Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Μετράμε αντίστροφα για διακοπές
+1Αν βλεπει κανενας μοντ ή αντμιν,
ας κανει κατι με το σαιτ για να γινει πιο ευχρηστο...
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ παραπανω στις απαντησεις του φορουμ, και κοψτε απο τα "νεα θεματα", ή βγαλτε τα εντελως...τα τελευταια εχουν να ενημερωθουν μερες ή και βδομαδες...ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Οι "απαντησεις" ομως, και οι εναλλαγες στα θρεντς που μας αρεσουν, πλεον πρεπει να γινονται απο το "φορουμ" ενω στο παλιο τα βλεπαμε ολα τα θρεντ (αθηνας, κρητης, θεσ/κης, εμιλυ, κλπ...) και ηταν ομορφα τοποθετημενα δεξια και τα επιλεγαμε ευκολα και γραφαμε...
το εγραψα και στο "τι επαθε το σαιτ" αλλα μπορει να μην το ειδε κανεις...
ΥΓ>>>καντε κατι και με το invalid Token....το κανει συνεχεια!!!
Μάγκες...σήριαλ το κάνατε!!!!!
Το ψηλό το θηρίο δίνει και παραδίνει κουλούρι!!!!!
Και μάλιστα σε "εκτελεί" με αυτό!!!!! ;)
Λοιπόν.....τώρα αν κάποιοι παππουδέλοι δεν την "κατάφεραν".....μπλε χαπάκια του γιατρού!!!!!
Υ.Γ. Παίχτη....μετά από ταξίδι με πολύωρη καθυστέρηση, νομίζω ότι έχει κάποια ελαφρυντικά!!!!!
.....αλλά πολύ λίγα... ;)
Όποιος δει τα στατιστικά χρήσης από το alexa θα απογοητευτεί…
Η χρήση έχει πέσει 60% σε μια βδομάδα !!!
Δηλαδή σχεδόν 2 στους 3 επισκέπτες την κάνανε...
Αναρωτιέμαι, οι υπεύθυνοι αυτά δεν τα βλέπουν
Σωστός!!! ούτε καν το πρόσεξα το com, χρησιμοποιώ ακόμα το tv που έχει αυτόματη μεταφορά...Φιλε μου Καλοερε,
το παλιο σαιτ μας ειχε φτασει ολους σε κατασταση κλωνισμου...μην ξεχναμε τα απιστευτα κολληματα του, το οτι ποσταραμε και εβγαζε εκεινο το service unavailable, error 503, και 1002 αλλα...
πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαξαν ντομειν σε .κομ για να καλυτερεψει..
Πληροφορω τον κοσμο, οτι στις παρατηρησεις μου ανωθεν, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ αμεσα οτι βαινουν ολα για βελτιωση...ηδη ειδα οτι τα "νεα θεματα", ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ που λεω εγω, ΒΓΗΚΑΝ΅...
χρονο θελει και υπομονη...
υγ..οσο για το alexa και τα στατιστικς, μηπως το bourdela.tv που βλεπουμε 60% κατω εχει να κανει με το παλιο σαιτ που μας αφησε χρονους? γιατι το νεο ειναι σε .com...
Άφωνος κι εγώ ΚΑΙ ο κουμπάρος με το άλογο....
εγω πιστευω οτι ειχε να κανει με το .tv !!! και το γεγονος οτι το tv εχει να κανει με τις νησους Tuvalu στον Ειρηνικο, οπου το μονο εξαγωγιμο προιoν τους ειναι ακριβως το domain .tvΤα κολλήματα στο παλιό site πιθανό να οφείλονταν στους servers
ακριβως!έφυγε όμως αυτή! πάμε γι΄αλλες
Όχι βρε Πρόεδρε,εγω πιστευω οτι ειχε να κανει με το .tv !!! και το γεγονος οτι το tv εχει να κανει με τις νησους Tuvalu στον Ειρηνικο, οπου το μονο εξαγωγιμο προιoν τους ειναι ακριβως το domain .tv
www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm]http://www.isoc.org/inet2000/cdproceedings/8d/8d_1.htm[/url]
The government of Tuvalu has decided to jump into the Internet revolution, partly because the Tuvalu Domain Name .TV is of high commercial value, and partly because the Internet could be a way to develop the country as well as put it on the map.
καταλαβαινεις, οτι ισως το ποστ που γραφαμε, πηγαινε ως εκει και γυρνουσε!!!! (μπορει...δεν ξερω)
ζεστο κουλουρι χωρις χρεωση.....ε,τι αλλο να ζητησεις...????
yes of course!are u sure?