Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειδικά η μία με είχε φάει. Δέχτηκα μόνο και της τον έβαλα ακάποτα για λίγες παλινδρομήσεις αλλά τον έβγαλα γρήγορα αηδιασμένος και έβαλα την καπότα όπως γουστάρω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από την καπότα. Σε προστατεύει από την άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Μου έχει τύχει φάση όπου αρνήθηκα να γαμήσω γκόμενα σε one-night stand επειδή δεν είχα μαζί μου καπότα. Την προσέχω πολύ την πούτσα μου τύπε, για κανένα βρωμόμουνο δεν το ρισκάρω. Θέλω να είμαι πάντα σίγουρος ότι μετά από δύο μέρες θα ξαναγαμήσω!

σε δυο μερες μαρενεται? τοξικο μουνι omg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ειδικά η μία με είχε φάει. Δέχτηκα μόνο και της τον έβαλα ακάποτα για λίγες παλινδρομήσεις αλλά τον έβγαλα γρήγορα αηδιασμένος και έβαλα την καπότα όπως γουστάρω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από την καπότα. Σε προστατεύει από την άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Μου έχει τύχει φάση όπου αρνήθηκα να γαμήσω γκόμενα σε one-night stand επειδή δεν είχα μαζί μου καπότα. Την προσέχω πολύ την πούτσα μου τύπε, για κανένα βρωμόμουνο δεν το ρισκάρω. Θέλω να είμαι πάντα σίγουρος ότι μετά από δύο μέρες θα ξαναγαμήσω!
αυτες οι λιγες εστω παλινδρομησεις που πιστευεις οφειλονται?σε στιγμιαια αδυναμια?απο τι αηδιασες?απο την υφη του μουνιου?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τι μαλακίες είναι αυτές. Καθόλου αυτονόητο δεν είναι το ακάποτο σεξ. Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα. Ουστ από δω βρωμόμουνα!
:rockon:

Απολυτη απαξιωση!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Σωστά, είμαι στο μπουρδέλο που δουλεύει η δικιά σου. Και φυσικά τη γαμάω με διπλή καπότα!
εμ βεβαια τοσο φλωρος που εισαι που να βρεις τα κοτσια να γαμησεις χωρις καποτα πισογλεντι

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

ειναι ενας τυπος απο την τσεχια και παιρνει πουτανες απο το δρομο τις γαμαει ακαποτα στο βιντακι αυτο χυνει και στο κωλαντερο της πουτανας

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
σε καποιο κωλομπαρο στην αριδαια που εχω παει αρκετες φορες και εχει μεσα καμια 10αρια πουτανες ολες τις εχω παρει ακαποτα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σε καποιο κωλομπαρο στην αριδαια που εχω παει αρκετες φορες και εχει μεσα καμια 10αρια πουτανες ολες τις εχω παρει ακαποτα

:cum: :cum: :cum:
πλάκα πλάκα για καμεναντζίδικα κωλόμπαρα έχω ακούσει πολλές ακάποτες ιστορίες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
μονο μουνι και επαιζε κρεμπιες σε κανα δυο απο αυτες μονο

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
γενικα εχει πολλα κωλομπαρα στην αλεξανδρια ημαθιας στην αριδαια στην κατερινη στη κοζανη τη βεροια και ενοειται θεσσαλονικη που οι πουτανες κανουν ακαποτο σεξ

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
αφου βλεπω οτι υπαρχει αρκετη συμετοχη θα γραψω και μια εμπειρια ακαποτου με call girl.
ενα απο τα πολλα call girls που εχω παρει(ρωσικης εθνικοτητας), ειχα κανει 3 ραντεβου μαζι της, επεδιωξα να το κανω ακαποτα μαζι της αλλα δεν ηθελε με τιποτα. επειδη εκανε καλο παιχνιδι την προτιμουσα συχνα στο 4 ραντεβου μαζι της και αφου ειχαμε αποκτησει αλλη οικοιοτητα πλεον εκει που την εκανα γλυφομουνι και βρισκοταν στον εβδομο ουρανο συρρομαι σιγα σιγα προς τα επανω και γρηγορη κινηση μπαινω μεσα της πηγε να τραβηχτει της λεω ελα μωρακι μου μην ανυσυχεις δεν εχω τιποτα ελα ελα μου λεει δεν γινεται χαλαρωσε της λεω δεν εχω τιποτα της λεω στο λογο μου καλα μου λεει μην χυσεις μεσα μονο την σεβαστηκα και δεν τελειωσα μεσα απο τοτε οσες φορες το κανουμε ολο ακαποτα υπαρχει η αμοιβαια εμπιστοσυνη. δυστυχως τωρα ειναι city tour

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
αφου βλεπω οτι υπαρχει αρκετη συμετοχη θα γραψω και μια εμπειρια ακαποτου με call girl.
ενα απο τα πολλα call girls που εχω παρει(ρωσικης εθνικοτητας), ειχα κανει 3 ραντεβου μαζι της, επεδιωξα να το κανω ακαποτα μαζι της αλλα δεν ηθελε με τιποτα. επειδη εκανε καλο παιχνιδι την προτιμουσα συχνα στο 4 ραντεβου μαζι της και αφου ειχαμε αποκτησει αλλη οικοιοτητα πλεον εκει που την εκανα γλυφομουνι και βρισκοταν στον εβδομο ουρανο συρρομαι σιγα σιγα προς τα επανω και γρηγορη κινηση μπαινω μεσα της πηγε να τραβηχτει της λεω ελα μωρακι μου μην ανυσυχεις δεν εχω τιποτα ελα ελα μου λεει δεν γινεται χαλαρωσε της λεω δεν εχω τιποτα της λεω στο λογο μου καλα μου λεει μην χυσεις μεσα μονο την σεβαστηκα και δεν τελειωσα μεσα απο τοτε οσες φορες το κανουμε ολο ακαποτα υπαρχει η αμοιβαια εμπιστοσυνη. δυστυχως τωρα ειναι city tour

Ένας τύπος μοιράστηκε το know-how σε ρομαντισμό και ξούρα,

και τον προγκίξαμε κι έφυγε...

Τα συγχαρητήριά μου σε όλους μας.

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 28

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
γενικα εχει πολλα κωλομπαρα στην αλεξανδρια ημαθιας στην αριδαια στην κατερινη στη κοζανη τη βεροια και ενοειται θεσσαλονικη που οι πουτανες κανουν ακαποτο σεξ
πιστευεις μακεδονια κανουν πιο ευκολα ακα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
επρεπε να την κρεμπεδιασεις τυπε,το μετανιωσες?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom