Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ινδάλματα  μου είστε εσείς οι ακαποτοι καταδρομείς. :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Λοιπόν παροιμία ... Lakoπαροιμία που μου ήλθε μόλις πριν λίγο ...

Για τις ελληνίδες που πρέπει να πιάσουν δουλειά στη βιομηχανία σεξ
και να πετάξουν έξω τις ξένες ...

[size=26pt]Kρεμπιές από τον τόπο σου
κι ας ειν' μερεντιασμένος !!!
[/size]
[size=11pt]Μεταφέρω εδώ την παροιμία του Λάκαρου για να διασωθεί στα αρχεία του Σ.Α.Μ.Ε.  :rockon:[/size]

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Χτες λοιπον οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια, παιχτηκε ραντεβουδακι με καριολα ελλεεινιδα απο το γυμναστηριο μου την οποια ψηνω καιρο τωρα, η οποια γουσταρει να κανει βαθια καθισματα δειχνωντας σε ολους τους πελατες του γυμναστηριου τη στριγκαρα της, μην αφηνωντας εμας να κανουμε προπονηση!!! Παμε λοιπον στο παρασυνθημα. Ραντεβου εξω για καφε, αρχιζει αυτη τις μαλακιες της (ουτε που θυμαμαι τι ελεγε, εγω ειχα βαλει σκοπο ζωης να της δωσω το κωλαντερο στο χερι και να της κρεμπεδιασω τη τρυπα, για να κανει να πατησει κανα μηνα στο γυμναστηριο) περναει η ωρα και παμε για χαλαρο ποτακι σπιτι της καθοτι δουλευε σημερα! Καθομαστε στο καναπε και μετα απο λιγη ωρα κανοντας τα μαγικα μου καταληγουμε να φασωνομαστε, την φερνω απο πανω μου και αρχιζει να τριβεται στη πουτσα μου. Χωρις καμια καθυστερηση εχω γινει πυραυλος και εχω βαλει τα χερια μου μεσα στο παντελονι της, χουφτωνοντας τη κωλαρα της και πηγαινωντας σαν σωστος κομαντο ολο και πιο κοντα το δαχτυλο μου στη κωλοτρυπιδα της. Σηκωνεται μου κατεβαζει το παντελονι και οπως ειναι στα γονατα αρχιζει δυνατο και βαθυ τσιμπουκι αφου πρωτα περιποιηθικε και τις μπαλες!!! Τη σταματαω για να μην της κρεμπεδιασω τον φαρυγγα και αρχιζω να της λεω την αλφαβητα με τη γλωσσα μου στη μουνα της (ηθελα να την ευχαριστησω για να της το φερω πλαγιως οτι δεν ειχα μαζι καποτες). Αφου εχει αρχισει και σταζει κανατες απο τη καυλα, μου λεει "σε θελω μεσα μου", καθομαι στο καναπε και πριν καν προλαβω να σκεφτω τι θα της πω για τη καποτα με καβαλαει  :rockon:  ωραια λεω εδω ειμαστε. Στα γρηγορα τη ριχνω στο πατωμα και τη γυρναω στα 4 (καθοτι η καλυτερη σταση για να την ξεφτιλησεις) της τραβαω μαλια της σκαω σκαμπιλια στο λωκο της, της λεω εισαι μεγαλη καριολα και αφου εβλεπα οτι γουσταρε λεω να κανω την προσπαθεια να της ματωσω το κωλαντερο. Τραβαω τη πουτσα μου εξω και της λεω οτι με εχει τρελανει η κωλαρα της και οτι θελω να γλεντησω τη κωλοτρυπιδα της, με διστακτικο υφος μου απανταει "δεν εχω λιπαντικο" της λεω "δεν πειραζει ελα φτυσε τη πουτσα μου να γλιστρησει" και αυτο εκανε. Στησιμο παλι στα 4 με τη πουτσα μου να σταζει τα σαλια της, και καρφωμα αποτομα και βαθια με τη μια μεσα!!! Η τυπισα ουρλιαξε αχχαχαχα (παρτα σκεφτομαι δε θα μπορεις να κανεις καθισματα τωρα καριολα) μετα απο σφυροκοπημα 3 λεπτων (ειχε πολυ στενη τρυπα) της κανω τη πολυτιμη καταθεση μου μεσα στο παχυ της εντερο!!! Τραβιεμαι την αφηνω να σταζει τα χυσια μου παω τουαλετα και πλενω καλα καλα το πουτσι μου, μη γινουμε και στρατηγοι. Αφου πλυθηκε και αυτη της δινω ενα πεταχτο και φευγω γεματος υπερηφανια!!! Για να τιμησω τον εαυτο μου για το κατορθομα του, αποφασισα να χαλασω τη διατροφη μου  και με κερασα δυο σουβλακια με μπολικο τζατζικι και μια κοκα κολα (και ενα παγωτακι απο τη χαρα στη πατησιων που ειναι ανοιχτη μεχρι τα χαραματα)!!!

Υ.Γ. Για καποιο λογο με εμενα δεν φοραγε το στριγκακι που βαζει στο γυμναστηριο αλλα ενα απλο βρακακι και με ψιλοξενερωσε αυτο!!!
[size=11pt]Σώτο μου, σε καλώ και επίσημα να γίνεις μέλος της CREAMPIE CLAN.  :rockon:

Το ξεφτύλισμα της μέσης Ελλεηνίδας μπριζόλας εκ μέρους σου είναι αξιέπαινο!

Θα χαρούμε πολύ να γίνεις ομοτράπεζος των συζητήσεών και των ακάποτων καταδρομικών μας  :hi:[/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
[size=11pt]Σώτο μου, σε καλώ και επίσημα να γίνεις μέλος της CREAMPIE CLAN.  :rockon:

Το ξεφτύλισμα της μέσης Ελλεηνίδας μπριζόλας εκ μέρους σου είναι αξιέπαινο!

Θα χαρούμε πολύ να γίνεις ομοτράπεζος των συζητήσεών και των ακάποτων καταδρομικών μας  :hi:[/size]

Τιμη μου!!!  :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Χτες λοιπον οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια, παιχτηκε ραντεβουδακι με καριολα ελλεεινιδα απο το γυμναστηριο μου την οποια ψηνω καιρο τωρα, η οποια γουσταρει να κανει βαθια καθισματα δειχνωντας σε ολους τους πελατες του γυμναστηριου τη στριγκαρα της, μην αφηνωντας εμας να κανουμε προπονηση!!! Παμε λοιπον στο παρασυνθημα. Ραντεβου εξω για καφε, αρχιζει αυτη τις μαλακιες της (ουτε που θυμαμαι τι ελεγε, εγω ειχα βαλει σκοπο ζωης να της δωσω το κωλαντερο στο χερι και να της κρεμπεδιασω τη τρυπα, για να κανει να πατησει κανα μηνα στο γυμναστηριο) περναει η ωρα και παμε για χαλαρο ποτακι σπιτι της καθοτι δουλευε σημερα! Καθομαστε στο καναπε και μετα απο λιγη ωρα κανοντας τα μαγικα μου καταληγουμε να φασωνομαστε, την φερνω απο πανω μου και αρχιζει να τριβεται στη πουτσα μου. Χωρις καμια καθυστερηση εχω γινει πυραυλος και εχω βαλει τα χερια μου μεσα στο παντελονι της, χουφτωνοντας τη κωλαρα της και πηγαινωντας σαν σωστος κομαντο ολο και πιο κοντα το δαχτυλο μου στη κωλοτρυπιδα της. Σηκωνεται μου κατεβαζει το παντελονι και οπως ειναι στα γονατα αρχιζει δυνατο και βαθυ τσιμπουκι αφου πρωτα περιποιηθικε και τις μπαλες!!! Τη σταματαω για να μην της κρεμπεδιασω τον φαρυγγα και αρχιζω να της λεω την αλφαβητα με τη γλωσσα μου στη μουνα της (ηθελα να την ευχαριστησω για να της το φερω πλαγιως οτι δεν ειχα μαζι καποτες). Αφου εχει αρχισει και σταζει κανατες απο τη καυλα, μου λεει "σε θελω μεσα μου", καθομαι στο καναπε και πριν καν προλαβω να σκεφτω τι θα της πω για τη καποτα με καβαλαει  :rockon:  ωραια λεω εδω ειμαστε. Στα γρηγορα τη ριχνω στο πατωμα και τη γυρναω στα 4 (καθοτι η καλυτερη σταση για να την ξεφτιλησεις) της τραβαω μαλια της σκαω σκαμπιλια στο λωκο της, της λεω εισαι μεγαλη καριολα και αφου εβλεπα οτι γουσταρε λεω να κανω την προσπαθεια να της ματωσω το κωλαντερο. Τραβαω τη πουτσα μου εξω και της λεω οτι με εχει τρελανει η κωλαρα της και οτι θελω να γλεντησω τη κωλοτρυπιδα της, με διστακτικο υφος μου απανταει "δεν εχω λιπαντικο" της λεω "δεν πειραζει ελα φτυσε τη πουτσα μου να γλιστρησει" και αυτο εκανε. Στησιμο παλι στα 4 με τη πουτσα μου να σταζει τα σαλια της, και καρφωμα αποτομα και βαθια με τη μια μεσα!!! Η τυπισα ουρλιαξε αχχαχαχα (παρτα σκεφτομαι δε θα μπορεις να κανεις καθισματα τωρα καριολα) μετα απο σφυροκοπημα 3 λεπτων (ειχε πολυ στενη τρυπα) της κανω τη πολυτιμη καταθεση μου μεσα στο παχυ της εντερο!!! Τραβιεμαι την αφηνω να σταζει τα χυσια μου παω τουαλετα και πλενω καλα καλα το πουτσι μου, μη γινουμε και στρατηγοι. Αφου πλυθηκε και αυτη της δινω ενα πεταχτο και φευγω γεματος υπερηφανια!!! Για να τιμησω τον εαυτο μου για το κατορθομα του, αποφασισα να χαλασω τη διατροφη μου  και με κερασα δυο σουβλακια με μπολικο τζατζικι και μια κοκα κολα (και ενα παγωτακι απο τη χαρα στη πατησιων που ειναι ανοιχτη μεχρι τα χαραματα)!!!

Υ.Γ. Για καποιο λογο με εμενα δεν φοραγε το στριγκακι που βαζει στο γυμναστηριο αλλα ενα απλο βρακακι και με ψιλοξενερωσε αυτο!!!
αιμα ειδες?.αμα δεν δεις αιμα δεν εκανες τιποτα..εγω θελω να βλέπω  αιμα :wanker:..αν δεν σκιστει  Στα δύο η τρύπα της δεν αξίζει.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
αιμα ειδες.αμα δεν δεις αιμα δεν εκανες τιποτα..εγω θελω να βλέπω  αιμα :wanker:

Εχεις τα δικια σου φιλε, αλλα τον σαλιωσε καλα η πουτανα. Επισης επειδη ηταν πολυ σφιχτη τελειωσα γρηγορα οποτε δεν την εσκισα αρκετη ωρα!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εχεις τα δικια σου φιλε, αλλα τον σαλιωσε καλα η πουτανα. Επισης επειδη ηταν πολυ σφιχτη τελειωσα γρηγορα οποτε δεν την εσκισα αρκετη ωρα!!!
άμα δεν πονάει  αρκετα δεν λέει μεγάλε.τσάμπα το κωλογαμησι πήγε.στο τελος επρεπε  να της τον δωσεις να τον καθαρίσει  με το στοματακι της αφου της δώσεις πρώτα δύο τρία πουτσοσκαμπιλα και μερικά φτυσιματα στη μάπα.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
αιμα ειδες?.αμα δεν δεις αιμα δεν εκανες τιποτα..εγω θελω να βλέπω  αιμα :wanker:..αν δεν σκιστει  Στα δύο η τρύπα της δεν αξίζει.
[size=12pt]Εγώ θέλω να γίνονται αναφορές σε τρολ που σπαμάρουν ασύστολα....  :birdman:  :birdman:  :birdman:[/size]

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
άμα δεν πονάει  αρκετα δεν λέει μεγάλε.τσάμπα το κωλογαμησι πήγε.στο τελος επρεπε  να της τον δωσεις να τον καθαρίσει  με το στοματακι της αφου της δώσεις πρώτα δύο τρία πουτσοσκαμπιλα και μερικά φτυσιματα στη μάπα.

Ποτε ενα κωλογαμησι δεν παει τσαμπα :sunglasses:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=12pt]Τα κάνεις αυτά και στη Χριστίνα απο Κολωνού?  :birdman:[/size]

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
[size=12pt]Τα κάνεις αυτά και στη Χριστίνα απο Κολωνού?  :birdman:[/size]
ήταν πολύ μαλακός μαζί της.αγαπουλη .θα τον ελεγα.Η γκόμενά  στο γαμησι θέλει  ξεφτιλισμα  και υποτίμηση  τρελή για να νιώσει  τον ρόλο της όπως τον όρισε η φύση

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ήταν πολύ μαλακός μαζί της.αγαπουλη .θα τον ελεγα.Η γκόμενά  στο γαμησι θέλει  ξεφτιλισμα  και υποτίμηση  τρελή για να νιώσει  τον ρόλο της όπως τον όρισε η φύση
Ποιος :think:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Τα λεγομενα εγιναν πραξη!!!  :hi:
[size=11pt]Καλώς όρισες μύστη!  :kneel:

Είμαστε λίγοι, αλλά με τον καιρό θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι!  :grouphug:

Ο Σ.Α.Μ.Ε. ήρθε για να μείνει και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει.  :rockon:  :rockon:  :rockon:[/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

Πες μας τις σκληρες ιστοριες σου φιλε μου!!! πρεπει να εχεις ξεφτιλησει πολλες!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom