Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
giphy.gif

Το γαμησες και ψοφησε :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
Σήμερα το πρωί έκανα ένα ντουζάκι για να χαλαρωσω και μετά έφαγα για πρωινό κορν φλεικς με γάλα....ντύθηκα και κατυφορησα στο κέντρο για κριεμπιέ με στοχο ενα μπουρδελακι που εχει μια ωραια κορασιδα που γνωριζόμαστε καλα πολυ καιρο τωρα ....την είχα ανάγκη πολύ...... ;)

/quote]

μεσ'στο γαλατακι καλο θα ηταν να προσθετες μια κουταλια σουπας εξτραδιξ τυπε  :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
40 σελίδες με μαλακίες αγαπητοί μου φίλοι.

Σπαμοθρέντ... :jerking:

Σήμερις γάμησα μια στο Μεταξουργείο. Τι μία; μία γυναίκα φυσικά.
Ο πούστης που καραδοκώ να γαμήσω στο ξύλο δεν εμφανίστηκε
κι έτσι οι ορέξεις μου περιορίστηκαν σ'αυτήν.  :rockon:

Ως γνωστόν γαμάω ακάποτα μόνο γκόμενες φίλοι μου.  :2funny:
Είμαι τόσο αναίσθητο κορμί που όσες χυλόπιτες και να φάω, επιχειρώ ξανά και ξανά
μέχρι να βρω να γαμήσω. Μάλιστα δέχομαι πρόκληση να το κάνω και live όπου θέλετε.
Ρε και ΧριστοΠαναγίες και τσαντιές να μου ρίξουν (αν και προσέχω πως πάω), εγώ εκεί...μπάστακας.
Μιλάμε για πολύ αναισθησία στο όχι τους αλλά έχω ωραίο στυλ μιας και φοράω πια
και καθαρά ρουχαλάκια  :2funny: αφήστε που έχω κάνει και κορμάρα.  :sunglasses:

Αλλά και να μην βρω να γαμήσω, εγώ εκεί...το βιολί μου.
Φυσικά δεν βρίσκω συχνά κι έτσι πάω στο αγαπημένο μου Μεταξουργείο για πουτάνες
μιας κι είμαι και μαλάκας μπατίρης.
Η ηδονή αυξάνεται όταν η οποιαδήποτε γυναίκα που της την πέφτω
προσπαθεί να με απορρίψει ευγενικά...λες και με νοιάζει.  :dunno:

Συνεπώς όποια γυναίκα γαμήσω (ακόμα και πουτάνα να είναι), αν την γαμήσω εκτός μπουρδέλου
ονομάζεται γκόμενα. Το ξέρω ότι σας φαίνεται περίεργο αλλά έτσι ειμαστε οι εγωιστές.

Ήταν λοιπόν πουτάνα εκτός μπουρδέλου άρα γκόμενα στο δικό μου μυαλό, οπότε μέσα μου νιώθω
ότι έκανα αυτό που κάνει κι ο υπόλοιπος πλανητης. Γαμάει γκόμενες άκα.  :dancing:
Έχω ενημερώσει τον μύστη Ζεν Κρεμπιέ που ερχόμενος
από ταξίδι (σύντομα), θα με συνοδεύσει σε τσαρκούλα για να λειτουργήσει ως "μάρτυρας".
Άκουσε την ιστορία και ξερόχυσε τρεμάμενος.  :o

Δεν σας λέω ποια είναι διότι αν πάτε ορισμένοι εδώ μέσα, λογικά δεν πρόκειται να γαμήσετε άκα.
Είπαμε...γίνεται μόνο αν το θέλει όπως κι εσείς αν βρείτε καμιά
μπορεί να κάνει με εσάς αλλά να μην κάνει με εμένα. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό;  :dunno:

χώρια που θα πάτε, θα πείτε πιθανές μαλακίες και θα την "κάψετε".  :jerking:

Και να θυμάστε πάντα. Γαμάμε πουτάνες μόνο με καπότα και γκόμενες άκα
όπως όλος ο πλανήτης. Έτσι δεν είναι;  :dancing:

:hi:
Kωλαντερε καποιες ερωτησεις
1.Διευκρινισε λιγο το σκηνικο με τον στηπου.
2.Η προκληση για live σε τι ακριβως αναφερεται?
3.Γαμησες ταναπου ακα?εστω και 'εκτος'?Θεωρειται αρα παρανομο εξτρα η οχι? :rockon: :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΑΚΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!!!

ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ. ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ....  :wanker: :wanker: :wanker:

200.gif

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
BIAIOΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΡΙΑ.
Το συγκεκριμενιο χυσοδοχειο το γνωρισα καθοδον στη δουλεια.Επαρχια,εμενα σε χωριο,καθως πηγαινα για δουλεια με την μηχανη την εβλεπα να βγαζει βολτα το πρωτο της παιδι.Κοιταγε συνεχως,καποια στιγμη μετα απο καιρο σταματαω(εχω γραψει το τηλ μου ηδη σε χαρτακι),της μιλαω,γεια και κατι τυπικα και της δινω το χαρτακι.Μου απανταει "συγνωμη,δεν κανω τετοια πραγματα,ειμαι παντρεμενη''.Οκ λεω,αντε γεια.Το ιδιο βραδυ μηνυμα,'μπορω να περασω απο το σπιτι σου"?
Στο χωριο τα πραγματα ειναι πολυ περιεργα,ευτυχως ο αντρας της ελειπε εκτος για δουλειες και η γκομενα ηξερε να κινηθει.Μεσαιου αναστηματος,καστανη,busty,στα 20 με το πρωτο της παιδι.Στα 13 χρονια που την σκιζω κατω απο τη μυτογκα του αντρα της εχει κανει αλλα 3.Ευτυχως κανενα δικο μου,αυτος ειναι και ο λογος που δεν της κρεμπεδιαζα την μουνα,η γκομενα εψαχνε αφορμη να με 'τυλιξει' και να φυγει απο την οικογενειακη μιζερια,μεχρι δηλαδη αν καναμε σχεση να μιζεριαζε και μαζι μου και τα κερατα απλα ν αλλαζαν κεφαλι. :woldman:
Το βραδυ που ηρθε σπιτι  καταλαβαινοντας τη λυσσα της να γαμηθει εφαρμοσα την γνωστη και παντα πετυχημενη τακτικη 'να φυγουν πρωτα τα χοντρα' :rockon: :rockon: και το μπουκι που ακολουθησε δεν ειχε τιποτα λιγοτερο απο βιαιη πιεση του πουτσοκεφαλου στο βαθος του λαρρυγιου της,αυτοσχεδια κοτσιδα τα μαλλια της με τα χερια μου και πνιξιμο, και καταθεση εν μεσω μουγκρητων στο στομαχι της.'Ειναι η πρωτη φορα που το παιρνω κατω' μου λεει.Ναι καλα..Σε μετεγενεστερο χρονο μου εξομολογηθηκε οτι ενα τυπο που τσιμπουκωνε και αυτος εκανε 45 λεπτα να χυσει στο μπουκι, τον ξεφορτωσε στα 2...
Αφου ξαναφορτωσαν φλοκια οι αρχιδοσακουλες μου ειπα να της δωσω και το μουνοτρυπιδι να το παρει μαζι της καθως φευγει.Δεν προηγειται ΚΑΝΕΝΑ σπατουλαρισμα καθως η γκομενα ο μονος ρολος που μου βγαζει ειναι αυτος της χυσαποθηκης.Και καθως ειναι σκοταδι παραμεριζω τον στριγκο και παω να μπω στην μουναρα της.Καθως μπαινω κατι με εμποδιζει,λεω τι στον πουτσο,τραβελος ειναι και εχει κανα παπαρι μεσα στο μουνι της :rockon:,κατι σαν εξογκωμα,δεν μου ειχε ξανατυχει κιολας,δεν πηγαινε μεσα,τον βγαζω και μου λεει 'Ταμπον ειναι,εχω περιοδο'.Τι ρε πουστη μου της λεω,γιατι δεν μου το λες και καθεσαι να γαμηθεις?Αμεσως αντιπροταση..
Τρια χρονια ο αντρας μου με γαμαει απο τον κωλο..αμα θες..Πως δε θελω,στο μεταξυ η καποτα εχει γεμισει αιματα απο πριν,σιχαινομαι,τη βγαζω και διαπιστωνω οτι δεν εχω αλλη..Οι γκαβλες εκεινη τη στιγμη κανουν κουμαντο στο πανω κεφαλι και καθως η ιδια με παροτρυνει'ελα,ειμαι καθαρη,δεν εχω παει με αλλους',σαν καλος μαλακας και γω παιρνω μια κρεμα σωματος,δεν ειχα και κατι αλλο,νομιζω παντως εκανε δουλεια,την απλωνω στην σουφρα της και  διασχιζοντας την κωλοχαραδρα μπαινω οργισμενα..
Ελα μου λεει,τετοια σφιχτη τρυπα για να χυσεις,καταλαβαινω οτι δε θα αντεξω πολυ,στο μεταξυ  ακολουθει το εξης σουρεαλιστικο σκηνικο..Το τηλ της ειναι πανω στο κομοδινο,χτυπαει,ειναι ο βισσωνας,μου λεει 'μην μιλας και μην σπρωχνεις λιγο',και πραγματι το σηκωνει και μιλαει ενω το καυλι μου ειναι στον πατο της σε σταση αναμονης.. :headbang2:Του αραδιαζει τα φιδια της και εγω πλεον ειμαι σε φαση απο την καυλα να της τα ριξω καθως μιλαει.. :rockon: :rockon:Συγκρατιεμαι με κοπο και καθως το κλεινει ακολουθουν 2-3 σπρωξιες και το ακαποτο συντριβανι απο χυσια στον κωλο της ειναι μη αμφισβητισιμο γεγονος.Καθως προσπαθω να συνελθω,ντυνεται,μου λεει 'συγνωμη,πρεπει να παω στο παιδι',οκ και τον πουλο,ειναι οι στιγμες μετα το χυσιμο που ευχεσαι η γκομενα να μπορουσε να εξαφανιστει και η ευχη πραγματοποιειται.
Εκτοτε,εδω και 13 χρονια,2-3 φορες το χρονο βρισκομαστε,συνηθως οποτε ειναι τσακωμενη με τον ατυχο, και της δινω νιμου και κωλι στο χερι,με καποτα ομως,για διαφορους λογους,οσο και αν η ιδια προσπαθει για το αντιθετο.Απο την μια κριμα και για τη ιδια αλλα και γω δεν ειμαι φιλανθρωπικο ιδρυμα..
Η ιδια επιβεβαιωνει το παναρχαιο και διαχρονικο'' ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ' :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Eίμαστε πολλοί :rockon: :rockon: :rockon:
Μύστη μου, εγω κρεμπεδιάζω σε όλες τις τρύπες διότι έχουν κάνει ήδη τα παιδια τους και πλέον έχουν βάλει διάφραγμα στην μουνάρα τους.
Ποτιζε σπέρμα άφοβα :woldman:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Eίμαστε πολλοί :rockon: :rockon: :rockon:
Μύστη μου, εγω κρεμπεδιάζω σε όλες τις τρύπες διότι έχουν κάνει ήδη τα παιδια τους και πλέον έχουν βάλει διάφραγμα στην μουνάρα τους.
Ποτιζε σπέρμα άφοβα :woldman:
:hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Oι πιρφόροι έχουν εξαφανιστεί.
Τρεχουν να βάλουν ζώνη αγνοτητας στις ελλεηνίδες τους

Συνημμένα

• 9a6eb45866f95fcec2eccc6e45c61f9c.jpg
    9a6eb45866f95fcec2eccc6e45c61f9c.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 29

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Ρε μαγκες τι θα γινει?το θρεντ εχει κανει κοιλια.Ας δωσουμε λιγη πνοη,3xκαποτακηδες και ακα καμικαζι. :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αγαπητέ κωλάντερε είμαι σύμφωνος με όσα γράφεις αλλά μια μικρή παρατήρηση με όλο το σεβασμό πάντα. Όταν αποτελέσεις εξαίρεση στον κανόνα,οχι μόνο στα γκομενικά αλλά γενικά (το λεώ επειδή είναι ο στόχος της ζωής μου, αρχίζω και το καταφέρνω σιγά σιγά), αισθάνεσαι πληρότητα, δεν σε ρίχνει τίποτα, βλέπεις τους γύρω σου να σε αποφεύγουν και να κάνουν μίζερα σχόλια για σένα νομίζοντας οτι δεν θα καταλάβεις τίποτα γιατι έφυγες από το μαντρί και τον τσοπάνι, εγώ όμως γελάω και ταυτόχρονα τους λυπάμαι που καθημερινά βιώνουν την μίζερη και αιδιαστική ζωή τους ελπίζοντας να συμβεί κατι και να αλλάξει η ζωή τους και να είναι χαρούμενοι και ευτιχησμένοι...κατα βάθος ζηλεύουν την εξαίρεση...γιατί ποτέ δεν μπόρεσαν να ζήσουν έξω από το κουτί της ρυπαρής κοινωνίας τους...και για να μην είμαι και οφ-τοπικ τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσω την συνταγή μου που μαζι με το εξτραδιξ θα αποτελέσουν τον παράδεισο για τα παράνομα...και για να πάρετε μια γεύση τα συστατικά είναι τρια ! Φυτική βαλεριάνα, αμπσέντι, ινδική κάναβη...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επιτελω κοινωνικο εργο τραμπουκιζοντας τα κατακαθια της κοινωνιας ψυχαγωγώντας το σάιτ με τις μαλακίες που γράφω και πουλώντας δήθεν ανθρωπισμό και ευαισθησία ως διανοούμενος της πούτσας, τυπε. Εσενα τι σε κοφτει ακριβως? Μπηκες εδω μεσα μετα απο 20 σελιδες να σχολιασεις το δικο μου μηνυμα? Αυτο σε χαλασε. Αντε και γαμησου κι εσυ. Ρουφα καμια ψωλη Ρηγκαν ή κανα στραπον Θατσερ στις θλιβερες φαντασιωσεις σου και αντε και γαμησου και παλι.
Εντάξει, ότι είσαι πούστης και φαντασιώνεσαι ψωλές και στράπον είναι γνωστό αλλά και νεκρόφιλος ρε τύπε; :S
Ελπίζω να διαβάζει καμιά αρμόδια κοινωνική υπηρεσία μπας και σε μαζέψει...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom