Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:hi:
Μου βρηκαν και ενα μικρο κάταγμα στην μύτη :S
Ο doc ειπε οτι λογικά δεν εχει πάρει σασι αλλά θα φανει οταν ξεπρηστει
Θα σου πω πως την επαθα
Χτυπησα το γονατο μου σε μια βάση ομπρελας που ενας βρωμοπουστας ταβερνιαρης φύτεψε στην μέση του πεζοδρομιου :priest:
Φιλε μαύρισα απο τον πόνο.
Μολις μπηκα σπιτι μου που ήταν διπλα, λιποθυμησα απο τον πονο και εσκασα πάνω στο επιπλο της τηλεορασης :headbang: :headbang:
ελα ρε!περαστικα!δεν μπορεις να κυνηγησεις τον βρωμοκαπηλα δικαστικα?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ελα ρε!περαστικα!δεν μπορεις να κυνηγησεις τον βρωμοκαπηλα δικαστικα?
Καλεσα την αστυνομια την επομενη μέρα και εκανε καταγραφή
Εχω 3 μηνες περιθώριο να κάνω μηνυση, θα το ψαξω με δικηγορο
Το σιγουρο ειναι οτι θα φάει τεράστια πούτσα απο την πολεοδομια που εχει στειλει σημα η αστυνομια γιατι εχει ενα καρο παρανομιες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλεσα την αστυνομια την επομενη μέρα και εκανε καταγραφή
Εχω 3 μηνες περιθώριο να κάνω μηνυση, θα το ψαξω με δικηγορο
Το σιγουρο ειναι οτι θα φάει τεράστια πούτσα απο την πολεοδομια που εχει στειλει σημα η αστυνομια γιατι εχει ενα καρο παρανομιες
κυνηγα το και ας παρει χρονο.βαλε και ενα μαρτυρα,θα δικαιωθεις εστω και αργα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΧΥΣΤΟΣ :S :S :headbang: :headbang: :S :S
Καλεσμενος πριν λιγες ημερες σε σπιτι ελλεεινιδας υπηρετριας του νομου,ξυρισμα παντου,καλο μπανιο,μπουκαλι κρασι στο χερι και να μαι.την συγκεκριμενη την γνωρισα σε ΜΜΜ,μετριο αναστημα,ωραιο σωμα,καστανο μαλλι ως τον κωλο,προσωπο καλο.μεσω μυνηματων αρχισε το παιχνιδι,με ενημερωσε πως ειναι παντρεμενη και να παω σπιτι της οταν θα λειπει ο υποψηφιος κερατας..παω λοιπον και γω..
με το που ανοιγει τι πρωτο σοκ ,η γκομενα φοραει φορμα,μεχρι εδω καλα,η φορμα μαλιστα μπορει να ειναι πολυ καυλωτικη σε μια γυναικα,ελα ομως που την εχει σηκωσει ως τα βυζια σαν κατι παππουδια και απο μεσα εχει χωσει ακρυλικη μπλουζα ποδοσφαιριστη,  εντελως ατημελητη,οχι επιμελως ομως :S
φατσα καρτα φωτογραφιες στη συρταριερα με τον αντρα της απο το γαμο τους :vomit:σκοπευεις να φας πουτσα μωρη,κρυψε τις  τουλαχιστον..
το σπιτι εντελως μπουρδελο,παντου πεταμενα πραγματα,απλυτα πιατα :vomit:,ακαταστατο,χαρτια δεξια αριστερα και γενικα λες και μενει κανας αστεγος μεσα :headbang: :headbang:
καθομαστε,μιλαμε λιγο,λεω να κανω πεσηματικη-κασκαντεριλικι(η πουτσα εχει φτασει στο σαγονι) παρολο που ο χωρος ειναι βρωμικος.αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο..αλλα σε σπιτι παντρεμενων βρωμα?ελεος ρε πουστη μου :headbang:λεω δε γαμιεται,θα γαμησω και την κανω,αρχιζω να τη φιλαω μου ξεκαθαριζει οτι εχει περιοδο :headbang: :headbang: :headbang:,οτι και καλα ξεκινησε σημερα και για αυτο δεν με πηρε νωριτερα να μην ερθω.οκ λεω απο μεσα μου,τη φαγαμε τη φολα,τουλαχιστον να το σωσω με κανα τελειωτικο τσιμπουκι..τελικα το τσιμπουκι το εφαγα εγω,η γκομενα αρχιζει να μου μιλαει για τα παντα,επαγγελματικα,κοινωνικα,πολιτικα με 0 διαθεση να πιπωσει ανακουφιστικα .επι 3 ωρες ακουγα τις μαλακιες της,το μονο που σκεφτομουν ειναι να τον πεταξω εξω και να της τον καρφωσω λαρρυγι,τελικα κωλωσα :S
παω καποια στιγμη να κατουρησω,στο σταθμο Λαρισσης στον ΟΣΕ πιο καθαρα ειναι :headbang: :S :headbang: :S
Ειδα και αποειδα,λεω παω να την κανω,μου λεει μην χαθουμε,παρε με να βρεθουμε μεσα στη βδομαδα,καλα λεω,σιγα λεω απο μεσα μου,τι να την κρεμπεδιασεις αυτη,θα βγει η πουτσα μου με τιποτα  βρυα και λειχηνες,αλλα και με καποτα τη θεωρω υγειονομικα επικυνδινη :S
ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?

Περιμενουμε κι εμεις ιστοριουλα με ακα κρεμπιε, οπως τοσες ωραιες που εχεις δωσει στο λαο, και σου παιχτηκε τετοια φαση??? κριμα αδερφε!!! Ευχομαι καλυτερη τυχη στον επομενο ακα κρεμπιε σου κι εμεις θα περιμενουμε με ανυπομονισια!!! Ισως επρεπε να φερθεις σαν ζωο και να της τον καρφωσεις στο κωλι χωρις σαλιο, η εστω βαθια μεσα στο λαρυγγι για να σταματησει να μιλαει!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Περιμενουμε κι εμεις ιστοριουλα με ακα κρεμπιε, οπως τοσες ωραιες που εχεις δωσει στο λαο, και σου παιχτηκε τετοια φαση??? κριμα αδερφε!!! Ευχομαι καλυτερη τυχη στον επομενο ακα κρεμπιε σου κι εμεις θα περιμενουμε με ανυπομονισια!!! Ισως επρεπε να φερθεις σαν ζωο και να της τον καρφωσεις στο κωλι χωρις σαλιο, η εστω βαθια μεσα στο λαρυγγι για να σταματησει να μιλαει!!!
ναι ρε Σωτο,οχι μονο δεν κρεμπεδιασα αλλα πηρα και τα αρχιδια μου,τελικα επρεπε να της τον καρφωσω οισοφαγο,δικιο εχεις.σκεψου να πηγαινα για κωλο,το πιο πιθανο να μου τον μερεντιαζε :S :S :S
θα επανελθω ομως συντομα,καθως βρισκομαι ηδη στο ψησιμο με αλλο πορνιδιο,ο κρεμπιες αρχιζει να αχνοφαινεται,θα πληρωσει αυτη τα σπασμενα και της βρωμουσας.θα ενημερωσω παραυτα :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ναι ρε Σωτο,οχι μονο δεν κρεμπεδιασα αλλα πηρα και τα αρχιδια μου,τελικα επρεπε να της τον καρφωσω οισοφαγο,δικιο εχεις.σκεψου να πηγαινα για κωλο,το πιο πιθανο να μου τον μερεντιαζε :S :S :S
θα επανελθω ομως συντομα,καθως βρισκομαι ηδη στο ψησιμο με αλλο πορνιδιο,ο κρεμπιες αρχιζει να αχνοφαινεται,θα πληρωσει αυτη τα σπασμενα και της βρωμουσας.θα ενημερωσω παραυτα :hi:
:ak: :ak: :uzi: :uzi: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Λεω να κανεις κι αλλη προσπαθεια να την ξεφτιλησεις, νομιζω της χρειαζεται!!! Να της δωσεις το κωλαντερο στο χερι!!! Βασικα γαμα την πανω στο βρομερο νεροχυτη να την εκμηδενισεις τελειως!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λεω να κανεις κι αλλη προσπαθεια να την ξεφτιλησεις, νομιζω της χρειαζεται!!! Να της δωσεις το κωλαντερο στο χερι!!! Βασικα γαμα την πανω στο βρομερο νεροχυτη να την εκμηδενισεις τελειως!!!
να σου πω την αληθεια δεν το πολυεψηνα γιατι ξενερωσα αλλα το μηνυμα σου με εφτιαξε!αν ειναι να ξαναπροσπαθησω και να της δωσω το κωλαντερο στο χερι οπως ειπες!και αν τυχον και τον μερεντιασει θα της τον περασω με τη μια ΑΤΜ της καριολας :rockon:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
να σου πω την αληθεια δεν το πολυεψηνα γιατι ξενερωσα αλλα το μηνυμα σου με εφτιαξε!αν ειναι να ξαναπροσπαθησω και να της δωσω το κωλαντερο στο χερι οπως ειπες!και αν τυχον και τον μερεντιασει θα της τον περασω με τη μια ΑΤΜ της καριολας :rockon:

Ετσι πρεπει συνεχισε τον αγωνα γιατι πλεον βλεπω εχεις μεινει μονος σου!!! Μοναχικος καταδρομεας εισαι κατι σαν τον Ραμπο!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ετσι πρεπει συνεχισε τον αγωνα γιατι πλεον βλεπω εχεις μεινει μονος σου!!! Μοναχικος καταδρομεας εισαι κατι σαν τον Ραμπο!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ευχαριστω!αλλα οκ,δεν ειμαι μονος,υπαρχετε πολλοι καταδρομεις,υπαρχει μια καμψη βεβαια αλλα που θα παει,οι κρεμπιεδες θα παρουν παλι τα πανω τους καποια στιγμη!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ευχαριστω!αλλα οκ,δεν ειμαι μονος,υπαρχετε πολλοι καταδρομεις,υπαρχει μια καμψη βεβαια αλλα που θα παει,οι κρεμπιεδες θα παρουν παλι τα πανω τους καποια στιγμη!

Εγω ψηνω μια απο το γυμναστηριο!! Αν κατσει θα προσπαθησω για ακα και θα της τα δωσω ολα στη πισω τρυπα της!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγω ψηνω μια απο το γυμναστηριο!! Αν κατσει θα προσπαθησω για ακα και θα της τα δωσω ολα στη πισω τρυπα της!!!
ετσι!να παραλαβει το κωλοτρυπιδι απο τη ρεσεψιον του γυμναστηριου :rockon: :rockon: :rockon:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μεγαλη Τεταρτη εχουμε κανονισει καφε!!! Αν γινει φαση θα ενημερωσω με ανατριχιαστικες λεπτομερειες!!!
ωραιος!καλη επιτυχια!περιμενουμε λεπτομερειες απο το γαμησι! :uzi: :uzi: :ak: :ak: :rockon: :rockon:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ωραιος!καλη επιτυχια!περιμενουμε λεπτομερειες απο το γαμησι! :uzi: :uzi: :ak: :ak: :rockon: :rockon:

Αν και με ακυρη δεν εχω ξαναδωσει ακα αυτη το χρειαζεται γιατι στο γυμναστηριο οταν κανει καθισματα της βγενει ο κωλος εξω... οποτε το ζηταει ο οργανισμος της το κρεμπιε!!  :pipa3:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αν και με ακυρη δεν εχω ξαναδωσει ακα αυτη το χρειαζεται γιατι στο γυμναστηριο οταν κανει καθισματα της βγενει ο κωλος εξω... οποτε το ζηταει ο οργανισμος της το κρεμπιε!!   :pipa3:
καλα,εννοειται οτι θελει προσοχη.δηλαδη φαινεται ο στριγκος?κωλοχαραδρα?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom