Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αγαπητέ κωλάντερε είμαι σύμφωνος με όσα γράφεις αλλά μια μικρή παρατήρηση με όλο το σεβασμό πάντα. Όταν αποτελέσεις εξαίρεση στον κανόνα,οχι μόνο στα γκομενικά αλλά γενικά (το λεώ επειδή είναι ο στόχος της ζωής μου, αρχίζω και το καταφέρνω σιγά σιγά), αισθάνεσαι πληρότητα, δεν σε ρίχνει τίποτα, βλέπεις τους γύρω σου να σε αποφεύγουν και να κάνουν μίζερα σχόλια για σένα νομίζοντας οτι δεν θα καταλάβεις τίποτα γιατι έφυγες από το μαντρί και τον τσοπάνι, εγώ όμως γελάω και ταυτόχρονα τους λυπάμαι που καθημερινά βιώνουν την μίζερη και αιδιαστική ζωή τους ελπίζοντας να συμβεί κατι και να αλλάξει η ζωή τους και να είναι χαρούμενοι και ευτιχησμένοι...κατα βάθος ζηλεύουν την εξαίρεση...γιατί ποτέ δεν μπόρεσαν να ζήσουν έξω από το κουτί της ρυπαρής κοινωνίας τους...
:cool2: ;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αδάμαστε και αδυσώπητε γαμίκουλα Skatovlaxe, συμφωνώ κι επαυξάνω σε όλα.  :thumbsup:

Ως εξαίρεση θεώρησα και διατύπωσα (έστω εννοούσα) το μεγάλο ποσοστό ανδρών που τολμά (κιόλας)
να "ισχυρίζεται" ότι βρήκε την ιδανική γυναίκα κτλ κτλ κτλ.
Μάλιστα το παίζουν δήθεν κύριοι των καταστάσεων, δηλαδή ότι δεν ελέγχονται.

Παπάρια...σχεδόν όλοι μπαίνουν στον χορό και "χορεύουν" με την δικαιολογία των συμβιβασμών.

Η αληθινή εξαίρεση είναι το "αντίθετο", το να είσαι και να παραμένεις αυτός που είσαι!
Μόνο έτσι έχεις καλές πιθανότητες επιτυχίας ευτυχίας!
 :rockon:

Ψεύδονται ασυστόλως λοιπόν διότι ουσιαστικά το συνηθέστερο, το επικρατέστερο
το σχεδόν στάνταρ στην τελική που μπορεί να πετύχει ένας άνδρας με μια γυναίκα
είναι να συμβιώνει με την λιγότερο "επώδυνη".
Ιδανική δεν υπάρχει και στην πουτσάρα μας κι αν υπάρχει ωρέ μπράδερ. Δεν την ψάχνουμε.
Προσωπικά πάντα γούσταρα το κοκκινάκι που έγραψα...αλλά με βυζιά.

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ όμως προβληματίζομαι και ταυτόχρονα ξενερώνω που καθημερινά αρνιούνται την απλή και όμορφη ζωή
ελπίζοντας να μην συμβεί κάτι και ξεβολευτούν...κατά βάθος μισούν την εξαίρεση...γιατί πάντα φοβούνταν
να της μοιάσουν εντός κι εκτός της εικόνας που λαχταρούν να γίνουν κοινωνοί...

Υπερτιτάνιε μπήχτη ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, βλέπω στα 100 ποστ στόπαρες για καφέ.

;)
Kωλαντερε εισαι καταιγιστικος!Με τον απλο και μεστο σου λογο  λες τα πραγματα οπως ειναι.Δυσκολα μπορει να προσθεσει καποιος κατι.Οαση στον εσμο των μιζερων. :hi:
θα γιορτασω τα 100 μηνυματα ανεβαζοντας λιγο αργοτερα  περιγραφη ξεκωλιασματος ακα ενος hot milf :rockon: :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι εγινε ρε μαγκες
ειχα να μπω λιγες μερες και τι να δω χαθηκαν τα παρανομα εξτρακια ????? :think: :think: :think:  για ποιο λογο

η πορν κλαν παλι χαθηκε και αυτη

πειτε λιγο τι παιχτηκε εν συντομια

το παρων θρεντ ποιος το εχει υπο την προστασια του

ενημερωστε να ξερω πως να φερθω  :hi:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τι εγινε ρε μαγκες
ειχα να μπω λιγες μερες και τι να δω χαθηκαν τα παρανομα εξτρακια ????? :think: :think: :think:  για ποιο λογο

η πορν κλαν παλι χαθηκε και αυτη

πειτε λιγο τι παιχτηκε εν συντομια

το παρων θρεντ ποιος το εχει υπο την προστασια του

ενημερωστε να ξερω πως να φερθω  :hi:
ADMIRAL RULES..Δεν το εχεις καταλάβει ακόμα? :grin: ;) :grin: ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οι κλανιτες που πηγαν???
ο κωστακις που γραφει τωρα ??? :think:

τύπε η πορν κλαν έχει φάει σκληρή τραμπούκα από τους

φασιστό-πούστηδες διπλοκαποτάκηδες και θυμίζει σκηνικό

με Χ.Α στην Ελληνική Βουλή  :jerking:

εμείς δεν είμαστε εννοείται φασίστες και νεοναζί

είμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΚΑΠΟΤΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ !!!

δυστυχώς όμως οι πουστρο-διπλοκαποτάκηδες είναι

πιο πολλοί και κρύβονται από πίσω πολλά συμφέροντα !!!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ !!!!

ΑΚΑΠΟΤΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ !!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΠΟΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ !!!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ !!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο κωστακης παρακμα κρυβεται κι αυτος ??? :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΩΣ Ο

ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!

συγνωμη εχεις δικιο
απλα δεν εχω δει να γραφει
ειναι δυσκολα στην παρανομια παντως
οι αλλοι μυστες που ειναι ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
ο κωστακης παρακμα κρυβεται κι αυτος ??? :think:

Ποτέ μύστη μου,πάντα εδώ σκληρός τιμωρός των πιρφόρων και των κλώνων τους  :birdman: :birdman: :rockon: :rockon:.Άντμιραλ στο είχα γράψει και στα ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ'' πρώτα θα πεθάνετε όλοι οι πιρφόροι-τριπλοκαποτάκηδες και αφού το έχουμε γλεντήσει στις κηδείες σας θα έρθουμε να σας τραμπουκίζουμε και στην άλλη ζωή  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Ευχαριστώ μέγα κυνηγέ της στενής σούφρας ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.

Κι αν σας χωρίσουν γκόμενες, σηκώνεστε και φεύγετε σαν άνδρες χωρίς παρακάλια.
Αν όμως τις γουστάρετε παράφορα, μη δεχόμενοι ότι χάνετε το παιχνίδι (συμβαίνει κι αυτό από καψούρα)
στήνετε μούφα καυγά πριν σας "κλάσει". Μαζεύετε όση αξιοπρέπεια έχετε και ρίχνετε
την τελευταία ζαριά που είναι κι η μόνη που μπορεί να γυρίσει όλη την παρτίδα.
Ζητάτε ραντεβού για εξηγήσεις κάπου στον Πειραιά αν μένει π.χ Κηφισιά

και ΔΕΝ ΠΑΤΕ!!!

Αυτό φίλοι μου δεν θα το ξεχάσει ποτέ όσο ζει. ΠΟΤΕ!!!

Συν ότι θα σας γουστάρει περισσότερο.

[size=11pt]Μύστη Άκα, διακρίνω εφευρετικότητα ως προς τους τρόπους απαξίωσης των επαίσχυντων Ελλεηνίδων.  :rockon:

Εγώ πρόσφατα έβγαλα το άχτι μου στη Χριστίνα, την τάχα Ελληνοουκρανέζα, με σκληρό κωλογαμήσι. Τα γράφω όλα εδώ:
Από πού πηγάζουν όλες αυτές οι απαξιωτικές ιδέες σου? Συνέβη κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που σε έστρεψε προς αυτήν την κατεύθυνση?[/size]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω παντως θα κατεβω για τσαρκα σε καμια ωρα θελω να αλλλαξει βαρδυα πρωτα  :grin:

το εχω μεγαλη αναγκη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
AKAΠΟΤΟΣ  ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΩΚΤΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ MILF ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι αυτος ο κρεμπιες δεν μπορει να χαρακτηριστει θεσμικα 100 τοις εκατο παρανομος μια και την συγκεκριμενη σκιστρα την πηρα απο το χερακι και την πηγα στο Συγγρος να κανουμε μαζι  εξετασεις.Αυτο μετα την επιμονη αρνηση της να απαντησει σε σαφεις ερωτησεις για το ποσους συνολικα εχει ξεφορτωσει.Της  ελεγα δηλαδη,'20'?δεν απαντω,'30'?δεν απαντω..100?δεν σου λεω..τι δεν μου λες μωρη,ψηνεσαι να σε γαμησω ακα και εχεις παρει το μισο λεκανοπεδιο?Ειχαν προηγηθει μερικα γαμησια με λαστιχο,μονο μουνι :headbang:.Την βρωμα γνωρισα σε οικογενειακη τελετη.Μου ειχε προτεινει να βρεθουμε την ιδια μερα,οπου εφαγε ακυρωτικο για να παω στην γκομενα μου :rockon:
Εχοντας κανει λοπον τις εξετασεις,λες οκ,αλλα ενας παραγοντας κινδυνου παντα υπαρχει μιας και η γκομενα μπορει την ιδια μερα το πρωι να εδωσε τρυπα σε καποιον συναδελφο της ακα την ωρα του διαλλειματος και να περασει σε μενα οτι μαλακια θα μπορουσε να κουβαλα ο καθε βρωμιαρης.
Βρισκομαστε λοιπον στο μετρο,η γκομενα εχει πλεον πολυ τρακ,την ρωταω γιατι,μου λεει σημερα θα παιξει χωρις,ειναι σαν να το κανουμε πρωτη φορα μεταξυ μας κλπ.Παμε σε γνωστο ξενοδοχειο απεναντι απο την τροχαια,δωματιο και μπανιο..
Βγαινει λοιπον το ψηλο μελαχροινο με πιασιματα 40αρη milf και ενω βλεπω τηλεοραση σκυβει,τον μπουκωνει,η πετσετα συνεχιζει να ειναι στο κεφαλι :rockon:  και η επομενη φορα που δεν ειχε την τσαπου στο στομα της ηταν οταν αυτη ηταν πλεον μαραμενη και τα χυσια εκει που δικαιωματικα ανηκουν..Καπου κολλημενα μεταξυ ουρανισκου,λαρυγγα και στομαχιου..
Την ρωταω αν επαιζε καταποση και στον προηγουμενο γαμια,μου λεει οχι,αυτος επαιρνε αλλα πραγματα..Τι της λεω,αμεσως το μυαλο μου παει σε γκροβερ,θα δεις σε λιγο απαντα..
Την σπατουλαρω λοιπον και στο καπακι ακολουθει μπουκι που σκοπο δεν εχει το τελειωτικο αλλα την ανορθωση και το ξεβουλωμα.Εκει λοιπον που με καβαλαει και τον βαζει για ελαχιστα στην δουλεμενη μουναρα της,τον βγαζει και αρχιζει και τον τριβει ακα στο κωλοτρυπιδι.Εγω δεν ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις της και ενω προσπαθει να τον βαλει μεσα μου λεει'δεν βοηθας,δεν βοηθας'..ε,ποσο πιο σαφες να το κανει,την αρπαζω απο το μαλλι και την βαζω στην σωστη θεση για αυτη την υποθεση,την κολονοσκοληση δηλαδη..στα 4..Το μουνι πλεον εχει απαξιωθει τελειως,ακολουθουν ροχαλες,δεν δαχτυλιαζω καν,προτιμω γενικα την απευθειας οσο γινεται εισβολη.Καθως την πουτσωνω εχω πιασει την αλογοουρα και την εχω φτασει σχεδον στη βαση της σπονδυλικης στηλης,η βρωμα κοιταει μονο το ταβανι,χωρις αλλη επιλογη.Ειμαι εξαγριωμενος,πεφτουν βροχη τα κωλοσκαμπιλα,ροχαλες στην πλατη και στην μαπα αλλα και για συνεχη λιπανση της κωλοτρυπιδας,σκεφτομαι που θα ηταν καλυτερα να αδειασω,ισως να της τα δωσω παλι στομα,αυτη τη φορα εμπλουτισμενα..Σε μια παρενθεση ευγενειας την ρωταω που θες να σε χυσω,μου λεει οπου θες και η καταθεση στο κωλαντερο ειναι πλεον μονοδρομος.Με το ενα χερι κραταω τα μαλλια,με το αλλο της δαχτυλιαζω το στομα και πλεον μετα απο ελαχιστες πουτσιες αρχιζω να γεμιζω ακαποτα την χυσαποθηκη που θελει να λεγεται κωλος της με λευκη πηχτη,παχια χυσαμολη.Τον στραγγιζω μεχρι τελους για να αποφυγω μετεπειτα νευρα,τον βγαζω αποτομα,οπως της αρμοζει αλλωστε,τον ελεγχω για νουτελα,παω γρηγορα για μπανιο και την αφηνω στο κρεβατι να ψαχνει το κωλοτρυπιδι της,αν ειναι στη θεση του :rockon: :rockon: :rockon:
Μαγκες ειμαι 1000 τοις εκατο πεπεισμενος πλεον οτι το 99 τοις εκατο των γυναικων δουλευουν γκροβερακι.Και μαλιστα οι περισσοτερες το ζητανε! :rockon:Μην ντραπειτε,καντε ενα αναγνωριστικο ελεγχο οταν την σπατουλαρετε περνωντας και απο εκει.Αν δεν πουν τιποτα,που δεν θα πουν,το πρασινο φως εχει αναψει και το ενεδεχομενο να γαμησετε πατο φανταζει τοσο κοντα οσο ποτε. :rockon:
Υ.Γ. Αυτο το σκδ θα ταξιδεψω επαρχια,θα προσπαθησω να γαμησω 4 γκομενες της ιδιας περιοχης,3 απο τις οποιες γνωριζονται μεταξυ τους.Τις 2 τις εχω ξαναπαρει,στην τριτη ημουν κοντα,η τεταρτη στο ψησιμο.Η θα γαμησω καλα η θα παρω τα αρχιδια μου και θα φαω και τιποτα ψιλες.Θα ενημερωσω με την επιστροφη.. :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom