λοιπον......μπαινω μεσα....και ευωδιαζει το ρουθουνι μου(οση μυξα και να εχει μεσα) απο τα λουλουδατα ξανθα,μελαχροινα ρωσικα μωρα που μεταλαμπαδευουν τα σεξυ και λαγνα αρώματά τους στον ευρυτερο χωρο του υποθαλαμου του εγκεφαλου μου.Σε συνδυασμό με την ακαταπαυστη dance Μουσικη,τα μακρυα μπουκλε μαλλια των ξανθων στριππερ που λαμπυριζουν μεσα στο ημιφως του "ιδρυματος" μου δημιουργει μια ακαταπαυστη επιθυμια να τις θελω ολες πανω μου τωρα και αμεσως!Η μεγαλυτερη ομως στιγμή της εμπειριας μου αυτης ειναι η αναζητηση της κυριας που θα στειλει τα υγρα μου στον παραδεισο!Η αναζητηση της κυριας που θα με παρει απο το χερι και θα μου πει...:Τί κανουμε μωρο μου?θες να σε βιασω?και τοτε ειμαι ερμαιο οποιασδηποτε ορεξεως της κυριας απο οποια χωρα και αν αυτη προερχεται...απο οποιο πρωην ανατολικο μπλοκ και αν αυτη καταγεται,ολα ειναι υπεροχα...η εγκεφαλικη λειτουργια μου οδευει στην τελειοτητα,οι ορχεις μου αισθανονται με το λικνισμα και μονο ετοιμοι να ανεβουν πανω απο τα συννεφα,πανω απο τα ομιχλωδη τοπια της κολασεως και της καθημερινοτητας,ετοιμοι να δρασουν οπως ακριβως γεννηθηκαν απο τη φυση τους...να δινουν "υγρο πυρ" αγογγιστα και ασυγκρατητα μακρυα απο καθε αγχος και προβληματισμο!Αυτα.......