Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
να δωσω και εγω μια εμπειρια μου απο ακαποτο σεξ (με πουτανα γιατι με τις κανονικες γκομενες ειναι αυτονοητο το ακαποτο σεξ).
πηγαινοντας σε ενα κωλομπαρο (ονομα δεν θα πω για ευνοητους λογους) παιρνω μια βιζιτα μεσα στα πριβε του μαγαζιου εχοντας συνενοηθει απο πριν με την κοπελα οτι θα το κανουμε ακαποτα.
οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω δεν το πηρε χαμπαρι αυτη και τις τα εριξα ολα μεσα (creampie in pussy) γκρινιαξε λιγο βεβαια αλλα δεν εκανε και σαν τρελη το αντιμετωπισε ηπια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να δωσω και εγω μια εμπειρια μου απο ακαποτο σεξ (με πουτανα γιατι με τις κανονικες γκομενες ειναι αυτονοητο το ακαποτο σεξ).
πηγαινοντας σε ενα κωλομπαρο (ονομα δεν θα πω για ευνοητους λογους) παιρνω μια βιζιτα μεσα στα πριβε του μαγαζιου εχοντας συνενοηθει απο πριν με την κοπελα οτι θα το κανουμε ακαποτα.
οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω δεν το πηρε χαμπαρι αυτη και τις τα εριξα ολα μεσα (creampie in pussy) γκρινιαξε λιγο βεβαια αλλα δεν εκανε και σαν τρελη το αντιμετωπισε ηπια

πες πολη μονο τυπε

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εχω και για επαρχια τετοια creampie κολπα σε κωλομπαρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
μαλλον ηθελε τον κρεμπιε στο κωλοτρυπιδι φιλε,για αυτο γκρινιαξε! :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
Τι μαλακίες είναι αυτές. Καθόλου αυτονόητο δεν είναι το ακάποτο σεξ. Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα. Ουστ από δω βρωμόμουνα!
αυτες ψηνοντουσαν για κρεμπιε picker?

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τι μαλακίες είναι αυτές. Καθόλου αυτονόητο δεν είναι το ακάποτο σεξ. Καμία από τις 6 γκόμενες που είχα ως τώρα δεν δέχτηκα να τη γαμήσω ακάποτα. Ουστ από δω βρωμόμουνα!
εκφρασου πιο σωστα δεν βρισκεσαι στο μπουρδελο που δουλευει η μανα σου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom