Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν ήταν θέμα μαγκιάς, ούτε είχε προηγηθεί καμία συννενόηση από πριν. Απλά το ζήτησα πάνω στο σεξ και έγινε.
Γι'αυτό θεώρησα και εγώ πως είναι κάτι φυσιολογικό. Αλλώστε εγω το anal το ζητάω από όλες και ας μην αναγράφεται στις παρεχόμενες υπηρεσίες
δεν διαφωνουμε φιλε μου σε τιποτα...σκοπος μας να μεγιστοποιουμε τις παρεχομενες υπηρεσιες... (value maximization!)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ρε σεις... μην μας φορτώνετε με τις φωτογραφίες σας μεσημεριάτικα... είμαι και στη δουλειά και ποιος γλυτώνει!

Το ξανθό ποιο είναι, παρεπιμπτόντως;;;
τι ρωτας? σαματις εδω ειναι?  ;)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστές επειδή προέκυψε θέμα, πρέπει να προβώ σε διόρθωση. Έκανα λάθος και εξέθεσα την κοπέλα τα 300 ήταν για ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα και όχι για δύο. Τώρα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει για να διορθώσω και το review, θα ήμουν ευγνώμων.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στείλε πμ σε gastez ή Zero

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Τελικως η ψηλη εδωσε κουλουρι??  :think: :think: Δεν νομιζω...
γιατι δυο ντοπιες κριτικες που γραφτηκαν ειναι ανευ....
Μαλλον το'σφιξε γι αυτο το τουρ....

οποτε καλα ειμαι εδω... :2funny:!!
Μου είπε αν θέλω και της είπα δεν αντέχω (δυστυχώς-βλέπεις είμαστε και μιας κάποιας ηλικίας)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συναγωνιστές επειδή προέκυψε θέμα, πρέπει να προβώ σε διόρθωση. Έκανα λάθος και εξέθεσα την κοπέλα τα 300 ήταν για ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα και όχι για δύο. Τώρα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει για να διορθώσω και το review, θα ήμουν ευγνώμων.
...ειπα κι εγω...λιγα μου φανηκαν!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μάγκες...σήριαλ το κάνατε!!!!! :tickedoff:
Το ψηλό το θηρίο δίνει και παραδίνει κουλούρι!!!!! :rockon: :rockon:
Και μάλιστα σε "εκτελεί" με αυτό!!!!!  ;)
Λοιπόν.....τώρα αν κάποιοι παππουδέλοι δεν την "κατάφεραν".....μπλε χαπάκια του γιατρού!!!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παίχτη....μετά από ταξίδι με πολύωρη καθυστέρηση, νομίζω ότι έχει κάποια ελαφρυντικά!!!!!
      .....αλλά πολύ λίγα... ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν γαμεις γεο!αλλη φορα μαζί της ίσως και όχι! σημερα σφαχτηκαμε με την κυρία! :headbang: :headbang: εφταιγα εγω τραβηξε και αυτη το σχοινί δεν τα βρηκαμε  :headbang: :headbang: :headbang:
με εγραψε, την έγραψα και εγω και τέλος... :grin: :grin: :grin:
αλλα δεν πειράζει, σε καλο μου βγήκε! πήγα αλλου και επεσα σε γνωστό και γνωρισα ενα ανθρωπο που δεν πίστευα οτι έχουν μείνει τέτοιοι ανθρωποι στον κόσμο! :sunglasses:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Απ' τις λίγες φορές που αγάμητος πέρασα φίνα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να' ναι καλά τα πιπίνια που χόρευαν μπροστά στην μάπα σου....δεν έχω φωτό να ποστάρω!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
Έχεις χαιρετίσματα από το Χριστινάκι....αυτή μωρέ με τον κότσο στα μαλλιά!!!!! ;) :grin: :grin:

Υ.Γ. Δεν πιστευω να σε πείραξε το "βρώμικο"? :think:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Να' ναι καλά τα πιπίνια που χόρευαν μπροστά στην μάπα σου....δεν έχω φωτό να ποστάρω!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
Έχεις χαιρετίσματα από το Χριστινάκι....αυτή μωρέ με τον κότσο στα μαλλιά!!!!! ;) :grin: :grin:

Υ.Γ. Δεν πιστευω να σε πείραξε το "βρώμικο"? :think:

Α, τον πήγες να φάει και "βρώμικα" μετά; Αυτό δεν μου το 'πε! Ήταν πλήρες το πακέτο της κραιπάλης λοιπόν!
Btw, εκεί που είναι δεν έχει σύνδεση, επικοινωνία μόνο μέσω κινητού.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αν βλεπει κανενας μοντ ή αντμιν,
ας κανει κατι με το σαιτ για να γινει πιο ευχρηστο...
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ παραπανω στις απαντησεις του φορουμ, και κοψτε απο τα "νεα θεματα", ή βγαλτε τα εντελως...τα τελευταια εχουν να ενημερωθουν μερες ή και βδομαδες...ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Οι "απαντησεις" ομως, και οι εναλλαγες στα θρεντς που μας αρεσουν, πλεον πρεπει να γινονται απο το "φορουμ" ενω στο παλιο τα βλεπαμε ολα τα θρεντ (αθηνας, κρητης, θεσ/κης, εμιλυ, κλπ...) και ηταν ομορφα τοποθετημενα δεξια και τα επιλεγαμε ευκολα και γραφαμε...

το εγραψα και στο "τι επαθε το σαιτ" αλλα μπορει να μην το ειδε κανεις...

ΥΓ>>>καντε κατι και με το invalid Token....το κανει συνεχεια!!!

Συνημμένα

• bdl3.JPG
    bdl3.JPG
    204,9 KB · Εμφανίσεις: 19

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα ειπες ολα Προεδρα !!!
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα !!
Respect !! ;) ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τωρα ποσταρω πριντ-σκριν οπου πλεον τα θρεντς απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
απο κάτω όμως οι "αρχαιοτητες" που εχει ανοιξει ο καθενας και δεν συμμετεχει σχεδον κανεις , ειναι σε πληρη θεαση!

Συνημμένα

• bdl0.JPG
    bdl0.JPG
    211,5 KB · Εμφανίσεις: 13

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αν βλεπει κανενας μοντ ή αντμιν,
ας κανει κατι με το σαιτ για να γινει πιο ευχρηστο...
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ παραπανω στις απαντησεις του φορουμ, και κοψτε απο τα "νεα θεματα", ή βγαλτε τα εντελως...τα τελευταια εχουν να ενημερωθουν μερες ή και βδομαδες...ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Οι "απαντησεις" ομως, και οι εναλλαγες στα θρεντς που μας αρεσουν, πλεον πρεπει να γινονται απο το "φορουμ" ενω στο παλιο τα βλεπαμε ολα τα θρεντ (αθηνας, κρητης, θεσ/κης, εμιλυ, κλπ...) και ηταν ομορφα τοποθετημενα δεξια και τα επιλεγαμε ευκολα και γραφαμε...

το εγραψα και στο "τι επαθε το σαιτ" αλλα μπορει να μην το ειδε κανεις...

ΥΓ>>>καντε κατι και με το invalid Token....το κανει συνεχεια!!!

Συμφωνώ κι επαυξάνω.  :rockon:

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Φίλε μου, πολυ κατατοπιστικη η κριτικη σου...μακαρι να σωσεις κόσμο!!!
Αλλα βαλτην και στις κριτικες του σάιτ κανονικα, για να μεινει για παντα, γιατι εδω θα "χαθει" μετα απο μέρες...εξαλλου συναδελφοι εξ'Αθηνων δεν θα την βρουν ποτε εδω!

:thumbsup:

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Καλωσορίζω το φίλο αυτοκράτορα που μας τίμησε με κριτική ανάλογη του τίτλου του!
Εύγε Νέε μου!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Να είσαι καλά,ελπίζω να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι να μην πατήσει κανένας συναγώνιστης.Εσείς άλλωστε με έχετε βοηθήσει πολλάκις(έχω συναντήσει αρκετές κοπέλες αλλά μόνο για λίγες έχω γράψει κριτικές) στο παρελθόν.Δεν πολυμπαίνω στο σαιτ αλλά όποτε μπορώ πλέον θα ενημερώνω και εγώ με την σειρά μου.Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές είναι καλό να μην πετάμε σε όποια να'ναι τα λεφτά μας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom