Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
κληρονομησα μια φλεγμονη στον προστατη απο τα ακα, τωρα ακα μονο σε στανταρ γκομενακια αλλιως μονο σκουφο
δηλαδη τι εγινε?απο που το τσιμπησες?για πες λεπτομερειες,τι εκανες κλπ..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tσάρκα πριν λίγες μέρες στα μαγαζιά της Θεσσαλονικης με παλιο μέλος.
Πήγαμε στα σπιτάκια που μοιάζουν με σαλέ ξύλινα.
Το φιλαράκι πήρε ενα πολύ ωραιο μουνι, ονοματα δεν λέμε :rolleyes:
Βγήκε απο το δωμάτιο κατακόκκινος.
Τον ρώτησα αν ήταν δυνατο το μωρο και μου απαντησες οτι η καπότα εμεινε στην μουναρα της
Πήγαμε αμέσως στο τιπ τοπ για φάντα (απο οπου και η φωτό) και όλα καλά :wanker:

Συνημμένα

• rsz_dsc_0188.jpg
    rsz_dsc_0188.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 24

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τον ρώτησα αν ήταν δυνατο το μωρο και μου απαντησες οτι η καπότα εμεινε στην μουναρα της

:tooth: :tooth: :tooth:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

RESPECT  :kneel: :kneel: :kneel:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
περιμενω να τελειωσει η αγωγη για να ριχτω κανενα κιεβο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
η καποτα με τα φλοκια μεσα?την εβγαλε απο μεσα αραγε η τανα η εγινε ενα με την μητρα της?

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Μπήκα για να σας δώσω αυτό που όλοι οι σύντροφοι ακάποτοι μύστες ψάχνετε απεγνωσμένα. Μια hardcore διήγηση ρομαντικού σκηνικού για να ξεροχύσετε όλοι  :wanker:

Το παρακάτω σκηνικό συνέβη σε παλαιότερη επίσκεψη στην Αθήνα, πέρσι, όχι στην τελευταία.
Είχα πάει σε κάποιο ρδέλο της Βέργας για να βρω την Μπαρμπόρα που από εδώ μέσα έμαθα ότι λατρεύει γυμνές πούτσες μέσα της.
Τελικά αφού δεν στο 6 μπήκα σε ένα άλλο(;) στην ίδια περιοχή, στο οποίο ήταν ένα σχετικά αδιάφορο πορνίδιο, μέτριας εμφάνισης. Μου φάνηκε αρκετά ρομαντική και αφού μου ανακοίνωσε η ίδια προγραμμα (φουλ) της είπα στη ψύχρα ότι δε θέλω καθόλου καπότα σκεφτόμενος "ΝΑ μου αν δε δεχτεί".
Μου είπε με συνομωτική διάθεση "οκ, αλλά δεν τελειώνεις μέσα".
Με βαριά καρδιά απάντησα θετικά ξενερωμένος, αφού δε θα πετούσα το ζεστό μου σπέρμα για να γεμίσω τη φιλόξενη μήτρα της. Έδωσα τα φράγκα και πέρασα στο δωμάτιο.

Ήρθε η εξτρατζού μετά από λίγο και με άρχισε μ' ένα ψιλοαδιάφορο τσιμπούκι.
Τη βάζω ανάσκελα και της τον μπήγω στο μουνί. Μέτρια αίσθηση...
Μέσα στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές επικρατούσε το χάος... Να γίνω Homo Neaderthalensis να τη γαμήσω σα ζώο και να της το χύσω βαθιά ή να παραμείνω "καλό παιδί" και να χύσω αλλού;;  :think:

Φλασιά!

Δεν ήθελε να της χύσω στο μουνί αλλά δεν είπε τίποτα για κώλο!  :rockon:
Τη γυρνάω στα τέσσερα, τραβάω το δέρμα πίσω να φανεί το πουτσοκέφαλο, το σαλιώνω πρόχειρα και σπλατς, το σπρώχνω με μιας μέσα στο κωλάντερο της.
Ευτυχώς (για μένα) δεν παραπονέθηκε.

Καθώς την έσπρωχνα ένιωθα απερίγραπτη καύλα, ηδονή και περηφάνεια για τη φλασιά μου!
Το ζεστό και μαλακό της κωλάντερο τυλιγμένο σαν κοκορέτσι γύρω από την σούβλα-πούτσα
Πάνω στην απόλυτη έκσταση, γλυστράει από μέσα της το παπάρι μου. Πάω να το ξανασπρώξω μέσα και κάνω την κίνηση-ρουτίνα να τραβήξω το δέρμα πίσω, να βγει το πουτσοκέφαλο.
Καθώς αποκαλύπτεται το πυρηνικό μου μανιτάρι, τι να δω;
Δε γαμούσα όλη αυτή την ώρα μόνο το ζεστό και μαλακό της έντερο, γαμούσα και μια ζεστή και μαλακή σκατούλα  :vomit:

Το σκατί είχε μαζευτεί ανάμεσα στο πετσάκι και το πουτσοκεφάλι μου και όταν τράβηξα το δέρμα πίσω, φαινόταν σαν παγωτό σοκολάτα από μηχανή:

mikro_soft2.jpg

Αηδίασα λίγο.. αλλά σκέφτηκα "δε γαμιέται.. τώρα θα γλυστράει καλύτερα.."
Συνέχισα το υπερ-ρομαντικό σφυροκόπημα και μόλις ήρθε η στιγμή, άδειασα στην βρωμερή της σκατότρυπα το πολύτιμο φορτίο μου. Πρέπει να έχυνα 2'..

Με ένα παραπονεμένο ύφος η τύπισσα μου λέει "δεν σου είπα να μη χύσεις μέσα;;"
"Νόμιζα στο μουνί.." απαντάω αφοπλιστικά
Σκούπισε τη σκατομένη τρύπα της, με ευχαρίστησε για το υπόθετο πρωτεΐνης και βιταμινών που της κατέθεσα και έφυγε.  :pipa3:

Επί δέκα λεπτά έτριβα τον πούτσο μου με νερό και σαπούνι. Μαλάκες ορκίζομαι ότι τόσο καιρό μετά, ακόμα νιώθω μια αμυδρή σκατίλα στα ρουθούνια μου από εκείνη τη μέρα...
:gay:  :gay:  :gay:

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερό μου είναι πως έσκιζα 45άρα  ακα και αφού της έδινα το μουνί στο χέρι της μάτωνα το κωλάντερο πάντα. Αν δεν έβλεπα αίμα δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Οι Milfareς που δεν έχουν πια περίοδο έχουν μουνί πηγάδι οπότε ματώστε την κωλοτρυπίδα για να γουστάρετε. Τώρα έμαθα πως για εκδίκηση η παλιοπουτάνα βάζει άλλους να παίρνπυν τηλ στην πρώην γυναίκα μου και να της λένε πως την κερατώνω ...κι αυτή απαντάει φυσικά χαίρω πολύ. Επόμενος στόχος είναι το κωλοτρυπίδι της γακυλιάρας της κόρης της. Επίσης έμαθα πως αυτός που έβαλε να πάρει τηλ είναι παλιοπουστρίκος και γουστάρει πούτσο ακα και χύσιμο στη μάπα τρελό.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το καλύτερό μου είναι πως έσκιζα 45άρα  ακα και αφού της έδινα το μουνί στο χέρι της μάτωνα το κωλάντερο πάντα. Αν δεν έβλεπα αίμα δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Οι Milfareς που δεν έχουν πια περίοδο έχουν μουνί πηγάδι οπότε ματώστε την κωλοτρυπίδα για να γουστάρετε. Τώρα έμαθα πως για εκδίκηση η παλιοπουτάνα βάζει άλλους να παίρνπυν τηλ στην πρώην γυναίκα μου και να της λένε πως την κερατώνω ...κι αυτή απαντάει φυσικά χαίρω πολύ. Επόμενος στόχος είναι το κωλοτρυπίδι της γακυλιάρας της κόρης της. Επίσης έμαθα πως αυτός που έβαλε να πάρει τηλ είναι παλιοπουστρίκος και γουστάρει πούτσο ακα και χύσιμο στη μάπα τρελό.

45 εχουν ακομα περιοδο

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
45 εχουν ακομα περιοδο

Αν κάνουν αφαίρεση φίλε δεν έχουν. Ακόμα όμως κι αν δεν κάνουν δεν έχουν πάντα. Ξέρεις πόσες έχουν γυναικολογικά και έχουν πρόωρη εμμηνόπαυση. Η δικιά μου είχε κάνει κι αφαίρεση.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Τώρα έμαθα πως για εκδίκηση η παλιοπουτάνα βάζει άλλους να παίρνπυν τηλ στην πρώην γυναίκα μου και να της λένε πως την κερατώνω ...κι αυτή απαντάει φυσικά χαίρω πολύ.

:2funny: :2funny: :2funny: Ωραια η γυναικα τυπε  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπήκα για να σας δώσω αυτό που όλοι οι σύντροφοι ακάποτοι μύστες ψάχνετε απεγνωσμένα. Μια hardcore διήγηση ρομαντικού σκηνικού για να ξεροχύσετε όλοι  :wanker:

Το παρακάτω σκηνικό συνέβη σε παλαιότερη επίσκεψη στην Αθήνα, πέρσι, όχι στην τελευταία.
Είχα πάει σε κάποιο ρδέλο της Βέργας για να βρω την Μπαρμπόρα που από εδώ μέσα έμαθα ότι λατρεύει γυμνές πούτσες μέσα της.
Τελικά αφού δεν στο 6 μπήκα σε ένα άλλο(;) στην ίδια περιοχή, στο οποίο ήταν ένα σχετικά αδιάφορο πορνίδιο, μέτριας εμφάνισης. Μου φάνηκε αρκετά ρομαντική και αφού μου ανακοίνωσε η ίδια προγραμμα (φουλ) της είπα στη ψύχρα ότι δε θέλω καθόλου καπότα σκεφτόμενος "ΝΑ μου αν δε δεχτεί".
Μου είπε με συνομωτική διάθεση "οκ, αλλά δεν τελειώνεις μέσα".
Με βαριά καρδιά απάντησα θετικά ξενερωμένος, αφού δε θα πετούσα το ζεστό μου σπέρμα για να γεμίσω τη φιλόξενη μήτρα της. Έδωσα τα φράγκα και πέρασα στο δωμάτιο.

Ήρθε η εξτρατζού μετά από λίγο και με άρχισε μ' ένα ψιλοαδιάφορο τσιμπούκι.
Τη βάζω ανάσκελα και της τον μπήγω στο μουνί. Μέτρια αίσθηση...
Μέσα στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές επικρατούσε το χάος... Να γίνω Homo Neaderthalensis να τη γαμήσω σα ζώο και να της το χύσω βαθιά ή να παραμείνω "καλό παιδί" και να χύσω αλλού;;  :think:

Φλασιά!

Δεν ήθελε να της χύσω στο μουνί αλλά δεν είπε τίποτα για κώλο!  :rockon:
Τη γυρνάω στα τέσσερα, τραβάω το δέρμα πίσω να φανεί το πουτσοκέφαλο, το σαλιώνω πρόχειρα και σπλατς, το σπρώχνω με μιας μέσα στο κωλάντερο της.
Ευτυχώς (για μένα) δεν παραπονέθηκε.

Καθώς την έσπρωχνα ένιωθα απερίγραπτη καύλα, ηδονή και περηφάνεια για τη φλασιά μου!
Το ζεστό και μαλακό της κωλάντερο τυλιγμένο σαν κοκορέτσι γύρω από την σούβλα-πούτσα
Πάνω στην απόλυτη έκσταση, γλυστράει από μέσα της το παπάρι μου. Πάω να το ξανασπρώξω μέσα και κάνω την κίνηση-ρουτίνα να τραβήξω το δέρμα πίσω, να βγει το πουτσοκέφαλο.
Καθώς αποκαλύπτεται το πυρηνικό μου μανιτάρι, τι να δω;
Δε γαμούσα όλη αυτή την ώρα μόνο το ζεστό και μαλακό της έντερο, γαμούσα και μια ζεστή και μαλακή σκατούλα  :vomit:

Το σκατί είχε μαζευτεί ανάμεσα στο πετσάκι και το πουτσοκεφάλι μου και όταν τράβηξα το δέρμα πίσω, φαινόταν σαν παγωτό σοκολάτα από μηχανή:

mikro_soft2.jpg

Αηδίασα λίγο.. αλλά σκέφτηκα "δε γαμιέται.. τώρα θα γλυστράει καλύτερα.."
Συνέχισα το υπερ-ρομαντικό σφυροκόπημα και μόλις ήρθε η στιγμή, άδειασα στην βρωμερή της σκατότρυπα το πολύτιμο φορτίο μου. Πρέπει να έχυνα 2'..

Με ένα παραπονεμένο ύφος η τύπισσα μου λέει "δεν σου είπα να μη χύσεις μέσα;;"
"Νόμιζα στο μουνί.." απαντάω αφοπλιστικά
Σκούπισε τη σκατομένη τρύπα της, με ευχαρίστησε για το υπόθετο πρωτεΐνης και βιταμινών που της κατέθεσα και έφυγε.  :pipa3:

Επί δέκα λεπτά έτριβα τον πούτσο μου με νερό και σαπούνι. Μαλάκες ορκίζομαι ότι τόσο καιρό μετά, ακόμα νιώθω μια αμυδρή σκατίλα στα ρουθούνια μου από εκείνη τη μέρα...
:gay:  :gay:  :gay:
χυστη πολυ καλη περιγραφη.πιστευω εκανες ενα στρατηγικο λαθος.οταν διαπιστωσες την νουτελα επρεπε με τη μια να της τον δωσεις στο στομα και να αδειασεις το μειγμα απο μουνιλα-πουτσιλα-νουτελας στα βαθη του οισοφαγου. :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
φιλε πρεπει να οργανωσεις ακα παρτουζα με το milf,την κορη της και τον πουστοχαφιε.Στησιμο στη σειρα και ακα κρεμπιες εναλλαξ.τωρα δεν ξερω αν και η πρωην γυναικα σου θα μπορουσε να παιξει καποιο ρολο. :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πωλείται Piaggio Beverly 350IE

Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.

Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ  :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom