Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
και όμως της φερθηκα με το γαντι στο meeting αλλά έφυγα σκεπτικός και όχι με χαμογελο
:headbang: :headbang: :headbang:
Μην χτυπιέσαι άδικα, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας (πόσο μάλλον της πουτάνας)....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα το έχουμε πει αυτό
τεσπα είναι ακομα νωπή η ηττα και ο καυγάς μας μετα και μιλάω έτσι  :headbang: :headbang: :headbang:
το ξεχναμε και πάμε γι'αλλες  ξανθιες :dancing: :dancing: :dancing:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
βλέπουμε και καμια φορά τα πμια μας  :headbang: :headbang:
και πολυ περισσοτερο απαντάμε στους φίλους....
Σε κούρεψαν με την ψιλή, φίλε μου;  :2funny:Xαλάρωσε...μην έχουμε γκρίνιες πάλι...έχεις & κακό προηγούμενο!
Καλά, meeting ύστερ' από καθυστερημένη πτήση γίνεται, ρε παίχτη;
Κι ύστερα σου φταίω εγώ...
Προσωπική συμβουλή: ξέχνα το 3ωρο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε alex σε ένα τόσο "ιδιότροπο επάγγελμα" μια λέξη,ένα βλέμμα,το τίποτα δηλαδή μπορεί να καταστρέψει τα πάντα πάιχτη μου. Τα ξέρεις δε χρειάζεσαι συμβουλές,απλά τα υπενθυμίζω

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τα ξερω παίχτη ...και σχεδον μου περάσε ο θυμος :grin: :grin: :grin: ... σε αυτην δεν το νομίζω :2funny: :2funny: :2funny:
πάμε παρακατω λέμε πραγματα που μπορουν διορθωθουν έστω και με ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δεν με απασχολουν  :sunglasses:
έχω πολυ πιο σημμαντικα προβληματα να λυσω στην ζωη μου...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τα πάντα.Μπορούμε να έχουμε λίγα για πάντα ή για λίγες φορές τα πάντα.Εγώ προτιμώ το δεύτερο. Είναι λιγότερο ψυχοφθόρο. Απλά θέλει "σάλιο" και υπομονή όπως λες και στην υπογραφη σου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πάμε παρακατω λέμε πραγματα που μπορουν διορθωθουν έστω και με ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δεν με απασχολουν  :sunglasses:
έχω πολυ πιο σημμαντικα προβληματα να λυσω στην ζωη μου...
:thumbsup: Καλημέρες σ όλους

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Να' ναι καλά τα πιπίνια που χόρευαν μπροστά στην μάπα σου....δεν έχω φωτό να ποστάρω!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
Έχεις χαιρετίσματα από το Χριστινάκι....αυτή μωρέ με τον κότσο στα μαλλιά!!!!! ;) :grin: :grin:

Υ.Γ. Δεν πιστευω να σε πείραξε το "βρώμικο"? :think:
Aυτή που θυμάμ' εγώ τα 'χε σκούρα,μακριά,λυμμένα! Απ' όσο θυμάμαι δλδ γιατί κυττούσα πιό χαμηλά!
Είστε άρχοντες πάντως: καντίνα με ταμπάσκο δε ματάδα! Θα γίνω regular!  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
βλέπουμε και καμια φορά τα πμια μας  :headbang: :headbang:
και πολυ περισσοτερο απαντάμε στους φίλους....
Aδελφέ, τό 'χουν κάνει μπουρδέλο κανονικό: ούτε ειδοποιήσεις, ούτε pm, ούτε τίποτα!
Σου τηλεφώνησα χθες αλλά απότι καταλαβαίνω απο γαμοκινητό μ' είχες πάρει...τι άλλο να κάνω;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αδελφε θα τα πουμε συντομα μάλλον ;)
ισως και όλοι μαζί αθηνα...
αν γλιτωσω τις ψιλες ή τις ψωλες  :grin: :grin: :grin: είναι άλλο θέμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ειμαι έτοιμος... :tits2:
disposable γαμοκινητο :cheesy:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τα πάντα.Μπορούμε να έχουμε λίγα για πάντα ή για λίγες φορές τα πάντα.Εγώ προτιμώ το δεύτερο. Είναι λιγότερο ψυχοφθόρο. Απλά θέλει "σάλιο" και υπομονή όπως λες και στην υπογραφη σου
Αδελφε, ασε την πολλη παρλα, και πιασε ποστο στην βιτρινα να ελεγχεις νεες αφιξεις, κιλά, ντυσιματα, κλπ!!!
τι Γκεσταμπο εισαι?!   :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Aδελφέ, τό 'χουν κάνει μπουρδέλο κανονικό: ούτε ειδοποιήσεις, ούτε pm, ούτε τίποτα!
μη ξεχνατε να κανετε λογκιν...δεν ειναι σαν το παλιο που γινοταν αυτοματα....
πρεπει να πατε στην Αρχικη να το κανετε...
Ισως γι αυτο δεν εχετε πμ, και ειδοποιησεις

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:offtopic:
Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τα πάντα.Μπορούμε να έχουμε λίγα για πάντα ή για λίγες φορές τα πάντα.Εγώ προτιμώ το δεύτερο.
O Ωνάσης διαφωνούσε κάθετα...έζησε καλά αλλά έφτασε στην ήβριν...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αεροπόρε εγώ εκανα 2 δύωρα πηδήγματα μαζί της εσύ μπορει και περισσότερα αλλά να έμεινες 5 ωρες συνεχόμενες μαζί της όπως εγώ αποκλείεται!
ισως λοιπον να την ξέρω και καλύτερα από ότι νομίζεις! Θα μου επιτρέψεις λοιπον να σου πω ότι μόνο χρυση καρδια δεν είναι!

Την πρωτη φορα υπήρχε χημεια ενω την δευτερη όχι? Ισως να ηταν κουρασμένη αλλά θα μπορουσε να μου ζητησει να ακυρώσουμε και να συνατνηθουμε μια άλλη μερα! πιστεψε είχα όλη την καλη διαθεση να την βοηθησω να περάσει καλα! Εκει που κάποιος την παράτησε εγώ την εξυπηρέτησα και την βοήθησα! Οταν άκουσα ότι δεν περνα καλά της έστεια ε-μαιλ για να την ρωτησω τι συμβαινει, και αν μπορουσα να κάνω κάτι!Ουτε μπήκε στον κόπο να μου απαντησει (παραλίγω να γίνω και αγαπούλης για χάρη της)! Και μετά που μiλήσαμε μου είπε ότι μόνο την θυμάμαι όταν θέλω sex!
ειναι δυσκολη,υποχόνδρια,[size=14pt]εκμεταλευτρια, παραδοπιστη που αν της χαριστεις θα σε δαγκωσει στο πορτοφόλι και μεγάλη σκατόψυχη ...τανα![/size]Οπως ολες οι επαγγελματίες, αλλά πρέπει να είναι! για να βγάλει λεφτα σ'αυτη την δουλεια!Μην έχουμε αυταπάτες!
Ασε λοιπον φίλε μου τι πουλάει στους πελάτες!

Χμ...φαντάζομαι για ποια λες, και είσαι bingo σε αυτά που τονίζω.

Να συμπληρώσω ότι δεν είναι απαραίτητη η κοροιδία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μαζέψει το παραδάκι.

Εάν έχεις όρεξη να παίζεις με τάνες, η συνταγή είναι ψέμα στο ψέμα.

Απολογισμός διαρκώς για να μην χάσεις το σκορ.

Εάν παίξεις σωστά και δεν ξεχνάς ότι μιλάμε για τάνα, δεν χάνεις με τίποτα, με τίποτα όμως.

Εσύ έχεις την δύναμη, δλδ τα ευρώπουλα που αυτή θέλει και εσύ διαλέγεις που και πως τα χαλάς.

Μην τσιμπάτε στα δεν νιώθω καλά, σούξου μούξου μανταλάκια, με θες μόνο για σεξ κλπ.

Όχι μωρή, νύφη έψαχνα στις αφίξεις των city-tours. Μην αναλύουμε τα αυτονόητα.

Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο, τα άτακτα παιδιά πάνε παντού.

Τους χαιρετισμούς μου στην Νύφη του Θερμαϊκού.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Να συμπληρώσω ότι δεν είναι απαραίτητη η κοροιδία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μαζέψει το παραδάκι.

Εάν έχεις όρεξη να παίζεις με τάνες, η συνταγή είναι ψέμα στο ψέμα.

Απολογισμός διαρκώς για να μην χάσεις το σκορ. Ετσι... & μόνο έτσι!

Εάν παίξεις σωστά και δεν ξεχνάς ότι μιλάμε για τάνα, δεν χάνεις με τίποτα, με τίποτα όμως.

Εσύ έχεις την δύναμη*, δλδ τα ευρώπουλα που αυτή θέλει και εσύ διαλέγεις που και πως τα χαλάς.

Μην τσιμπάτε στα δεν νιώθω καλά, σούξου μούξου μανταλάκια, με θες μόνο για σεξ κλπ.Όχι μωρή, νύφη έψαχνα στις αφίξεις των city-tours. Μην αναλύουμε τα αυτονόητα.
* Η πραγματική δύναμη ποτέ δεν επιδεικνύεται.
Απότι καταλαβαίνω Yorgos, τέτοια γνώση θα σου στοίχισε μπόλικο γρόσι!  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom