόσεχε, γενικότερα, που δίνεις κρεμπιέδες...  :zfuck:

Ένας σκληρός μύστης του χώρου μου μίλησε για μάγια που του έκανε ένα τσουλάκι με το σπέρμα του.

Προσοχή, λοιπόν, σε ποιανής οπές μοιράζεις το βιολογικό υλικό σου  :2on1:  :hi:
:orchestra:
[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θα ξαναβαλει μετα στριγκο λες???  :s&m_1:
νομιζω οτι οι γκομενες μονο στριγκο πρεπει να φορανε,απο εκει και περα αν της κανεις το κωλι χοανη,θα φαινεται ολο και λιγοτερο,θα χανεται στην κωλοχαραδρα, να καταλαβει οτι η συμπεριφορα της θα εχει καποιες επιπτωσεις.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
νομιζω οτι οι γκομενες μονο στριγκο πρεπει να φορανε,απο εκει και περα αν της κανεις το κωλι χοανη,θα φαινεται ολο και λιγοτερο,θα χανεται στην κωλοχαραδρα, να καταλαβει οτι η συμπεριφορα της θα εχει καποιες επιπτωσεις.

Ετσι...αμα τη καταφερω θα προσπαθησω να τραβηξω και φωτο το λωκο της να δωσω εδω στο λαο  :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ετσι...αμα τη καταφερω θα προσπαθησω να τραβηξω και φωτο το λωκο της να δωσω εδω στο λαο  :rockon: :rockon:
αν μπορεις κιολας το 'πριν' και το 'μετα',σαν τα στουντιο αδυνατισματος,να δουμε ποσα μποσικα πηρε :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλοι οι αγαπουληδες εδώ μαζεύτηκαν  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
[size=11pt]Μύστη μου, σου εύχομαι περαστικά από τις περιπέτειές σου!  :hi:

Πρόσεχε, γενικότερα, που δίνεις κρεμπιέδες...  :zfuck:

Ένας σκληρός μύστης του χώρου μου μίλησε για μάγια που του έκανε ένα τσουλάκι με το σπέρμα του.

Προσοχή, λοιπόν, σε ποιανής οπές μοιράζεις το βιολογικό υλικό σου  :2on1:  :hi:
:orchestra:
[/size]

Αρχιερεα της ακαποτης σαρκολαγνειας Junis
Ευχαριστώ για τις ευχες και τις συμβουλές σου
Τώρα που το σκεφτομαι η τελευταια που κρεμπεδιασα ήταν γαλανοματα σαββατογενημένη :priest:
Σιγουρα αυτη εφτιαξε το ξορκι με το σπέρμα μου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom