Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μαλάκες λοιπον εμεις που το πληρωσαμε για να το πάρουμε! >:( >:( >:( >:( >:( >:( και μας είπε κάτι ιστορίες ότι την έχουμε και μεγάλη για να
μας χρεώσει παραπάνω! :headbang: :headbang: :headbang:
Μαλάκες εμεις που το ζητησαμε ξανα και δεν μας το έδωσε!  >:( >:( >:( >:( >:(
τα σέβη μου παιχτη! πήρες τζαμπα κάτι που εγω πληρωσα ακριβα για να πάρω την πρωτη φορα και δεν το πηρα την δευτερη!
Τα σεβη μου και στην κυρια...
Always your friend darling never again a client!

Η κοπέλα είναι ιδιαίτερη περίπτωση από άποψη χαρακτήρα, μπορείς να παρεξηγηθείς εύκολα μαζί της γιατί είναι λίγο περίεργο (έως δηκτικό) το χιούμορ της, το λέω από προσωπική εμπειρία, αλλά νομίζω ότι τελικά είναι "χρυσή καρδιά". Και απίστευτη στο κρεβάτι. Απλά φαίνεται ότι δεν ταιριάξαν τα χνώτα σας και γιαυτό δεν πήρες το κάτι παραπάνω που έδωσε σε ορισμένους από εμάς τους υπόλοιπους. Συμβαίνει καμμιά φορά σε όλους μας, μην το παίρνεις πατριωτικά.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
αεροπόρε εγώ εκανα 2 δύωρα πηδήγματα μαζί της εσύ μπορει και περισσότερα αλλά να έμεινες 5 ωρες συνεχόμενες μαζί της όπως εγώ αποκλείεται!
ισως λοιπον να την ξέρω και καλύτερα από ότι νομίζεις! Θα μου επιτρέψεις λοιπον να σου πω ότι μόνο χρυση καρδια δεν είναι!

Την πρωτη φορα υπήρχε χημεια ενω την δευτερη όχι? Ισως να ηταν κουρασμένη αλλά θα μπορουσε να μου ζητησει να ακυρώσουμε και να συνατνηθουμε μια άλλη μερα! πιστεψε είχα όλη την καλη διαθεση να την βοηθησω να περάσει καλα! Εκει που κάποιος την παράτησε εγώ την εξυπηρέτησα και την βοήθησα! Οταν άκουσα ότι δεν περνα καλά της έστεια ε-μαιλ για να την ρωτησω τι συμβαινει, και αν μπορουσα να κάνω κάτι!Ουτε μπήκε στον κόπο να μου απαντησει (παραλίγω να γίνω και αγαπούλης για χάρη της)! Και μετά που μiλήσαμε μου είπε ότι μόνο την θυμάμαι όταν θέλω sex!
ειναι δυσκολη,υποχόνδρια,εκμεταλευτρια, παραδοπιστη που αν της χαριστεις θα σε δαγκωσει στο πορτοφόλι και μεγάλη σκατόψυχη ...τανα!Οπως ολες οι επαγγελματίες, αλλά πρέπει να είναι! για να βγάλει λεφτα σ'αυτη την δουλεια!Μην έχουμε αυταπάτες!
Ασε λοιπον φίλε μου τι πουλάει στους πελάτες!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
αεροπόρε εγώ εκανα 2 δύωρα πηδήγματα μαζί της εσύ μπορει και περισσότερα αλλά να έμεινες 5 ωρες συνεχόμενες μαζί της όπως εγώ αποκλείεται!
ισως λοιπον να την ξέρω και καλύτερα από ότι νομίζεις! Θα μου επιτρέψεις λοιπον να σου πω ότι μόνο χρυση καρδια δεν είναι!
Αλλά εκμεταλευτρια, παραδοπιστη και μεγάλη σκατόψυχη ...τανα! Ασε τι πουλάει στους πελάτες!

Έκανα 2 συναντήσεις μόνο μαζί της, μια 1,5 ώρας και μια 2 ωρών. Όταν τη ξανασυναντήσω κι άλλες φορές θα διαπιστώσω αν έχεις δίκιο ή αν απλά δεν ταιριάξαν τα χνώτα σας (πρόσεξε: δεν λέω "ή αν έχεις άδικο"). Μέχρι τότε, να 'μαστε καλά. Πάντως ούτε και σε μένα έδειξε ιδιαίτερη ζέση, όταν της τηλεφώνησα σαν κι εσένα για να της πω ένα γειά, αλλά ούτε και μου απάντησε σε 2-3 mail που της είχα στείλει νωρίτερα, αλλά δεν το πήρα και επί πόνου, απλά θεώρησα ότι δεν συνηθίζει να έχει και πολλά νταλαβέρια με τους πελάτες της, γιατί γι' αυτήν κι εσύ κι εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό είμαστε μόνο, πελάτες. Πάντα βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν όμως τον κανόνα.

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
Αεροπόρε Να της ζητησεις και σαν εχτρα μία πίπα που μου χρωσταει και μου υποσχεθηκε να μου την κάνει την άλλη μερα (σοβαρα μιλαω)!Ηταν κουρασμένη και δεν μπορουσε λέει να κάνει τίποτα στον χρόνο που μας έμεινε!
Ημαρτον δηλαδη πόσο μαλάκα με νόμιζε επειδη της φέρθηκα καλα!
και όταν κλείσεις καποιος κοινος μας φιλος από θεσσαλονικη να σου πει και κατι άλλο! εγώ δεν μπορω να μιλησω γι'λογαριασμο του!
α και οταν καιγόταν να εξυπηρετηθει στο πενταλεπτο μου απαντουσε στα μαιλ!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Για τη Gissele μιλάτε παίκτες;

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Μάλλον με αυτές τις κοπέλες καλό είναι να μην δενόμαστε πάρα πολύ και όταν κλείνουμε την πόρτα για να φύγουμε, να φεύγουμε πραγματικα. Σούπερ στο κρεβάτι η ψηλή και κορμάρα αλλά καλό είναι κάποια πράγματα, που μας λένε γενικά όλες, να μην τα πέρνουμε "της μετροιτής". Αλλωστε στη τελική τι ψάχουμε και εμείς; Ένα καλό γαμήσι και όχι μία σύντροφο. Σωστά;;;;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
παιχτη το καλο κρεβάτι ηθελα όχι να την παντρευτω!
Τη πρωτη συναντηση μας θα την θυμαμαι, από την δευτερη αν και πιο προσφατη δεν θυμαμαι τίποτα!
Ισως να είχα πολλες προσδοκίες, για την δευτερη συναντηση και να απογοητευτηκα!
Ισως να φταιει αυτό!

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
παιχτη το καλο κρεβάτι ηθελα όχι να την παντρευτω!
Τη πρωτη συναντηση μας θα την θυμαμαι, από την δευτερη αν και πιο προσφατη δεν θυμαμαι τίποτα!
Ισως να είχα πολλες προσδοκίες, για την δευτερη συναντηση και να απογοητευτηκα!
Ισως να φταιει αυτό!
Ποτέ δεν ξέρεις. Κάθε συνάντηση είναι διαφορετική. Με τη ίδια κοπέλα κάποιες συναντήσεις πετυχαίνουν και κάποιες όχι και τόσο. Μου φαίνεται φυσιολογικο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
Δικιο έχεις σε αυτό! Ποτε δεν μπορει να είναι ιδιο αλλα ηλπιζα να είναι εφάμιλλο! υπάρχουν και οι άτυχες στιγμες αλλά εκει παιρνεις τα φραγκα σου και φευγεις! Ισως αυτό έπρεπε να κάνω και εγω!Θα έπρεπε να την πιεσω περισσοτερο!

Τεσπα πάμε γι'αλλες!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δικιο έχεις σε αυτό! Ποτε δεν μπορει να είναι ιδιο αλλα ηλπιζα να είναι εφάμιλλο! υπάρχουν και οι άτυχες στιγμες αλλά εκει παιρνεις τα φραγκα σου και φευγεις! Ισως αυτό έπρεπε να κάνω και εγω!Θα έπρεπε να την πιεσω περισσοτερο!

Τεσπα πάμε γι'αλλες!
εγω δεν εχω εμπειρια επι της Γκιζελ, αλλα σας διαβαζω..(αλεξ, πυθαγορα)..
Πιστευω παντως Αλεξ οτι την "πατησες" σαν τον regular client μιας ταβέρνας, που ξαφνικα επειδη πλακωσε κοσμος, εξυπηρετουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ καλα, κι εμας μας αφηνουν γιατι εμεις θα δειξουμε κατανοηση, και ετσι κι αλλιως ειμαστε πελατες!!! Εγω διαφωνω καθετα με τετοιες συμπεριφορες...Πιστευω οτι πιστευει οτι σε σενα μπορει να εκμεταλλευτει την ανοχη λογω "φιλιας"

Επισης μια σουπερ πρωτη φορα, σχεδον παντα οδηγει σε μια κατωτερη δευτερη...αυτο ισχυει σε πολλα, ακομας και στις θεικες διακοπες σε ενα νησι που δυστυχως του χρονου απλα δεν ξανασυμβαινουν!!!

Σε καθε περιπτωση, ειμαι συνειδητα non-repeater!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
House φιλε μου,
εχεις εξελιχθει στην απολυτη Γκεσταμπο!!! καμια δεν σου ξεφευγει!!! ΜΑ ΚΑΜΙΑ!!!!
:2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ποτέ δεν ξέρεις. Κάθε συνάντηση είναι διαφορετική. Με τη ίδια κοπέλα κάποιες συναντήσεις πετυχαίνουν και κάποιες όχι και τόσο. Μου φαίνεται φυσιολογικο.
κι εμενα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
προεδρα πιστεψε με αν εβγαινε καλη και η δευτερη φορα Και περνουσα τόσο super θα την εβλεπα διαφορετικα! και θα σκεφτομουν και κάνα καλό long date!
θα έσπαγα τον κουμπαρα μου για πάρτη της [size=20pt]ΚΑΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ [/size] :headbang: :headbang: :headbang: στο μέτρο των δυνατοτητων μου!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
προεδρα πιστεψε με αν εβγαινε καλη και η δευτερη φορα Και περνουσα τόσο super θα την εβλεπα διαφορετικα! και θα σκεφτομουν και κάνα καλό long date!
θα έσπαγα τον κουμπαρα μου για πάρτη της [size=20pt]ΚΑΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ [/size] :headbang: :headbang: :headbang: στο μέτρο των δυνατοτητων μου!
ευτυχως δλδ δεν βγηκε.... :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
καλό για τον κουμπαρα μου! :dancing: κακό για αυτην! :grin: :grin: λες να της το προτεινω τωρα που έχουμε μαλιοτραβηχθει σαν τις κατινες!
[size=20pt]ΠΟΣΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ [/size]Δεν είμαι και από αυτους που καυλωνουν όταν τους μιλάνε βρωμικα γ...το!
αχ,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Εμένα πάντως μου είπε ότι στη Θεσσαλονίκη γνώρισε τέτοιους χωριάταρους που δεν έχει ματαξαναδεί!!! :jerking:
Ότι δλδ. λέω και εγώ!
Τυχαίο;;; ... δεν νομίζω!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Ας προσέχατε/-με ... :headbang:

υ.γ. Νο1
Εμένα με κράτησε επιπλέον ώρα unlimited, μέχρι που είδε ότι δεν είμαι αγαπούλης και μούτρωσε...
Πάντως δίνω δίκιο στο μωρό σε ότι λέει...

υ.γ. Νο2
Ναι ... Ναι ... εσύ είσαι ο χωριάτης!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σφίγγεσαι... (εκ της σφιγξ)
... και μην καρφώνεσαι ...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα λεει ο Προεδρας τελικα για τις ταβερνες !!!
Ετσι ειναι το 15Αυγουστο καλυτερα να τρως σπιτι σου γιατι και να σε σερβιρουν παλι σκατα θα σου δωσουν !!
Καπως ετσι εγω την βλεπω την ιστορια με την ψηλη !!
Δικιο δεν ξερω ποιος εχει απλα αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος δινει 500ακοσαρικα πρεπει να πληρωνετε σωστα και με το αντιστοιχο νομισμα !!

Γνωμη μου !!! :think:

Τωρα καλοσυνες απο τις κυριες μην ζητατε Παιχτες το καλο που σας θελω γιατι δεν θα ανοιξουν απλα το πορτοφολι σας αλλα θα το παρουν ολοκληρο !! ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom