manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ειχαμε νεες αφηξεις εδω και το ροστερ εχει βελτιωθει ειδικα για τους λατρεις των ρουμανοκορασιδων
ειχαμε νεες αφηξεις εδω και το ροστερ εχει βελτιωθει ειδικα για τους λατρεις των ρουμανοκορασιδων
Φίλε μου είναι από τα χειρότερα μαγαζιά. Τι να το κάνεις το ρόστερ. Λες και μπαίνεις σε αποθήκη του ρέντη. Και μη ξεχνάς ότι ο ιδιοκτήτης το κρατάει έτσι επίτηδες (Lido)
ναι συμφωνω αλλα εχει πολυ γερα κοριτσακια το μαγαζι
πηγα σημερα μετα απο πολυ καιρο και αφου σε νοιαζει αυτο μονο θα χαρεις που θα διαβασεις οτι οι αθλιοι διαλυμενοι καναπεδες ειναι παρελθον και εχει γινει πληρης ανακαινιση στο μαγαζι .Τα καλα ομως τελειωνουν εδωεγω μονο τους καναπεδες θελω να φτειξουν.
πηγα σημερα μετα απο πολυ καιρο και αφου σε νοιαζει αυτο μονο θα χαρεις που θα διαβασεις οτι οι αθλιοι διαλυμενοι καναπεδες ειναι παρελθον και εχει γινει πληρης ανακαινιση στο μαγαζι .Τα καλα ομως τελειωνουν εδω
το υλικο ρε παιδια ειναι επικεικως απαραδεκτο .Ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως γινεται να βρουν τοσο αθλιες "χορευτριες" ,πρεπει να το προσπαθησαν πολυ.Ακομα και η τερατομανα ρουμανια δεν γινεται να βγαζει μονο χαλια γκομενες.
Ισως να κερδιζουν στις υπηρεσιες τα κοριτσια αλλα δεν ημουν τοσο τολμηρος να το διαπιστωσω , πηγα και αργα (γυρω στις 4.30) και μαλον βαριοντουσαν γιατι δεν γυρναγανε στα τραπεζια.
τιμες 15 εισοδος , 12 χορος , 55 πριβε
αν και μια με ωραιο στηθος που ρωτησε ενας φιλος μου για χορο του ειπε 20 και 50 πριβε , οτι να ναι δλδ
θυμούνται οι παλιοί μια τύπισα πορνοστάρ ποθ έβγαινε παλιά για show φορώντας κατι δερματινα, μαζι με αλλον έναν τυπά με κεριά και τέτοιες ιστορίες? Ήταν ξανθιά απίστευτη με τατού και βυζάρες. Ξέρει κανείς πως λεγότανε?
ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μετα απο πολυ καιρο περασα μια βολτα απο Ανατολι και ειδα νεο αερα.
Πρεπει να ηταν βορειος και μαλλον Ρουμανιος αλλα εκτος απο τα πολλα και πολυ βελτιωμενα μπουμπουκια στο μαγαζι
επιτελους ΑΛΑΑΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ και επεσε μεγαλη ανακαινηση.
απο ροστερακι αστε τα γιατι δεν ειμαι καλος σε αυτα, αφου αλλοι ειναι οι δασκαλοι, ειχε πολλα Ρουμανακια που προσωπικα δεν με χαλαει καθολου και μαλιστα αρκετα καλα εως πολυ καλα.
και βεβαια δεν λοιπαν και κατι τσεχες και πρωην Ρωσσοκαταστασεις.
θα εξετασω το θεμα περισσοτερο συντομως
πως τα καταφερνεις;
εχω μεινει μαμακας γιατι το σχολιο μου για την εφοδο των κολοστρουμφ νωρις το πρωι στο Ανατολη εφυγε μαγικα απο εδω?
Πατερ μου απορω και απαιτω απαντηση.
Για να μην αρχισω να βαζω κατινιστικες σκεψεις στο κεφαλι μου πως κατι αλλο παιζει στο αγαπημενο μας φορουμ και πως φυσαει αλλος αερας μετα τα γνωστα προβληματα του παρελθοντος.