sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Ο μπομπος μου βαπτίσια σε πλεμπα μητροπόλεις δεν κάνειΜιλάω με Μητροπολίτη Άνθιμο τώρα...
Από πατριαρχείο κ πάνω μονο
Ο μπομπος μου βαπτίσια σε πλεμπα μητροπόλεις δεν κάνειΜιλάω με Μητροπολίτη Άνθιμο τώρα...
Χεστήκαμε τώρα.Από σήμερα μπορούν οι πολίτες να εισάγουν την ψηφιακή τους ταυτότητα στο κινητό τηλέφωνο προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αποδεικνύουν ταυτοπροσωπία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να απατείται ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Η σχετική δυνατότητα προστέθηκε τη Δευτέρα στο Covid Free Gr Wallet και γίνεται με σύνδεση των βασικών στοιχείων μέσω Taxisnet ή με κάποιον συμβαλλόμενο φορέα ή οργανισμό (π.χ τράπεζα).
Σημειώνεται πως Στην ψηφιακή ταυτότητα εμφανίζονται μόνο το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, η φωτογραφία της αστυνομικής ταυτότητας και ένα QR code για την αυτοματοποιημένη επαλήθευση.
Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του tabletτους έχουν πλέον οι πολίτες μέσω του Covid Free Gr Wallet. Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.
Η νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης απλοποιεί σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους. Είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store. Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή: για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet, ο πολίτης μπορεί είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή, είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet». Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.
Covid Free Wallet: Πώς κατεβάζουμε την ψηφιακή ταυτότητα στο κινητό
Η διαδικασία για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ψηφιακή σας ταυτότηταtinyurl.com
Γιατί το λες αυτό τύπε;Χειρότεροι από τους άχρηστους που είχαν κάνει την προηγούμενη αναβάθμιση του σαη είναι αυτοί που το έφτιαξαν.
Είμαι και το ξέρουν, αλλά πριν λιγο που δοκίμασα server error 500 μου βγάζει. Η γνωστή ελληνική μαλακία. Βγάζουμε κάτι στον αερα βιαστικά, χωρίς να τεσταρουμε αν δουλεύει.Χρειαζεται να σαι εμβολιασμενος τυπε
Στοκα ετσι κ γω..ερορ ερορ ερορ ολη την ωρα.....Είμαι και το ξέρουν, αλλά πριν λιγο που δοκίμασα server error 500 μου βγάζει. Η γνωστή ελληνική μαλακία. Βγάζουμε κάτι στον αερα βιαστικά, χωρίς να τεσταρουμε αν δουλεύει.
Η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο, δεν είναι δυνατόν να διαμοιράζεται ανεξέλεγκτα σε διάφορους σέρβερ,με το πρόσχημα του covid...
Τίποτα δε διαμοιράζεται ανεξέλεγκτα με πρόσχημα τον covid.Η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο, δεν είναι δυνατόν να διαμοιράζεται ανεξέλεγκτα σε διάφορους σέρβερ,με το πρόσχημα του covid...
Σωστό και αυτό…Η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο, δεν είναι δυνατόν να διαμοιράζεται ανεξέλεγκτα σε διάφορους σέρβερ,με το πρόσχημα του covid...
Οιχ δεν είναι, δημόσιο έγγραφο είναι και διαμοιραζεται ελεγχόμενα στο κρατικό cloud σε κωσικοποιμενη μορφή στο κινητό σου. Σιγά μην μείνουμε στο 1950Η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο, δεν είναι δυνατόν να διαμοιράζεται ανεξέλεγκτα σε διάφορους σέρβερ,με το πρόσχημα του covid...
Κατέβασε το app σε μη Huawei κινητό και μετέφερε το αδερφέ ή κατέβασε απευθείας από apkmirror. Έχω εγώ παλιό Huawei, αλλά η εφαρμογή είναι απίθανο να θέλει Google Services απλά πρέπει να βρεις τρόπο να την κατεβάσεις στο κινητοΓια huawei θα κανουν κατι λετε;
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, δυστυχώς δεν κατάλαβα τίποτα ???Κατέβασε το app σε μη Huawei κινητό και μετέφερε το αδερφέ ή κατέβασε απευθείας από apkmirror. Έχω εγώ παλιό Huawei, αλλά η εφαρμογή είναι απίθανο να θέλει Google Services απλά πρέπει να βρεις τρόπο να την κατεβάσεις στο κινητο
Γνώση, χαρακτηρίζεται η πεποίθηση μεμονωμένου ατόμου, ή ομάδας ατόμων, πως κάτι ισχύει, επειδή υπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουνΔεν μπορώ να αποκαλύψω, θα γίνουμε θέαμα και γι'αυτό στον εισαγγελάτο και στο τουίτερ