Νέα

Club Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών, στην Πάτρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχετε πλούσια ανδρικά ανατομικά προσόντα;

Σπεύσατε να δηλώσετε εθελοντής στο πρώτο Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών, που ιδρύθηκε στην Πάτρα!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα η πρωτοποριακή ιδέα του παλαίμαχου διαιτητή της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου Γιώργου Αστερή, που ελκύει σαν μαγνήτης και γνωστές Αθηναίες!
Αν η γυναίκα σας προγραμματίζει ημερήσιες εκδρομές στην Πάτρα για ψώνια όλο και πιο συχνά και αν έχει πάψει να γκρινιάζει πως την παραμελείτε επειδή έχετε πολλές δουλειές, προσέξτε! Ίσως έχει επισκεφθεί το πατρινό κλαμπ που εδώ και μερικούς μήνες προσφέρει εθελοντές άμεσης ερωτικής απόλαυσης, οι οποίοι χαρίζουν ηδονή σε στερημένες γυναίκες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα!

Πώς προέκυψε η ιδέα και τι προσφέρει στις γυναίκες αυτό το σεξ κλαμπ;
«Πριν από μερικούς μήνες μαζί με κάποιους φίλους επιστήμονες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην εποχή μας και στην περιοχή της Πάτρας, με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν πάρει οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλική σχέση είναι μάλλον στερημένες».

Αυτό υποστήριξε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Αστερής, πατέρας δύο κοριτσιών 24 και 25 ετών, γνωστός για τις αθλητικές του δραστηριότητες και τις εκπομπές του σε τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, μεταξύ αυτών και το «ώρα για σπορ» στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνική Τηλεόραση. Παράλληλα, εργάζεται ως εργοδηγός-μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και παρόλο που στη δική του προσωπική ζωή όλα κυλάνε ρολόι και είναι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, όπως ο ίδιος τονίζει, θέλησε να ενεργοποιήσει τη λίμπιντο των ανικανοποίητων γυναικών.

«Είμαστε 17 άτομα. Αυτοί δημιουργήσαμε τον περασμένο Μάρτιο το Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών», μας είπε ο κ. Αστερής.

Πόσες γυναίκες έχουν αναζητήσει «επιβήτορα» με πλούσια προσόντα;
«Μέχρι στιγμής 500 κυρίες και δεσποινίδες, αλλά όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται. Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές, που η ερωτική μοναξιά είναι εντονότερη. Εδώ και 15 μέρες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο κλαμπ».

Πιστεύετε, δηλαδή, ότι οι γυναίκες σε μεγάλο ποσοστό είναι σεξουαλικά ανικανοποίητες;
«Βεβαίως, και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση που έχει το κλαμπ».

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από άντρες που δηλώνουν εθελοντές εραστές για ανικανοποίητες γυναίκες;
«Ναι. Αυτή τη στιγμή είναι 795 σε αριθμό και συνεχώς αυξάνονται. Είναι από 27 έως 55 ετών και έχουμε απορρίψει και πάρα πολλούς με βάση τα ανατομικά τους στοιχεία αλλά και την ηλικία».

Πώς τους επιλέγετε;
«Κάθε εθελοντής στέλνει ένα γράμμα σε μια ταχυδρομική θυρίδα. Στην αίτησή του πρέπει να αναφέρονται... αναλυτικά τα ανατομικά τους προσόντα και να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Δηλαδή, φωτογραφία του μορίου τους, πριν και μετά τη στύση, και λεπτομέρειες για το μέγεθος, αλλά και το κινητό τους τηλέφωνο.
Εγώ ταξινομώ τις φωτογραφίες σε ντοσιέ, χωρίς να υπάρχει ούτε όνομα ούτε φωτογραφία του εθελοντή.
Οι γυναίκες έρχονται στο κλαμπ και επιλέγουν με βάση "αυτό" που βλέπουν στη φωτογραφία... Από κει και πέρα η απόφαση είναι εντελώς δική τους και εμείς ως κλαμπ δεν εμπλεκόμαστε πουθενά. Επίσης, δεν υπάρχει καμία οικονομική απολαβή ή εισφορά».

