ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΧΥΣΤΟΣ :S :S
:S :S
Καλεσμενος πριν λιγες ημερες σε σπιτι ελλεεινιδας υπηρετριας του νομου,ξυρισμα παντου,καλο μπανιο,μπουκαλι κρασι στο χερι και να μαι.την συγκεκριμενη την γνωρισα σε ΜΜΜ,μετριο αναστημα,ωραιο σωμα,καστανο μαλλι ως τον κωλο,προσωπο καλο.μεσω μυνηματων αρχισε το παιχνιδι,με ενημερωσε πως ειναι παντρεμενη και να παω σπιτι της οταν θα λειπει ο υποψηφιος κερατας..παω λοιπον και γω..
με το που ανοιγει τι πρωτο σοκ ,η γκομενα φοραει φορμα,μεχρι εδω καλα,η φορμα μαλιστα μπορει να ειναι πολυ καυλωτικη σε μια γυναικα,ελα ομως που την εχει σηκωσει ως τα βυζια σαν κατι παππουδια και απο μεσα εχει χωσει ακρυλικη μπλουζα ποδοσφαιριστη, εντελως ατημελητη,οχι επιμελως ομως :S
φατσα καρτα φωτογραφιες στη συρταριερα με τον αντρα της απο το γαμο τους
σκοπευεις να φας πουτσα μωρη,κρυψε τις τουλαχιστον..
το σπιτι εντελως μπουρδελο,παντου πεταμενα πραγματα,απλυτα πιατα
,ακαταστατο,χαρτια δεξια αριστερα και γενικα λες και μενει κανας αστεγος μεσα
καθομαστε,μιλαμε λιγο,λεω να κανω πεσηματικη-κασκαντεριλικι(η πουτσα εχει φτασει στο σαγονι) παρολο που ο χωρος ειναι βρωμικος.αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο..αλλα σε σπιτι παντρεμενων βρωμα?ελεος ρε πουστη μου
λεω δε γαμιεται,θα γαμησω και την κανω,αρχιζω να τη φιλαω μου ξεκαθαριζει οτι εχει περιοδο
,οτι και καλα ξεκινησε σημερα και για αυτο δεν με πηρε νωριτερα να μην ερθω.οκ λεω απο μεσα μου,τη φαγαμε τη φολα,τουλαχιστον να το σωσω με κανα τελειωτικο τσιμπουκι..τελικα το τσιμπουκι το εφαγα εγω,η γκομενα αρχιζει να μου μιλαει για τα παντα,επαγγελματικα,κοινωνικα,πολιτικα με 0 διαθεση να πιπωσει ανακουφιστικα :Sεπι 3 ωρες ακουγα τις μαλακιες της,το μονο που σκεφτομουν ειναι να τον πεταξω εξω και να της τον καρφωσω λαρρυγι,τελικα κωλωσα :S
παω καποια στιγμη να κατουρησω,στο σταθμο Λαρισσης στον ΟΣΕ πιο καθαρα ειναι
Ειδα και αποειδα,λεω παω να την κανω,μου λεει μην χαθουμε,παρε με να βρεθουμε μεσα στη βδομαδα,καλα λεω,σιγα λεω απο μεσα μου,τι να την κρεμπεδιασεις αυτη,θα βγει η πουτσα μου με τιποτα βρυα και λειχηνες,αλλα και με καποτα τη θεωρω υγειονομικα επικυνδινη :S
ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?