ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Το γαμησες και ψοφησε :S
Aπο ποια ταινια ειναι αυτο?
Aπο ποια ταινια ειναι αυτο?
πηγα στον νιπτηρα να πλυνω....και στο τελος να κατουρησωωω......
Σήμερα το πρωί έκανα ένα ντουζάκι για να χαλαρωσω και μετά έφαγα για πρωινό κορν φλεικς με γάλα....ντύθηκα και κατυφορησα στο κέντρο για κριεμπιέ με στοχο ενα μπουρδελακι που εχει μια ωραια κορασιδα που γνωριζόμαστε καλα πολυ καιρο τωρα ....την είχα ανάγκη πολύ...... ;)
/quote]
μεσ'στο γαλατακι καλο θα ηταν να προσθετες μια κουταλια σουπας εξτραδιξ τυπε :S
Kωλαντερε καποιες ερωτησεις40 σελίδες με μαλακίες αγαπητοί μου φίλοι.
Σπαμοθρέντ...
Σήμερις γάμησα μια στο Μεταξουργείο. Τι μία; μία γυναίκα φυσικά.
Ο πούστης που καραδοκώ να γαμήσωστο ξύλοδεν εμφανίστηκε
κι έτσι οι ορέξεις μου περιορίστηκαν σ'αυτήν.
Ως γνωστόν γαμάω ακάποτα μόνο γκόμενες φίλοι μου.
Είμαι τόσο αναίσθητο κορμί που όσες χυλόπιτες και να φάω, επιχειρώ ξανά και ξανά
μέχρι να βρω να γαμήσω. Μάλιστα δέχομαι πρόκληση να το κάνω και live όπου θέλετε.
Ρε και ΧριστοΠαναγίες και τσαντιές να μου ρίξουν (αν και προσέχω πως πάω), εγώ εκεί...μπάστακας.
Μιλάμε για πολύ αναισθησία στο όχι τους αλλά έχω ωραίο στυλ μιας και φοράω πια
και καθαρά ρουχαλάκια αφήστε που έχω κάνει και κορμάρα.
Αλλά και να μην βρω να γαμήσω, εγώ εκεί...το βιολί μου.
Φυσικά δεν βρίσκω συχνά κι έτσι πάω στο αγαπημένο μου Μεταξουργείο για πουτάνες
μιας κι είμαι και μαλάκας μπατίρης.
Η ηδονή αυξάνεται όταν η οποιαδήποτε γυναίκα που της την πέφτω
προσπαθεί να με απορρίψει ευγενικά...λες και με νοιάζει.
Συνεπώς όποια γυναίκα γαμήσω (ακόμα και πουτάνα να είναι), αν την γαμήσω εκτός μπουρδέλου
ονομάζεται γκόμενα. Το ξέρω ότι σας φαίνεται περίεργο αλλά έτσι ειμαστε οι εγωιστές.
Ήταν λοιπόν πουτάνα εκτός μπουρδέλου άρα γκόμενα στο δικό μου μυαλό, οπότε μέσα μου νιώθω
ότι έκανα αυτό που κάνει κι ο υπόλοιπος πλανητης. Γαμάει γκόμενες άκα.
Έχω ενημερώσει τον μύστη Ζεν Κρεμπιέ που ερχόμενος
από ταξίδι (σύντομα), θα με συνοδεύσει σε τσαρκούλα για να λειτουργήσει ως "μάρτυρας".
Άκουσε την ιστορία και ξερόχυσε τρεμάμενος. :o
Δεν σας λέω ποια είναι διότι αν πάτε ορισμένοι εδώ μέσα, λογικά δεν πρόκειται να γαμήσετε άκα.
Είπαμε...γίνεται μόνο αν το θέλει όπως κι εσείς αν βρείτε καμιά
μπορεί να κάνει με εσάς αλλά να μην κάνει με εμένα. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
χώρια που θα πάτε, θα πείτε πιθανές μαλακίες και θα την "κάψετε".
Και να θυμάστε πάντα. Γαμάμε πουτάνες μόνο με καπότα και γκόμενες άκα
όπως όλος ο πλανήτης. Έτσι δεν είναι;
Μετα λενε δεν λειτουργει το κλιματιστικο,δεν κλεινει καλα η πορτα,βουλωμενος ο νιπτηρας..Κατούρησες μέσα στον νιπτήρα τύπε; :o
Χέστηκα γιατί τίποτα δεν κρατά για πάντα.
Eίμαστε πολλοί
Μύστη μου, εγω κρεμπεδιάζω σε όλες τις τρύπες διότι έχουν κάνει ήδη τα παιδια τους και πλέον έχουν βάλει διάφραγμα στην μουνάρα τους.
Ποτιζε σπέρμα άφοβα
Εντάξει, ότι είσαι πούστης και φαντασιώνεσαι ψωλές και στράπον είναι γνωστό αλλά και νεκρόφιλος ρε τύπε; :SΕπιτελω κοινωνικο εργοτραμπουκιζοντας τα κατακαθια της κοινωνιαςψυχαγωγώντας το σάιτ με τις μαλακίες που γράφω και πουλώντας δήθεν ανθρωπισμό και ευαισθησία ως διανοούμενος της πούτσας, τυπε. Εσενα τι σε κοφτει ακριβως? Μπηκες εδω μεσα μετα απο 20 σελιδες να σχολιασεις το δικο μου μηνυμα? Αυτο σε χαλασε. Αντε και γαμησου κι εσυ. Ρουφα καμια ψωλη Ρηγκαν ή κανα στραπον Θατσερ στις θλιβερες φαντασιωσεις σου και αντε και γαμησου και παλι.