Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αυτό είναι το Σικάγο στην Χαρά  :grin:

ice-cream-portion-1L-d4bd4d63e0.jpg

Αυτο φαινεται πιο ωραιο, αυτο επρεπε να παρω!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.355
Πόντοι
12.756
παίρνεις και εσύ από τη Χαρά χύστη ???

Έχει και καλό σουβλακάκι δίπλα στο << Επί της Πατησίων >>  :sunglasses:

περναω καμια φορα οταν ειμαι στην περιοχη...

το σουβλατζιδικο ειναι νορμαλ , οχι κατι το ιδαιτερο  :)

παρε σικαγο με απο κατω την βαση του εκμεκ , το κανει και ετσι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
περναω καμια φορα οταν ειμαι στην περιοχη...

το σουβλατζιδικο ειναι νορμαλ , οχι κατι το ιδαιτερο  :)

παρε σικαγο με απο κατω την βαση του εκμεκ , το κανει και ετσι

Θα το δοκιμάσω μύστη.  :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ΣΩΤΟΣ, δώσε λίγο περισσότερο ίνφο.  :) Πόσο χρονών είναι η τύπισσα που ξεκώλιασες; Πώς χώθηκες στο γυμναστήριο;

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ΣΩΤΟΣ, δώσε λίγο περισσότερο ίνφο.  :) Πόσο χρονών είναι η τύπισσα που ξεκώλιασες; Πώς χώθηκες στο γυμναστήριο;

Τυπε μου 27 ειναι... δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στο προσωπο, αλλα εχει ωραια κωλαρα!!! Το χωσιμο εγινε ευκολα διοτι μενουμε στην ιδια γειτονια οποτε παντα υπηρχε μια επαφη απλα το τελευταιο μηνα ειχαμε ερθει πιο κοντα ειχαμε ανταλαξει τηλεφωνα κτλ. μιλαγαμε στο γυμναστηριο και ξερεις που και που με επιανε απο τη μεση με χαιρεταγε παντα με φιλι στο μαγουλο και τετοια. Ε της προτεινα να τα πουμε και εκτος γυμναστηριου δεχτηκε και εγινε η φαση!!! Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα απο τη πρωτη φορα να παιχτει σεξακι αλλα ειμουνα τυχερος. Σημερα μου εστειλε μνμ και δεν της εχω απαντησει αχχαχαα και ουτε προκειτε!!!  :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τυπε μου 27 ειναι... δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στο προσωπο, αλλα εχει ωραια κωλαρα!!! Το χωσιμο εγινε ευκολα διοτι μενουμε στην ιδια γειτονια οποτε παντα υπηρχε μια επαφη απλα το τελευταιο μηνα ειχαμε ερθει πιο κοντα ειχαμε ανταλαξει τηλεφωνα κτλ. μιλαγαμε στο γυμναστηριο και ξερεις που και που με επιανε απο τη μεση με χαιρεταγε παντα με φιλι στο μαγουλο και τετοια. Ε της προτεινα να τα πουμε και εκτος γυμναστηριου δεχτηκε και εγινε η φαση!!! Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα απο τη πρωτη φορα να παιχτη σεξακι αλλα ειμουνα τυχερος. Σημερα μου εστειλε μνμ και δεν της εχω απαντησει αχχαχαα και ουτε προκειτε!!:rockon: :rockon:

γιατί ρε μύστη ;  :think:

δώστης πάλι το κωλάντερο στο χέρι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
γιατί ρε μύστη ;  :think:

δώστης πάλι το κωλάντερο στο χέρι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Οχι φιλε αυτο της αξιζει ξευτιλισμα να μαθει να μην προκαλει στο γυμναστηριο και να μην μας αφηνει να γυμναστουμε!!! Ασε που αμα απαντησω θα αρχισει της γλυκιες και για σχεση αυτη δεν μου κανει!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οχι φιλε αυτο της αξιζει ξευτιλισμα να μαθει να μην προκαλει στο γυμναστηριο και να μην μας αφηνει να γυμναστουμε!!! Ασε που αμα απαντησω θα αρχισει της γλυκιες και για σχεση αυτη δεν μου κανει!!
Μπορείς απλά να της απαντήσεις μετά από μερικές ώρες και ύστερα από λίγα μηνύματα να χαιρετήσεις. Δε θα είναι awkward που θα τη βλέπεις συνέχεια στο γυμναστήριο και στη γειτονιά μπροστά σου;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Τύπε φαίνεσαι δυνατός μύστης! Σαν όλους εμάς τους σκληροπυρηνικούς χύστες του bourdela.com

Το ότι κρεμπιέδιασες στον κώλο 27χρονη που της πετιέται η στριγκιά στο γυμναστήριο

και την επομένη δεν της απαντάς στα μηνύματα και δε θες να την ξαναδείς είναι ΚΑΘΑΡΟ & ΑΛΗΘΙΝΟ

δείγμα ενός πεπειραμένου μύστη !!!  :kneel:

Πιστεύω ότι στα ποσταρίσματα σου, δε χωράει καμία αμφιβολία αναξιοπιστίας και φιδεμπορίας!  :wanker:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μπορείς απλά να της απαντήσεις μετά από μερικές ώρες και ύστερα από λίγα μηνύματα να χαιρετήσεις. Δε θα είναι awkward που θα τη βλέπεις συνέχεια στο γυμναστήριο και στη γειτονιά μπροστά σου;

Ετσι πρεπει δεν θα μας κανουν οι γυνεκες οτι θελουν επειδη εχουνε τρεις τρυπες στις οποιες δεν μπορουμε να ανισταθουμε!!!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Τύπε φαίνεσαι δυνατός μύστης! Σαν όλους εμάς τους σκληροπυρηνικούς χύστες του bourdela.com

Το ότι κρεμπιέδιασες στον κώλο 27χρονη που της πετιέται η στριγκιά στο γυμναστήριο

και την επομένη δεν της απαντάς στα μηνύματα και δε θες να την ξαναδείς είναι ΚΑΘΑΡΟ & ΑΛΗΘΙΝΟ

δείγμα ενός πεπειραμένου μύστη !!!  :kneel:

Ευχαριστω φιλε!!! Και να ξερεις θελω κι αλλο βιντεο απο καθαρισμα της πιατσας!! Ηταν θεικο ξεροχυνω με τετοια βιντεο που τους σκουπιδιαζεις τελειως!!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Πιστεύω ότι στα ποσταρίσματα σου, δε χωράει καμία αμφιβολία αναξιοπιστίας και φιδεμπορίας!  :wanker:
[/quote]

Φιλε εγω δεν παρεξηγω κανεναν ο καθενας πιστευει οτι θελει, οπως εχω ξαναπει κανενας μεσω ιντερνετ δεν ξερει τι εχεις ζησει, απλα πιστευει η δε πιστευει τα λεγομενα σου!!! Και αυτος που δεν με πιστευει δικαιωμα του ειναι δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο.  :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παιδιά διαφωνώ. Αυτή η στάση αφήνει ψυχολογικά ερείπια πίσω μας που θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους στον επόμενο κακομοίρη. Αν δε θέλεις να την ξαναγαμήσεις, ένα απλό μήνυμα χωρίς τίποτα παραπάνω δε βλάπτει. Και μόνο που θα πέφτεις συνέχεια πάνω της θα είναι περίεργο. Όταν έρχεται να σου μιλήσει, τι θα κάνεις;

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Παιδιά διαφωνώ. Αυτή η στάση αφήνει ψυχολογικά ερείπια πίσω μας που θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους στον επόμενο κακομοίρη. Αν δε θέλεις να την ξαναγαμήσεις, ένα απλό μήνυμα χωρίς τίποτα παραπάνω δε βλάπτει. Και μόνο που θα πέφτεις συνέχεια πάνω της θα είναι περίεργο. Όταν έρχεται να σου μιλήσει, τι θα κάνεις;

θα της πω οτι δεν ειχα χρονο να απαντησω!!!  :grin: αλλα εχεις κι ενα δικιο φιλε, θα τη πληρωσει ο επομενος σε αυτο συμφωνω ισως της στειλω ενα μνμ οτι δεν ταιριαζουμε και δεν θελω περισοτερα!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Φιλε εγω δεν παρεξηγω κανεναν ο καθενας πιστευει οτι θελει, οπως εχω ξαναπει κανενας μεσω ιντερνετ δεν ξερει τι εχεις ζησει, απλα πιστευει η δε πιστευει τα λεγομενα σου!!! Και αυτος που δεν με πιστευει δικαιωμα του ειναι δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο.  :hi:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΧΥΣΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥ !!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΧΥΣΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥ !!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Λες να μην την σβησω τελειως?? να της κρεμπεδιασω τη μουνοτρυπα??? η καλυτερα στον οισοφαγο???

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Λες να μην την σβησω τελειως?? να της κρεμπεδιασω τη μουνοτρυπα??? η καλυτερα στον οισοφαγο???

Τύπε εγώ ξεροχύνω για τσουρουφλιστό κρεμπιέ στον οισοφάγο !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά και το μουνοντριμπίδη δεν είναι κακό!!!  :wanker: :wanker: :wanker:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Τύπε εγώ ξεροχύνω για τσουρουφλιστό κρεμπιέ στον οισοφάγο !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά και το μουνοντριμπίδη δεν είναι κακό!!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Μην το ρισκαρω με μουνι ρε φιλε... ειναι και γειτονισα!! Οκ θα κανονισω την αλλη βδομαδα για κρεμπιε στο λαρυγγα και θα δωσω περιγραφη στο λαο!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom