Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τέσσερις περιπτώσεις:
1- Πας σε μια συγκεκριμένη πουτάνα αρκετό καιρό και σε κάποια φάση που σε μάθει καλά πως είσαι σταθερός και καλός πελάτης, της το ζητάς με κάτι παραπάνω και είναι 50-50 να δεχτεί.
2- Ρωτάς απ'ευθείας και είτε θα σου πει "όχι" είτε θα σε διαολοστείλει, είτε θα σε παραπέμψει σε κάποια που δίνει.
3- Χρησιμοποιάς στημένο προφυλακτικό. Δλδ τρυπημένο με μια βελόνα που να μη φαίνεται, της λες πως προτιμάς τα δικά σου και στα αρκετά μέσα-έξω θα σκιστεί.
4- Στα 4 κάνεις πως της χαϊδύεις το μουνί και καθώς βγαίνεις κρατάς  με τα δύο δάχτυλα την καπότα να βγει. Θα μείνει η καπότα μέσα της, συνεχίζεις, μετά που θα χύσεις μέσα κάνεις τον αγχωμένο.

Οχι ρε τύποι αυτα είναι ΠΟΥΣΤΙΕΣ :vomit:
Η μαγκιά είναι να κάνουμε την πουτάνα σχεδον να το ζητήσει μόνη της

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Οι πακιδες στα εχουν μαθει τα κολπα;

Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε ρε παιδιά με αυτούς που γουστάρουν το ακάποτο...... άλλοι θέλουν να τους πηδάει η γυναίκα με δονητές, άλλου είναι gay, άλλου θέλουν να δέρνουν, άλλοι θέλουν να τους δέρνουν....βίτσια πολλά. Τι σας πειράζει δλδ και ασχολείστε με αυτό λες και εσάς πηδάμε..... μας αρέσει να χύνουμε μέσα, άμα δε σαρέσει το θρεντ φιλαράκι, μην το διαβάζεις

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Οχι ρε τύποι αυτα είναι ΠΟΥΣΤΙΕΣ :vomit:
Η μαγκιά είναι να κάνουμε την πουτάνα σχεδον να το ζητήσει μόνη της

Τα δύο πρώτα είναι τίμιες τεχνικές, τα άλλα δύο είναι βρώμικες.....αλλά επιλογή του καθε ενός, το να κάνεις την πουτάνα να το θέλει ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο, ακόμη και αν τη φέρεις σε οργασμό, συνήθως η κοπέλλα άμα δε σε ξέρει δε θα σε αφήσει. Ive tried

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τα δύο πρώτα είναι τίμιες τεχνικές, τα άλλα δύο είναι βρώμικες.....αλλά επιλογή του καθε ενός, το να κάνεις την πουτάνα να το θέλει ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο, ακόμη και αν τη φέρεις σε οργασμό, συνήθως η κοπέλλα άμα δε σε ξέρει δε θα σε αφήσει. Ive tried

Try harder :s&m_2:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Δοκίμασα φίλε, αλλά το βρίσκω πολύ πιό εύκολο να ψήσω κανά φιλιππινεζάκι πιπίνι στο badoo, ή κάποιο MILF και να θέλουν με χίλια ακάποτο, παρά να κάθομαι να ψήνω μια πουτάνα με ελάχιστες πιθανότητες να δώσει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε ρε παιδιά με αυτούς που γουστάρουν το ακάποτο...... άλλοι θέλουν να τους πηδάει η γυναίκα με δονητές, άλλου είναι gay, άλλου θέλουν να δέρνουν, άλλοι θέλουν να τους δέρνουν....βίτσια πολλά. Τι σας πειράζει δλδ και ασχολείστε με αυτό λες και εσάς πηδάμε..... μας αρέσει να χύνουμε μέσα, άμα δε σαρέσει το θρεντ φιλαράκι, μην το διαβάζεις
Δεν εχω και κανενα τρελο κολλημα ρε φιλε. Την πλακα μας κανουμε.
Απλα το τεταρτο βημα, ειναι σαν τα κολπα που ακουμε να τα κανουν οι πακιδες.

Παντως δεν αντιλαμβανομαι αυτα τα χαζα και ανηθικα κολπα. Μπορεις φανταζομαι να βρεις πουτανα που να δεχεται ακαποτα. Η μηπως  το ακοποτο δεν ειναι αυτο που σε εξιταρει, αλλα η πουστια μεχρι να καταληξεις εκει;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδερφε σου απανταω εγω, που δεν ειμαι οπαδός του ακάποτου..Δεν τραβαω κανενα ζορι με οτι κανεις και πώς το κανεις..Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..Το θεμα ειναι η προτροπή και προς άλλους να κανουν αυτό που κανεις εσύ και το άλλο το ρεμαλι-η φασίνα του ΠΝ-χωρίς να επισημαίνεις τους απειρους κινδυνους για την υγεία σας.Και καλά,εσενα δεν σε ενδιαφέρει η υγεία σου,με γεια σου με χαρα σου,οι άλλοι όμως που σε ακούνε και πάνε να κανουν το ιδιο,κινδυνεύουν να χρεωθούν ενα γολγοθά χωρίς να ξερουν που θα τους βγαλει..Χωρια που διαπράττεις αδικημα,ποινικά καταδικαστέο από το νομο..
Μιλαω σε Α'ενικό,δεν λεω ότι εσυ προτρέπεις,απλά σου απαντώ..
Φιλικα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Αδερφε σου απανταω εγω, που δεν ειμαι οπαδός του ακάποτου..Δεν τραβαω κανενα ζορι με οτι κανεις και πώς το κανεις..Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..Το θεμα ειναι η προτροπή και προς άλλους να κανουν αυτό που κανεις εσύ και το άλλο το ρεμαλι-η φασίνα του ΠΝ-χωρίς να επισημαίνεις τους απειρους κινδυνους για την υγεία σας.Και καλά,εσενα δεν σε ενδιαφέρει η υγεία σου,με γεια σου με χαρα σου,οι άλλοι όμως που σε ακούνε και πάνε να κανουν το ιδιο,κινδυνεύουν να χρεωθούν ενα γολγοθά χωρίς να ξερουν που θα τους βγαλει..Χωρια που διαπράττεις αδικημα,ποινικά καταδικαστέο από το νομο..
Μιλαω σε Α'ενικό,δεν λεω ότι εσυ προτρέπεις,απλά σου απαντώ..
Φιλικα...

:idiot:    :uglystupid:   το σκέφτεσαι πολύ ωρα πριν κατσεις και γραψεις τη μαλακια σου ?

θα παρω και εγω μια φωτογραφικη και θα τραβαω κωλους ανυποψίαστων γυναικων που είναι οντως ποινικο αδίκημα και αν με κανουν τσακωτο θα πω ότι εσυ με προετρεψες

από εσενα πηρα την ιδεα....   τραβα στη γυναικουλα σου ρε γερο και μη ξαναγραψεις εδώ στο απαγορευω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:idiot:    :uglystupid:   το σκέφτεσαι πολύ ωρα πριν κατσεις και γραψεις τη μαλακια σου ?

θα παρω και εγω μια φωτογραφικη και θα τραβαω κωλους ανυποψίαστων γυναικων που είναι οντως ποινικο αδίκημα και αν με κανουν τσακωτο θα πω ότι εσυ με προετρεψες

από εσενα πηρα την ιδεα....   τραβα στη γυναικουλα σου ρε γερο και μη ξαναγραψεις εδώ στο απαγορευω.
Εσυ πολύ μου μπαινεις και δε θα τα παμε καλά..Σου ειπα και την αλλη φορά,οτι αν βαζεις στη ζυγαρια τα δυο αυτα θεματα εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ και κατηγορία JHONNY...Συνεχισε τη μαλακία σου και αμα ξελαμπικάρεις, τραβα κι αλλη μια για καβαντζα!ΒΛΗΤΟ!
Και για να μου απαγορεψεις κατι,θα πρεπει να βγει ο ηλιος από τη δυση...ΒΛΑΚΑ!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Εσυ πολύ μου μπαινεις και δε θα τα παμε καλά..Σου ειπα και την αλλη φορά,οτι αν βαζεις στη ζυγαρια τα δυο αυτα θεματα εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ και κατηγορία JHONNY...Συνεχισε τη μαλακία σου και αμα ξελαμπικάρεις, τραβα κι αλλη μια για καβαντζα!ΒΛΗΤΟ!
Και για να μου απαγορεψεις κατι,θα πρεπει να βγει ο ηλιος από τη δυση...ΒΛΑΚΑ!

Είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ και ΒΛΗΤΟ θα σε πηγαινω ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ  αμα λες εξυπνάδες και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ !

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Χοντρή τραμπούκα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αδέρφια μου εν πόρναις, μην διαπλικτιζεστε σε καλώ σε τάξη στο όνομα του μέγιστου αιδίου...μην αφήνετε το τέρας μέασ σας να σας κατασπαράξει τα σωθικά, και βγάλτε τις αβυσσαλέες σας ορμές στπ παχύ έντερο ή τον οισοφάγο ενώς προσφερόμενου θυλέου...σαν μύστες και συνοδοιπόροι στην πληρωμένη ηδονή πρέπει να ελέγχουμε τις ορμές μας.Αφήστε τα μίση και γεμίστε τα αιδία με χύσι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
48 σελ αλλα λιγες περιγραφες
γιατι ετσι

υπαρχει ενας ενδοιασμος μαλλον :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ και ΒΛΗΤΟ θα σε πηγαινω ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ  αμα λες εξυπνάδες και ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ !
Εισαι για χοντρο φτυσιμο....Τραγουδα κακομοίρη.. :badair: :badair: :badair:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885

Μύστη μου τον έχεις γλεντήσει άσχημα τον αντμιραλ  :rockon: :rockon: :s&m_2: :s&m_2:.Πίπα κώλο εμπλοκή τον έχεις πάρει τον γερο-πιρφόρο  :2funny: :2funny:.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom