ε βρε, οι φίλοι είναι για άλλα πραγματα!
Γι' αυτό υπάρχουν οι φίλοι! Κάποιος Λευτεράκης θα βρεθεί...
Γι' αυτό υπάρχουν οι φίλοι! Κάποιος Λευτεράκης θα βρεθεί...
Είσαι πολύ ......ποιητής τελικά!!!!!![size=14pt]Πεμπτη 20/5/10 Γενικη Απεργια !!![/size]
Καλουνται τα μελη του φορουμ να ακολουθησουν το πανο που θα γραφει:
''[size=12pt]Πορεια κανουμε μαζικη,
να φτηνηνει το μουνι,
να γαμαμε ρε παπαρη,
μονο μ΄ενα κατοσταρι[/size]''!!!!
Αριμπαααα!!!!!!!!!!!
Και τι έγινε?Ετσι - ετσι νεαρε μου, θα πας μπροστα γιατι ακους τους μεγαλυτερους, Ευγε!!!!
Υ.Γ. Κανονισε να βρεθουμε στη πορτα μαλακα .....
Μπα ασχολειται με αλλα τωρα !!
Sally τιμη πορτας 250 και μονο outcall !!!
150 μπορει να το σκεφτομουνα αλλα θα πληρωνε αυτη το χοτελι !!
Τοπ ουγγρες εδω με 250αρια και στην ουγγαρια με 120 και 130 την Ωρα ...
Τοπ Τσεχες μια απο τα ιδια , Τοπ Ρουμανες μια απο τα ιδια...
Πρέπει να υπολογίσεις ότι η κυρία εδώ ρισκάρει το να τη χώσουν (όπως έγινε προσφατα με αυτή που λένε ότι πήρε και βουλευτές), οπότε για το ρίσκο της πρέπει να αποζημιωθεί κάπως...
Συν το ταξείδι.
Η Τσέχα στην Τσεχία είναι σπίτι της, δεν έχει έξοδα, δε ξεβολεύεται, κι αν δεν έχει δουλειά βλέπει τους φίλους της και κάνει το χαβαλέ της.
Εδώ? Κάθεται στο δωμάτιο και βλέπει TV που δε καταλαβαίνει και τη γλώσσα.
Δεν είναι το ίδιο.
Μη τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι.
Πήγαινε εσύ στην Τσεχία, αν θες να γαμήσεις πιο φτηνά.
Να φανταστω οτι δε συμφωνεις με την πτωση των τιμων επειδη τα κοριτσια ειναι μακρια απο τον τοπο τους και κλεισμενες σε ενα δωματιο?? Λυπουμε πολυ αλλα και γω για να βγαλω τα 250/Ωρα κλεισμενος καπου ειμαι και αρχισα να τα σεβομαι λιγο περισοτερο πια
κανενα προβλημα οσοι διαβαζουν το φορουμ μπορουν να εκφερουν την γνωμη τους ..κιαυτο ηταν αυτο που εκανα βεβαιως το ιδιο και συ
και αν δεν τοχετε καταλαβει σε 3 με 4 μηνακια οταν η πεινα θα βαρεσει θα δω τη ποστ θα παραθετε τοτε ολοι οσοι αντιδρατε
100 με 150 /ΩΡΑ και πολυ καλα ειναι
Τοπ ουγγρες εδω με 250αρια και στην ουγγαρια με 120 και 130 την Ωρα ...
Τοπ Τσεχες μια απο τα ιδια , Τοπ Ρουμανες μια απο τα ιδια...
Οποοις ψαξει θα βρει αυτο που λεω.....
Π Χ για ψαξτε την κυρια Μοργκαν σε Τσεχικο Σαιτ ...οχι τα γνωστα που απευθυνωντε στους Ελληνες και λοιπους Ευρω-Πεους (Μακακες) εχμ κοροιδαρες ηθελα να πω , ποσο χρεωνει την ωρα φουλ και ελατε να μου πειτε για Βαλιου φορ Μανευ και ξυστα @@ σου με τον κασμα τα 300
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Λες Για βρες στην Πραγα την Μοργκαν στα 120 η οποια αλλη αναφερεσαι!!! και ελα να μου τα πεις!!
Μην πετας κοτσανες αν δεν γνωριζεις!!
Να φανταστω οτι δε συμφωνεις με την πτωση των τιμων επειδη τα κοριτσια ειναι μακρια απο τον τοπο τους και κλεισμενες σε ενα δωματιο?? Λυπουμε πολυ αλλα και γω για να βγαλω τα 250/Ωρα κλεισμενος καπου ειμαι και αρχισα να τα σεβομαι λιγο περισοτερο πια
κανενα προβλημα οσοι διαβαζουν το φορουμ μπορουν να εκφερουν την γνωμη τους ..κιαυτο ηταν αυτο που εκανα βεβαιως το ιδιο και συ
και αν δεν τοχετε καταλαβει σε 3 με 4 μηνακια οταν η πεινα θα βαρεσει θα δω τη ποστ θα παραθετε τοτε ολοι οσοι αντιδρατε
100 με 150 /ΩΡΑ και πολυ καλα ειναι