Νέα

CityTours και τιμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheScorpio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους. Αρχίζοντας θα ήθελα να πω λίγο για το background του γράφοντος στο χώρο του πληρωμένου sex για να υπάρχει και η ανάλογη κριτική σε ότι γράφω. Πρόσφατα λοιπόν (κάνα μήνα) ενίσχυσα και εγώ τις τάξεις των fan των ct με δύο επισκέψεις μέχρι τώρα στο ενεργητικό μου. Πριν από αυτό μετράω μόνο κάποιες συναντήσεις με part time cg (το πρωί δημόσια υπάλληλος, το απόγευμα κανένα ραντεβού να ενισχύσουμε το εισόδημα και το βράδυ κυρία) την  περίοδο που κυριαρχούσε η δραχμή (2000 - 2001). Η συγκεκριμένη μάλιστα είχε έρθει με τις καλύτερες συστάσεις από ένα φίλο και από τότε είχα εκτιμήσει την αξία της «εσωτερικής» πληροφόρησης, όταν κάποιοι άλλοι φίλοι έτρωγαν χοντρές ήττες ψάχνοντας σε αγγελίες των στηλών «προσωπικά» και «μασάζ». Η καλή πληροφόρηση ήταν και ένας από τους λόγους που έγινα ενεργό μέλος σε αυτό το site. Για τα κόκκινα φωτάκια ούτε λόγος μια και ποτέ δεν ήταν της αρεσκείας μου. Γυρνώντας λοιπόν στο θέμα μας, το συγκεκριμένο cg μου κόστιζε εκείνη την εποχή (αν τα μετατρέψω σε ευρώ) 80 με 90 € την ώρα + το ξενοδοχείο κανένα 15άρι  ακόμα, αλλά ήταν το ίδιο καλή με τα τωρινά ct (όχι στην εμφάνιση αλλά στις υπηρεσίες) και ακόμα καλύτερη στην συμπεριφορά, παρόλο που ήταν  ελληνίδα και καμιά φορά οι ελληνίδες είναι λίγο…  Βέβαια πιστεύω ότι σε αυτό βοήθαγε το γεγονός ότι δούλευε για τον εαυτό της, με πολύ λίγα ραντεβού και συγκεκριμένους πελάτες, που διάλεγε (μόνο συστημένοι), οπότε πιστεύω ότι είχε το περιθώριο να είναι άνετη. Γενικά αν και εκείνη την εποχή τα 90€ (για μένα) ήταν ένα κάποιο πόσο, οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά της το δικαιολογούσαν απόλυτα και με το παραπάνω, όταν μάλιστα εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα δεν υπήρχαν όχι μόνο ct αλλά κυκλοφορούσαν και πάρα πολλές μούφες στο χώρο. Κρίμα που μετά έμπλεξα με γκόμενα και σταμάτησα το σπορ με αποτέλεσμα να χάσω και την επαφή. Αν πάντως πέσετε πάνω σε καμία Έφη γύρω στα 30 τώρα πια, let me know, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και αυτή θα το έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα και θα είναι πια κυρία με κανένα κουτσούβελο. Στο θέμα μας τώρα. Βλέπω ρε μάγκες τις τιμές που κυριαρχούν στα ct και μου έχει πέσει κάπως βαρύ. Δεν μιλάω για αυτούς που βγάζουν 3000 - 4000 το μήνα και άνω οπότε δεν τους ενδιαφέρει και πολύ, ούτε μιλάω για αυτούς που κλείνουν για δίωρο και άνω γνωρίζοντας και συμφωνώντας με τα επιχειρήματα τους (στο long booking δεν έχεις την πίεση του χρόνου, το ct σε προσέχει περισσότερο και η τιμή ανά ώρα πέφτει – αντί 250 την ώρα σε 200 ανά ώρα οπότε 400 το δίωρο). Για να κλείσω με κάποια όμως πάνω από ώρα θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το αξίζει και πραγματικά και ρε παιδιά πόσες από αυτές που παίρνουν 300 ή έστω και 250 την ώρα το αξίζουν? Από αυτά που διαβάζω στο site θα έλεγα περίπου οι μισές και ούτε. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει το 10% με 20% του μηνιαίου εισοδήματος του για μία ώρα θα έλεγα ότι απαιτεί οι υπηρεσίες που παρέχονται να είναι τέλειες. Αν αυτό δεν ισχύει τότε οι τιμές θα έπρεπε να πέσουν. Υπάρχουν και ct με 200 € που ουσιαστικά δεν διαφέρουν και πολύ από τις ακριβοπληρωμένες του χώρου. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε εν μέσω κρίσης να επιλέγουμε με βάση την σχέση απόδοσης τιμής και να πιέσουμε με την κριτική, τις επιλογές μας και την επικοινωνία μας με τα διάφορα πρακτορεία τις τιμές σε επίπεδα που θα είναι ανάλογα με αυτές τις υπηρεσίες? Έτσι και αλλιώς καμιά δεν φαίνεται να είναι fully booked, οι επιλογές κάθε εβδομάδα είναι πολλές (περίπου 20 – 25 στην Αθήνα) και νομίζω ότι αν το σκεφτόντουσαν πιο επιχειρηματικά θα ήταν καλύτερα για πχ  5 ραντεβού με 200 παρά 3 με 250.  Επειδή φαίνεται ότι η επιλογή των ct γίνεται μέσα από το net και επειδή μάλλον η πλειοψηφία των fan διαβάζει και κάτι πριν κάνει το booking, ίσως το τι γράφουμε και το τι λέμε να παίζει κάποια σημασία τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις τιμές. Βέβαια όπως είπα είναι νέος στο χώρο των fan οπότε θα ήθελα και την γνώμη των πιο παλιών.

captain cool

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα!Μπορεις να μου εξηγησεις κατι...Ειχα κανει κρατηση για μια κοπελα μεσα απο το zuzana.com και στο κινητο μου δεν εχει ερθει ακομα το ξενοδοχειο που θα παω και το δωματιο και κανονικα το εχω κανονισει για σημερα το βραδυ.Τι μπορω να κανω?

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα!Μπορεις να μου εξηγησεις κατι...Ειχα κανει κρατηση για μια κοπελα μεσα απο το zuzana.com και στο κινητο μου δεν εχει ερθει ακομα το ξενοδοχειο που θα παω και το δωματιο και κανονικα το εχω κανονισει για σημερα το βραδυ.Τι μπορω να κανω?
φυσικα να μεινεις cool ,captain cool ... :dancing:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ μ' αυτά που λες φίλε, ότι οι τιμές θα πρεπε να πέσουν...
Αλλά δεν ξέρω αν το εμπάργκο είναι αποτελεσματική λύση...
Μ' αυτή τη λογική τα κορίτσια που δεν έχουν πολλά bookings, θα πρεπε στα επόμενα tour τους να ρίχνουν τις τιμές για να προσελκύσουν πελατεία.. Αλλά δε βλέπω να το κάνουν...
Οπότε θα πρέπει τουλάχιστον να προσέχουμε, ότι οι κοπέλες που πηγαίνουμε τ' αξίζουν..!

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.079
Πόντοι
4.615
συμφωνεις και συ  αδερφε οπως και πολλοι αλλοι  αλλα οι τιμες ειναι 20-30% πανω απ οτι σε  κατι...τσεχιες ουγγαριες

και δεν λεω για ουκρανιες,ρουμανιες,μολδαβιες κ.λ.π

μην ξεχναμε πως οι περισσοτερες  απ τις ''επισκεπτριες'' ειναι απο τις χωρες αυτες...

100 την ωρα ..παιρνουν και αν....

συνεπως συναθλητες  εχουν μαθει να μας πιανουν  τον  λωκο....

φταιμε και μεις ομως  ειμαστε λατρεις του  μουνιου

αλλα...αυτο  που μου κανει εντυπωση  ειναι οτι  ενω υπαρχει το σαιτ  και απ οτι φαινεται

ειμαστε  σοβαρο μεριδιο στην πιατσα της Αθηνας τουλαχιστον,,  γιατι δεν γινεται

μια οργανωμενη προσπαθεια μειωσεις των  τιμων

στο  κατω  κατω  αγνωστες και μερικως καλλιγραμμες παιρνουμε με πιθανοτητα καλου service 50% και  αν..

σαν site  νομιζω αξιζει  να γινει..

παρεπιπτοντως  στα  αυτοκινητα πολυτελειας BMW, PORCHE, AYDI, κ.λ.π  εγινε παρτυ..

τον απριλιο απ τις μειωσεις...σ ολα τα site σημερα αυτο λενε...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
συμφωνεις και συ  αδερφε οπως και πολλοι αλλοι  αλλα οι τιμες ειναι 20-30% πανω απ οτι σε  κατι...τσεχιες ουγγαριες

και δεν λεω για ουκρανιες,ρουμανιες,μολδαβιες κ.λ.π

μην ξεχναμε πως οι περισσοτερες  απ τις ''επισκεπτριες'' ειναι απο τις χωρες αυτες...

100 την ωρα ..παιρνουν και αν....

συνεπως συναθλητες  εχουν μαθει να μας πιανουν  τον  λωκο....

φταιμε και μεις ομως  ειμαστε λατρεις του  μουνιου

αλλα...αυτο  που μου κανει εντυπωση  ειναι οτι  ενω υπαρχει το σαιτ  και απ οτι φαινεται

ειμαστε  σοβαρο μεριδιο στην πιατσα της Αθηνας τουλαχιστον,,  γιατι δεν γινεται

μια οργανωμενη προσπαθεια μειωσεις των  τιμων

στο  κατω  κατω  αγνωστες και μερικως καλλιγραμμες παιρνουμε με πιθανοτητα καλου service 50% και  αν..

σαν site  νομιζω αξιζει  να γινει..

παρεπιπτοντως  στα  αυτοκινητα πολυτελειας BMW, PORCHE, AYDI, κ.λ.π  εγινε παρτυ..

τον απριλιο απ τις μειωσεις...σ ολα τα site σημερα αυτο λενε...

H διαφορά είναι ότι καμία τσεχα, ουγαρέζα, ρωσίδα, ουκρανή, πολωνή κλπ δεν πάει για τουρίστρια στη Βαρσοβία, την Πράγα, το Βουκουρέστι κλπ. Όταν όμως πάνε στη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία οι τιμές είναι ίδιες σχεδόν με την Ελλάδα.
Τώρα το γεγονός ότι οι μισθοί είναι άλλοι στην Ελλάδα και άλλοι στη Γαλλία κλπ δεν παίζει και πολύ ρόλο γιατί έτσι κι αλλιώς το σπορ δεν απευθύνεται στο μέσο μισθωτό καμιάς από αυτές τις χώρες. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
H διαφορά είναι ότι καμία τσεχα, ουγαρέζα, ρωσίδα, ουκρανή, πολωνή κλπ δεν πάει για τουρίστρια στη Βαρσοβία, την Πράγα, το Βουκουρέστι κλπ. Όταν όμως πάνε στη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία οι τιμές είναι ίδιες σχεδόν με την Ελλάδα.
Τώρα το γεγονός ότι οι μισθοί είναι άλλοι στην Ελλάδα και άλλοι στη Γαλλία κλπ δεν παίζει και πολύ ρόλο γιατί έτσι κι αλλιώς το σπορ δεν απευθύνεται στο μέσο μισθωτό καμιάς από αυτές τις χώρες. 

+1

Τα ct είναι είδος πολυτελείας κατά κάποιον τρόπο και ως τέτοια απευθύνονται σε υψηλότερα βαλάντια και όχι σε κάποιον που θα κάνει οικονομίες για να βρει πχ τα € 250 για μια ώρα...

Από εκεί και πέρα, κάντε την εξής σύγκριση:
Ένα καλό cg χρεώνει περίπου € 140/ώρα για μία μόνο εκτόνωση χωρίς κανένα έξτρα και έχετε το κόστος του ξενοδοχείου να σας βαρύνει...
Δηλαδή ένα cg + έξτρα (2ο ξεφλόκιασμα και owo) + ξενοδοχείο = € 200

Η απόσταση από ένα καλό προς μέσο ct (250-300/ώρα) με ανώτερες υπηρεσίες κατά κανόνα, σε καλύτερο ξενοδοχείο, λιγότερη βιασύνη και περισσότερο επαγγελματισμό, δεν είναι μεγάλη...

Αν μάλιστα πάμε στις 2 ώρες, το κόστος ανά ώρα είναι σχεδόν το ίδιο με ενός cg...

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι και στο πέος καθενός να αποφύγει τις μούφες και να κυνηγήσει το value for money, ενίοτε και διαπραγατευόμενος την τιμή (είναι εφικτό)...

Σε κάθε περίπτωση όμως, τα ct είναι ακριβό σπορ και εκτιμώ ότι δύσκολα μπορεί να πέσει η τιμή κάτω από € 350/ δίωρο για κάτι καλό...

Φυσικά, υπάρχει και η ατομική διαπραγμάτευση αλλά μιλάω για το μέσο χρήστη που δεν τον ξέρουν οι ευρωπαίες μανδαμ με το μικρό του όνομα...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Αρχιδια χαρτοπολεμος, ας μην βγαιναν οι κριτικατορες να γραφουν κατα παραγγελεια, και θα βλεπατε που θα πηγαιναν οι τιμες και τι κορμια θα ερχοντουσαν.

Υ.Γ. Μη νομιζεται οτι δουλευουν και τρελα, οι περισσοτερες βαρανε μυγες, αλλα μερικους θα τους πιασουν και τοο κακο ειναι οτι ψιλοδουλευουν ολα τα μπαζα κατοπιν υποδειξεως.  :headbang: :headbang:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kανενα νεο για την Lara Silver που κανει και 300 ?

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.079
Πόντοι
4.615
μπορει  να ειναι ετσι...αγαπητοι φιλοι..(hooligan ....)

αλλα η τιμη παντου καθοριζεται απ την αγορα(προσφορα και ζητηση)..και οχι μονο απο τον

''πωλων''
τελος δεκαετιας του 80  (87 και μετα) στο κολωνακι που ημουν τακτικος επισκεπτης τις νυχτες στην βουκουρεστιου ηταν σταθερα 15-20 ελληνικα μιλφει.. κατα μεσο ορο..
ελαχιστες αρκετα καλες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες με κοστος διαπραγματευσιμο
4.000-5000 δρχ.
στο συγκεκριμενο δρομο δεν τουλμουσαν να εμφανιστουν νεες αν δεν τις πηγαιναν απ το χερακι

και τα συναφη οι παλιοτερες....
αρκετες πιτσιρικες λοιπον θεσσαλονικιες-κρητικες κ.λ.π  φοιτητριες η δεν θυμαμαι..τι..
μεχρι και χωρισμενες..κ.λ.π
εβγαιναν...στα πιο κατω στενα ..σολωνος-μαυρομιχαλη-σκουφα...

και ζηταγαν 3.000( ενημερωτικα ηταν αψογες στο service)...βεβαια τους εστελναν την αστυνομια καθε βραδυ οι μονιμες(ειχα φυγαδευσει με το αυτοκινητο  αρκετες απ δαυτες)

το συμπερασμα ..σε λιγοτερο απο χρονο η τιμη ηταν 3.000δρχ παντου..

οι παλιοι ισως να το θυμουνται

Υ.Γ. το νου σας  τα πραγματα εχουν αλλαξει εδω και χρονια εκει  ''αλβανικο λομπυ''

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αρχιδια χαρτοπολεμος, ας μην βγαιναν οι κριτικατορες να γραφουν κατα παραγγελεια, και θα βλεπατε που θα πηγαιναν οι τιμες και τι κορμια θα ερχοντουσαν.

Υ.Γ. Μη νομιζεται οτι δουλευουν και τρελα, οι περισσοτερες βαρανε μυγες, αλλα μερικους θα τους πιασουν και τοο κακο ειναι οτι ψιλοδουλευουν ολα τα μπαζα κατοπιν υποδειξεως.  :headbang: :headbang:

Δε φταίνε αυτοί που τα γράφουν περισσότερο από αυτούς που τα διαβάζουν και πάνε να γαμήσουν ανάλογα με τα γούστα ή τα συμφέροντα του καθενός.
:jerking:
Για το υστερόγραφο σου συμφωνώ ρεμπέτη ότι οι περισσότερες δεν έχουν δουλειά. ;)

OP
OP
T

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Διαβάζοντας τις απαντήσεις στο θέμα… Φυσικά και δεν μιλάμε να τρέχεις στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να βρεις τις συγκεκριμένες υπηρεσίες φτηνότερα. Αυτό θυμίζει κυρίες που πέταγαν για Λονδίνο να αγοράσουν στα sales. Φυσικά άμα βάλεις μεταφορικά και έξοδα διαμονής θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι και καλύτερα να ψωνίσεις από την τοπική αγορά. Θα πω όμως ότι δεν νομίζω ότι τα ct είναι ή θα έπρεπε να είναι είδος πολυτελείας. Καταλαβαίνω διαβάζοντας διάφορες συζητήσεις στο site ότι τα μερικά cg δεν χρεώνουν με την ώρα όπως παλιά αλλά με την εκτόνωση, αλλά και πάλι 1 ώρα με 2 εκτονώσεις χρεώνεται από όσο βλέπω γύρω στα 120 – 140 άντε βία με κάποια extra (που για μένα συνήθως συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) - δεν μιλάμε για υπηρεσίες που και τα ct χρεώνουν extra και που και εκεί υπάρχει διαφορά τιμολόγησης - και το ξενοδοχείο να πάει το πολύ 160 – 180 και να σημειώσουμε ότι η τιμές αφορούν πολύ καλό cg. Ένα standard ct πληρώνεται κατά βάση 250 με 300 δηλαδή τουλάχιστον (καλύτερη περίπτωση) 40% πιο πάνω χωρίς νομίζω αυτό να αντικατοπτρίζει την διαφορά σε υπηρεσίες και εμφάνιση. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Υπάρχουν και λίγα ct που αξίζουν να πληρώνονται 250 την ώρα αλλά αμφιβάλω πολύ για την πλειοψηφία τους. Να σημειώσω επίσης ότι η τιμές αλληλοεπηρεάζονται. Δηλαδή αν πέσουν οι τιμές των ct αναμενόμενο είναι ότι θα πέσουν και οι τιμές των cg, γιατί ποιος θα πάρει cg όταν στα ίδια χρήματα μπορεί να βρει ένα καλό ct ? Βλέπω επίσης ότι τελευταία κάτι γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Δηλαδή βλέπω τιμές ct από 160 μέχρι 220 και όχι από πρακτορεία φαντάσματα…. Υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα στα δίωρα που μένουν στα 400 αλλά και αυτό μπορεί να διορθωθεί γιατί δεν έχει λογική… (όπως είπε ένας συναγωνιστής σε άλλο θέμα… «εγώ απλώς θα βγω και θα ξαναμπώ στο δωμάτιο για να με χρεώσει άλλη ώρα»). Πιστεύω ότι αν υπάρχει γενικά μία πιο ορθολογική άποψη μπορούμε να επηρεάσουμε τα πράγματα προς μια καλύτερη κατεύθυνση.  Και δέχομαι αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω… ότι δύσκολα τα δίωρο θα πέσει κάτω από 350 για κάτι καλό αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να πέσει σε μικρότερη τιμή. Το 350 δηλαδή 125 την ώρα είναι από μόνο του πολύ καλή τιμή για ένα ct ιδιαίτερα αν το συγκεκριμένο περνάει την βάση. Επίσης δέχομαι ότι οι κριτικές παίζουν ρόλο και σίγουρα υπάρχουν και κατευθυνόμενες κριτικές. Αλλά τώρα ακόμα και να διαβάσω μια κριτική όλο δεκάρια που λέει είναι «θεά» και τα σχετικά… 300 την ώρα δεν τα δίνω. Και δίωρο δεν κλείνω με οποιαδήποτε δεν την έχω πάρει για μία ώρα κάποια προηγούμενη φορά. Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό. Οι κριτικές θα με επηρεάσουν αν η τιμή βρίσκεται ως 250 και πάλι θα διάβαζα και άλλες κριτικές από το ίδιο άτομο, θα κοίταζα και τα τικ που έχει λάβει… Το να υπάρχει μία ξεκρέμαστη κριτική ή μια βαθμολογία χωρίς ουσιαστική κριτική ή μία κριτική που έπρεπε να είχε γίνει πριν από 1 μήνα για μένα ισούται με 0 κριτικές. Νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει λεφτά για πέταμα ακολουθεί περίπου την ίδια διαδικασία. Τα κορόιδα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσα πολλά για να διαμορφώνουν τιμές.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή κάτι αναφέρθηκε για ct στο εξωτερικό, πάλι χωρίς να ξέρω και πολλά για τα ct, σας λέω τι βλέπω τώρα σε γνωστό site ***.eu (δηλ όχι ελληνικό) :
Αριθμός CT στη Γαλλιά : 75 (Λογικό), στην Ελλάδα : 41, Ιταλία : 31 (!), Ισπανία 1 (!!!)
Αν θεωρήσω οτι το site ενημερώνεται απο όλες τις χώρες εμένα μου δείχνει οτι η χώρας μας είτε είναι ΠΟΛΥ δυνατή πελατεία είτε οι υπόλοιπες εναλλακτικές (cg, studio) δεν προσφόρουν ίκανοποιητικές υπηρεσίες. Πιστεύω οτι για να κρατήσουν τη πελατεία τους θα πρέπει είτε να ρίξουν τις τιμές είτε να ανεβάσουν τις υπηρεσίες.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
OP
OP
T

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Hooligan έχεις δίκιο. 175 ήθελα να γράψω αλλά ας πρόσεχα! Πάντως είναι καλό ότι τουλάχιστον αυτά που γράφω κάποιος τα διαβάζει.

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.079
Πόντοι
4.615
Νατα  νατα  μαςςςςςςςςς

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ- ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..

Ο rob κατεβαζει τις τιμες  JANE - VICTORIA-NICOLE  160-170 την ωρα (250 2ωρο)(300 3ωρο)

ε  ρε  γλεντια....ααααααααααααα

οπως καταλαβαινετε αγαπητοι μου η επομενη κινηση..

ειναι 2 + (2 δωρο) ...ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παντα το κανει αυτο ο rob φιλε οταν βλεπει οτι δεν...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Νατα  νατα  μαςςςςςςςςς

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ- ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..

Ο rob κατεβαζει τις τιμες   JANE - VICTORIA-NICOLE  160-170 την ωρα (250 2ωρο)(300 3ωρο)

ε  ρε  γλεντια....ααααααααααααα

οπως καταλαβαινετε αγαπητοι μου η επομενη κινηση..

ειναι 2 + (2 δωρο) ...ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Αυτό είναι πάγια τακτική του Rob. Αν σε ενδιαφέρει κάτι από το μαγαζί του καλό είναι να περιμένεις το εκπτωτικό κουπόνι.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
;). Με κάθε δέουσα επιφύλαξη...

Stories