ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΜΟΥΝΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ MANAGER ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!
Βλεποντας οτι οι κρεμπιεδες εχουν παρει για τα καλα την κατω βολτα και οτι σε καποια νηματα καποιοι ζητουν την αδεια να κρεμπεδιασουν ενω αλλοι αλληλοκαρφωνονται,αποφασιζω με λιγο ρισκο να παραθεσω προσφατο ακα μουνοκρεμπιε σε παντρεμενη μεν,λυσσασμενη για πουτσο δε σκιστρα..
Προσφατο ταξιδι στο εξωτερικο λοιπον,δε μπορω να πω χωρα,Ευρωπη ομως,τουριστικη χωρα,σε μια απο τις πολυ ομορφες πολεις της.Ταξιδευω με συγγενικο προσωπο,περιμενω στην ουρα με αλλους 200 για αξιοθεατο,ο-η συγγενης μου καθεται αρκετα πιο εκει,εγω περιμενω και για τους δυο.Ξαφνικα εντοπιζω milfoμουναρα στην ουρα λιγο πιο πισω και πλαγια απο εμενα,καθως η ουρα δεν ηταν ευθυγραμμη.Ριχνω τις πρωτες αναγνωριστικες,υπαρχει εντονη ανταποκριση,ειναι το σημειο ομως που δεν ξερεις αν η αλλη σε κοιταει επειδη κοιτας η επειδη γουσταρει..Μετρια προς ψηλη,σγουρο μαλλι,καστανο σκουρο,γαλαζια ματια,στυλατο ντυσιμο,ωραιο σωμα(οχι μοντελε).Ανοιγει η εισοδος,μπαινουμε συντεταγμενα ολοι μεσα(Ευρωπη,οχι μπουρδελο).
Το αξιοθεατο αυτο καταλαμβανει μεγαλη εκταση με συνεπεια για μιση με μια ωρα να παιζεται ενα παιχνιδι μεταξυ μας,ποτε να εμφανιζεται αυτη μπροστα μου,ποτε εγω ,δηθεν τυχαια,κανεις να μην μιλαει,δεν ημουν και μονος εγω.καποια στιγμη χανομαστε.λεω παει,ξεχνα το..Μετα απο 10 λεπτα τη βλεπω να ερχεται απο τα 70 μετρα,λεω θα μιλησω..Ο-Η συγγενης μου καθεται πιο εκει,πλησιαζει ο ενας τον αλλο,λεμε ταυτοχρονα "Ηello",ο ηλεκτρισμος στον αερα εντονος.Αρχιζουμε κουβεντα γενικα κανα 15λεπτο,της λεω το βραδυ θα κατεβεις παλι στο κεντρο(εμενε λιγο πιο εξω)?λεει "θες να παμε για φαι"?ε,ναι,της λεω,στα Αγγλικα και στη γλωσσσα της ολα αυτα,βγαζουμε και οι 2 τους χαρτες και οριζουμε ενα κοινο σημειο για τις 8 το βραδυ..
Στον-στην συγγενη μου λεω θα βγω με την κοπελα που γνωρισα,συμβουλες να μη κλειστω σε κλειστο χωρο κλπ,καλα λεω εγω,μπανιο,περιποιηση και στο ραντεβου..
Ερχεται,πολυ προσεγμενη,ωραια λεω,κατι σημαινει,δε θελει απλα να φαει τσαμπα και να με αφησει με το πουλι στο χερι.
Παμε για ποτο,φαι.Εννοειται πως την αφηνω να πιει και το δικο μου,σκοπος να χαλαρωσει αυτη και εγω να ειμαι νηφαλιος και ετοιμος για μπηξιμο
Στην κουβεντα μου το σκαει,παντρεμενη με 2 παιδια,εχει ερθει για δουλεια στην πολη,μανατζερ σε μεγαλη εταιρεια,αυριο στις 9 εχει meeting και απλα οταν τη γνωρισα ειχε ελευθερο χρονο για περιηγηση.οκ,κλασσικα δεν τα παει καλα με τον αντρα της ο οποιος την απαταει,εχει βαρεθει,τα γνωστα,στρωνει το εδαφος.Κατα τις 11 παρα λεω δεν παμε να φυγουμε,πρεπει να ξυπνησεις και νωρις,ναι λεει,"θα ερθεις μαζι μου"?
στο καπακι φιλιομαστε,πληρωνω διακριτικα και τον πουλο.
Παμε στο χλιδατο ξενοδοχειο της(πληρωνει η εταιρεια
),ανεβαινουμε δωματιο,στο ανσασερ εχω ηδη βαλει μουνοχερο.Μπαινουμε μεσα,παω στο μπανιο για γρηγορο φρεσκαρισμα πουτσου,με το που βγαινω η γκομενα δε θελει ουτε δευτερολεπτο χαμενο,την ριχνω στο κρεβατι,της βγαζω μπλουζα,πεταγονται κατι βυζαρες,κατεβαζω παντελονι,βγαζω τον μαυρο στρινγκο και πεφτω με τα μουτρα στην μουναρα της.Φρεσκοξυρισμενη,με τη γνωστη καθετη γραμμη
Αρχιζω το σπατουλαρισμα,χωνω μουνοδαχτυλα,ακομη και την μυτογκα μου στην μουνα της και την γαμαω με αυτη.Αρχιζει να χυνει ξανα και ξανα,μου μιλαει μονο στη γλωσσα της(αυτη ειναι η καυλα οταν γαμας ξενη,να σου μιλα στη γλωσσα της!),στραγγιζει.Εσυ μου λεει?Ε,κανε κατι λεω,να κανω κατι λεει,αρχιζει το τσιμπουκι,εννοειται ακα,χωνω τα δαχτυλα στις μπουκλες της και αρχιζω να πιεζω για λαρρυγι,δακρυζει,πνιγεται, αλλα τον καρφωνω στο λαρρυγι της με τα πολλα.Και εκει που παω να κανω τη γνωστη κινηση να πιασω παντελονι-πορτοφολι-καποτα αρχιζω να σκεφτομαι οτι τις εχω ξεχασει στο ξενοδοχειο,το επιβεβαιωνω αμεσα..ωχ ρε πουστη μου λεω..
Την ρωταω αν εχει,οχι,στο μεταξυ το ξενοδοχειο εξω απο την πολη καπως και 12 το βραδυ..παω σχεδον με την πουτσα καγκελο στη ρεσεψιον
,τα παιδια εκει δεν εχουν,ανεβαινω παλι πανω,της λεω πρεπει να φυγω να βρω,μου λεει,εγω δεν εχω προβλημα
,αν θες και εσυ..λεω ρε μαλακα,παντρεμενη με 2 παιδια,βεβαια δεν ξερεις τι πουτσες εχει φαει δεξια αριστερα αλλα η ζυγαρια γερνει υπερ της καυλας...δεν υπαρχει πλεον επιστροφη..τον ξαναπεταω εξω,τον ξανασηκωνει με τσιμπουκι,την σπατουλαρω παλι και λιγο μετα αυτη ειναι ανασκελα και εγω χωνω ακα την τσαπου με συνοπτικες διαδικασιες στο βαθος της μουναρας της.Ιδρωνουμε και οι 2,χυνει ξανα και ξανα,αρχιζω και τη βριζω και εγω στα Ελληνικα,αλλου τα μαξιλαρια,αλλου τα σεντονια και τα στρωματα,αλλου εμεις..Λογω γεννας και ισως ψωλων που εχει φαει δεν εχω πολυ τριβη,οποτε αναγκαστικα εφαρμοζω το γνωστο κολπο,μαζι με την πουτσα βαζω και 2 δαχτυλα μεσα στην μουναρα,ερχεται μια ισσοροπια,καμια δεν διαμαρτυρεται οταν την σκιζεις με πουτσα και χερι μαζι.
Ερχεται πλεον η σειρα μου να ξεφορτωσω,εχουν μαζευτει χυσια μιας εβδομαδας,επιτχυνω,της λεω να μην κουνιεται,τη γαμαω με λυσσα,την προειδοπειω οτι θα αδειασω,δεν λεει "οχι μεσα" και τετοια,,δε θελω τιποτα αλλο,αρχιζω να της κρεπεδιαζω την μουναρα με πηχτα εβδομαδιαια,βιταμινουχα - πρωτεινουχα χυσια
.πρεπει να φτασανε στα πνευμονια της
μου τα στραγγιζει εν μεσω μουγρητων και ξαπλωνω στην γνωστη ημιθανη κατασταση
το πολυ πολυ αν τη ξαναγαμησει ο αντρας της να βρει τιποτα φλοκια μου στο πουτσοκεφαλο του..
Η γκομενα μου δηλωνει οτι πρεπει να ξυπνησει νωρις,οκ και ντυνομαι,λεω αυτο ειναι,καθαρο one night stand,η γκομενα σε χρησιμοποιει για σεξ,ποσο ωραιο και ανεβαστικο ειναι αυτο..βγηκαμε να κανει ενα τσιγαρο στο δρομο,τη φιλησα και περπατησα στην αδεια πολη μονος,με ενα αισθημα ευτυχιας..κρεμπιες απο το πουθενα σε ωραιο μουνι στη Ευρωπη..
Βεβαια ανταλλαξαμε στοιχεια και απο τοτε θελει να ερθει στην Ελλαδα να το επαναλαβουμε και καλα,ανοιγουμε αλλο κεφαλαιο αλλα ρε πουστη μου οι γκομενες σχεδον παντα κατι θελουν,δεν ειναι σαν εμας,που τον βαζουμε και γυρναμε στη σχεση/γυναικα μας σαν να μην τρεχει τιποτα,τελος παντων..καλα γαμησια και προσεκτικους κρεμπιεδες!!