Αυτό είναι το Σικάγο στην Χαρά
Αυτο φαινεται πιο ωραιο, αυτο επρεπε να παρω!!!
Αυτό είναι το Σικάγο στην Χαρά
παίρνεις και εσύ από τη Χαρά χύστη ???
Έχει και καλό σουβλακάκι δίπλα στο << Επί της Πατησίων >>
περναω καμια φορα οταν ειμαι στην περιοχη...
το σουβλατζιδικο ειναι νορμαλ , οχι κατι το ιδαιτερο
παρε σικαγο με απο κατω την βαση του εκμεκ , το κανει και ετσι
ΣΩΤΟΣ, δώσε λίγο περισσότερο ίνφο. Πόσο χρονών είναι η τύπισσα που ξεκώλιασες; Πώς χώθηκες στο γυμναστήριο;
Τυπε μου 27 ειναι... δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στο προσωπο, αλλα εχει ωραια κωλαρα!!! Το χωσιμο εγινε ευκολα διοτι μενουμε στην ιδια γειτονια οποτε παντα υπηρχε μια επαφη απλα το τελευταιο μηνα ειχαμε ερθει πιο κοντα ειχαμε ανταλαξει τηλεφωνα κτλ. μιλαγαμε στο γυμναστηριο και ξερεις που και που με επιανε απο τη μεση με χαιρεταγε παντα με φιλι στο μαγουλο και τετοια. Ε της προτεινα να τα πουμε και εκτος γυμναστηριου δεχτηκε και εγινε η φαση!!! Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα απο τη πρωτη φορα να παιχτη σεξακι αλλα ειμουνα τυχερος. Σημερα μου εστειλε μνμ και δεν της εχω απαντησει αχχαχαα και ουτε προκειτε!!!
γιατί ρε μύστη ;
δώστης πάλι το κωλάντερο στο χέρι !!!
Μπορείς απλά να της απαντήσεις μετά από μερικές ώρες και ύστερα από λίγα μηνύματα να χαιρετήσεις. Δε θα είναι awkward που θα τη βλέπεις συνέχεια στο γυμναστήριο και στη γειτονιά μπροστά σου;Οχι φιλε αυτο της αξιζει ξευτιλισμα να μαθει να μην προκαλει στο γυμναστηριο και να μην μας αφηνει να γυμναστουμε!!! Ασε που αμα απαντησω θα αρχισει της γλυκιες και για σχεση αυτη δεν μου κανει!!
Οχι φιλε αυτο της αξιζει ξευτιλισμα να μαθει να μην προκαλει στο γυμναστηριο και να μην μας αφηνει να γυμναστουμε!!! Ασε που αμα απαντησω θα αρχισει της γλυκιες και για σχεση αυτη δεν μου κανει!!
Μπορείς απλά να της απαντήσεις μετά από μερικές ώρες και ύστερα από λίγα μηνύματα να χαιρετήσεις. Δε θα είναι awkward που θα τη βλέπεις συνέχεια στο γυμναστήριο και στη γειτονιά μπροστά σου;
Τύπε φαίνεσαι δυνατός μύστης! Σαν όλους εμάς τους σκληροπυρηνικούς χύστες του bourdela.com
Το ότι κρεμπιέδιασες στον κώλο 27χρονη που της πετιέται η στριγκιά στο γυμναστήριο
και την επομένη δεν της απαντάς στα μηνύματα και δε θες να την ξαναδείς είναι ΚΑΘΑΡΟ & ΑΛΗΘΙΝΟ
δείγμα ενός πεπειραμένου μύστη !!!
Ευχαριστω φιλε!!! Και να ξερεις θελω κι αλλο βιντεο απο καθαρισμα της πιατσας!! Ηταν θεικο ξεροχυνω με τετοια βιντεο που τους σκουπιδιαζεις τελειως!!!
Παιδιά διαφωνώ. Αυτή η στάση αφήνει ψυχολογικά ερείπια πίσω μας που θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους στον επόμενο κακομοίρη. Αν δε θέλεις να την ξαναγαμήσεις, ένα απλό μήνυμα χωρίς τίποτα παραπάνω δε βλάπτει. Και μόνο που θα πέφτεις συνέχεια πάνω της θα είναι περίεργο. Όταν έρχεται να σου μιλήσει, τι θα κάνεις;
Πιστεύω ότι στα ποσταρίσματα σου, δε χωράει καμία αμφιβολία αναξιοπιστίας και φιδεμπορίας!
Φιλε εγω δεν παρεξηγω κανεναν ο καθενας πιστευει οτι θελει, οπως εχω ξαναπει κανενας μεσω ιντερνετ δεν ξερει τι εχεις ζησει, απλα πιστευει η δε πιστευει τα λεγομενα σου!!! Και αυτος που δεν με πιστευει δικαιωμα του ειναι δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΧΥΣΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥ !!!
Λες να μην την σβησω τελειως?? να της κρεμπεδιασω τη μουνοτρυπα??? η καλυτερα στον οισοφαγο???
Τύπε εγώ ξεροχύνω για τσουρουφλιστό κρεμπιέ στον οισοφάγο !!!
αλλά και το μουνοντριμπίδη δεν είναι κακό!!!