ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Eυχαριστο ΚΟΛΟΣΣΕ ΜΟΥ
Eυχαριστο ΚΟΛΟΣΣΕ ΜΟΥ
Γιατι καλπικο ρε junis?[size=11pt]Μύστη μου, κάνεις περήφανη την ομάδα ακάποτων καταδρομέων
Την επόμενη φορά να της κάνεις την κωλοτρυπίδα ίση με κάλπικο πενηντάλεπτο [/size]
καλα ρε τυπε μη τα παιρνεις μετρητοις !εγω το asslacta συνειρμικα το πηρα σ(κατε)(οκολα)τενιος! υπαρχει παντως σχετικο θρεντ με συνταγες κλυσματος κι απολυμανσης της πισω τρυπας! βαλτο στο μενου! και με προφυλακτικο! καλα γαμησια!ASSLACTA ΙΣΟΝ..Σοκολαtενιοι κωλοι..Βραζιλιανικοι δηλ....Δεν μου αρσει η σκατιλα ρε τυπε....
Χαχαχαχα ξεροχυνω τυπε μου με ρομαντικους μερεντες!καλα ρε τυπε μη τα παιρνεις μετρητοις !εγω το asslacta συνειρμικα το πηρα σ(κατε)(οκολα)τενιος! υπαρχει παντως σχετικο θρεντ με συνταγες κλυσματος κι απολυμανσης της πισω τρυπας! βαλτο στο μενου! και με προφυλακτικο! καλα γαμησια!
[size=11pt]Μύστη μου, κάνεις περήφανη την ομάδα ακάποτων καταδρομέων
Την επόμενη φορά να της κάνεις την κωλοτρυπίδα ίση με κάλπικο πενηντάλεπτο [/size]
http://[URL unfurl="true"]www.nairaland.com/attachments/2407643_notitle2793_jpeg5a871b14e52ee72dd6f819eb4a9f54d8[/img[/URL]]
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΠΟΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
ΑΚΑΠΟΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!
ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!
ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΠΟΤΑΚΙΔΩΝ & ΠΥΡΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΤΑ!!!
[/quote]
:2funny: :2funny:
την Κυριακή βούτηξα θάλασσα!!!
αυτό είναι πλήρης θωράκιση του οργανισμού και ευεξία
Πρόσθεσες ιδέα για άλλο ένα όπλο έναντι των μικροβίων
Τρόπος του λέγειν, μύστηΓιατι καλπικο ρε junis?
http://[URL unfurl="true"]www.nairaland.com/attachments/2407643_notitle2793_jpeg5a871b14e52ee72dd6f819eb4a9f54d8[/img[/URL]]
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΠΟΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!
ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!
ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΠΟΤΑΚΙΔΩΝ & ΠΥΡΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΤΑ!!!
[/quote]
[size=11pt]ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ !!!
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!
ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ !!!
[/size]
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
[size=11pt]ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ !!!
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!
ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ !!!
[/size]
Τρόπος του λέγειν, μύστη
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΚΑΠΟΤΟ ΠΥΡΗΝΑΡΧΗ JUNIS !!!
Ώστε Χρυσαυγίτης ε; Αυτό εξηγεί πολλά...!!!!! :S :S :S :S :S