WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
εχει ενα καλο τα πινει ολα δεν αφηνει να παει τιποτα χαμενο αθηνα μενει η κοπελα
καλα,εδω παιζει στομαχικος κρεμπιες και συ παραπονιεσαι που δεν της τα αδειαζεις στο μουνοτρυπιδι?μην τα θες και ολα δικα σου.εχει ενα καλο τα πινει ολα δεν αφηνει να παει τιποτα χαμενο αθηνα μενει η κοπελα
Γεια σας μάγκες
Ένας τύπος μοιράστηκε το know-how σε ρομαντισμό και ξούρα,
και τον προγκίξαμε κι έφυγε...
Τα συγχαρητήριά μου σε όλους μας.
Παιχταρά μου είσαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο συγκεκριμένο θέμα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με το thread αυτό!ΕΕΕ τύπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου κλέβεις τις δάφνες!!!!!!!!!!!!!
Έχω ρίξει μεροκάματα για το νήμα με το ξύρισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιχταρά μου είσαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο συγκεκριμένο θέμα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με το thread αυτό!
φιλε πως πηγε η ακαποτη καταδρομικη?εχουμε νεα?σημερα εχει παιδες ακαποτη καταδρομη με κορασιδα σεμιπρο για οτι απορειες ρωτιστε αφοβα
τυπε το HIV το εχεις ακουστα ? την υπατιτιδα ?σε καποιο κωλομπαρο στην αριδαια που εχω παει αρκετες φορες και εχει μεσα καμια 10αρια πουτανες ολες τις εχω παρει ακαποτα
τυπε το HIV το εχεις ακουστα ? την υπατιτιδα ?
φιλε πως πηγε η ακαποτη καταδρομικη?εχουμε νεα?
να γραψει και κανενας αλλος για καμια ακαποτη καταδρομη, ολο απο εμενα περιμενετε να λεω, μετα μας την πεφτουν οι σεμνοτυφοι γαμιαδες οτι το κανουν παντα με καποτα και μας εχουν πριξει τα ουμπαλα με τις παπαριες τους
ειναι ενας τυπος απο την τσεχια και παιρνει πουτανες απο το δρομο τις γαμαει ακαποτα στο βιντακι αυτο χυνει και στο κωλαντερο της πουτανας