μετα απο επισκεψη σε γνωστο φαγαδικο στη βαρη και σοβαρη καταναλωση βρομικου κατεληξα σε κατι πιο λαιτ αλλα περισσοτερο βρομικο.
πρωτη σταση σε λιντο οπου και καταναλωσα μερικα ποτακια και κερασα αρκετες φιλες. να ειναι καλα τα βρομικα που καταναλωσα νωριτερα και οι βοτκουλες δεν μου ειπαν τιποτα.
κατα τις 3και φευγα ειπα και γω να την κανω για υπνο αφου ειχα δουλειες το πρωι και σαν καλος παιδι τραβηξα την λεωφορο της δοξας προς τα νοτια αλλα το κολαμαξο ειχε αλλη αποψη και ετσι υποχρεωθηκα σε σταση στο ανατολη. παλιαμαξο γιατι σε εβαλα στον αυτοματο?
αφου λοιπον δεν μπορουσα να του χαλασω το χατηρι μπηκα μεσα οπου και καταναλωσα μερικες βοτκουλες ακομα και εκανα χαρουλες με παλιες και νεες κορασιδες.
Αδερφια δεν θα το πιστεψετε.... πανω στο χαβαλε και στην γλυκα εγινε παλι το κακο.
ναι γαμωτο. μιλαμε πρεπει να μου εχουν φυτεψει εντοπιστη τα στρουμφακια γιατι παλι οπως και την βδομαδα πριν εκει καπου στις 5 παρα κατι νατοι παλι σκανε μυτη....
λεω δεν ειναι δυνατον παλι ρε παιδια παλι ντου?
και παλι το ιδιο παραμυθι, αναβουμε τα φωτα, κλεινουμε την μουσικη και μαζευουμε τα μπουμπουκια.
και γω παλι εμεινα με το ..... ποτακι στο χερι.
εμαθα βεβαια οτι την προηγουμενη βδομαδα ηταν γαδοστρουμφακια ενω χτες ηταν λοκαλ τα παιδια. γαμω την ατυχια μου μεσα....