αεροπόρε εγώ εκανα 2 δύωρα πηδήγματα μαζί της εσύ μπορει και περισσότερα αλλά να έμεινες 5 ωρες συνεχόμενες μαζί της όπως εγώ αποκλείεται!
ισως λοιπον να την ξέρω και καλύτερα από ότι νομίζεις! Θα μου επιτρέψεις λοιπον να σου πω ότι μόνο χρυση καρδια δεν είναι!
Την πρωτη φορα υπήρχε χημεια ενω την δευτερη όχι? Ισως να ηταν κουρασμένη αλλά θα μπορουσε να μου ζητησει να ακυρώσουμε και να συνατνηθουμε μια άλλη μερα! πιστεψε είχα όλη την καλη διαθεση να την βοηθησω να περάσει καλα! Εκει που κάποιος την παράτησε εγώ την εξυπηρέτησα και την βοήθησα! Οταν άκουσα ότι δεν περνα καλά της έστεια ε-μαιλ για να την ρωτησω τι συμβαινει, και αν μπορουσα να κάνω κάτι!Ουτε μπήκε στον κόπο να μου απαντησει (παραλίγω να γίνω και αγαπούλης για χάρη της)! Και μετά που μiλήσαμε μου είπε ότι μόνο την θυμάμαι όταν θέλω sex!
ειναι δυσκολη,υποχόνδρια,[size=14pt]εκμεταλευτρια, παραδοπιστη που αν της χαριστεις θα σε δαγκωσει στο πορτοφόλι και μεγάλη σκατόψυχη ...τανα![/size]Οπως ολες οι επαγγελματίες, αλλά πρέπει να είναι! για να βγάλει λεφτα σ'αυτη την δουλεια!Μην έχουμε αυταπάτες!
Ασε λοιπον φίλε μου τι πουλάει στους πελάτες!
Χμ...φαντάζομαι για ποια λες, και είσαι bingo σε αυτά που τονίζω.
Να συμπληρώσω ότι δεν είναι απαραίτητη η κοροιδία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μαζέψει το παραδάκι.
Εάν έχεις όρεξη να παίζεις με τάνες, η συνταγή είναι ψέμα στο ψέμα.
Απολογισμός διαρκώς για να μην χάσεις το σκορ.
Εάν παίξεις σωστά και δεν ξεχνάς ότι μιλάμε για τάνα, δεν χάνεις με τίποτα, με τίποτα όμως.
Εσύ έχεις την δύναμη, δλδ τα ευρώπουλα που αυτή θέλει και εσύ διαλέγεις που και πως τα χαλάς.
Μην τσιμπάτε στα δεν νιώθω καλά, σούξου μούξου μανταλάκια, με θες μόνο για σεξ κλπ.
Όχι μωρή, νύφη έψαχνα στις αφίξεις των city-tours. Μην αναλύουμε τα αυτονόητα.
Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο, τα άτακτα παιδιά πάνε παντού.
Τους χαιρετισμούς μου στην Νύφη του Θερμαϊκού.