Επέστροφή από Αθήνα σήμερα στη σάπια επαρχία μου. Το ταξίδι ήταν απόλυτα επιτυχές όσον αφορά το σκέλος του πορνοτουρισμού. 7/8 ακάποτα γαμήσια, εκ των οποίων τα 3 κατέλληξαν σε κρεμπιέ!
Έτσι λοιπόν, ύστερα από λαϊκή απαίτηση κι επειδή βλέπω ότι το νήμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη από Ακάποτες περιπέτειες, παραθέτω κι εγώ μια από τις (πρόσφατες) δικές μου!
Την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα, πήγα ολοταχώς στο κέντρο με απίστευτα τρελή ανάγκη για ρομαντικά σκηνικά. Όπως είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ, είχα κρατήσει 5 μέρες χωρίς μαλακία/γαμήσι/εκσπερμάτιση με σκοπό να δώσω τους καρπούς της τιτάνιας αυτής προσπάθειάς μου στην υπερτυχερή που θα το είχε μεγαλύτερη ανάγκη.
Ύστερα από τις απαραίτητες βόλτες κατέληξα στο
Διδυμου 27 στο οποίο δούλευε η Βαλεντίνα. Έχοντας αναλλάξει pm με μέλος από εδώ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο τον παίρνει ακάποτα, αλλά και ότι "αυτή και παιδί θα μου κάνει αν θέλω".
Τα αρχίδια μου πονούσαν από την προσμονή για ώρες. Έδωσα στον τσάτσο το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο στοίβο μάχης που μου φάνηκε σχετικά καθαρός. Ούτε ποδαρίλα, ούτε χυμένα σεντόνια... περίεργο.. άρχισα να ξενερώνω αφού κομμάτι της καύλας, είναι η καλτίλα της σκατολίνης και της μπόχας, των αδέσποτων φλοκιών και της μούχλας που υπάρχει στα εν λόγω ιδρύματα...
Η κορασίδα μπήκε στο δωμάτιο. Από εμφάνιση, τίποτα τρελό. Βυζιά νερουλά με "ανάποδες θηλές"
, μέτριο σώμα, ψιλοκοκκαλιάρα, ψιλοσυμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο, ροζ, στενό μουνί.
Η τύπισσα δεν ξέρει ελληνικά. Ρωσσικά μιλούσαμε. Αφού της έκανα το απαραίτητο ρεκτιφιέ -υπέρ του δέοντος- και τα μουνόζουμά της σχημάτισαν κυλίδα στο σεντόνι, ακολούθησε 69 με πολύ καλό τσιμπούκη από μερους της. Αλλάξαμε στάση κι άρχισα να της τρίβω την πουτσοκεφαλάρα στο μουνί. Εκεί που πήγα να κάνω την κίνηση ματ, μου άρχισε τις μαλακίες και δε με άφησε.
Αισθάνθηκα τόσο ξενερωμένος...
Σκέφτηκα: Αφού είσαι έτσι καριολάκι, θα σε φτιάξω εγώ καλά..
Τη βάζω στο πλάι και άρχισα να της γαμάω το στόμα. Η γνώριμη αίσθηση της σπερματέγχυσης με κατέκλυσε. Μερικά μέσα-έξω από το στόμα της και άρχισα να χύνω το 5ήμερο ροκφόρ που είχε μαζευτεί στις αρχιδοσακούλες μου. Αφού δεν τα θες στο μουνί σου, πάρτα στο στόμα!
Πιστεύω ότι ήταν άσχημη εμπειρία αφού είμαι φαν της πικάντικης κουζίνας κι έτρωγα Ινδικό και μεξικάνικο τις προηγούμενες μέρες.
Τελικά συνέχισα τη βόλτα μου και κατέληξα στο Πιπίνου 65. Εκεί ήταν η Τζούλια. Είχα διαβάσει κάπου εδώ μέσα ότι ήταν αρκετά ρομαντικό κορίτσι και στο σαλονάρισμα μου έριξε ένα βλέμα πολλά υποσχόμενο.
Αφού φασωθήκαμε έρχεται από πάνω μου να μου ταΐσει τα βυζιά της. Άρχισα να νιώθω στο πουτσοκέφαλο τα μουνόχειλά της που ανοίγαν και τρίβονταν πάνω.. χωρίς δεύτερη σκέψη, τον έμπηξα στο μουνί της! Με ρωτάει: τι έτσι;; ναι μωρό μου, λίγο -της λέω...
Μα να μή σου κάνω πίπα μου λέει;; -Τελικά δεν την πείραξε που της τον έβαλα ακάποτο, αλλά οτι δεν μου τον ρούφηξε..
:S
Αφού γαμηθίκαμε δυνατά για
2 ολόκληρα λεπτά την βάζω από κάτω για να έχω όλο το βάρος μου πάνω της και η ψωλή να φτάνει μέχρι τη μήτρα. Σπρώχνω 2-3 φορές ακόμα και η νέα παρτίδα από φρέσκα ψωλοχύματα εκσφενδονίζεται στο ζεστό, φιλόξενο μουνί της!
Έπονται σύντομα, περισσότερα σκηνικά για να ξεροχύσετε συνάδελφοι ακάποτοι καβαλλάρηδες.