Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
δευτερα δεν θα ναι ανοικτο τυπε
κάθε μέρα είναι οχαοαχαχοχαοαχοο
δευτερα δεν θα ναι ανοικτο τυπε
τυπε μακρυα εχω κατι κοντινα συνοικιακα μπαρακια αλλα αλλη φαση το κλαμπακι εχω αναγκη για πεσιμο
σκέφτομαι να χύσω μέσα σε καμιά μαύρη από πιάτσα
κανένα ειδικό κόλπο για ασφαλές ακάποτο με μαύρες έχουμε ?
Orange η blue τυπε?Φυσικά..! Την FANTA..!!!
Orange η blue τυπε?
να δωσω και εγω μια εμπειρια μου απο ακαποτο σεξ (με πουτανα γιατι με τις κανονικες γκομενες ειναι αυτονοητο το ακαποτο σεξ).
πηγαινοντας σε ενα κωλομπαρο (ονομα δεν θα πω για ευνοητους λογους) παιρνω μια βιζιτα μεσα στα πριβε του μαγαζιου εχοντας συνενοηθει απο πριν με την κοπελα οτι θα το κανουμε ακαποτα.
οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω δεν το πηρε χαμπαρι αυτη και τις τα εριξα ολα μεσα (creampie in pussy) γκρινιαξε λιγο βεβαια αλλα δεν εκανε και σαν τρελη το αντιμετωπισε ηπια
θεσσαλονικη
εχω και για επαρχια τετοια creampie κολπα σε κωλομπαρα
μαλλον ηθελε τον κρεμπιε στο κωλοτρυπιδι φιλε,για αυτο γκρινιαξε!να δωσω και εγω μια εμπειρια μου απο ακαποτο σεξ (με πουτανα γιατι με τις κανονικες γκομενες ειναι αυτονοητο το ακαποτο σεξ).
πηγαινοντας σε ενα κωλομπαρο (ονομα δεν θα πω για ευνοητους λογους) παιρνω μια βιζιτα μεσα στα πριβε του μαγαζιου εχοντας συνενοηθει απο πριν με την κοπελα οτι θα το κανουμε ακαποτα.
οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω δεν το πηρε χαμπαρι αυτη και τις τα εριξα ολα μεσα (creampie in pussy) γκρινιαξε λιγο βεβαια αλλα δεν εκανε και σαν τρελη το αντιμετωπισε ηπια
αυτες ψηνοντουσαν για κρεμπιε picker?Τι μαλακίες είναι αυτές. Καθόλου αυτονόητο δεν είναι το ακάποτο σεξ. Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα. Ουστ από δω βρωμόμουνα!
θες να πεις οτι το γυμνο καυλι σου δεν ενιωσε ποτε τα τειχωματα της μητρας?Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα.
ουτε καν κωλαντερου?θες να πεις οτι το γυμνο καυλι σου δεν ενιωσε ποτε τα τειχωματα της μητρας?
εκφρασου πιο σωστα δεν βρισκεσαι στο μπουρδελο που δουλευει η μανα σουΤι μαλακίες είναι αυτές. Καθόλου αυτονόητο δεν είναι το ακάποτο σεξ. Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα. Ουστ από δω βρωμόμουνα!
μπα δεν εχω τιποτα για πρωτευουσα μεγαλεγια πρωτευουσα πες
δεν χρειαζονται αυτα παιδια,κοσμιαεκφρασου πιο σωστα δεν βρισκεσαι στο μπουρδελο που δουλευει η μανα σου