Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Μετράμε αντίστροφα για διακοπές :fuck1:

dscn0017wh.jpg

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
η Eshly λεει τπτ ρε παιδες? γνωριζει κανεις?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Αν βλεπει κανενας μοντ ή αντμιν,
ας κανει κατι με το σαιτ για να γινει πιο ευχρηστο...
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ παραπανω στις απαντησεις του φορουμ, και κοψτε απο τα "νεα θεματα", ή βγαλτε τα εντελως...τα τελευταια εχουν να ενημερωθουν μερες ή και βδομαδες...ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Οι "απαντησεις" ομως, και οι εναλλαγες στα θρεντς που μας αρεσουν, πλεον πρεπει να γινονται απο το "φορουμ" ενω στο παλιο τα βλεπαμε ολα τα θρεντ (αθηνας, κρητης, θεσ/κης, εμιλυ, κλπ...) και ηταν ομορφα τοποθετημενα δεξια και τα επιλεγαμε ευκολα και γραφαμε...
το εγραψα και στο "τι επαθε το σαιτ" αλλα μπορει να μην το ειδε κανεις...
ΥΓ>>>καντε κατι και με το invalid Token....το κανει συνεχεια!!!
+1
Αν και  :offtopic:
Παιδιά το νέο site δεν τραβάει, τι να λέμε τώρα...  :headbang:

Δεν αρέσει και είναι δύσχρηστο, προσωπικά το είχα γράψει από την πρώτη μέρα (φαινότανε που πήγαινε η κατάσταση) αλλά...
Όποιος δει τα στατιστικά χρήσης από το alexa θα απογοητευτεί…
Η χρήση έχει πέσει 60% σε μια βδομάδα !!!
Δηλαδή σχεδόν 2 στους 3 επισκέπτες την κάνανε...
Αναρωτιέμαι, οι υπεύθυνοι αυτά δεν τα βλέπουν  :think:

Εδώ ολόκληρο rapidshare έκανε την βλακεία να αλλάξει τους λογαριασμούς, έπεσε η χρήση 5% και τα ξαναγυρίσανε όλα πίσω σε μερικές μέρες, εδώ τι πρέπει να γίνει για να πειστούν κάποιοι;

Ας έχει κάποιος (υπεύθυνος) το θάρρος να πάρει την ευθύνη για ένα roll-back, και όταν το ξαναδούνε το θέμα του redesign ας ξαναπροσπαθήσουν… Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αρκεί να έχουμε το θάρρος να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε. Προσωπικά μου είναι δύσκολο να συμμετάσχω έτσι που είναι τα πράγματα…

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Άφωνος κι εγώ ΚΑΙ ο κουμπάρος με το άλογο....

Μάγκες...σήριαλ το κάνατε!!!!! :tickedoff:
Το ψηλό το θηρίο δίνει και παραδίνει κουλούρι!!!!! :rockon: :rockon:
Και μάλιστα σε "εκτελεί" με αυτό!!!!!  ;)
Λοιπόν.....τώρα αν κάποιοι παππουδέλοι δεν την "κατάφεραν".....μπλε χαπάκια του γιατρού!!!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παίχτη....μετά από ταξίδι με πολύωρη καθυστέρηση, νομίζω ότι έχει κάποια ελαφρυντικά!!!!!
      .....αλλά πολύ λίγα... ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Όποιος δει τα στατιστικά χρήσης από το alexa θα απογοητευτεί…
Η χρήση έχει πέσει 60% σε μια βδομάδα !!!
Δηλαδή σχεδόν 2 στους 3 επισκέπτες την κάνανε...
Αναρωτιέμαι, οι υπεύθυνοι αυτά δεν τα βλέπουν  :think:

Φιλε μου Καλοερε,
το παλιο σαιτ μας ειχε φτασει ολους σε κατασταση κλωνισμου...μην ξεχναμε τα απιστευτα κολληματα του, το οτι ποσταραμε και εβγαζε εκεινο το service unavailable, error 503, και 1002 αλλα...
πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαξαν ντομειν σε .κομ για να καλυτερεψει..
Πληροφορω τον κοσμο, οτι στις παρατηρησεις μου ανωθεν, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ αμεσα οτι βαινουν ολα για βελτιωση...ηδη ειδα οτι τα "νεα θεματα", ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ που λεω εγω, ΒΓΗΚΑΝ΅...
χρονο θελει και υπομονη...

υγ..οσο για το alexa και τα στατιστικς, μηπως το bourdela.tv που βλεπουμε 60% κατω εχει να κανει με το παλιο σαιτ που μας αφησε χρονους? γιατι το νεο ειναι σε  .com...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Φιλε μου Καλοερε,
το παλιο σαιτ μας ειχε φτασει ολους σε κατασταση κλωνισμου...μην ξεχναμε τα απιστευτα κολληματα του, το οτι ποσταραμε και εβγαζε εκεινο το service unavailable, error 503, και 1002 αλλα...
πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαξαν ντομειν σε .κομ για να καλυτερεψει..
Πληροφορω τον κοσμο, οτι στις παρατηρησεις μου ανωθεν, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ αμεσα οτι βαινουν ολα για βελτιωση...ηδη ειδα οτι τα "νεα θεματα", ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ που λεω εγω, ΒΓΗΚΑΝ΅...
χρονο θελει και υπομονη...

υγ..οσο για το alexa και τα στατιστικς, μηπως το bourdela.tv που βλεπουμε 60% κατω εχει να κανει με το παλιο σαιτ που μας αφησε χρονους? γιατι το νεο ειναι σε  .com...
Σωστός!!! ούτε καν το πρόσεξα το com, χρησιμοποιώ ακόμα το tv που έχει αυτόματη μεταφορά...
Τα παίρνω πίσω τα σχόλια για το -60%.
Πάντως αν είναι να κάνουμε το νέο ίδιο με το παλιό τότε γιατί να το αλλάξουμε φίλε GFE;
Τα κολλήματα στο παλιό site πιθανό να οφείλονταν στους servers, ή στο λογισμικό που δεν είχε καλό support, αυτά λύνονται με άλλους τρόπους... τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έφυγε όμως αυτή! πάμε γι΄αλλες

Συνημμένα

• paris_6_80558.jpg
    paris_6_80558.jpg
    287,6 KB · Εμφανίσεις: 34

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Τα κολλήματα στο παλιό site πιθανό να οφείλονταν στους servers
εγω πιστευω οτι ειχε να κανει με το .tv !!! και το γεγονος οτι το tv εχει να κανει με τις νησους Tuvalu στον Ειρηνικο, οπου το μονο εξαγωγιμο προιoν τους ειναι ακριβως το domain .tv

www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm]http://www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm[/url]
The government of Tuvalu has decided to jump into the Internet revolution, partly because the Tuvalu Domain Name .TV is of high commercial value, and partly because the Internet could be a way to develop the country as well as put it on the map.

καταλαβαινεις, οτι ισως το ποστ που γραφαμε, πηγαινε ως εκει και γυρνουσε!!!! (μπορει...δεν ξερω)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
προεδρα δεν νομιζω τα domain names να έχουν τοσο μεγαλη σχεση με την ταχυτητα ου σαιτ!
πιο πολυ έχει να κάνει με τον server το στησιμο του forum, τα scripts που τρέχουν και τις φλασιες των διαφημίσεων!
υπόμονη και θα στρωσει το πράγμα!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
εγω πιστευω οτι ειχε να κανει με το .tv !!! και το γεγονος οτι το tv εχει να κανει με τις νησους Tuvalu στον Ειρηνικο, οπου το μονο εξαγωγιμο προιoν τους ειναι ακριβως το domain .tv

www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm]http://www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm[/url]
The government of Tuvalu has decided to jump into the Internet revolution, partly because the Tuvalu Domain Name .TV is of high commercial value, and partly because the Internet could be a way to develop the country as well as put it on the map.

καταλαβαινεις, οτι ισως το ποστ που γραφαμε, πηγαινε ως εκει και γυρνουσε!!!! (μπορει...δεν ξερω)
Όχι βρε Πρόεδρε,

Και οι δύο διευθύνσεις (παλιά & νέα) στην ίδια εταιρία ανήκουν στην Σλοβακία (η πόλη δεν είναι πάντα ακριβής, αλλά το πιθανότερο είναι όντως στην Μπρατισλάβα)

Δες και εδώ, από το IP:
92.240.235.156
server location:
Bratislava in Slovakia
ISP:
LightStorm Communications s.r.o.

IP:
92.240.234.101
server location:
Bratislava in Slovakia
ISP:
LightStorm Communications s.r.o.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
την κλημερα μου...
ειπα, δεν ξερω αν κανουν "μακρινα" ταξιδια τα ποστ με το tv...δεν ξερω αν πισω απο τον σερβερ πανε στα tv ή οχι...δεν γνωριζω.
το να ανηκουν σε μια εταιρια στην ευρωπη δε λεει κατι, αυτα τα αγοραζεις σε ποσοτητα εξαλλου...
Ενας αντμιν θα μπορουσε να μας διαφωτισει...

ΟΜΩΣ, το πραγμα βαινει σουπερ...η ταχυτητα εχει βελτιωθει, και ηδη καναν αλλαγες στην σελιδα σοτυ/τουρς και πλεον βλεπουμε "δημοφιλη θεματα" ΚΑΙ απαντησεις, αρα θα εναλλασσουμε ευκολα τα θρεντς που γουσταρουμε...

ΥΠΟΜΟΝΗ...και οτι σας ξυνιζει να το λετε στους αντμινς!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θέλουν και 200 ευρώ τα κοντόχοντρα μπάζα τρομάρα τους, στο μετάξι με 15 θα είχαν 3 πελάτες στη βάρδια(αν είχαν καλό σέρβις)

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
να παραθεσω και γω δευτερα μερα την ταπεινη μου εμπειρια με το θηριο το σαββατοβραδο ... :rockon:
δυο μερες περασαν και ακομα κουκλος ειμαι... :dancing: μου πε οτι δεν εμεινε ομως ικανοποιημενη απο την πολη μας και θα το σκεφτει πολυ να ξαναρθει...(κλαμααααα) :headbang:κριμα γιατι ειναι πολυ δυνατο χαρτι,ακουραστη :knockinb:,ανικανοποιητη :s&m_1:,εγκεφαλικη :2funny: επιπλεον χρονος,μπαλλακια και ζεστο κουλουρι χωρις χρεωση.....ε,τι αλλο να ζητησεις...????

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αν είναι υποχονδρια και κομπλεξικη δεν φταινε οι άλλοι, αλλά η ιδια!
Αντε μην αρχίσω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μαλάκες λοιπον εμεις που το πληρωσαμε για να το πάρουμε! >:( >:( >:( >:( >:( >:( και μας είπε κάτι ιστορίες ότι την έχουμε και μεγάλη για να
μας χρεώσει παραπάνω! :headbang: :headbang: :headbang:
Μαλάκες εμεις που το ζητησαμε ξανα και δεν μας το έδωσε!  >:( >:( >:( >:( >:(
τα σέβη μου παιχτη! πήρες τζαμπα κάτι που εγω πληρωσα ακριβα για να πάρω την πρωτη φορα και δεν το πηρα την δευτερη!
Τα σεβη μου και στην κυρια...
Always your friend darling never again a client!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom