Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τρελε μου ψοφας για ακαποτο κρεμπιε ετσι???  :hi: δεν επαιξες τιποτα τωρα τελευταια???
συναγωνιστη Σωτο αυριο βραδυ ειμαι καλεσμενος στο σπιτι παντρεμενης υπηρετη του νομου  ο μελλων ταρανδος λειπει εντελως εκτος ΑΘηνων..σκοπευω να της κρεμπεδιασω την μουναρα γιατι για κωλοτρυπιδι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει .οπως και να χει θα ενημερωσω οσο πιο συντομα γινεται :headbang2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.248
Πόντοι
41.129
εγω την επεσα ξερα σε μια γνωστη μου μουναρα παντρεμενη και της ειπα ότι θα ηθελα πολύ να την γαμησω, αυτή μου ειπε ότι είναι παντρεμενη και ότι δεν μπορει γιατι δεν ειναι σωστο, ειπε όμως ότι αμα ηταν ελευθερη

σιγουρα θα μου καβαλαγε την πουτσα και θα κοπανιοταν πανω της μεχρι να σπασει το κρεβατι ? τι λετε να προσπαθήσω ξανα ?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
εγω την επεσα ξερα σε μια γνωστη μου μουναρα παντρεμενη και της ειπα ότι θα ηθελα πολύ να την γαμησω, αυτή μου ειπε ότι είναι παντρεμενη και ότι δεν μπορει γιατι δεν ειναι σωστο, ειπε όμως ότι αμα ηταν ελευθερη

σιγουρα θα μου καβαλαγε την πουτσα και θα κοπανιοταν πανω της μεχρι να σπασει το κρεβατι ? τι λετε να προσπαθήσω ξανα ?
Εμενα μου ελεγε μια παντρεμενη οτι τιμαει το στεφανι της!!! :jerking: :jerking: :jerking:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
συναγωνιστη Σωτο αυριο βραδυ ειμαι καλεσμενος στο σπιτι παντρεμενης υπηρετη του νομου  ο μελλων ταρανδος λειπει εντελως εκτος ΑΘηνων..σκοπευω να της κρεμπεδιασω την μουναρα γιατι για κωλοτρυπιδι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει .οπως και να χει θα ενημερωσω οσο πιο συντομα γινεται :headbang2:

Εισαι πολυ σκληρος χυστης!!! Αναμενουμε πληρη και λεπτομερη περιγραφη  :rockon: :rockon: :rockon: καλη τυχη!!! και προσπαθησε και για λωκο μπορει να εισαι ο πρωτος της, θα ειναι μεγαλη εμπειρια!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εισαι πολυ σκληρος χυστης!!! Αναμενουμε πληρη και λεπτομερη περιγραφη  :rockon: :rockon: :rockon: καλη τυχη!!! και προσπαθησε και για λωκο μπορει να εισαι ο πρωτος της, θα ειναι μεγαλη εμπειρια!!!
ευχαριστω πολυ!μου δινεις ωθηση!θα το κοιταξω σοβαρα για λωκο μπας και αδειασω εκει μεσα :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Νάσο εγώ είμαι καθαρός από τις 07-4-2016 και σκοπεύω να το κρατήσω  :rockon:

για λίγο καιρό μέχρι να κουμπώσω εξετάσεις  :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

εννοειται,αφου σου ειπε ετσι και δεν σε αδειασε με αλλο τροπο ξαναπροσπαθησε!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.248
Πόντοι
41.129
εννοειται,αφου σου ειπε ετσι και δεν σε αδειασε με αλλο τροπο ξαναπροσπαθησε!

τι να με αδειασει, οι σημερινες γυναικες τα ακουνε όλα, σε μια αλλη γνωστη μου της ειχα πει να πιασει δουλεια σε μπουρδελο μιας και δεν ειχε λεφτα και μου ειπε απλα ένα όχι ευχαριστω γελώντας.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τι να με αδειασει, οι σημερινες γυναικες τα ακουνε όλα, σε μια αλλη γνωστη μου της ειχα πει να πιασει δουλεια σε μπουρδελο μιας και δεν ειχε λεφτα και μου ειπε απλα ένα όχι ευχαριστω γελώντας.
μηπως να το πας αναποδα?να πεις στην παντρεμενη για το μπουρδελο?και σε αυτην για γαμησι? :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΧΥΣΤΟΣ :S :S :headbang: :headbang: :S :S
Καλεσμενος πριν λιγες ημερες σε σπιτι ελλεεινιδας υπηρετριας του νομου,ξυρισμα παντου,καλο μπανιο,μπουκαλι κρασι στο χερι και να μαι.την συγκεκριμενη την γνωρισα σε ΜΜΜ,μετριο αναστημα,ωραιο σωμα,καστανο μαλλι ως τον κωλο,προσωπο καλο.μεσω μυνηματων αρχισε το παιχνιδι,με ενημερωσε πως ειναι παντρεμενη και να παω σπιτι της οταν θα λειπει ο υποψηφιος κερατας..παω λοιπον και γω..
με το που ανοιγει τι πρωτο σοκ ,η γκομενα φοραει φορμα,μεχρι εδω καλα,η φορμα μαλιστα μπορει να ειναι πολυ καυλωτικη σε μια γυναικα,ελα ομως που την εχει σηκωσει ως τα βυζια σαν κατι παππουδια και απο μεσα εχει χωσει ακρυλικη μπλουζα ποδοσφαιριστη,  εντελως ατημελητη,οχι επιμελως ομως :S
φατσα καρτα φωτογραφιες στη συρταριερα με τον αντρα της απο το γαμο τους :vomit:σκοπευεις να φας πουτσα μωρη,κρυψε τις  τουλαχιστον..
το σπιτι εντελως μπουρδελο,παντου πεταμενα πραγματα,απλυτα πιατα :vomit:,ακαταστατο,χαρτια δεξια αριστερα και γενικα λες και μενει κανας αστεγος μεσα :headbang: :headbang:
καθομαστε,μιλαμε λιγο,λεω να κανω πεσηματικη-κασκαντεριλικι(η πουτσα εχει φτασει στο σαγονι) παρολο που ο χωρος ειναι βρωμικος.αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο..αλλα σε σπιτι παντρεμενων βρωμα?ελεος ρε πουστη μου :headbang:λεω δε γαμιεται,θα γαμησω και την κανω,αρχιζω να τη φιλαω μου ξεκαθαριζει οτι εχει περιοδο :headbang: :headbang: :headbang:,οτι και καλα ξεκινησε σημερα και για αυτο δεν με πηρε νωριτερα να μην ερθω.οκ λεω απο μεσα μου,τη φαγαμε τη φολα,τουλαχιστον να το σωσω με κανα τελειωτικο τσιμπουκι..τελικα το τσιμπουκι το εφαγα εγω,η γκομενα αρχιζει να μου μιλαει για τα παντα,επαγγελματικα,κοινωνικα,πολιτικα με 0 διαθεση να πιπωσει ανακουφιστικα .επι 3 ωρες ακουγα τις μαλακιες της,το μονο που σκεφτομουν ειναι να τον πεταξω εξω και να της τον καρφωσω λαρρυγι,τελικα κωλωσα :S
παω καποια στιγμη να κατουρησω,στο σταθμο Λαρισσης στον ΟΣΕ πιο καθαρα ειναι :headbang: :S :headbang: :S
Ειδα και αποειδα,λεω παω να την κανω,μου λεει μην χαθουμε,παρε με να βρεθουμε μεσα στη βδομαδα,καλα λεω,σιγα λεω απο μεσα μου,τι να την κρεμπεδιασεις αυτη,θα βγει η πουτσα μου με τιποτα  βρυα και λειχηνες,αλλα και με καποτα τη θεωρω υγειονομικα επικυνδινη :S
ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλεσμενος πριν λιγες ημερες σε σπιτι ελλεεινιδας υπηρετριας του νομου,ξυρισμα παντου,καλο μπανιο,μπουκαλι κρασι στο χερι και να μαι.την συγκεκριμενη την γνωρισα σε ΜΜΜ,μετριο αναστημα,ωραιο σωμα,καστανο μαλλι ως τον κωλο,προσωπο καλο.μεσω μυνηματων αρχισε το παιχνιδι,με ενημερωσε πως ειναι παντρεμενη και να παω σπιτι της οταν θα λειπει ο υποψηφιος κερατας..παω λοιπον και γω..
με το που ανοιγει τι πρωτο σοκ ,η γκομενα φοραει φορμα,μεχρι εδω καλα,η φορμα μαλιστα μπορει να ειναι πολυ καυλωτικη σε μια γυναικα,ελα ομως που την εχει σηκωσει ως τα βυζια σαν κατι παππουδια και απο μεσα εχει χωσει ακρυλικη μπλουζα ποδοσφαιριστη,  εντελως ατημελητη,οχι επιμελως ομως :S
φατσα καρτα φωτογραφιες στη συρταριερα με τον αντρα της απο το γαμο τους :vomit:σκοπευεις να φας πουτσα μωρη,κρυψε τις  τουλαχιστον..
το σπιτι εντελως μπουρδελο,παντου πεταμενα πραγματα,απλυτα πιατα :vomit:,ακαταστατο,χαρτια δεξια αριστερα και γενικα λες και μενει κανας αστεγος μεσα :headbang: :headbang:
καθομαστε,μιλαμε λιγο,λεω να κανω πεσηματικη-κασκαντεριλικι(η πουτσα εχει φτασει στο σαγονι) παρολο που ο χωρος ειναι βρωμικος.αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο..αλλα σε σπιτι παντρεμενων βρωμα?ελεος ρε πουστη μου :headbang:λεω δε γαμιεται,θα γαμησω και την κανω,αρχιζω να τη φιλαω μου ξεκαθαριζει οτι εχει περιοδο :headbang: :headbang: :headbang:,οτι και καλα ξεκινησε σημερα και για αυτο δεν με πηρε νωριτερα να μην ερθω.οκ λεω απο μεσα μου,τη φαγαμε τη φολα,τουλαχιστον να το σωσω με κανα τελειωτικο τσιμπουκι..τελικα το τσιμπουκι το εφαγα εγω,η γκομενα αρχιζει να μου μιλαει για τα παντα,επαγγελματικα,κοινωνικα,πολιτικα με 0 διαθεση να πιπωσει ανακουφιστικα :Sεπι 3 ωρες ακουγα τις μαλακιες της,το μονο που σκεφτομουν ειναι να τον πεταξω εξω και να της τον καρφωσω λαρρυγι,τελικα κωλωσα :S
παω καποια στιγμη να κατουρησω,στο σταθμο Λαρισσης στον ΟΣΕ πιο καθαρα ειναι
Ειδα και αποειδα,λεω παω να την κανω,μου λεει μην χαθουμε,παρε με να βρεθουμε μεσα στη βδομαδα,καλα λεω,σιγα λεω απο μεσα μου,τι να την κρεμπεδιασεις αυτη,θα βγει η πουτσα μου με τιποτα  βρυα και λειχηνες,αλλα και με καποτα τη θεωρω υγειονομικα επικυνδινη :S
ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?

Το δικο σου σκέλος ηταν αψογο τύπε μου, την καμακωσες σε ΜΜΜ και βρεθηκες σπιτι της
Better luck next time :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καθομαστε,μιλαμε λιγο,λεω να κανω πεσηματικη-κασκαντεριλικι(η πουτσα εχει φτασει στο σαγονι) παρολο που ο χωρος ειναι βρωμικος.αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο..αλλα σε σπιτι παντρεμενων βρωμα?ελεος ρε πουστη μου :headbang:λεω δε γαμιεται,θα γαμησω και την κανω,αρχιζω να τη φιλαω μου ξεκαθαριζει οτι εχει περιοδο :headbang: :headbang: :headbang:,οτι και καλα ξεκινησε σημερα και για αυτο δεν με πηρε νωριτερα να μην ερθω.οκ λεω απο μεσα μου,τη φαγαμε τη φολα,τουλαχιστον να το σωσω με κανα τελειωτικο τσιμπουκι..τελικα το τσιμπουκι το εφαγα εγω,η γκομενα αρχιζει να μου μιλαει για τα παντα,επαγγελματικα,κοινωνικα,πολιτικα με 0 διαθεση να πιπωσει ανακουφιστικα .επι 3 ωρες ακουγα τις μαλακιες της,το μονο που σκεφτομουν ειναι να τον πεταξω εξω και να της τον καρφωσω λαρρυγι,τελικα κωλωσα :S
παω καποια στιγμη να κατουρησω,στο σταθμο Λαρισσης στον ΟΣΕ πιο καθαρα ειναι :headbang: :S :headbang: :S
οικονμομικα ο αντρας της ειναι καλα?Μήπως σε πήγαινε για μελλοντικό γαμπρό?αν δεν μας δουλεύεις?ήθελε μήπως ψυχική επαφή.?

Επισκέπτης
Θεος!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οικονμομικα ο αντρας της ειναι καλα?Μήπως σε πήγαινε για μελλοντικό γαμπρό?αν δεν μας δουλεύεις?ήθελε μήπως ψυχική επαφή.?
γιατι να σας δουλευω?οικονομικα οχι τοσο καλα αν καταλαβα αλλα δεν νομιζω οτι θα το προχωραγε τοσο πολυ τοσο γρηγορα.σιγουρα για να μιλαει τοσο θελει αυτο που λες,ψυχικη επαφη,αυτο ομως δεν δικαιολογει το μη τσιμπουκωμα  καθως μεσω μηνυματων εστελνε συνεχως σεξουαλικα υπονοουμενα..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ευχαριστω για τη συμπαρασταση συναγωνιστη .εσυ καλυτερα εισαι?

:hi:
Μου βρηκαν και ενα μικρο κάταγμα στην μύτη :S
Ο doc ειπε οτι λογικά δεν εχει πάρει σασι αλλά θα φανει οταν ξεπρηστει
Θα σου πω πως την επαθα
Χτυπησα το γονατο μου σε μια βάση ομπρελας που ενας βρωμοπουστας ταβερνιαρης φύτεψε στην μέση του πεζοδρομιου :priest:
Φιλε μαύρισα απο τον πόνο.
Μολις μπηκα σπιτι μου που ήταν διπλα, λιποθυμησα απο τον πονο και εσκασα πάνω στο επιπλο της τηλεορασης :headbang: :headbang:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom