TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Καλημέρα σε όλους. Αρχίζοντας θα ήθελα να πω λίγο για το background του γράφοντος στο χώρο του πληρωμένου sex για να υπάρχει και η ανάλογη κριτική σε ότι γράφω. Πρόσφατα λοιπόν (κάνα μήνα) ενίσχυσα και εγώ τις τάξεις των fan των ct με δύο επισκέψεις μέχρι τώρα στο ενεργητικό μου. Πριν από αυτό μετράω μόνο κάποιες συναντήσεις με part time cg (το πρωί δημόσια υπάλληλος, το απόγευμα κανένα ραντεβού να ενισχύσουμε το εισόδημα και το βράδυ κυρία) την περίοδο που κυριαρχούσε η δραχμή (2000 - 2001). Η συγκεκριμένη μάλιστα είχε έρθει με τις καλύτερες συστάσεις από ένα φίλο και από τότε είχα εκτιμήσει την αξία της «εσωτερικής» πληροφόρησης, όταν κάποιοι άλλοι φίλοι έτρωγαν χοντρές ήττες ψάχνοντας σε αγγελίες των στηλών «προσωπικά» και «μασάζ». Η καλή πληροφόρηση ήταν και ένας από τους λόγους που έγινα ενεργό μέλος σε αυτό το site. Για τα κόκκινα φωτάκια ούτε λόγος μια και ποτέ δεν ήταν της αρεσκείας μου. Γυρνώντας λοιπόν στο θέμα μας, το συγκεκριμένο cg μου κόστιζε εκείνη την εποχή (αν τα μετατρέψω σε ευρώ) 80 με 90 € την ώρα + το ξενοδοχείο κανένα 15άρι ακόμα, αλλά ήταν το ίδιο καλή με τα τωρινά ct (όχι στην εμφάνιση αλλά στις υπηρεσίες) και ακόμα καλύτερη στην συμπεριφορά, παρόλο που ήταν ελληνίδα και καμιά φορά οι ελληνίδες είναι λίγο… Βέβαια πιστεύω ότι σε αυτό βοήθαγε το γεγονός ότι δούλευε για τον εαυτό της, με πολύ λίγα ραντεβού και συγκεκριμένους πελάτες, που διάλεγε (μόνο συστημένοι), οπότε πιστεύω ότι είχε το περιθώριο να είναι άνετη. Γενικά αν και εκείνη την εποχή τα 90€ (για μένα) ήταν ένα κάποιο πόσο, οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά της το δικαιολογούσαν απόλυτα και με το παραπάνω, όταν μάλιστα εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα δεν υπήρχαν όχι μόνο ct αλλά κυκλοφορούσαν και πάρα πολλές μούφες στο χώρο. Κρίμα που μετά έμπλεξα με γκόμενα και σταμάτησα το σπορ με αποτέλεσμα να χάσω και την επαφή. Αν πάντως πέσετε πάνω σε καμία Έφη γύρω στα 30 τώρα πια, let me know, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και αυτή θα το έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα και θα είναι πια κυρία με κανένα κουτσούβελο. Στο θέμα μας τώρα. Βλέπω ρε μάγκες τις τιμές που κυριαρχούν στα ct και μου έχει πέσει κάπως βαρύ. Δεν μιλάω για αυτούς που βγάζουν 3000 - 4000 το μήνα και άνω οπότε δεν τους ενδιαφέρει και πολύ, ούτε μιλάω για αυτούς που κλείνουν για δίωρο και άνω γνωρίζοντας και συμφωνώντας με τα επιχειρήματα τους (στο long booking δεν έχεις την πίεση του χρόνου, το ct σε προσέχει περισσότερο και η τιμή ανά ώρα πέφτει – αντί 250 την ώρα σε 200 ανά ώρα οπότε 400 το δίωρο). Για να κλείσω με κάποια όμως πάνω από ώρα θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το αξίζει και πραγματικά και ρε παιδιά πόσες από αυτές που παίρνουν 300 ή έστω και 250 την ώρα το αξίζουν? Από αυτά που διαβάζω στο site θα έλεγα περίπου οι μισές και ούτε. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει το 10% με 20% του μηνιαίου εισοδήματος του για μία ώρα θα έλεγα ότι απαιτεί οι υπηρεσίες που παρέχονται να είναι τέλειες. Αν αυτό δεν ισχύει τότε οι τιμές θα έπρεπε να πέσουν. Υπάρχουν και ct με 200 € που ουσιαστικά δεν διαφέρουν και πολύ από τις ακριβοπληρωμένες του χώρου. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε εν μέσω κρίσης να επιλέγουμε με βάση την σχέση απόδοσης τιμής και να πιέσουμε με την κριτική, τις επιλογές μας και την επικοινωνία μας με τα διάφορα πρακτορεία τις τιμές σε επίπεδα που θα είναι ανάλογα με αυτές τις υπηρεσίες? Έτσι και αλλιώς καμιά δεν φαίνεται να είναι fully booked, οι επιλογές κάθε εβδομάδα είναι πολλές (περίπου 20 – 25 στην Αθήνα) και νομίζω ότι αν το σκεφτόντουσαν πιο επιχειρηματικά θα ήταν καλύτερα για πχ 5 ραντεβού με 200 παρά 3 με 250. Επειδή φαίνεται ότι η επιλογή των ct γίνεται μέσα από το net και επειδή μάλλον η πλειοψηφία των fan διαβάζει και κάτι πριν κάνει το booking, ίσως το τι γράφουμε και το τι λέμε να παίζει κάποια σημασία τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις τιμές. Βέβαια όπως είπα είναι νέος στο χώρο των fan οπότε θα ήθελα και την γνώμη των πιο παλιών.