Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
έπρεπε  να το βρεις ήδη.το ότι κάθησε και μίλησες τόση  ωρα στην γκόμενά με την υποτιθέμενη  περίοδο.πιθανότατα  δηλωνη την δικιά ανάγκη για συναισθηματική δέσμευση   έστω και υποσυνείδητα  :hi:

αχαχαχαχαχαχχαχα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
έπρεπε  να το βρεις ήδη.το ότι κάθησε και μίλησες τόση  ωρα στην γκόμενά με την υποτιθέμενη  περίοδο.πιθανότατα  δηλωνη την δικιά ανάγκη για συναισθηματική δέσμευση   έστω και υποσυνείδητα  :hi:
οχι ρε κρις,περιμενα υπομονετικα μηπως γυρισει το παιχνιδι και παιξει ανακουφιστικο τσιμπουκι.τι να εκανα,να εφευγα στο καπακι?το παλεψα αλλα τον πουλο(πηρα).υποτιθεμενη λες,ε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Χτες λοιπον οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια, παιχτηκε ραντεβουδακι με καριολα ελλεεινιδα απο το γυμναστηριο μου την οποια ψηνω καιρο τωρα, η οποια γουσταρει να κανει βαθια καθισματα δειχνωντας σε ολους τους πελατες του γυμναστηριου τη στριγκαρα της, μην αφηνωντας εμας να κανουμε προπονηση!!! Παμε λοιπον στο παρασυνθημα. Ραντεβου εξω για καφε, αρχιζει αυτη τις μαλακιες της (ουτε που θυμαμαι τι ελεγε, εγω ειχα βαλει σκοπο ζωης να της δωσω το κωλαντερο στο χερι και να της κρεμπεδιασω τη τρυπα, για να κανει να πατησει κανα μηνα στο γυμναστηριο) περναει η ωρα και παμε για χαλαρο ποτακι σπιτι της καθοτι δουλευε σημερα! Καθομαστε στο καναπε και μετα απο λιγη ωρα κανοντας τα μαγικα μου καταληγουμε να φασωνομαστε, την φερνω απο πανω μου και αρχιζει να τριβεται στη πουτσα μου. Χωρις καμια καθυστερηση εχω γινει πυραυλος και εχω βαλει τα χερια μου μεσα στο παντελονι της, χουφτωνοντας τη κωλαρα της και πηγαινωντας σαν σωστος κομαντο ολο και πιο κοντα το δαχτυλο μου στη κωλοτρυπιδα της. Σηκωνεται μου κατεβαζει το παντελονι και οπως ειναι στα γονατα αρχιζει δυνατο και βαθυ τσιμπουκι αφου πρωτα περιποιηθικε και τις μπαλες!!! Τη σταματαω για να μην της κρεμπεδιασω τον φαρυγγα και αρχιζω να της λεω την αλφαβητα με τη γλωσσα μου στη μουνα της (ηθελα να την ευχαριστησω για να της το φερω πλαγιως οτι δεν ειχα μαζι καποτες). Αφου εχει αρχισει και σταζει κανατες απο τη καυλα, μου λεει "σε θελω μεσα μου", καθομαι στο καναπε και πριν καν προλαβω να σκεφτω τι θα της πω για τη καποτα με καβαλαει  :rockon:  ωραια λεω εδω ειμαστε. Στα γρηγορα τη ριχνω στο πατωμα και τη γυρναω στα 4 (καθοτι η καλυτερη σταση για να την ξεφτιλησεις) της τραβαω μαλια της σκαω σκαμπιλια στο λωκο της, της λεω εισαι μεγαλη καριολα και αφου εβλεπα οτι γουσταρε λεω να κανω την προσπαθεια να της ματωσω το κωλαντερο. Τραβαω τη πουτσα μου εξω και της λεω οτι με εχει τρελανει η κωλαρα της και οτι θελω να γλεντησω τη κωλοτρυπιδα της, με διστακτικο υφος μου απανταει "δεν εχω λιπαντικο" της λεω "δεν πειραζει ελα φτυσε τη πουτσα μου να γλιστρησει" και αυτο εκανε. Στησιμο παλι στα 4 με τη πουτσα μου να σταζει τα σαλια της, και καρφωμα αποτομα και βαθια με τη μια μεσα!!! Η τυπισα ουρλιαξε αχχαχαχα (παρτα σκεφτομαι δε θα μπορεις να κανεις καθισματα τωρα καριολα) μετα απο σφυροκοπημα 3 λεπτων (ειχε πολυ στενη τρυπα) της κανω τη πολυτιμη καταθεση μου μεσα στο παχυ της εντερο!!! Τραβιεμαι την αφηνω να σταζει τα χυσια μου παω τουαλετα και πλενω καλα καλα το πουτσι μου, μη γινουμε και στρατηγοι. Αφου πλυθηκε και αυτη της δινω ενα πεταχτο και φευγω γεματος υπερηφανια!!! Για να τιμησω τον εαυτο μου για το κατορθομα του, αποφασισα να χαλασω τη διατροφη μου  και με κερασα δυο σουβλακια με μπολικο τζατζικι και μια κοκα κολα (και ενα παγωτακι απο τη χαρα στη πατησιων που ειναι ανοιχτη μεχρι τα χαραματα)!!!

Υ.Γ. Για καποιο λογο με εμενα δεν φοραγε το στριγκακι που βαζει στο γυμναστηριο αλλα ενα απλο βρακακι και με ψιλοξενερωσε αυτο!!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χτες λοιπον οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια, παιχτηκε ραντεβουδακι με καριολα ελλεεινιδα απο το γυμναστηριο μου την οποια ψηνω καιρο τωρα, η οποια γουσταρει να κανει βαθια καθισματα δειχνωντας σε ολους τους πελατες του γυμναστηριου τη στριγκαρα της, μην αφηνωντας εμας να κανουμε προπονηση!!! Παμε λοιπον στο παρασυνθημα. Ραντεβου εξω για καφε, αρχιζει αυτη τις μαλακιες της (ουτε που θυμαμαι τι ελεγε, εγω ειχα βαλει σκοπο ζωης να της δωσω το κωλαντερο στο χερι και να της κρεμπεδιασω τη τρυπα, για να κανει να πατησει κανα μηνα στο γυμναστηριο) περναει η ωρα και παμε για χαλαρο ποτακι σπιτι της καθοτι δουλευε σημερα! Καθομαστε στο καναπε και μετα απο λιγη ωρα κανοντας τα μαγικα μου καταληγουμε να φασωνομαστε, την φερνω απο πανω μου και αρχιζει να τριβεται στη πουτσα μου. Χωρις καμια καθυστερηση εχω γινει πυραυλος και εχω βαλει τα χερια μου μεσα στο παντελονι της, χουφτωνοντας τη κωλαρα της και πηγαινωντας σαν σωστος κομαντο ολο και πιο κοντα το δαχτυλο μου στη κωλοτρυπιδα της. Σηκωνεται μου κατεβαζει το παντελονι και οπως ειναι στα γονατα αρχιζει δυνατο και βαθυ τσιμπουκι αφου πρωτα περιποιηθικε και τις μπαλες!!! Τη σταματαω για να μην της κρεμπεδιασω τον φαρυγγα και αρχιζω να της λεω την αλφαβητα με τη γλωσσα μου στη μουνα της (ηθελα να την ευχαριστησω για να της το φερω πλαγιως οτι δεν ειχα μαζι καποτες). Αφου εχει αρχισει και σταζει κανατες απο τη καυλα, μου λεει "σε θελω μεσα μου", καθομαι στο καναπε και πριν καν προλαβω να σκεφτω τι θα της πω για τη καποτα με καβαλαει  :rockon:  ωραια λεω εδω ειμαστε. Στα γρηγορα τη ριχνω στο πατωμα και τη γυρναω στα 4 (καθοτι η καλυτερη σταση για να την ξεφτιλησεις) της τραβαω μαλια της σκαω σκαμπιλια στο λωκο της, της λεω εισαι μεγαλη καριολα και αφου εβλεπα οτι γουσταρε λεω να κανω την προσπαθεια να της ματωσω το κωλαντερο. Τραβαω τη πουτσα μου εξω και της λεω οτι με εχει τρελανει η κωλαρα της και οτι θελω να γλεντησω τη κωλοτρυπιδα της, με διστακτικο υφος μου απανταει "δεν εχω λιπαντικο" της λεω "δεν πειραζει ελα φτυσε τη πουτσα μου να γλιστρησει" και αυτο εκανε. Στησιμο παλι στα 4 με τη πουτσα μου να σταζει τα σαλια της, και καρφωμα αποτομα και βαθια με τη μια μεσα!!! Η τυπισα ουρλιαξε αχχαχαχα (παρτα σκεφτομαι δε θα μπορεις να κανεις καθισματα τωρα καριολα) μετα απο σφυροκοπημα 3 λεπτων (ειχε πολυ στενη τρυπα) της κανω τη πολυτιμη καταθεση μου μεσα στο παχυ της εντερο!!! Τραβιεμαι την αφηνω να σταζει τα χυσια μου παω τουαλετα και πλενω καλα καλα το πουτσι μου, μη γινουμε και στρατηγοι. Αφου πλυθηκε και αυτη της δινω ενα πεταχτο και φευγω γεματος υπερηφανια!!! Για να τιμησω τον εαυτο μου για το κατορθομα του, αποφασισα να χαλασω τη διατροφη μου  και με κερασα δυο σουβλακια με μπολικο τζατζικι και μια κοκα κολα (και ενα παγωτακι απο τη χαρα στη πατησιων που ειναι ανοιχτη μεχρι τα χαραματα)!!!

Υ.Γ. Για καποιο λογο με εμενα δεν φοραγε το στριγκακι που βαζει στο γυμναστηριο αλλα ενα απλο βρακακι και με ψιλοξενερωσε αυτο!!!

[size=36pt]ΜΥΣΤΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!!!!!!!!![/size]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker::wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στη Χαρά τι πήρες Σικάγο ???  :sunglasses:

Πανάκριβη πάντως ρε πούστη μου  :grin:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.422
Πόντοι
12.756
εκμεκ σικαγο τυποι , με 2 κουταλιές παθαινεις διαβητη και εισαι με τις ινσουλίνες μετα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εκμεκ σικαγο τυποι , με 2 κουταλιές παθαινεις διαβητη και εισαι με τις ινσουλίνες μετα.

παίρνεις και εσύ από τη Χαρά χύστη ???

Έχει και καλό σουβλακάκι δίπλα στο << Επί της Πατησίων >>  :sunglasses:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το Σικαγο δεν ειναι με το παντεσπανι απο κατω??? αυτο με δυο μπαλες παγωτο, μια φραουλα μια καιμακι!!!

Αυτό είναι το Σικάγο στην Χαρά  :grin:

ice-cream-portion-1L-d4bd4d63e0.jpg

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom