Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Καλα λεει ο Προεδρας τελικα για τις ταβερνες !!!
Ετσι ειναι το 15Αυγουστο καλυτερα να τρως σπιτι σου γιατι και να σε σερβιρουν παλι σκατα θα σου δωσουν !!
Καπως ετσι εγω την βλεπω την ιστορια με την ψηλη !!
Δικιο δεν ξερω ποιος εχει απλα αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος δινει 500ακοσαρικα πρεπει να πληρωνετε σωστα και με το αντιστοιχο νομισμα !!

Γνωμη μου !!! :think:

Τωρα καλοσυνες απο τις κυριες μην ζητατε Παιχτες το καλο που σας θελω γιατι δεν θα ανοιξουν απλα το πορτοφολι σας αλλα θα το παρουν ολοκληρο !! ;)
Λέγε τώρα ... αυτή την ξέρεις;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Έκανα 2 συναντήσεις μόνο μαζί της, μια 1,5 ώρας και μια 2 ωρών. Όταν τη ξανασυναντήσω κι άλλες φορές θα διαπιστώσω αν έχεις δίκιο ή αν απλά δεν ταιριάξαν τα χνώτα σας (πρόσεξε: δεν λέω "ή αν έχεις άδικο"). Μέχρι τότε, να 'μαστε καλά. Πάντως ούτε και σε μένα έδειξε ιδιαίτερη ζέση, όταν της τηλεφώνησα σαν κι εσένα για να της πω ένα γειά, αλλά ούτε και μου απάντησε σε 2-3 mail που της είχα στείλει νωρίτερα, αλλά δεν το πήρα και επί πόνου, απλά θεώρησα ότι δεν συνηθίζει να έχει και πολλά νταλαβέρια με τους πελάτες της, γιατί γι' αυτήν κι εσύ κι εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό είμαστε μόνο, πελάτες. Πάντα βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν όμως τον κανόνα.
Εμένα γιατί μου απάντησε αμέσως μόλις της έστειλα sms για να της πω ένα γειά;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
[size=20pt]ΣΟΦΑ  [/size]τα λες προεδρε! τα σεβη μου!

Ps. φιρδιμιγμη χαιρομαι που μας ενημερωνεις και εσυ, ότι και να λες? γραψε όμως και καμια εκθεσουλα να σε δουμε
όλοι αυτοι που περασαν και εγραψαν τόσο καλά λογια είναι χωριαταροι? τι στο καλό?
σου υπενθιμιζω ότι εγω δεν συνεχιζω κοντρα μαζι σου! όχι σε αυτο το θρεντ?
ειναι γνωστο ποιος εισαι και τι προσφερεις στο forum...
Δεν ενδιαφερομαι λοιπον, πάρε το κουβαδάκι σου και πανε αλλου!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Φιρδιμιγδη φορα την στολη του κασκαντερ και ορμα να μας ενημερωσεις :2funny: :2funny: :2funny:
τοσο καιρο δεν σε επαιζε κανενα παιδακι και δε ασχολιοταν κανενας μαζι σου.. :grin: :grin: :grin:
τωρα που αποφασισες να μας ενημερωνεις περιμενω νεα... :grin: :grin: :grin:
αντε ξοδεψε και εσυ κανα φράγκο για να τρως ηττες και να ενημερωνεις...
οχι μονο εμεις :headbang: :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Τωρα καλωσυνες απο τις κυριες μην ζητατε Παιχτες, το καλο που σας θελω, γιατι δεν θα ανοιξουν απλα το πορτοφολι σας αλλα θα το παρουν ολοκληρο !! ;)

Kουβέντες για το Libro d' Oro!!!
Aκούστε κι εμένα πού 'μαι πολυπαθώς... & μη μαθώς!  :headbang: :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

Επισκέπτης
Φιρδιμιγδη τοσο καιρο δεν σε επαιζε κανενα παιδακι και δε ασχολιοταν κανενας μαζι σου.. :grin: :grin: :grin:
τωρα που αποφασισες να μας ενημερωνεις περιμενω νεα... :grin: :grin: :grin:
αποφασισες ν ασχοληθεις με το νουμερο???
αυτος ξεπερναει & τον παιχτουρα ρε..
ΕΛΕΟΣ..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια ασχετο πως μπορω να δω τα π.μ. μου...
Μετα την αλλαγη του σαιτ δεν τα βρισκω πουθενα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
@Luc ελπιζω να περάσει πριν καταστραφω εντελως οικονομικα   :2funny: :2funny: :2funny:
τον κουμπαρα τον γλιτωσα από την ψιλη πάντως :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σε κούρεψαν με την ψιλή, φίλε μου;  :2funny:
Εγω θα ορμήξω φτερουγα! :zfuck: να ξεπεράσω το σοκ από την ψιλή! :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Xαλάρωσε...μην έχουμε γκρίνιες πάλι...έχεις & κακό προηγούμενο!
Καλά, meeting ύστερ' από καθυστερημένη πτήση γίνεται, ρε παίχτη;
Κι ύστερα σου φταίω εγώ...
Προσωπική συμβουλή: ξέχνα το 3ωρο...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
αεροπόρε εγώ εκανα 2 δύωρα πηδήγματα μαζί της εσύ μπορει και περισσότερα αλλά να έμεινες 5 ωρες συνεχόμενες μαζί της όπως εγώ αποκλείεται!
ισως λοιπον να την ξέρω και καλύτερα από ότι νομίζεις! Θα μου επιτρέψεις λοιπον να σου πω ότι μόνο χρυση καρδια δεν είναι!

Την πρωτη φορα υπήρχε χημεια ενω την δευτερη όχι? Ισως να ηταν κουρασμένη αλλά θα μπορουσε να μου ζητησει να ακυρώσουμε και να συνατνηθουμε μια άλλη μερα! πιστεψε είχα όλη την καλη διαθεση να την βοηθησω να περάσει καλα! Εκει που κάποιος την παράτησε εγώ την εξυπηρέτησα και την βοήθησα! Οταν άκουσα ότι δεν περνα καλά της έστεια ε-μαιλ για να την ρωτησω τι συμβαινει, και αν μπορουσα να κάνω κάτι!Ουτε μπήκε στον κόπο να μου απαντησει (παραλίγω να γίνω και αγαπούλης για χάρη της)! Και μετά που μiλήσαμε μου είπε ότι μόνο την θυμάμαι όταν θέλω sex!
ειναι δυσκολη,υποχόνδρια,εκμεταλευτρια, παραδοπιστη που αν της χαριστεις θα σε δαγκωσει στο πορτοφόλι και μεγάλη σκατόψυχη ...τανα!Οπως ολες οι επαγγελματίες, αλλά πρέπει να είναι! για να βγάλει λεφτα σ'αυτη την δουλεια!Μην έχουμε αυταπάτες!
Ασε λοιπον φίλε μου τι πουλάει στους πελάτες!
το να μπεις στην ψυχολογια της ..τανας και να την καταλαβεις ειναι δυσκολοτερο απο το να δωσεις λυση στο δημοσιονομικο προβλημα της ελλαδας... :headbang: η αλλιως αβυσσος η ψυχη της ..τανας.τωρα δε ξερω τι ακριβως παιχτηκε μεταξυ σας αλλα καποιος λογος θα υπηρξε για να στραβωσε μαζι σου :tickedoff:. εγω απο την εμπειρια μου κατα καιρους(μιλαω για long dates) με διαφορες εχω καταλαβει οτι τρωνε μεγαλη φρικη οταν της φερθεις σαν ..τανα, δηλαδη πρεπει να την φερθεις πολυ καλα για να σου δωσει το maximum των δυνατοτητων της αλλιως στραβωνει και μετα πιασε το αυγο και κουρεψτο...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και όμως της φερθηκα με το γαντι στο meeting αλλά έφυγα σκεπτικός και όχι με χαμογελο
:headbang: :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom