Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως  τι παθαίνει  ο άνθρωπος  !!!  :think:
ενώ έγραφα τα θρεντάκια  για το Μούσες και το Κούκλες,- που πήγα σήμερα-,  το μυαλό μου γύριζε στα  χθεσινά  στο " Ανατολή"  και στη συνάντηση  με Ντονατέλα, Λουτσία, Αννίτα και την Λιθουανή ( πως την λένε την ξέχασα ? ) , ειδικά όμως στη Ντονατέλα !!!
Χρόνια είχα  να γουστάρω  έτσι " μενα - γκο"  από στρίπ...!!
Δηλαδή, θέλω να την γνωρίσω ιδιαιτέρως  :idiot:  όχι για σχέση και αγαπούλες, απλά για  :knockinb:, αλλά μιλάμε πολύ...!!  Μου έκανε  τρελλό " κλίκ"..
Αν υπάρχει κανένας  ειδήμων  που έχει να μου πεί κάτι , άς το κάνει με π.μ...!!! θα το εκτιμήσω δεόντως !!!
Αυτά και μην γελάτε,οι μάστερ'ς  γιατί εκεί που είσαστε  ήμουνα, κι' εδώ που είμαι " μπορεί" να 'ρθείτε  !!! :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι αποριας αξιον, για ποιο λογο ειναι ακομα ανοικτο αυτο το απαραδεκτο παρακμιακο καταγωγιο..

Δεν γινεται να πηγαινεις σε ενα στριπτηζαδικο και να βλεπεις ολες αυτες τις σαυρο-πατσαβουρες με στριγκακι...Τουλαχιστον βαλτε τους τα κανονικα ρουχα τους για να μην βλεπουμε στις περισσοτερες, αυτη την εμετικη κυταριτιδα τους...!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειναι αποριας αξιον, για ποιο λογο ειναι ακομα ανοικτο αυτο το απαραδεκτο παρακμιακο καταγωγιο..

Δεν γινεται να πηγαινεις σε ενα στριπτηζαδικο και να βλεπεις ολες αυτες τις σαυρο-πατσαβουρες με στριγκακι...Τουλαχιστον βαλτε τους τα κανονικα ρουχα τους για να μην βλεπουμε στις περισσοτερες, αυτη την εμετικη κυταριτιδα τους...!!!
περνα μια βολτα απο Πειρεος και να δεις τι σαυρα εχι μαζεψι το παλιο καλο φραπενειο
οι καλες μερες περασαν ,επιστροφι στο σπιτι

fasbider

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συμμφωνω σχετικα με τον βοθρο οτι το μαγαζι εχει μεινει στην εποχη τησ τρουμπας κ ισως εχει αρχαιολογικη αξια!οχι ομως να κλεισει λογω κυτταριτιδας!....υπερβολικο κ ενταξει τα αφεντικα...αλλα το προσοπικο του καθε μαγαζιου΄?εγω πιστευω οτι οι τσεχες ειναι οκ κ οι λιθουανες επισης.πιστευω οτι χοροταξικα η πιστα ειναι κοντα κ μπορεισ να αγγιξεις.... τα ελαττοματα απ τις τραγουδιστριες!η πιο μακρινη αποσταση απο πιστα ειναι 5 μ αφου το μαγαζι ειναι μια σταλια!το ιδιο προβλημα πιστευω το εχει το γκ.ριτορνο.εχεις δει τη μπερτα¨?εχει την κυττ. που εχουν πολλα μαγαζια μαζι!απλα μερικα μαγαζια ιλλουστραρουν τις γυναικες με σωστα φωτα η βαζουν τη πιστα στο Ο Α Κ Α!καλο θεμα για το σαιτ ειναι η διαφορα ομορφιας που εχουν οι τραγουδιστριες εντος κ εκτος κλαμπ!!!ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
συμμφωνω σχετικα με τον βοθρο οτι το μαγαζι εχει μεινει στην εποχη τησ τρουμπας κ ισως εχει αρχαιολογικη αξια!οχι ομως να κλεισει λογω κυτταριτιδας!....υπερβολικο κ ενταξει τα αφεντικα...αλλα το προσοπικο του καθε μαγαζιου΄?εγω πιστευω οτι οι τσεχες ειναι οκ κ οι λιθουανες επισης.πιστευω οτι χοροταξικα η πιστα ειναι κοντα κ μπορεισ να αγγιξεις.... τα ελαττοματα απ τις τραγουδιστριες!η πιο μακρινη αποσταση απο πιστα ειναι 5 μ αφου το μαγαζι ειναι μια σταλια!το ιδιο προβλημα πιστευω το εχει το γκ.ριτορνο.εχεις δει τη μπερτα¨?εχει την κυττ. που εχουν πολλα μαγαζια μαζι!απλα μερικα μαγαζια ιλλουστραρουν τις γυναικες με σωστα φωτα η βαζουν τη πιστα στο Ο Α Κ Α!καλο θεμα για το σαιτ ειναι η διαφορα ομορφιας που εχουν οι τραγουδιστριες εντος κ εκτος κλαμπ!!!ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!
κολιτε στη Πιρεος που εινε μακρια η πιστα,εκι να δεις σαβουρες πλεον,που κανουνε και σοου

Επισκέπτης

Ναι τίποτα δε θυμίζει το παλιό καλό Ανατολή πριν κλείσει δηλαδή...και το babyo έχει χάσει την αίγλη του γενικά μάυρα χάλια παντού..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι τίποτα δε θυμίζει το παλιό καλό Ανατολή πριν κλείσει δηλαδή...και το babyo έχει χάσει την αίγλη του γενικά μάυρα χάλια παντού..
απο γινεκες το καλιτερο εινε το Αλκατραζ
μποικοταζ παντου

fasbider

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαυρα χαλια παντου (ισως μερικα να ειναι βελουδινα)!παλια υπηρχε πιο πολυ διψα,τωρα ομως ξεδιψασανε κατι οικ. κρισεις κατι ψιλοαφραγκιες κ τα λεφτα μας μικριναν.
οι καιροι κ απαιτησεις αλλαζουν!το προβλημα (γενικα της αγορας )ειναι οτι μας δουλευουν κ δεν σεβονται το πελατη!χεστε τις κυτταριτιδες κ τα βελουδα......κ χαμογελαστε στο πελατη πραγματικα...κοχι μονο οταν σας υπογραφει κανα οικοπεδο!κανα ποτο καθαρο(δεν παιζω λοττο καλυτερα?)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πέστα γιατί μερικοί εξυπνάκηδες άρχισαν τις ειρωνίες
καπετανιε οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ εινε μονο αποκλιστικοτιτα μου,ολοι κσερουν καλιτερα απο μενα το χορο στριπ,απλα η αγορα στριπ φθινι κιριος λογο τις ελιψις φραγον και οτι εχουμε επιτρεψι σε σαβουροπατσαβουρα να δουλεβουν στα μαγαζια,περνα μια βολτα απο Πιρεος να φρικσης...ροστερ προ και μετα καλοκαιρι...
ρε μιλαμε κατι μπαζολες που κανα σοου στιν πιστα με πιο μεγαλι κιλια και αππο τη δικι μου

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
καπετανιε οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ εινε μονο αποκλιστικοτιτα μου,ολοι κσερουν καλιτερα απο μενα το χορο στριπ,απλα η αγορα στριπ φθινι κιριος λογο τις ελιψις φραγον και οτι εχουμε επιτρεψι σε σαβουροπατσαβουρα να δουλεβουν στα μαγαζια,περνα μια βολτα απο Πιρεος να φρικσης...ροστερ προ και μετα καλοκαιρι...
ρε μιλαμε κατι μπαζολες που κανα σοου στιν πιστα με πιο μεγαλι κιλια και αππο τη δικι μου

Τις επιχορηγούμε κιόλας με σαμπάνιες και πίκολα, ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ παντού

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τις επιχορηγούμε κιόλας με σαμπάνιες και πίκολα, ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ παντού
ρε μιλαμε για πολι μπαζολες,ιψος 1,60 και βαρος 80+ ουτε σουμο να πεζανε,καλα αυτι που χουν το μαγαζι πος τις προσλαμβανουν,εδο καθαριστρια περνο στο μαγαζι και η προτι δουλια κοιτας το κολαρακι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  τα  περί  τρούμπας για το συγκεκριμμένο καταθλιπτικό καταγώγιο τα έχω πει από τον Ιανουάριο ( αν θυμάστε ) .
Αλήθεια  τα  κορυφαία γκαρσόνια ( αυτά και να θυμίζουν Τρούμπα ) και ο επι της  υποδοχής  με  την κομπολογάρα ευρίσκονται εκεί ακόμη ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ  τα  περί  τρούμπας για το συγκεκριμμένο καταθλιπτικό καταγώγιο τα έχω πει από τον Ιανουάριο ( αν θυμάστε ) .
Αλήθεια  τα  κορυφαία γκαρσόνια ( αυτά και να θυμίζουν Τρούμπα ) και ο επι της  υποδοχής  με  την κομπολογάρα ευρίσκονται εκεί ακόμη ?

Nαι εκει ειναι αγαπητε μου..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Τουλάχιστον αυτοί δεν κλέβουν σαν κάτι άλλους "επαγγελματίες της νύχτας" στα μαγαζιά που προτιμούν οι ειδήμονες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τουλάχιστον αυτοί δεν κλέβουν σαν κάτι άλλους "επαγγελματίες της νύχτας" στα μαγαζιά που προτιμούν οι ειδήμονες

Συμφωνώ  καπετάνιο μου , αλλά  τί να  το  κάνεις  μες  την  κατάθλιψη  και τη  μιζέρια  είναι .

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συμφωνώ  καπετάνιο μου , αλλά  τί να  το  κάνεις  μες  την  κατάθλιψη  και τη  μιζέρια  είναι .

Χάλια είναι αλλά κάποια άλλα που προμοτάρονται εδώ δεν είναι καλύτερα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χάλια είναι αλλά κάποια άλλα που προμοτάρονται εδώ δεν είναι καλύτερα
καπεταναρε δικιο εχις αλα τα γαμαζι δεν εινε μπανοτρεντικο,εινε για ψαγμενους τελιομενους (εσι εισε αυτος) ,εμεις ος γνοστο παμε μονο στις φιλαρμονικες
εγω ειμε Αρχιτελιομενος!!!!!!!!!!!

Kostakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσιοβραδυνή εξόρμηση στο ίδρυμα. Παρουσίες:

1. Αμάντα
2. Αλέξια
3. Μαρία
4. Νικόλ (δοκιμή απλού χουρού)
5. Αντζι
6. Βικτώρια
7. Λιουντμίλα
8. Μάουρα
9. Καρολίνα
10. Τζίνα
11. Στέφανι (μαύρη)
12. Μόνικα (μαύρη)
13. Γιασμίνα (πουτό + απλός χουρός)
14. Εύα
15. Νταϊάνα
16. Ντάρια
17. Έλενα
18. Αριάδνη
19. Η ψηλή μαύρη με τις βυζάρες που δε θυμάμαι  όνομα

και 4-5 ακόμα που δε μου συστήθηκαν

Γενικά καλά περάσαμε με σερβίρισμα αφρικανικής ποικιλίας καφέ με τα ακροδάκτυλα στο πατάρι!
Το show Μάρκος-Τζίνα δεν έπαιξε μέχρι τις 3:15 που φύγαμε, είχε ένα με αμάντα και ένα "παππού" αλλά με πλαστικό εργαλείο. Στο δίπλα τραπέζι δύο κοστουμάτοι thirtysomething είχαν Λιουντμίλα-Βικτώρια και τις έβαλαν να γλωσσοφιλιούνται!

Πεδες ξερετε σε ποιο μαγαζι εχει παει η Μαουρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom