Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Μύστη Άκα, διακρίνω εφευρετικότητα ως προς τους τρόπους απαξίωσης των επαίσχυντων Ελλεηνίδων.  :rockon:

Εγώ πρόσφατα έβγαλα το άχτι μου στη Χριστίνα, την τάχα Ελληνοουκρανέζα, με σκληρό κωλογαμήσι. Τα γράφω όλα εδώ:
Από πού πηγάζουν όλες αυτές οι απαξιωτικές ιδέες σου? Συνέβη κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που σε έστρεψε προς αυτήν την κατεύθυνση?[/size]
Ελα Junis,που χαθηκες?

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Ελα Junis,που χαθηκες?
[size=11pt]Με έφαγαν οι δουλειές, μύστη μου.  :dunno:

Ορίστε, έκανα και το μεροκάματό μου απαξιωτικά τάληρα για τις επισκέψεις μου στα πηδηχτήρια.  :)
[/size]
WP_20160124_21_22_54_Pro.jpg

[size=11pt]Πάντως, ξερόχυσα με τις ιστορίες σου και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα για τις εντυπώσεις σου από την επαρχιώτικη καταδρομική  :hi:[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Ορίστε, έκανα και το μεροκάματό μου απαξιωτικά τάληρα για τις επισκέψεις μου στα πηδηχτήρια.  :)
[/size]

[size=11pt]Πάντως, ξερόχυσα με τις ιστορίες σου και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα για τις εντυπώσεις σου από την επαρχιώτικη καταδρομική  :hi:[/size]
Με την φωτο που ανεβασες εριξες ιδεα,μπορει και η πληρωμη να γινεται πλεον και σε κερματα,50 λεπτα,μονοευρα κλπ,ακομη μεγαλυτερη απαξιωση.. :rockon:Ευχαριστω,και γω υποκλινομαι στα απαξιωτικα κωλογαμησια που εδωσες,θα ενημερωσω με την επιστροφη μου :hi: :rockon: :hi:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Με την φωτο που ανεβασες εριξες ιδεα,μπορει και η πληρωμη να γινεται πλεον και σε κερματα,50 λεπτα,μονοευρα κλπ,ακομη μεγαλυτερη απαξιωση.. :rockon: Ευχαριστω,και γω υποκλινομαι στα απαξιωτικα κωλογαμησια που εδωσες,θα ενημερωσω με την επιστροφη μου :hi: :rockon: :hi:
[size=11pt]Νάσο μου, την είχα καιρό αυτή την ιδέα  :rockon:

Έχω κάνει μασούρι τα ρέστα απ'τη λαϊκή, απ' όπου αγοράζω τα πορτοκάλια της ακάποτης συνταγής μου, για κατάθεση στον κώλο της Άννας της πουτάνας από Κολωνού 32 (υπόγειο).  :zfuck:

Καλό ταξίδι, λοιπόν...  :hi:
[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Νάσο μου, την είχα καιρό αυτή την ιδέα  :rockon:

Έχω κάνει μασούρι τα ρέστα απ'τη λαϊκή, απ' όπου αγοράζω τα πορτοκάλια της ακάποτης συνταγής μου, για κατάθεση στον κώλο της Άννας της πουτάνας από Κολωνού 32 (υπόγειο).  :zfuck:

Καλό ταξίδι, λοιπόν...  :hi:
[/size]
Σωστος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

[/size]

φοβασαι μην σε κλεψουν στα ρεστα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
[size=11pt]Όχι, τύπε.

Απλά είναι ωραίο να ξεφορτώνεσαι πλαστά χαρτονομίσματα  :)[/size]