Έχουν έρθει στο κλαμπ να ψάξουν για ερωτικό εθελοντή και επώνυμες Πατρινές;
«Ναι, αλλά υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια. Έχουν έρθει όμως και Αθηναίες. Οι περισσότερες λένε ότι ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα κάποιας φίλης τους ή συγγενικού τους προσώπου».

Σας έχει παραπονεθεί μετά καμία ότι δεν υπήρξε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα; «Μέχρι στιγμής όχι, αλλά, αν συμβεί, θα διαγράψουμε τον εθελοντή από τα μητρώα του κλαμπ. (Γέλια.) Άλλωστε, από μια φωτογραφία τον επιλέγει, από κει και πέρα είναι θέμα της γυναίκας, εμείς δεν έχουμε καμιά άλλη σχέση».

Όπως μου το λέτε, φαίνεται πολύ ψυχρό όλο αυτό. Δηλαδή, επιλέγει με το μάτι; Τόσο μεγάλη σεξουαλική «δίψα» υπάρχει στις γυναίκες;
«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κατά κύριο λόγο οι γυναίκες είναι ανικανοποίητες σεξουαλικά! Αλλά παρατηρείται και στους άντρες, γι αυτό εδώ και δύο μήνες σκέφτομαι πώς μπορούμε να ιδρύσουμε ένα αντίστοιχο κλαμπ και για σεξουαλικά ανικανοποίητους άντρες με εθελόντριες γυναίκες. Αλλά θέλει μελέτη για τα γυναικεία... προσόντα και τι ζητούν οι άντρες από μια γυναίκα».

Από τη στιγμή που η επιλογή γίνεται μόνο με βάση το μόριο του κάθε εραστή και δεν τον ξέρετε, αυτό δεν ενέχει κινδύνους;
«Η ενδιαφερομένη αποφασίζει πώς θα το χειριστεί και, φυσικά, είναι ενήλικη, οπότε εκείνη αποφασίζει πόσο θα ρισκάρει για να συνευρεθεί με κάποιον».

Υπάρχει εχεμύθεια από την πλευρά σας;
«Απόλυτη»..

Είστε ένας πολύ γνωστός Πατρινός. Εργάζεστε στο πανεπιστήμιο,ασχολείστε με τον αθλητισμό, κάνετε αθλητικές εκπομπές στα ΜΜΕ, έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ακούσατε αρνητικές κριτικές;
Όχι. Οι 100 στους 100 μου είπαν συγχαρητήρια, Αστερή, για την πρωτότυπη ιδέα. Άλλωστε, ποιος άνθρωπος δεν συζητάει το σεξ ή τον έρωτα ανά πάσα στιγμή; Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης και υποκριτής».

Και η οικογένειά σας πώς αντέδρασε;
«Υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις αρχικά, αλλά εγώ ήθελα να υλοποιήσω την ιδέα μου και το έκανα. Έχω μια θαυμάσια σύζυγο, με την οποία έχω την τέλεια σχέση. Δεν την έχω απατήσει ποτέ. Είμαι απόλυτα πιστός και ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου».

Επειδή, λοιπόν, εσείς βιώνετε την ερωτική ευτυχία, θέλετε να κάνετε κι άλλες γυναίκες ευτυχισμένες, έστω σεξουαλικά; Γι αυτό και δημιουργήσατε αυτό το κλαμπ με τους εθελοντές;
«Ναι, και για να ενισχυθούν τα ετερόφυλα ζευγάρια».

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι, όπως μας αποκάλυψε ο κ. Αστερής, είχε συζητήσει να συμμετάσχει ως σύμβουλος σε σεξουαλικά θέματα στο πάνελ της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή που επρόκειτο να κάνει «Είσοδος ελεύθερη», αλλά δεν τα βρήκαν στα οικονομικά...

πηγή: περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Συνημμένα

• RecycleMen.jpg
    RecycleMen.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παπάρια μάντολες Dura...

Βρωμάει αυτή η φάση. Από που ρε παιδιά έχει γεμίσει η Πάτρα gay; Από αυτούς που ξέρω, γεμάτη καυλιάρηδες γαμίκουλες είναι...

Εδώ κολλητές μου μου λένε "μαλάκα κανόνισε να μας φέρεις φίλους σου να πηδηχτούμε, είμαστε αγάμητες τόσον καιρό". Και μόλις κανονίζω τη φάση και συναντιούνται τις πιάνουν οι ντροπές τους και μένουν γυναικοπαρέα να τα λένε μεταξύ τους, σπάζοντας τ' αρχίδια των φιλαράκων μου.

Και οι Πατρινές διαλέγουν άντρα και σύμφωνα με τη φώτο του μορίου του; Έλεος με τις μαλακίες...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παπάρια μάντολες Dura...

Ακριβώς επειδή μου φάνηκε κι εμένα περίεργο το ρεπορτάζ του "ΛΟΙΠΟΝ" σκέφτηκα ν' ανοίξω ένα thread για να το συζητήσουμε...  :think: μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να συμβαίνει κάτι τέτοιο... :uglystupid:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εκτος οτι ειναι μια μαλακια μου φαινεται και ρατσιστικο να διαλεγουν υποψηφιους με βαση μονο το μεγεθος.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακριβώς επειδή μου φάνηκε κι εμένα περίεργο το ρεπορτάζ του "ΛΟΙΠΟΝ" σκέφτηκα ν' ανοίξω ένα thread για να το συζητήσουμε...  :think: μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να συμβαίνει κάτι τέτοιο... :uglystupid:

Ειδικά στην εποχή μας που τη μέση Ελληνίδα την περνάνε διμοιρίες ολόκληρες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν ειναι μουφα. προ μηνος περιπου στην τι βι ειχα δει τον ιδρυτη της εν λογω παπαριάς να του παιρνουν συνεντευξη και να λεει διαφορα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εκτος οτι ειναι μια μαλακια μου φαινεται και ρατσιστικο να διαλεγουν υποψηφιους με βαση μονο το μεγεθος.

Συμφωνώ απολύτως και συνεχίζω ότι είναι πολύ σεξιστικό να μην πληρώνουν για τις υπηρεσίες. Από πού κι ως πού ρε; Δεν είναι γραφείο συνοικεσίων, ουσιαστικά ρδέλο είναι! Άμα ήθελε να το κάνει γραφείο να έβαζε και γυναίκες να βγάζουν φωτογραφίες τα μουνιά τους για να διαλέγουν και άντρες!  :tickedoff:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πιστεύω ότι είναι σούπερ η ιδέα και δεν νομίζω ότι είναι κακό γιατί και εμείς κρίνουμε τις γυναίκες με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση.
Και πως ερχόμαστε σε επικοινωνία;  κανά τηλέφωνο υπάρχει;  γαιτί σε αναζήτηση στο ιντερνετ δεν υπάρχει τίποτα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.291
Πόντοι
5.595
Σεξουαλικά Ανικανοποίητες Γυναικες!!!!!! :idiot:
Υπαρχουν τετοιες?????
Δεν νομιζω...

Ποια γυναικα σημερα,δεν θα βγει εξω..να φορεσει μια φουστιτσα..να παει να πιει ενα ποτακι...
και δεν θα της την πεσουν τουλαχιστον τρεις!!!!!!

Αν ομως ολες αναζητανε.. τον Brad Pit σε ομορφια.. Γκουσγκουνη σε επιδοσεις.. και ενα παλαμαρι....σαν του βαρακρι...! :grin:
τοτε...δυστυχως...ΧΑΣΑΝΕ!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κάτι δεν μου πάει καλά στην ιστορία με αυτούς τους εθελοντές...
Δηλαδή σε διαλέγει η κάθε πατσαβούρα κι εσύ πας μαζί της χωρίς λεφτά;
Τέτοια μεγαλοψυχία οι Πατρινοί πια;;;;

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Υπηρετησα στην Πατρα για 12μηνες και μας ειχαν βγαλει το λαδι οι Πατρινες...
Τοση εξελιξη πια. Μονο στο καρναβαλι ξεσαλωναν

Δεν το πιστευω

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Κάτι δεν μου πάει καλά στην ιστορία με αυτούς τους εθελοντές...
Δηλαδή σε διαλέγει η κάθε πατσαβούρα κι εσύ πας μαζί της χωρίς λεφτά;
Τέτοια μεγαλοψυχία οι Πατρινοί πια;;;;

Το φανταζεσαι να ειναι καμια κοντη , χοντρη και ασχημη και να μην μπορεις να πεις και οχι... :tooth: :tooth:
Θα σε λενε και σαβουρογαμηκουλα και δε θα παρεις και το κατιτις.. :tooth: :tooth:

Το μπουλο γρηρορα... :badair: :badair: :badair:

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Εχει χαζεψει ο κοσμος...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
παπαριές μαριτσα μου, ενας γραφικός κάνει την πλάκα του

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πώς προέκυψε η ιδέα και τι προσφέρει στις γυναίκες αυτό το σεξ κλαμπ;
«Πριν από μερικούς μήνες μαζί με κάποιους φίλους επιστήμονες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην εποχή μας και στην περιοχή της Πάτρας, με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν πάρει οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλική σχέση είναι μάλλον στερημένες».

πηγή: περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι υπερβολή και καταστροφολογία είναι αυτή? :headbang:  :headbang: :headbang:
Θα νομίζει κανείς ότι η Πάτρα έχει γεμίσει πουσταριό. :headbang: :headbang: :headbang:
Τον κόβω για κανα κουτοπόνηρο μαλάκα που νομίζει ότι έκανε κάτι σπουδαίο μιας και τα dating sites είναι ψευτομόδα στις μέρες μας.
Όχι ότι οι άλλοι που δηλώνουν συμμετοχή σαν εθελοντές θα είναι καλύτεροι. :jerking: :jerking: :jerking:

Η επόμενη δημοσίευσή του θα είναι κάπως έτσι: (σαν τις 10 πληγές, όπου Αίγυπτος βάλτε Αχαϊα)

1) Τα νερά του ποταμού Νείλου μετατράπηκαν σε αίμα, με αποτέλεσμα να ψοφήσουν τα πλάσματα που ζούσαν σε αυτόν και να υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού.
2) Βάτραχοι κάλυψαν όλη την επικράτεια της Αιγύπτου, μπαίνοντας στα σπίτια των ανθρώπων
3) Ο αέρας της Αιγύπτου γέμισε με σκνίπες, παρενοχλώντας ανθρώπους και ζώα
4) Σμήνη από αλογόμυγες εισέβαλλαν σε κάθε κατοικία των Αιγυπτίων, σε σημείο που, όπως αναφέρει η αφήγηση, «η γη καταστράφηκε από τις αλογόμυγες»
5)Βαριά επιδημία έπληξε όλα τα κοπάδια των Αιγυπτίων, ώστε «κάθε είδους ζωντανά της Αιγύπτου άρχισαν να ψοφούν
6)Άνθρωποι και ζώα γέμισαν εξανθήματα, μεγάλα σπυριά και πληγές
7)Έπεσε βροχή από 'πολύ βαρύ χαλάζι, που όμοιό του δεν είχε πέσει ποτέ στην Αίγυπτο μέχρι τότε', τσακίζοντας ανθρώπους, ζώα και βλάστηση
8)Σκοτείνιασε η γη της Αιγύπτου από τα σμήνη των ακρίδων, τα οποία κατέφαγαν τη βλάστηση και τους καρπούς που είχαν απομείνει από την πληγή του χαλαζιού
9)Για τρεις ημέρες πυκνό σκοτάδι σκέπασε όλη την αιγυπτιακή επικράτεια, σκοτάδι που 'μπορούσε κανείς να το ψηλαφίσει' σαν να επρόκειτο για πολύ πυκνή ομίχλη
10)Πατάχτηκαν με θάνατο όλοι οι πρωτότοκοι γιοι των Αιγυπτίων —περιλαμβανομένου και του γιου του Φαραώ— καθώς και τα πρωτότοκα των ζώων τους, πράγμα που προκάλεσε ανείπωτο θρήνο
11)Με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν πάρει οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλική σχέση είναι μάλλον στερημένες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θα το κανε η εφημερίδα για να πουλήσει φύλλα

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι αληθεια.Ειμαι μελος του club και μεχρι στιγμης με εχουν διαλεξει 2 'κυριες' με τις οποιες περασαμε πολυ καλα.
(Και οι 2 Αθηναιες..)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παντως αν αυτο ειναι αληθεια τοτε ειναι το πρωτο μπουρδελο για γυναικες τουλαχιστον τοσο γνωστο και το παιζουν και μυξοπαρθενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom