Μπήκα για να σας δώσω αυτό που όλοι οι σύντροφοι ακάποτοι μύστες ψάχνετε απεγνωσμένα. Μια hardcore διήγηση ρομαντικού σκηνικού για να ξεροχύσετε όλοι
Το παρακάτω σκηνικό συνέβη σε παλαιότερη επίσκεψη στην Αθήνα, πέρσι, όχι στην τελευταία.
Είχα πάει σε κάποιο ρδέλο της Βέργας για να βρω την Μπαρμπόρα που από εδώ μέσα έμαθα ότι λατρεύει γυμνές πούτσες μέσα της.
Τελικά αφού δεν στο 6 μπήκα σε ένα άλλο(;) στην ίδια περιοχή, στο οποίο ήταν ένα σχετικά αδιάφορο πορνίδιο, μέτριας εμφάνισης. Μου φάνηκε αρκετά ρομαντική και αφού μου ανακοίνωσε η ίδια προγραμμα (φουλ) της είπα στη ψύχρα ότι δε θέλω καθόλου καπότα σκεφτόμενος "
ΝΑ μου αν δε δεχτεί".
Μου είπε με συνομωτική διάθεση "οκ, αλλά δεν τελειώνεις μέσα".
Με βαριά καρδιά απάντησα θετικά
ξενερωμένος, αφού δε θα πετούσα το ζεστό μου σπέρμα για να γεμίσω τη φιλόξενη μήτρα της. Έδωσα τα φράγκα και πέρασα στο δωμάτιο.
Ήρθε η εξτρατζού μετά από λίγο και με άρχισε μ' ένα ψιλοαδιάφορο τσιμπούκι.
Τη βάζω ανάσκελα και της τον μπήγω στο μουνί. Μέτρια αίσθηση...
Μέσα στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές επικρατούσε το χάος... Να γίνω Homo Neaderthalensis να τη γαμήσω σα ζώο και να της το χύσω βαθιά ή να παραμείνω "καλό παιδί" και να χύσω αλλού;;
Φλασιά!
Δεν ήθελε να της χύσω στο μουνί αλλά δεν είπε τίποτα για κώλο!
Τη γυρνάω στα τέσσερα, τραβάω το δέρμα πίσω να φανεί το πουτσοκέφαλο, το σαλιώνω πρόχειρα και
σπλατς, το σπρώχνω με μιας μέσα στο κωλάντερο της.
Ευτυχώς (για μένα) δεν παραπονέθηκε.
Καθώς την έσπρωχνα ένιωθα απερίγραπτη καύλα, ηδονή και περηφάνεια για τη φλασιά μου!
Το ζεστό και μαλακό της κωλάντερο τυλιγμένο σαν κοκορέτσι γύρω από την σούβλα-πούτσα
Πάνω στην απόλυτη έκσταση, γλυστράει από μέσα της το παπάρι μου. Πάω να το ξανασπρώξω μέσα και κάνω την κίνηση-ρουτίνα να τραβήξω το δέρμα πίσω, να βγει το πουτσοκέφαλο.
Καθώς αποκαλύπτεται το πυρηνικό μου μανιτάρι, τι να δω;
Δε γαμούσα όλη αυτή την ώρα μόνο το ζεστό και μαλακό της έντερο,
γαμούσα και μια ζεστή και μαλακή σκατούλα
Το σκατί είχε μαζευτεί ανάμεσα στο πετσάκι και το πουτσοκεφάλι μου και όταν τράβηξα το δέρμα πίσω, φαινόταν σαν παγωτό σοκολάτα από μηχανή:
Αηδίασα λίγο.. αλλά σκέφτηκα "δε γαμιέται.. τώρα θα γλυστράει καλύτερα.."
Συνέχισα το υπερ-ρομαντικό σφυροκόπημα και μόλις ήρθε η στιγμή, άδειασα στην βρωμερή της σκατότρυπα το πολύτιμο φορτίο μου. Πρέπει να έχυνα 2'..
Με ένα παραπονεμένο ύφος η τύπισσα μου λέει "δεν σου είπα να μη χύσεις μέσα;;"
"Νόμιζα στο μουνί.." απαντάω αφοπλιστικά
Σκούπισε τη σκατομένη τρύπα της, με ευχαρίστησε για το υπόθετο πρωτεΐνης και βιταμινών που της κατέθεσα και έφυγε.
Επί δέκα λεπτά έτριβα τον πούτσο μου με νερό και σαπούνι. Μαλάκες ορκίζομαι ότι τόσο καιρό μετά, ακόμα νιώθω μια αμυδρή σκατίλα στα ρουθούνια μου από εκείνη τη μέρα...