Μύστη μην γράφεις τέτοια γιατί οι τελειωμένοι πιρφόροι τα παίρνουν στα σοβαρά και θα γλείφουν πάλι τους μοντ να κλείσουν και αυτό το θρεντ,οι παλιο-λινάτσες  :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αβυσσακλεε μου μύστη κωλάντερε, το διεστραμένο μου μυαλό κατάλαβε λάθος την τοποθετησή σου...είναι έτσι όπως τα έγραψες ακριβώς...δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω, αισθάνομαι οτι με συμπληρώνεις αδερφέ...Χτεσινό περιστατικό, ετοιμαζόμουν να βγω για καφέ με πυρφόρο φίλο, στο τηλέφωνο μου περιέγραφε με πόσο τρισάθλιο τρόπο κατάφερε να ρίξει ελληνίδα  :vomit: :vomit: :vomit: έχασα πάσα ιδέα για αυτόν...χτυπούσε το σταθερό, ήταν μια παρτόλα 45αρα που έριχνα κρεμπιέδες στο παρελθόν, άρχισε να μου λέει οτι δεν νοιάζομαι ποιά για αυτή, οτι δεν την παίρνω τηλέφωνα και σχετικές μαλακίες..κατάλαβα οτι ε'ιχε έλληψη βιταμήνης C ( C=Creampie ), έδωσα άκυρο στον πυρφόρο φίλο μου και πηγα από το σπίτι της, ήταν λυσσασμένη...αφού έιπιαμε ένα τσιγάρο ό πρώτος κρεμπιές κατέληξε στο στομάχι της (βιταμίνη C ) και ο δεύτερος στο παχύ έντερο...τελιά άλλαξε γνώμη για μένα όπως μου είπε, λέει οτι με αγαπάει... :huh: :huh: :huh:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Μύστη μην γράφεις τέτοια γιατί οι τελειωμένοι πιρφόροι τα παίρνουν στα σοβαρά και θα γλείφουν πάλι τους μοντ να κλείσουν και αυτό το θρεντ,οι παλιο-λινάτσες  :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:
[size=11pt]Στρατηλάτη μου, όπως είπε κάποιος, είμαστε σαν μια ακάποτη Λερναία Ύδρα.

Με μια καπότα μας φυμώνουν, δέκα σπάμε  :rockon:[/size]

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
AKAΠΟΤΟΣ  ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΩΚΤΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ MILF ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι αυτος ο κρεμπιες δεν μπορει να χαρακτηριστει θεσμικα 100 τοις εκατο παρανομος μια και την συγκεκριμενη σκιστρα την πηρα απο το χερακι και την πηγα στο Συγγρος να κανουμε μαζι  εξετασεις.Αυτο μετα την επιμονη αρνηση της να απαντησει σε σαφεις ερωτησεις για το ποσους συνολικα εχει ξεφορτωσει.Της  ελεγα δηλαδη,'20'?δεν απαντω,'30'?δεν απαντω..100?δεν σου λεω..τι δεν μου λες μωρη,ψηνεσαι να σε γαμησω ακα και εχεις παρει το μισο λεκανοπεδιο?Ειχαν προηγηθει μερικα γαμησια με λαστιχο,μονο μουνι :headbang:.Την βρωμα γνωρισα σε οικογενειακη τελετη.Μου ειχε προτεινει να βρεθουμε την ιδια μερα,οπου εφαγε ακυρωτικο για να παω στην γκομενα μου :rockon:
Εχοντας κανει λοπον τις εξετασεις,λες οκ,αλλα ενας παραγοντας κινδυνου παντα υπαρχει μιας και η γκομενα μπορει την ιδια μερα το πρωι να εδωσε τρυπα σε καποιον συναδελφο της ακα την ωρα του διαλλειματος και να περασει σε μενα οτι μαλακια θα μπορουσε να κουβαλα ο καθε βρωμιαρης.
Βρισκομαστε λοιπον στο μετρο,η γκομενα εχει πλεον πολυ τρακ,την ρωταω γιατι,μου λεει σημερα θα παιξει χωρις,ειναι σαν να το κανουμε πρωτη φορα μεταξυ μας κλπ.Παμε σε γνωστο ξενοδοχειο απεναντι απο την τροχαια,δωματιο και μπανιο..
Βγαινει λοιπον το ψηλο μελαχροινο με πιασιματα 40αρη milf και ενω βλεπω τηλεοραση σκυβει,τον μπουκωνει,η πετσετα συνεχιζει να ειναι στο κεφαλι :rockon:  και η επομενη φορα που δεν ειχε την τσαπου στο στομα της ηταν οταν αυτη ηταν πλεον μαραμενη και τα χυσια εκει που δικαιωματικα ανηκουν..Καπου κολλημενα μεταξυ ουρανισκου,λαρυγγα και στομαχιου..
Την ρωταω αν επαιζε καταποση και στον προηγουμενο γαμια,μου λεει οχι,αυτος επαιρνε αλλα πραγματα..Τι της λεω,αμεσως το μυαλο μου παει σε γκροβερ,θα δεις σε λιγο απαντα..
Την σπατουλαρω λοιπον και στο καπακι ακολουθει μπουκι που σκοπο δεν εχει το τελειωτικο αλλα την ανορθωση και το ξεβουλωμα.Εκει λοιπον που με καβαλαει και τον βαζει για ελαχιστα στην δουλεμενη μουναρα της,τον βγαζει και αρχιζει και τον τριβει ακα στο κωλοτρυπιδι.Εγω δεν ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις της και ενω προσπαθει να τον βαλει μεσα μου λεει'δεν βοηθας,δεν βοηθας'..ε,ποσο πιο σαφες να το κανει,την αρπαζω απο το μαλλι και την βαζω στην σωστη θεση για αυτη την υποθεση,την κολονοσκοληση δηλαδη..στα 4..Το μουνι πλεον εχει απαξιωθει τελειως,ακολουθουν ροχαλες,δεν δαχτυλιαζω καν,προτιμω γενικα την απευθειας οσο γινεται εισβολη.Καθως την πουτσωνω εχω πιασει την αλογοουρα και την εχω φτασει σχεδον στη βαση της σπονδυλικης στηλης,η βρωμα κοιταει μονο το ταβανι,χωρις αλλη επιλογη.Ειμαι εξαγριωμενος,πεφτουν βροχη τα κωλοσκαμπιλα,ροχαλες στην πλατη και στην μαπα αλλα και για συνεχη λιπανση της κωλοτρυπιδας,σκεφτομαι που θα ηταν καλυτερα να αδειασω,ισως να της τα δωσω παλι στομα,αυτη τη φορα εμπλουτισμενα..Σε μια παρενθεση ευγενειας την ρωταω που θες να σε χυσω,μου λεει οπου θες και η καταθεση στο κωλαντερο ειναι πλεον μονοδρομος.Με το ενα χερι κραταω τα μαλλια,με το αλλο της δαχτυλιαζω το στομα και πλεον μετα απο ελαχιστες πουτσιες αρχιζω να γεμιζω ακαποτα την χυσαποθηκη που θελει να λεγεται κωλος της με λευκη πηχτη,παχια χυσαμολη.Τον στραγγιζω μεχρι τελους για να αποφυγω μετεπειτα νευρα,τον βγαζω αποτομα,οπως της αρμοζει αλλωστε,τον ελεγχω για νουτελα,παω γρηγορα για μπανιο και την αφηνω στο κρεβατι να ψαχνει το κωλοτρυπιδι της,αν ειναι στη θεση του :rockon: :rockon: :rockon:
Μαγκες ειμαι 1000 τοις εκατο πεπεισμενος πλεον οτι το 99 τοις εκατο των γυναικων δουλευουν γκροβερακι.Και μαλιστα οι περισσοτερες το ζητανε! :rockon:Μην ντραπειτε,καντε ενα αναγνωριστικο ελεγχο οταν την σπατουλαρετε περνωντας και απο εκει.Αν δεν πουν τιποτα,που δεν θα πουν,το πρασινο φως εχει αναψει και το ενεδεχομενο να γαμησετε πατο φανταζει τοσο κοντα οσο ποτε. :rockon:
Υ.Γ. Αυτο το σκδ θα ταξιδεψω επαρχια,θα προσπαθησω να γαμησω 4 γκομενες της ιδιας περιοχης,3 απο τις οποιες γνωριζονται μεταξυ τους.Τις 2 τις εχω ξαναπαρει,στην τριτη ημουν κοντα,η τεταρτη στο ψησιμο.Η θα γαμησω καλα η θα παρω τα αρχιδια μου και θα φαω και τιποτα ψιλες.Θα ενημερωσω με την επιστροφη.. :headbang2: :headbang2: :headbang2:
να σαι καλα πηδηχταρα μου
μας καβλωσες βραδιατικα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
:rockon:

Συνημμένα

• arkas kapota.jpg
    arkas kapota.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 25

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν... live ανταπόκριση από Κίεβο... Ένα θα πω: ΟΛΟΙ έχουν δίκιο εκτός από τον κλέοντα... Ακόμα και ο κμαν!!!! Το Κίεβο είναι ο παράδεισος του σεξοτουρίστα στην Ευρώπη! Έχω πάει παντού ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, και άλλη πόλη σαν και αυτή δεν έχω ξαναδεί! Άμα σας πω τι έχει γράψει μέχρι στιγμής το κοντέρ δε θα με πιστεύετε!!

Τώρα σας γράφω μετά από ακάποτο κρεμπιέ σε Ουκρανέζικο μιλφ, πίνοντας τη φάντα μου και περιμένοντας βίζιτα, η οποία έρχεται σε 10 λεπτά  :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καποτε ειχα μια γκομενα Σουηδεζα(βασικα υοθετημενη απο Κορεα) :wanker: επερνε το χαπι, την ειχαι ταραξει το μουνι στους κρεμπιεδες και αυτη μου ταραζε το μυαλο :humpleg: τοσο πολυ που μπηκα Ψ για κανα μηνα. Αυτα πριν κανα 6ρι χρονια!... μετραει? :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αν η ψωλή σου εισαχθεί άκα εις το αιδοίο, μετρά ως ξεκάθαρο άκα.

Αδαμάντινο θα έλεγα.

Μην λες όμως τι και πως γιατί δεν έχεις ακόμα την εκπαίδευση να αντέξεις
τα πιθανά χτυπήματα κάποιων μελών. Αν θες έλα στο "άρμα" μου (που ήδη έχεις έρθει)
και κάτσε πίσω μου στην πρώτη "στραβή".

Ξεροχύνω με kou tsou...
Βασικα ολες τις γκομενες μου τις επερνα ακα (για πουτανες ουτε λογος) αυτη ομως ηταν η μονη που της τα τιναζα ολα μεσα :wanker:
Ειχα και πολλες φωτο αλλα εστειλα το φλασακι την ωρα  που πηγενα πρως το  Ψ νομιζωντας οτι με παρακολουθουνε (φτωχο μυαλο) αλλιως θα ειχε γεμισει το μπου με φωτο της και συσωμο το σαι θα ξεπετσιαζοταν :2funny: :2funny:
Οπως στον καθενα μπορει κανεις να βρει απειρα ψεγαδια για να τον <<χτυπησει>> Ετσι και ο κουτσου εχει τα δικα του και ειναι και απολητα συμφιλιομενος με αυτα
Αγαπητε Ακα  εχω λαβει αρκετα χτυπηματα απο την καυλιαρα την ζωη :kneel: ! Πιθανα χτυπιματα απο πιθανα μελοι τα οποια ως ιντερνετικα θα περιοριζονται σε χαρακτιρισμους δεν με πολυακουμπανε.
Θα ανεβω στο αρμα σου αλλα οσο ειμαι πανω του θα στεκομαι διπλα σου ;)

Τιτανοτεραστιε Κωλαντερε!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ω εσύ τρισμέγιστε πυροπούτση Junis.  :rockon:

Σε χαιρετώ ως δημιουργό αυτού του θρεντ κι ευθύς αμέσως απαντώ.

Μέχρι σήμερα διατηρώ την ιδεολογία που "ξεδιπλώνω" και καμία άλλη όσον αφορά τις γκόμενες.
Δεν την άλλαξα ποτέ μιας και λειτουργεί. Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις.
Απλώς εδώ έχω τον χώρο να την αναλύσω. Όπως έχω ξαναγράψει, έχω φάει άπειρες χυλόπιτες.  :rockon:

Μάλιστα κάθε μέρα φροντίζω να τρώω καμια δεκαριά για να διατηρούμαι μάχιμος.

Αναλογικά λίγες οι επιτυχίες μου αλλά υπαρκτές, γαμώ τα σπορ δεν είναι όμως;
να γαμάς άκα με το πάσο σου την γκόμενα όπως όλοι στον πλανήτη κι αν όλα τελειώσουν..."να" κι εμάς.
Στα παπάρια μας. Που είναι το πρόβλημα;  :thumbsup: μήπως τίποτα "λαμαρινίτσες";  ;)
μα πρέπει και οφείλετε να το ξεπερνάτε πάντα αυτό, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Για'μένα πολλοί εδώ μέσα κάνετε ένα λάθος. Σας γαμάει μία πατσαβούρα την ψυχολογία και μετά θεωρείτε
ότι όλες είναι έτσι (που δέχομαι ότι είναι ψιλοσκατά).
Μην δηλητηριάζετε το αίμα σας, δοκιμάστε συνδυασμό γκόμενας και πουτάνας.
Και να σου πω και κάτι; δες το ψυχρά. Βρες την γκόμενα, φέρσου όπως είσαι κι αν το διαλύσετε
στην ψωλή σου. Δεν έχει νόημα η εκδίκηση στην γυναίκα.
Απλά μια ξηγημένη σφήνα-σπόντα και τέλος. Αλλιώς την ταίζεις...την θρέφεις.
Δεν μπορείς να νικήσεις τον γυναικείο εγωισμό με κόντρα.

Σφάξ'την με αδιαφορία...

:rockon:

Απλά υποκλίνομαι
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ακάποτο forevah. Αλλά εντάξει, όχι με πουτάνες, με άλλες γκόμενες όμως, όλα μέσα, και άμα είναι σε μέρες που παίζει να γκαστρωθεί ακόμη καλύτερα :cheesy:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom