Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επειδή αυτή τη λέξη την ακούς μόνο από χρυσαυγίτες δεν πάει να πει

ότι έχει μόνο αυτό το νόημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πυρφόρος ε? αυτό να δεις πόσα λέεεειιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :gay: :gay: :gay: :gay:

Λανθάνουσα γλώσσα αλήθεια λέγει...

Για πες μας τι λέει η λέξη πυρφόρος για μένα επειδή εγώ δεν είμαι και πολύ έξυπνος και δεν το πιάνω... :think: :think: :think: :think: :think:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Όπερ σημαίνει;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

αλτη εννοει τον μαλακα,αγκαλιτσα,αυτο το νοημα εχει αποκτησει η λεξη στο σαιτ

Τη γνωρίζω τη σημασία φίλε Νάσο.Για μένα τον ρώτησα τι σημαίνει.Επειδή όταν δεν έχουν τι να πουν τα καμάρια εδώ πετούν ένα πυρφόρος και νομίζουν ότι καάθαρισαν.Σα να λέμε όταν είσαι κομμουνιστής ή Συριζαίος και σε στριμώχνουν πετάς ένα φασίστας και καθάρισες!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Καημένη λαική, πατριωτική δεξιά, καημένε συντηρητικέ χώρε, καημένη ευρωπαική χριστιανοδημοκρατία τι σου 'μελε να πάθεις...!!!Να διεκδικεί την εκπροσώπησή σου ένας Μητσοτάκης νεοφιλελεύθερος και ένα Μιχαλολιάκος!!! :S :S :S :S :S

Κι ένα ιστορικό ανέκδοτο:

Επί εποχής της επάρατου χούντας νέος λοχαγός, καλλιτεχνικά κατηρτισμένος, αναλαμβάνει τη διοίκηση λόχου καλλιτεχνών στην ΥΕΝΕΔ.Στην πρωτη πρωινή αναφορά παρατηρεί ότι οι στρατιώτες του έχουν λίγο περίεργες φάτσες που δεν κρύβονται ούτε κάτω από την ομοιομορφία του χακί.Δίνει διαταγή αριθμείσατε ανά 10.Ακούγονται βαριές, αντρικές φωνές:
Ένα
Δύο
Τρία
Τέσσερα
Πέντε (ψιλη, γυναικωτή φωνή)
Έξι
Επτά
Οκτώ
Εννέα
Δέκα
Ένα (ψιλή, γυναικωτή φωνή)
Δύο
Τρία (Ψιλή, γυναικωτή φωνή)

κοκ

Κάποια στιγμή τους σταματάει αγαναχτισμένος και λέει:

Διαπιστώνω ότι το άξιόμαχο του λόχου του οποίου η διοίκησις ανετέθη εις ημάς δυνάμεθα να το συνοψίσουμε εις μιαν και μόνο φράση: Άει σιχτίρ κωλογαμημένο στράτευμα!!!!

Ηθικό συμπέρασμα: Ο μαλάκας δεν κρύβεται ότι και να κάνει ότι και να πει όπου και να βρίσκεται!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.195
Πόντοι
7.885
την Κυριακή βούτηξα θάλασσα!!!

αυτό είναι πλήρης θωράκιση του οργανισμού και ευεξία  :wanker: :wanker: :wanker:

Μύστη μου πελώριο ρισπέκτ για αυτό το μπανάκι σου  :rockon: :rockon: :hi:.Η καλύτερη κάλυψη για παράνομα εξτραδάκια  :orchestra: :kneel: :kneel:.Μου θύμισες τώρα σκηνικό πριν 2 χρόνια που κυκλοφορούσα με τσιγγανορουμούνα από μεταξουργείο και έχουμε βγει καθημερινή στο τραστ στην καλλιθέα,είμαστε λιώμα από το ουίσικι και της λέω να πάμε βόλτα και καταλήγουμε στα βοτσαλάκια στην καστέλλα να κάνουμε γυμνοί μπάνιο γύρω στις 05:30 το πρωί και φυσικά να ακολουθεί άγριο γαμήσι και απίστευτος κρεμπιές στο ζεστό μουνί της  :wanker: :wanker:.Το είχαμε και οι 2 τεράστια ανάγκη,ενιώθα τόσο υγιής μετά που μπορούσα να κολυμπήσω μαραθώνιο  :cum: :cum:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τους πιρφορους τους μισησα απο το στρατο πριν χρονια .... προσπαθουσες να κοιμηθεις το βραδυ επειδη το πρωι ειχες τρεξιμο και τις .... γνωστες μλκιες που σε βαζανε να κανεις για να δικαιολογεις την παρουσια σου αλλα ο πιρφορος και η γκομενα του το βραδυ ειχανε διαφορετικη γνωμη καθοντουσαν ολη νυχτα ενω προσπαθουσες να κοιμηθεις να λυσουν τα υπαρξιακα τους  :headbang: και να πεις οτι ηταν και τιποτα το σοβαρο καμια παρεξηγηση να πω παει στο διαολο .... μετα τους τρωμε καθε μερα στη δουλεια ολο μιλανε για τα παιδια τους και το γαμο τους αμα σχολιασεις αρνητικα στραβώνουν αλλα αμα αρχισεις να λες εσυ για μπουρδελοτσαρκες εισαι ο αντικοινωνικος  :2funny:  κοινωνικοι αυτοματισμοι.

Θυμαμαι εναν διαλογο κολαφο για καθε σοβαρο αρσενικο στο στρατο απο πιρφορο  :S  "Τι γιατι δεν σε πηρα το απογευμα βρε αγαπουλα μου .... παλι σκηνες μου κανεις? αφου σου ειπα ειχα τρεχαματα εδω που ειμαι.." και δωσε αυτη να γκρινιαζει και ο πιρφορος να απολογειται  :S

συνήθως κάτι παιδία που μόλις είχαν τελείωσει το Λύκειο ήταν, κατάθλιψη, ανεπάρκεια ... και να τους έχεις διμοιρία συντηρήσεως να μην μπορούν να αλλάξουν ούτε λάδια στην Καναδέζα  :jerking: :jerking: :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Για πες μας τι λέει η λέξη πυρφόρος για μένα επειδή εγώ δεν είμαι και πολύ έξυπνος και δεν το πιάνω... :think: :think: :think: :think: :think:

Tύπε όλο με παροιμίες και γνωμικά μιλάς.
Μήπως είσαι αριστερός :think:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6

Για πες μας τι λέει η λέξη πυρφόρος για μένα επειδή εγώ δεν είμαι και πολύ έξυπνος και δεν το πιάνω...
[size=11pt]Ορίστε η σελίδα με το γλωσσάρι του Δημητράκη του Πορνομετανάστη, όπου ορίζεται ο όρος ΠΥΡΦΟΡΟΣ :[/size]

[URL unfurl="true"]http://ethnikogamismos.cu.cc/gls.html[/url]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μύστη μου πελώριο ρισπέκτ για αυτό το μπανάκι σου  :rockon: :rockon: :hi:.Η καλύτερη κάλυψη για παράνομα εξτραδάκια  :orchestra: :kneel: :kneel:.Μου θύμισες τώρα σκηνικό πριν 2 χρόνια που κυκλοφορούσα με τσιγγανορουμούνα από μεταξουργείο και έχουμε βγει καθημερινή στο τραστ στην καλλιθέα,είμαστε λιώμα από το ουίσικι και της λέω να πάμε βόλτα και καταλήγουμε στα βοτσαλάκια στην καστέλλα να κάνουμε γυμνοί μπάνιο γύρω στις 05:30 το πρωί και φυσικά να ακολουθεί άγριο γαμήσι και απίστευτος κρεμπιές στο ζεστό μουνί της  :wanker: :wanker:.Το είχαμε και οι 2 τεράστια ανάγκη,ενιώθα τόσο υγιής μετά που μπορούσα να κολυμπήσω μαραθώνιο  :cum: :cum:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ω ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το νέο, δυνατό, ηδονικό, έξτρα τουρμπαρισμένο, κομπρεσαρισμένο, και

νιτραρισμένο ΕΞΤΡΑΔΙΞ SPECIAL EDITION μόλις κυκλοφόρησε στην ΑΚΑΠΟΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!

1 σφηνάκι την φορά, θα σας διπλασιάσει τα πορνοκτάνια  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ακουμπατε γυναικες χωρις καποτα και χωρις την καλυψη της σχεσης!

Ειναι θαυμα που δεν εχετε πεθανει απο τα μικροβια!!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ακουμπατε γυναικες χωρις καποτα και χωρις την καλυψη της σχεσης!

Ειναι θαυμα που δεν εχετε πεθανει απο τα μικροβια!!!

giphy.gif

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Ζεν Κρεμπιε εχει απαξιωσει το θρεντ γιατι λεει οτι ειστε παιδακια που ποσταρετε συνεχεια βλακειες.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Tύπε όλο με παροιμίες και γνωμικά μιλάς.
Μήπως είσαι αριστερός :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες τύπε;;;;;;Κάτσε να ψαχτώ μηπώς έχω κανένα σφυροδρέπανο στην τσέπη ή κανένα ξεχασμένο κονσερβοκούτι και κοπώ!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κι επειδή μου έφτιαξες τη διάθεση να σου πω και ένα εκκλησιαστικό: Απεταξάμην!!!!
Κι ένα απόφθεγμα:Αν δεν είσαι προοδευτικός στα 20 δεν έχεις καρδιά, ενώ αν δεν είσαι συντηρητικός στα 30 δεν έχεις μυαλό. Ουίνστον Τσώρτσιλ

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Καλώ τον τιτανοτεράστιο μύστη Florian186/achro1416 να στηρίξει την προσπάθεια του Junis
και να με συμπαρασύρει μαζί του στο μεθυστικό άρωμα της σταράτης διαδικτυακής του πένας.  :thumbsup:

Απολαύστε κάποια ποστ του...αναφέρεται στην γύφτισσα Τζένη με την ακλόνητη βυζούμπα.  :o

Κοιτάξτε πόσο γλυκά (σαν κοφτερό τσεκούρι ένα πράγμα)  :rockon: μεταβιβάζει τις γνώσεις του
(λεπτομερώς μάλιστα) στους αδαείς ενώ (υπεν)θυμίζει καταστάσεις στους παλαιότερους.
H Στέλλα δε, είναι η αλήστου μνήμης Φωκιανή τροφαντή ιερόδουλη του 19 παρακαλώ number
όπου θήτευσε επιτυχώς (κι αυτή) στα 38άρια της Κολοκυνθούς.
Γούσταρε και οφθαλμόλουτρο άμα λάχει να'ούμε κατά την συνουσία
από τις (κλεισμένες πια) τρύπες στα δωμάτια.  :o

Φυσικά μετά υπήρξαν οι αιώνιες διχογνωμίες που γαμούν όλα τα θρεντ (όπως πάντα)
αλλά και τι μ'αυτό;  :dunno:

η γνώση διαμοιράστηκε...

:rockon: :rockon: :rockon:
ρε παίδες αυτή η Τζένη το γυφτάκι δουλεύει ακόμα κάπου?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom